PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود مستقیم آموزش قفل شکن cd & dvd

uones4u
11-02-2010, 14:31
امروز مي خواهم اموزشي رو خدمت شما معرفي کنم که اخيرا مورد نياز همه شده در اين اموزش شما کار با نرم افزار هاي قفل شکن و تعداد کمي نرم افزار قفل گذار رو به صورت حرفه اي اموزش ميبينيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که کار شما رو از قبل که هيچ اطلاعاتي در اين زمينه نداشته ايد يا اگر هم داشته ايد ناقص بوده و يا اگر هم کامل به نکاتي دست ميابيد که تا حالا در هيچ جايي ذکر نشده است

اين اموزش به صورت تصويري و در جاهايي که لازم هست به صورت اينتر اکتيو , تا کار شما دوستان رو براي اموزش راحت تر پيش ببرد

همونطور که از اسم اين اموزش نمايان هستش مبحث هاي زيادي در رابطه با شکستن قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري هستش و به صورت اموزش کامل و اکثر نرم افزار هاي قفل شکن مانند

Alcohol 120,Blind Write,Blind Read,Clone CD, Isu Buster,Ultra Iso,Ddump, Clony Xxl و ...

نرم افزار هاي زيادي در اين 2 سي دي اموزش داده شده هست

سي دي 1 شامل اموزش نرم افزار هاي ذکر شده و سي دي 2 شامل خود نرم افزرا ها هست

علاوه بر اموزش ها نرم افزار هاي رايت سي دي و قفل گذار سي دي, شبيه ساز, هر چيزي که راجب سي دي و دي وي دي هستش هم در داخل اين پکيج قرار داده شده ,توسط خودم ميباشد.

نکته:

چون اين اموزش بر ميگرده به 2 پيش و نرم افزار هاي اموزش داده شده هم قديمي بودن من خودم سي دي رو ويرايش کردم و علاوه بر نرم افزرا هاي ورژن قديمي ,نرم افزرا هاي ورژن جديد و به روز رو در داخل سي دي گنجاندم,

تا کار براي شما دوستان و کاربران سایت ( ----------.com) راحت و راحت تر کرده باشم

اميدوارم اين اموزش مورد قبول شما دوستان قرار بگيرد و در جهت صحيح مورد استفاده قرار گيرد

با تشکر

کرک شده توسط

SorrowRock

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

data.mix
12-02-2010, 16:18
متشكرم برادر عزيز

cd 1 بسورد است صحت ندارد

uones4u
13-02-2010, 13:51
متشكرم برادر عزيز

cd 1 بسورد است صحت ندارد

دوست عزیز شما باید تمام متن رو همراه با کلمه پسورد را وارد کنید...

Password:SorrowRock&----------.com

modirmasool
11-06-2010, 18:31
لینک ها فیل شدن. اگه ممکنه جدید بذارین

Morteza561
15-06-2010, 12:25
سلام
همونطور که از پسورد پیداست منبع لینک سایت ----------.com هست. بنده با پیگیری های فراوان با خود جناب SorrowRock صحبت کردم و گفتم که لینک ها خرابند که در صورت امکان لینک های جدید رو بذارند، ولی متاسفانه قبول نکردند و گفتند دیگه نمیتونیم رایگان بذاریم. گفت اگه میخواید، آدرستون رو بدید تا با پست براتون بفرستم. در مورد قیمتش هم هنوز چیزی نگفته.
با ادمین سایت جناب ß@™ÃÑ هم صحبت کردم ولی گفتن کاری از دست ما بر نمیاد.
حالا اگه میخواید با خودشون صحبت کنید بفرمایید:

ß@™ÃÑ

SorrowRock

این هم لینک مربوط به این پست

در هر صورت هر کاری که از دستم بر می اومد انجام دادم ولی شرمنده نتیجه ای نداشت.