مشاهده نسخه کامل
: باز مسئله Intel و AMD
بنده قصد بستن سيستم با توجه به جور شدن بودجه ام با مشخصات زير را داشتم :
CPU :AMD Athlon II X4 630 يا
AMD Athlon II X2 250
MB : Gigabyte MA785GT-UD3H
اما باز هم مسئله هميشگي که اطرافيان در مورد بالا بودن دماي سي پي يو هاي AMD در نتيجه با دور بالا کار کردن فن و صداي زياد آن و يا بکار رفتن مس بیشتر در اين سي پي يو ها نسبت به اينتل که نقره بيشتري در سی پی یو هایش به کار رفته و مسائل ديگري که حتي از افراد مطلع علمي نیز مي شنوم . چه طور مي شود اين مسئله ختم بشود و از دوشکي در بيايم . مگر می شود چیزی وجود نداشته باشد و این همه مخالف وجود داشته باشد .
ببین من یه عمره دارم با سی پی یو AMD کار میکنم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . هرکسم ازم نظر بخواد بهش AMD پیشنهاد میدم . در ضمن به نظر من از مادربورد ASUS استفاده کن بهتر بهت جواب میده
بنده قصد بستن سيستم با توجه به جور شدن بودجه ام با مشخصات زير را داشتم :
CPU :AMD Athlon II X4 630 يا
AMD Athlon II X2 250
MB : Gigabyte MA785GT-UD3H
اما باز هم مسئله هميشگي که اطرافيان در مورد بالا بودن دماي سي پي يو هاي AMD در نتيجه با دور بالا کار کردن فن و صداي زياد آن و يا بکار رفتن مس بیشتر در اين سي پي يو ها نسبت به اينتل که نقره بيشتري در سی پی یو هایش به کار رفته و مسائل ديگري که حتي از افراد مطلع علمي نیز مي شنوم . چه طور مي شود اين مسئله ختم بشود و از دوشکي در بيايم . مگر می شود چیزی وجود نداشته باشد و این همه مخالف وجود داشته باشد .
بله درسته اما این مسئله بیشتر در مورد دو پردازنده ی اخر amd صدق میکنه 965 و 955
تو این بودجه به شما 100% amd پیشنهاد میشه
حالا اگه فوقش شما سیستمو گرفتین سر و صدا داشت میتو نین با یه فن معمولی مشکلو حل کنین.
حالا من مانده ام اگر واقعا این سی پی یو ها همچین ایرادهایی دارند پس چطور است که این شرکت دارد یک عمر با اینتل رقابت می کند و هنوز از دور خارج نشده است . من خودم نسبت به صدای زیاد کیس حساس هستم حتی به خاطر این مسئله به سمت خرید لپ تاپ هم رفتم اما دو به شک هستم . خواهش میکنم از دیگر اعضا مطلع انجمن که در این بحث شرکت کنند تا به یک نتیجه درست و حسابی برسیم .
حالا من مانده ام اگر واقعا این سی پی یو ها همچین ایرادهایی دارند پس چطور است که این شرکت دارد یک عمر با اینتل رقابت می کند و هنوز از دور خارج نشده است . من خودم نسبت به صدای زیاد کیس حساس هستم حتی به خاطر این مسئله به سمت خرید لپ تاپ هم رفتم اما دو به شک هستم . خواهش میکنم از دیگر اعضا مطلع انجمن که در این بحث شرکت کنند تا به یک نتیجه درست و حسابی برسیم .
عزیز این مشکل همچین بزرگی هم به حساب نمیاد و این باعث نمیشه که از دور رقابت خارج بشه
من فکر نمیکنم پردازنده هایی که شما میخواین بگیرین چنین مشکلاتی داشته باشن و اگه شما کیس خنکی داشته باشین و مشکل خنک کنندگی نداشته باشین خود به خود دور فن پایین میاد و در نتیجه صدای کمتری تولید میشه .
ess_1362
13-02-2010, 12:12
بله هیچ کدوم از پردازنده هایی که مد نظر شماست چنین مشکلی ندارند
این مشکل صدای فن فقط به دو مدل 955 و 965 که 140 وات هست بر می گرده و دلیلش هم کم کاری این شرکت در ساخت خنک کننده هست که اگر شما پردازنده را بصورت TRAY بگیری و یک خنک کننده جدا براش بخری مشکل بطور کامل مرتفع میشه
من هم موافقم که این مسئله خیلی بزرگی نیست اون طوری که شما فکر میکنی
این دوتا سی پی یو در اکثر مواقع که داری با سیستم کارهای متداول انجام میدی بسیار ساکت کار میکنند
فقط در حالتهای خاص که هسته ها با حداکثر توان مشغولند گرما بالا میره و به طبع آن دور فن هم افزاریش پیدا میکنه
من 955 دارم و این صدای فن رو فقط در موقع بازی کردن اونم فقط بازی های با پردازش بالا احساس میکنم
cpu های amd واقعا قابل رقابت با اینتل هستند و اگه همین یکی دو مورد کوچیک هم نبود اونوقت اینتل باید با amd رقابت می کرد .
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بله هیچ کدوم از پردازنده هایی که مد نظر شماست چنین مشکلی ندارند
این مشکل صدای فن فقط به دو مدل 955 و 965 که 140 وات هست بر می گرده و دلیلش هم کم کاری این شرکت در ساخت خنک کننده هست که اگر شما پردازنده را بصورت TRAY بگیری و یک خنک کننده جدا براش بخری مشکل بطور کامل مرتفع میشه
سلام ،یکی دوتا فن خوب کم سر و صدا با دور بالا و قیمت مناسب می تونید به من پیشنهاد کنی
می خوام کاملا از فن استوکش سرتر باشه ، صدای کم ملاک اصلیمه
sir payman
13-02-2010, 15:33
من tuniq tower دارم و واقعا سایلنت هست
کاراییش هم خیلی خوبه.
من tuniq tower دارم و واقعا سایلنت هست
کاراییش هم خیلی خوبه.
ضمن تشکر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ess_1362
14-02-2010, 13:31
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
سلام ،یکی دوتا فن خوب کم سر و صدا با دور بالا و قیمت مناسب می تونید به من پیشنهاد کنی
می خوام کاملا از فن استوکش سرتر باشه ، صدای کم ملاک اصلیمه
در تاپیک شما در قسمت خنک کننده و کیس 4 مدل به شما معرفی کردم که می تونید ببینید
Morteza_rk
14-02-2010, 14:43
سلام به همگی
من تازه وارد این انجمن شدم و مثل شما عزیزان خبره نیستم ، والا می خوام یه CPU از نوع AMD 955 بخرم ولی با این بحث سر و صدای فن دلم هری ریخت؟! مگه صداش چقدره؟
راستی قیمت tuniq tower چقدر هست؟
sir payman
14-02-2010, 16:40
سلام خوش اومدی.
صداش اونقدر نیست نیست که فکر کنید جارو برقی روشنه و فقط توی فول لودها کمی صداش بالا میره ولی باعث عذاب نمیشه.
قیمت tuniq LBF الان حدود 45 باید باشه و tuniq tower extreme هم فکر میکنم بین 55-60 باشه و هردوشون توی بهترینها هستن و میتونن با themalright ultra 120 extreme رقابت کنن.
Morteza_rk
14-02-2010, 18:20
ممنون دوست عزیز
من می خوام یه سیستم بخرم ، مشخصات مورد نظرم رو در تاپیک زیر بیان کردم ، اگه میشه یه سری به اونجا بزنید و راهنمائیم کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.