مشاهده نسخه کامل
: مشکل ماوس یا ویروس؟؟
farshidshd
10-02-2010, 12:13
سلام ...
چند وقتیه وقتی اون دکمه ی وسط ماوس رو می گردونم برای پایین بردن یا بالا بردن صفحات ( هر صفحه ای مثل اینترنت اکسپلورر یا وورد یا اپرا یا پی دی اف ) صفحه پایین میاد ولی هی میره بالا ...
بالا و پایین میاد. درصورتی که من وقط به سمت پایین میچرخونم .همینطور هم بالا
مشکل از ماوس هست یا ویروسه؟؟ ماوس عوض کردم فرقی نکرد
farshidshd
13-02-2010, 16:12
یعنی کسی متوجه مشکل من نشد؟؟؟؟
من هم این مشکل رو دارم..ولی مشکل من از موس هستش..موس رو که عوض میکنم درست میشه..
alpacino_2010
13-02-2010, 16:54
سلام ...
چند وقتیه وقتی اون دکمه ی وسط ماوس رو می گردونم برای پایین بردن یا بالا بردن صفحات ( هر صفحه ای مثل اینترنت اکسپلورر یا وورد یا اپرا یا پی دی اف ) صفحه پایین میاد ولی هی میره بالا ...
بالا و پایین میاد. درصورتی که من وقط به سمت پایین میچرخونم .همینطور هم بالا
مشکل از ماوس هست یا ویروسه؟؟ ماوس عوض کردم فرقی نکرد
مشکل از ماوس شماست چون ویروس اعمالی همچنین روی سیستم نداره . بهترین راه این ماوستون با سیستم دیگری چک کنید . در ضمن اگر ماوس شما اپتیکال از زیر ماوسی های بخصوصی باید استفاده کنید چون ماوس های اوپتیکال روی هر سطحی کار نمی کنند:11:
یعنی کسی متوجه مشکل من نشد؟؟؟؟
سلام
اگر موستون usb هست ps2 استفاده کنید واگر ps2 هست usb امتحان کنید و جواب را بذارید
موفق باشید
farshidshd
14-02-2010, 11:13
سلام
اگر موستون usb هست ps2 استفاده کنید واگر ps2 هست usb امتحان کنید و جواب را بذارید
موفق باشید
ممنون از همه. من از هر دو نوع موس استفاده کردم اما مشکل حل نشد. امکان داره از تنظیمات موس باشه؟
farshidshd
14-02-2010, 15:01
جای USB رو عوض کردم . درست شد.
Advanced Ali-001
14-02-2010, 15:09
جای USB رو عوض کردم . درست شد.
بله متا سفانه این پورتهای USB بعد از یه مدت که ولتاژ زیار ازشون رد بشه دچار گرفتن خار رو بدنه وشل شدن زبانه ها ودر نتیجه مشکل درکامپیوتر میشند شما الان برو اون دوتا رو باهم مقایسه کن متوجه میشی:31::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.