ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور T220P و کنسول XBOX360

Yi Yi
10-02-2010, 11:51
XBOX360 متاسفانه حداکثر از رزولویشن 1080*1920 پشتیانی میکنه و من تو تنظیمات مجبورم این رزولویشن رو انتخاب کنم که متاسفانه به صورت Full Screen تصاویر رو نشون میده و به اصطلاح fit شده و تصویر کمی کشیده و تار به نظر میرسه. مانتیور T220P هم رزولویشن native اش 1200*1920 ــه و aspect ratio ش هم 16:10
آیا راهی هست که 2 نوار سیاه رنگ، بالا و پایین صفحه ایجاد کرد تا تصاویر در رزولویشن 1080*1920 نمایش داده بشند و aspect ratio هم بشه 16:9 . آیا این مانیتور از این قابلیت پشتیبانی می کنه؟

Stream
10-02-2010, 12:26
من قبلا T220P داشتم ... و تا جایی که یادم میاد در تنظیماتش جایی برای تنظیم کردن Pixel Mapping 1:1 وجود داشت که بطور پیش فرض فعال نبود. اگه این گزینه فعال بشه تصویر دیگه Scale نمیشه و دقیقا همون دو نوار مشکی پدیدار میشن.

پیشنهاد: بعضی مانیتورها 1:1 Pixel Mapping رو فقط با ورودی آنالوگ پشتیبانی می کنند. این مورد رو هم می تونید تست کنید.
+

فکر می کنم توی یکی از آپدیت های جدید Xbox 360 این قابلیت اضافه شده باشه که خودش اون نوارها رو برای مانیتورهای 16:10 ایجاد کنه.

Yi Yi
10-02-2010, 16:09
متاسفانه در تنظیمات مانیتور که چیزی پیدا نکردم. احتمال می دم از طریق قسمت image تنظیمات مانیتور بشه Pixel Mapping 1:1 رو تنظیم کرد ولی متاسفانه تمام گزینه های این قسمت Not Available شده. نمی دونم چرا اجازه ی تغییر این قسمت رو نمی ده.

در محیط ویندوز مساله ی Scaling به لطف درایور nVidia حل شده و میشه مانیتور رو در تمام رزولویشن ها با بالاترین کیفیت تنظیم کرد به جز دو رزولویشن 720*1280 و 1080*1920 !! برام عجیب بود که چرا این دو رو پشتیبانی نمی کنه و وقتی مانیتور رو در این 2 رزولویشن تنظیم می کنم، تصویر Scale میشه و کیفیت تصویر افت می کنه. احتمالا به خاطر کابل DVI باید باشه.

اما در XBOX360 مشکل هنوز حل نشده. من برای گرفتن تصویر از مبدل HDMI 2 DVI استفاده می کنم. احتمالا به قول شما باید مشکل از همین ورودی Digital باید باشه.
در ضمن XBOX360 در چند رزولویشن از نوارهای سیاه رنگ اطراف صفحه استفاده می کنه، ولی این کار رو دقیق انجام نمیده. مثلا در رزولویشنی که هم طولش و هم عرضش نسبت به رزولویشن native تغییر می کنه، بالطبع باید در هر چهار ضلع صفحه، نوارهای سیاه رنگ قرار بده ولی فقط در دو ضلع طول صفحه این کار رو انجام میده.

البته هنوز از ورودی انالوگ یا همون VGA استفاده نکردم. باید مبدلش رو تهیه کنم.

راستی تفاوت کیفیت ورودی DVI با VGA چقدره؟

Stream
10-02-2010, 18:04
متاسفانه در تنظیمات مانیتور که چیزی پیدا نکردم. احتمال می دم از طریق قسمت image تنظیمات مانیتور بشه Pixel Mapping 1:1 رو تنظیم کرد ولی متاسفانه تمام گزینه های این قسمت Not Available شده. نمی دونم چرا اجازه ی تغییر این قسمت رو نمی ده.MagicColor (یا Magic یک چیز دیگه!) رو غیر فعال کنید فکر می کنم مشکل عدم دسترسی به منو ها حل بشه.

در محیط ویندوز مساله ی Scaling به لطف درایور nVidia حل شده و میشه مانیتور رو در تمام رزولویشن ها با بالاترین کیفیت تنظیم کرد به جز دو رزولویشن 720*1280 و 1080*1920 !! برام عجیب بود که چرا این دو رو پشتیبانی نمی کنه و وقتی مانیتور رو در این 2 رزولویشن تنظیم می کنم، تصویر Scale میشه و کیفیت تصویر افت می کنه. احتمالا به خاطر کابل DVI باید باشه.اگه Scaling غیر فعال باشه دیگه نباید مشکلی باشه. من یادمه 1920x1080 رو با T220P تست کرده بودم (با انویدیا)

اما در XBOX360 مشکل هنوز حل نشده. من برای گرفتن تصویر از مبدل HDMI 2 DVI استفاده می کنم. احتمالا به قول شما باید مشکل از همین ورودی Digital باید باشه.بهتره با خروجی آنالوگ کارت گرافیک تست کنید ببینید به چه نتایجی میشه رسید ..

در ضمن XBOX360 در چند رزولویشن از نوارهای سیاه رنگ اطراف صفحه استفاده می کنه، ولی این کار رو دقیق انجام نمیده. مثلا در رزولویشنی که هم طولش و هم عرضش نسبت به رزولویشن native تغییر می کنه، بالطبع باید در هر چهار ضلع صفحه، نوارهای سیاه رنگ قرار بده ولی فقط در دو ضلع طول صفحه این کار رو انجام میده.فکر می کنم اگه اینجا هم از آنالوگ استفاده بشه مشکل حل بشه.

البته هنوز از ورودی انالوگ یا همون VGA استفاده نکردم. باید مبدلش رو تهیه کنم.Xbox 360 خروجی VGA داره فقط لازمه کابل رو تهیه کنید که قیمتش هم بالا نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی تفاوت کیفیت ورودی DVI با VGA چقدره؟ در اینجا خیلی خیلی پایین ... شاید هم صفر.

Yi Yi
11-02-2010, 16:26
MagicColor (یا Magic یک چیز دیگه!) رو غیر فعال کنید فکر می کنم مشکل عدم دسترسی به منو ها حل بشه.
Magicolor روی Off تنظیم شده و Magicbright روی Custum . ولی باز هم قسمت image غیرفعاله.

Yi Yi
16-02-2010, 17:45
متاسفانه کابل VGA هم جواب نداد. بدترهم شد. از یه طرف کیفیت تصویر اومد پایین و از طرف دیگه در رزولویشن 1080*1920 چند اینچ از تصویر در راستای افق قابل مشاهده نبود.
تنها در رزولویشن 1050*1680 به درستی از scale شدن جلوگیری کرد که به خاطر کیفیت پایین تصویر، بیخیالش شدم!