ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل كليه

عاطفه 19
10-02-2010, 05:01
باسلام.مي خواستم علايمي دربدن رو كه چند مدته دارم بگم وبخوام از شما كه بگيد مشكل دقيق من چيه.من چند سال پيش با مشاهده درد درپهلوها وزير شكم به دكتر كليه وماما رفتم اما مشكلي نبود اما هنوز اين حالات رو دارم يعني:درد زياد درپهلوها وزير شكم-ترشحات هميشگي از اتمام يك دوره عادت تا بعدي-دردهاي كمر چه درپريود چه بعد آن-سياهي رفتن چشم ها-ادرارمكررمخصوصا به طور منظم هرشب بايد بيدارشم-تهوع وسر گيجه-ريزش افتضاح مو سرم-احساس خستگي وخواب آلودگي وغيره .اگه ميشه راهنمايي كنيد.مر30:41:

morsadr
10-02-2010, 18:49
دوست عزیز
لطفا موارد زیر را مشخص کنید:
سابقه مصرف دارو
سابقه بیماری قبلی مثل کم خونی
سوزش و تغییر رنگ ادرار
سابقه حالات عصبی و روحی

شما بسیار زیاد مشکوک به کم خونی می باشید . جواب سوالات بالا و آزمایش خون کمک کننده است
موفق باشید.

عاطفه 19
11-02-2010, 19:56
باسلام.مرسي از اينكه جواب داديد.من براتون جواب سوال هايي كه پرسيديد ميگم.سن:19 مجردم.سابقه مصرف دارو:نداشتم اون حد اما مدتي سفالكسين خوردم وقرص آهن مثل فريرون وفروس-سابقه بيماري :كم خوني آزمايش ندادم وگروه خوني ام رو نمي دونم اما ناخن در انگشت برود داشتم.گرفتگي هاي ناگهاني گردن .سوزش آنچناني ندارم اما بعضي مواقع برگشت ادرار يعني 2دفعه چراداشتم وبيشتر زردپررنگ است ادرارم.آب خيلي مي خورم هنگام غذا وحمام بروم فشارم پايين مياد ودكترم رفتم فشارم حدودا8 است.از نظر عصبي كلا اعصابم ضعيفه وپرخاشگرم اون طور كه بقيه ميگن صدام خيلي بلنده وبالاست.

morsadr
13-02-2010, 17:32
بررسی مجدد کامل کم خونی
آز مایش کامل ادرار و کشت ادرار
سونو گرافی از کلیه ها و احشائ لگنی
آزمایش و کشت ترشحات شما

در صورت طبیعی بودن این موارد کنترل تنش های عصبی:20:

در ضمن منظور شما از برگشت ادرار را متوجه نشدم اگر ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید.

رضا صادقی
16-02-2010, 23:24
منظورش اینه که ادرارش برگشت شده این که خیلی واضح هست....

morsadr
17-02-2010, 00:40
منظورش اینه که ادرارش برگشت شده این که خیلی واضح هست....

برای من که واضح نیست . منظورتون رفلاکسه ؟

عاطفه 19
21-02-2010, 18:55
سلام.منظورم اين بود ازبرگشت ادرار كه وقتي مي خوام ادرار كنم يك ذره مي آد بعد قطع ميشه كه درد مي گيره بعد مي آد.ببخشيد من خيلي راحت حرف مي زنم آخه ركم.يه سوال داشتم كه اين آقاي رضا صادقي كي هستن كه عضويت رو به من تبريك گفتن ودر اين رابطه هم جوابي دادن كه مثلا گفتن اين واضحه منظورشون اينه كه ادرارشون برگشت شده خواستم از خودشون بپرسم كي هستن اما اجازه پيغام خصوصي ندارم/مرسي اگه بگيد/

morsadr
22-02-2010, 00:31
سلام
این حالتی که می گید در حقیقت یک انقطاع ادرار هست . اگر درد و سوزش هنگام ادرار دارید و رنگ آن هم تیره است احتمال عفونت ادراری زیاده .همانطور که قبلا هم گفتم بررسی هایی که عرض کردم را انجام بدهید تا به نتیجه برسید.
:20: