ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی:بهنرین پردازنده کدام است؟

omidbooter
10-02-2010, 04:04
سلام
خیلی ها این سوال دارن که بلاخرهINTELیاAMDولی از اونجایی که جواب منطقی و کلی براش نیست یه نظر سنجی کلی میزاریم تا طبق تجربیات در استفاده و اطلاعات دوستان به یه نتیجه کلی برسیم.
من خودم طرفدار اینتل هستم.
خواهش میکنم همه عزیزان شرکت کنند و نظرشون رو هم بگن.

باز هم بگم که این نظر سنجی کلی هست و همه موارد رو در نظر بگیرید
ممنون

mojtabaalemi
10-02-2010, 06:41
مشکل همین کلی بودنه .
فقط میشه توی یه قیمت خاص مقایسه کرد یه amd رو بایه intel . دوستان هم ادامه ندن تاپیکو .

SANR
10-02-2010, 08:21
نمیشه مقایسه کرد!

هر دو به یک اندازه خوب هستند.
ولی خوب من همیشه برای خودم اینتل رو انتخاب می کنم،اما amd هم بسیار عالیه.

mjzaret
10-02-2010, 09:30
من بیشتر ترجیح می‌دم با AMD کار کنم. قدرت فوق‌العاده‌ای داره.

mmasoudd
10-02-2010, 10:02
سلام
به نظر من هم مقایسه کلی اصلاً صحیح نیست
بالاخره باید از اینکه بحث می کنیم یک هدفی داشته باشیم و در پایان به یک نتیجه ای برسیم.
اینکه بگیم intel بهتره یا amd به نظر من هم اشتباهه و نمی شه کلی نظر داد.
مگر اینکه یک معیاری در نظر بگیرید. مثلاً چند گروه قیمتی تعیین کنید و بهترین سی پی یو رو از نظر کارایی در اون رنج قیمت مشخص کنید. تقریباً مشابه کاری که سایتهای بزرگ سخت افزاری (مثل تامز و ...) انجام می دن.

موفق باشید

zer0tent
10-02-2010, 10:24
به نظر من بايد در مورد كاري كه مي خاين باهاش اچرا بكيند نظر بدين براي بازي يا كارهاي گرافيكي ، نقشه كشي، طراحي به نظر من براي بازي amdخوبه اما براي كارهاي طراحي و گرافيك intel

Cleeev
10-02-2010, 10:33
خوب تو باید به چیزی که خودت احتیاج داری فکر کنی... اگه بخوای بهترین رو بگی خوب معلومه بهترین پردازنده ها در حال حاضر سری Core i7 از Intel و Phenom II X4 از AMD هستن... نه چیز دیگه ای...

خود من با اینکه طرفدار پر و پا قرص AMD ــیم ولی سری Intel Core i7 در حال حاضر به حق بهترین CPU های جهان هستن... البته نه اینکه خیلی نسبت به سری AMD Phenom II X4 خفن تر باشن بلکه یه مقداری قوی ترن...

ولی اینکه الان اون بهتر از این یکیه همه نتیجه تستای مختلف سخت افزاریه و مطمئناً یه مقدار بسیار کمی کارایی بیشتر برای استفاده معمولی (نهایتش بازی و گرافیک و فیلم) انقدر برای شما صرفه نداره که برید بالای 300-400 تومن سری Intel Core i7 رو بخرید (مادربردهاش هم گرونه) و به نظر من بهترین انتخاب برای هر کسی در حال حاضر سری AMD Phenome II X4 هستش که هم خوش قیمت و هم پرقدرت و سریع با پشتیبانی از تکنولوژی های جدیده...

:46:

Mahdi_Moosavi
10-02-2010, 18:48
بارها چنین تاپیک هایی زده شده، و بارها هم به جای نتیجه گیری، بحث به کل کل و بی احترامی بین اعضا کشیده شده .

رنج قیمت پردازنده، قیمت نهایی تمام شده سیستم و کاربردهای مصرف کننده هست که بهترین رو انتخاب می کنه . در واقع به معنای مطلق، بهترین وجود نداره، اون شرایط خریدار هست که بهترین رو مشخص می کنه .

موفق باشید / .

=====

تاپیک قفل شد .