ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LED samsung 7000ورودی AV نداره؟برای تبدیل AV به HDMI?

love_off
10-02-2010, 01:14
دوستان سلام
من از کردستان LED samsung 7000 v رو خریدم اما الان متوجه شدم که فقط ورودی component و HDMI داره در صورتی که سینمای خانگی و ----- من فقط خروجی AV داره.تبدیل AV to HDMI وجود داره؟به نظرتون چی کار کنم که بتونم از ----- و دی وی دی قدیمیم استفاده کنم؟:41::41::41::41:

ata_webmaker
10-02-2010, 09:13
این اصلا غیره ممکنه
هر تلویزیونی باید لا اقل یک دنه ورودی ای وی داشته باشه
اکثر تلویزیونهای جدید ورودی و خروجی ای وی شون یکیه
در ضمن قدیمیترین سینما خانگی ها هم خروجی دی وی دی یا همون کمپوننت دارن

hamedsaba
10-02-2010, 11:41
شاید مدل خارجی باشه که سه فیشه رو حذف کردن ؟ البته عجیب به نظر می رسه چون اکثر tv ها ورودی سه فیشه دارن !!!

amin_g_p
10-02-2010, 11:46
شما اگه تو دفترچش رو نگاه کنید فقط یه av یا component می تونید وصل کنید در وراقع اون component یا 5 تا پورتش را استفاده می کنید برای component یا سه پورت برای av کلا led سامسونگ همین طوری اند.

love_off
11-02-2010, 00:49
شما اگه تو دفترچش رو نگاه کنید فقط یه av یا component می تونید وصل کنید در وراقع اون component یا 5 تا پورتش را استفاده می کنید برای component یا سه پورت برای av کلا led سامسونگ همین طوری اند.
بله پیدا کردم ا
از تو منو هاش میشد پورت component رو به AV تبدیل کنی.
ازتون ممنونم
اما همون طور که دوستمون گفتن فقط یه ورودی داره یعنی نمیشه همزمان دو وسیله که خروجی AV یا component دارن رو استفاده کرد

ommolfesad
17-02-2010, 10:45
خوب فقط سوالت رو اینجا میپرسی و جواب که بدست میاری تمام ؟؟؟!!!!

خوب جوابش رو هم اینجا اعلام کن دیگه :13:

byebye
17-02-2010, 13:10
چند خریدی ؟؟ منم به احتمال زیاد یه 46 b7000 میخرم همین مدته . ازش راضی هستی ؟؟
به تله تکس فارسی مشکلی نداری ؟؟

love_off
17-02-2010, 23:33
سلام دوست من
مال من چون مونتاژ مالزی هست تله تکس فارسی نداره اما کیفیت خیلی خوبه راضیم البته با ----- نه آنتن.اما ای کاش میشد ریکورد کرد رو هارد داخلیش که نداره یعنی این جدیدا دیگه هیچکدوم ندارن اینو.
به ام الفساد خان هم بگم که جواب رو گفتم دیگه .ورودی 5تایی با تنظیمات منو به 3 تایی تبدیل میشه یعنی از 3تا از 5تا به عنوان AV به جای component استفاده میکنی

byebye
18-02-2010, 18:40
اصل کاری که همون قیمته نگفتی ///:20:

DIKT
21-07-2010, 07:28
دوستان ضمن تشکر از توجه شما من هم رفتم بانه و یه سونی E400خریدم 805 تومن مشکل من اینجاست که این تی وی از دو تصویر پشتیبانی می کنه اما دو تیونر نیست اما ایراد کار اینجاست که تنها بوسیله پورت HDMI دو تصویرش فعال میشه و بنده هم رسیورم و هم دی ودی پلیرم فاقد این پورت هستش و تنها خروجی AV دارن و تهیه ----- با پورت HDMI هزینه بالائی رو متحمل م یکنه که امکانش نیست حالا خواستم بدونم سوئیچر یا کابل تبدیلی هست که AV رو به HDMIتبدیل بکنه و پیشنهاد دوستان عزیز در این زمینه چیه ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه در اختیارم قرار بدید

t_tanhayam
21-07-2010, 12:41
دوستان ضمن تشکر از توجه شما من هم رفتم بانه و یه سونی E400خریدم 805 تومن مشکل من اینجاست که این تی وی از دو تصویر پشتیبانی می کنه اما دو تیونر نیست اما ایراد کار اینجاست که تنها بوسیله پورت HDMI دو تصویرش فعال میشه و بنده هم رسیورم و هم دی ودی پلیرم فاقد این پورت هستش و تنها خروجی AV دارن و تهیه ----- با پورت HDMI هزینه بالائی رو متحمل م یکنه که امکانش نیست حالا خواستم بدونم سوئیچر یا کابل تبدیلی هست که AV رو به HDMIتبدیل بکنه و پیشنهاد دوستان عزیز در این زمینه چیه ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه در اختیارم قرار بدید

خوب pip دارند در حالت ورودي تقريبا اكثر hdtv ها همينطوره
ر مورد مشكل شما خوب بله مبدل هست
منتها يك چيزي اين گزينه در مود كابل هاي كامپوننت هم فكر ميكنم كار ميكنه واين خروجي رو تقريبا همه رسيورها و dvd player ها دارند

DIKT
21-07-2010, 16:21
خوب pip دارند در حالت ورودي تقريبا اكثر hdtv ها همينطوره
ر مورد مشكل شما خوب بله مبدل هست
منتها يك چيزي اين گزينه در مود كابل هاي كامپوننت هم فكر ميكنم كار ميكنه واين خروجي رو تقريبا همه رسيورها و dvd player ها دارند

ضمن تشکر از شما دوست خوبم اما من بلاخره متوجه نشدم که چیکار باید انجام بدم چون در مورد خرید کامپونت یا کامپوزت درستش چیه ؟ و از کجا تهیه کنم و آیا بواقع کابل AVرو به HDMI تغییر میده البته من کیفیت رو هدف ندارم بلکه تنها بتونم از این روش از سیستم PIP ال سی دی استفاده کنم ممنون میشم دوستان یه راهنمائی بفرمایند تا مشکلم حل بشه
با تشکر

t_tanhayam
22-07-2010, 16:01
شما پشت ر.س.ي.و.ر تون خروجي كامپوننت (5 تا فيش ) دارين؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه دارين با اون استفاده بكنيد
نه تصوير انالوگ رو به ديجيتال تبديل نميكنه فقط رابط هست
در مورد مبدل av به hdmi مطمئن نيستم كه كارتون رو راه بندازه يعني دتكت كنه hdtv‌تون ولي اكثر مبدل هايي كه فكر كنيد وجود داره توي بازار

DIKT
24-07-2010, 16:00
شما پشت ر.س.ي.و.ر تون خروجي كامپوننت (5 تا فيش ) دارين؟

اگه دارين با اون استفاده بكنيد
نه تصوير انالوگ رو به ديجيتال تبديل نميكنه فقط رابط هست
در مورد مبدل av به hdmi مطمئن نيستم كه كارتون رو راه بندازه يعني دتكت كنه hdtv‌تون ولي اكثر مبدل هايي كه فكر كنيد وجود داره توي بازار

دوست عزیز ضمن تشکر از جنابعالی من فکر کنم سوالم رو درست مطرح نکردم

مشکل بنده اینه که میخوام یه سری از وسائلم رو که خروجی av دارن رو به ورودی hdوصل کنم برام مهم نیست که توسط کابل باشه یا سوئیچر می خوام بدونم همچین چیزی اصلا وجود داره ضمن اینکه عرض کردم اصلا دنبال کیفیت اچ دی نیستم بلکه صرفا بتونم کارم رو راه بندازم الان من تو خونه یه مانیتور ال جی دارم که ورودی اچ دی داره خب اگه بتونم این مبدل رو پیدا کنم راحت رسیورم رو بهش وصل می کنم و ازش استفاده م یکنم
ممنون میشم که بفرمائید همچین چیزی وجود داره یا خیر؟

DIKT
24-07-2010, 16:02

منظورم همچین کابلی هست که تو یکی از پستها ی جنابعال یپیدا کردم

t_tanhayam
24-07-2010, 21:30
بله دوست عزيز همچين كابلي وجود داره وميتونيد خروجي رو به hdmi تبديل كنيد
و كارتون رو راه بندازين

DIKT
25-07-2010, 06:54
بله دوست عزيز همچين كابلي وجود داره وميتونيد خروجي رو به hdmi تبديل كنيد
و كارتون رو راه بندازين

فکر بهترین خبری بود که می تونستم بشنوم تنها یه مورد دیگه اینکه با چه نامی و از کجا م یتونم تهیه کنم و آیا می تونم از جائی اینترنتی خرید کنم

ممنون از لطف جنابعالی

t_tanhayam
25-07-2010, 15:17
فکر بهترین خبری بود که می تونستم بشنوم تنها یه مورد دیگه اینکه با چه نامی و از کجا م یتونم تهیه کنم و آیا می تونم از جائی اینترنتی خرید کنم

ممنون از لطف جنابعالی

خواهش ميكنم فكر ميكنم بايد كمي جستجو كنيد در باار وسايت هاي فروشي مثل چاره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منتها من نديدم در سايت فروشي ولي احتمال زياد بگيردين در باار تهران گير ميارين

atrin777
22-08-2012, 16:49
سلام به همه
منم یه مشکل دارم یه ال ای دی الجی گرفتم که خروجی صدا نداره قبلا یه ال سی دی سامسونگ داشتم پورت خروجی صدا داشت که اونو به یه اسپیکر وصل میکردم ولی ال ای دی جدید که گرفتم خروجی صدا نداره
آیا راهی هست که به اسپیکر وصل کنم این tv اعصاب خرد کن LG؟

afra102
28-08-2012, 22:36
سلام.منم سري 5000 خريدم داراي خروجي AV هست ولي اگر از كابل HDMIاستفاده كنم روي AV تصوير دارم يعني بدون وصل HDMI ازپورت AV تصوير و صدا ندارم .ممنون ميشم مرا راهنمايي كنيد.