مشاهده نسخه کامل
: کیفیت مودم های (دایل آپ) کدام شرکت در سطح بالاتری قرار داره؟
سلام
به نظر شما کیفیت مودم های (دایل آپ) کدام شرکت در سطح بالاتری قرار داره؟
َقصد خرید مودم Axtrom رو دارم. کیفیتش چطوره؟ انتخاب بهتری وجود داره؟
ممنون.
hummer_1990
09-02-2010, 18:13
همشون یکی هستن و تفاوتی تو سرعت ندارن ولی با این حال میشه گفت Zoltrix های از نوع 3 چیپ بهتر هستن.
تو ارتباط های دایل آپ بیشتر خط تلفن و کارتی که میخری تو سرعت تاثیر دارن و مهم هستن وگرنه خود مودم ها زیاد فرقی با هم ندارن همینکه یک مودم با استاندارد V92 سازگار باشه کافیه.
همشون یکی هستن و تفاوتی تو سرعت ندارن ولی با این حال میشه گفت Zoltrix های از نوع 3 چیپ بهتر هستن.
تو ارتباط های دایل آپ بیشتر خط تلفن و کارتی که میخری تو سرعت تاثیر دارن و مهم هستن وگرنه خود مودم ها زیاد فرقی با هم ندارن همینکه یک مودم با استاندارد V92 سازگار باشه کافیه.
ممنون.
منظورم سرعت نبود. منظورم کیفیت ساخت و پشتیبانی و ... بود. برای مثال به روز کردن مرتب درایور و ...
راحتی نصب و سازگاری و چند مورد دیگر.
alborz_k
10-02-2010, 01:01
ممنون.
منظورم سرعت نبود. منظورم کیفیت ساخت و پشتیبانی و ... بود. برای مثال به روز کردن مرتب درایور و ...
سلام. کلأ برای مودم این قدر وسواس لازم نیست! :دی
کیفیت همشون در یک حد هست ، حالا یک مدل ممکنه کمی بهتر یا بد تر باشه ! در مورد گارانتی هم بر فرض مثال مودم شما خراب شد ، هزینه ی رسوندن اون به شرکت گارانتی و کلی زنگ زدن برای پیگیری قطعه و هزینه ی باز پسگیریش ، خیلی بیشتر از خرید یک مودم نوع می شه!!:دی
در کل من شخصأ مودمی رو ندیم که بسوزه ، مگر این که اشتباهأ به برق وصل بشه! :دی
hummer_1990
10-02-2010, 10:18
ممنون.
همونطور که گفتم همشون یکی هستن اصلا در مورد این قطعه نیازی نیست وسواس به خرج بدی. یه مودم Zoltrix 3chip بگیر خیال خودتو راحت کن گارانتی هم داره امکانات خوبی هم داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.