مشاهده نسخه کامل
: ساخت موتور جوستجوگر
سلام
من ميخوام يك موتور جوستجو گر براي يك سايت بسازم
يعني كلمه رو فقط توي يك سايت به خصوص جستجو كنه
مثل اين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد چيكار كنم ؟
tabriz-info
09-02-2010, 10:09
چند جا میپرسی
بهتره از امکانات گوگل استفاده کنی
اگه میخوای یه چی دستی بسازی بگو سایتت به چه زبانی هست
عزيزم اون ادرسي كه من گذاشتم رو ديدي ؟
ميخوام يه چيزي عين همون بسازم ولي خوشگل تر !
ميشه ؟ بدون هزينه ها !
tabriz-info
09-02-2010, 17:09
عزیزم دقیقا منم همون چیزی که تو میخوای رو گفتم
برادر من كشور و شماره تلفن رو چي بدم ؟!
بعدشم چيحوري ايميل رو فعال كنم ؟
مرسي !
tabriz-info
10-02-2010, 16:07
جان؟
نگو که جیمیل نداری
نه ندارم !! :دي
مرد مومن چيكار كنم من ...
صفحش كه خيلي طول ميكشه باز بشه !! چرا اينجوريه ؟!
+
كشور و شماره تلفن ميخوادش كه هرچي ميزنم قبول نميكنه ... بايد چيكار كنم ؟
ميشه توضيح بدي ؟
tabriz-info
10-02-2010, 17:28
برا تو که خوبه اگه دیر باز میشه برا من کلا باز نمیشه باید یه جیمیل ثبت نام کنی
راستشو بگم برام باز نميشه !! :دي
ميخوام ثبت نام كنم ولي شماره موبايل ميخواد و فعال سازي ... بايد چيكار كرد
خب من يكي ساختم ...
ولي اصلا شبيه اوني كه گفتم نشده ... چرا ؟
tabriz-info
10-02-2010, 17:53
بزارید این 22 بهمن بیاد رد بشه ببینیم چیکار میکنیم
هیچ سایتی باز نمیشه ببینیم چه غلطی میکنیم
من دورش زدم !!
يكي ازين موتور هاي جستجوگر هم ساختم ولي اگه ببينيش اصلا شبيه اوني كه توي پست اول گفتم نيست ...
چيكار كنم ؟
pcforlife
10-02-2010, 18:49
سلام
با اجازه جناب tabriz-info من یه توضیح کاملی رو بدم...
میری به آدرس زیر
یوز پس گوگلت رو میزنی.
پس از لود صفحه روی Create a Custom Search Engine کلیک میکنی...
در پنجره جدید فیلد های خالی رو پر میکنی.
در مقابل Search engine name نام موتور جستجوتو مینویسی.
در فیلد پایینیش یعنی Search engine description یه توضیحی راجع به موتور سرچت بنیویس و زبون هم که باید انگلیسی باشه.
در بخش What do you want to search باید انتخاب کنی که موتور سرچت قابلیت داشته باشه که فقط سایت های انتخابی خودت رو سرچ کنه یا کل وب رو البته با تاکید بیشتر رو سایت خودت جستجو کنه.
تو بخش Sites to search نام سایت یا سایت هاتو وارد میکنی و ادیشن رو در حالت استاندارد باقی میزاری و با تیک دار کردن I have read and agree to the Terms of Service نکست رو میزنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وهله آخر هم گزینه Finish و میزنی و بعد به آدرس زیر برو و یوزر پس گوگلت رو بزن و بعد از باز شدن صفحه روی control panel کلیک کن.
در منو سمت چپ روی گزینه Get code بزن و کد موتور جستجوت رو در سایتت قرار بده... بقیه تنظیمات رو هم میتونی از این قسمته control panel انجام بدی.
ببخشید که پرحرفی کردم.:11:
یاعلی
دستت درد نكنه برادر
عالي بودش
حالا چيجوري يه چيز مثل اوني كه پست اول گذاشتم بسازم ؟ :دي
+
اين كدي كه ميده رو بايد توي قسمت ويرايش قالب اون ته بزارم ؟ ( مثلا فرض ميكنيم دارم از سيستم بلاگفا استفاده ميكنم ! )
منظورم اينه كه با اين كد بايد چيكار كنم !
pcforlife
10-02-2010, 19:24
قابل شما رو نداشت...:11:
اين كدي كه ميده رو بايد توي قسمت ويرايش قالب اون ته بزارم ؟ ( مثلا فرض ميكنيم دارم از سيستم بلاگفا استفاده ميكنم ! )
هر جا که دوست داری میتونی اونو بزاری... مثلا من تو وبم اونو بالای بنر گذاشتم...
بعد از اینکه صفحه وبتو یه بار لود کردی باید چک کنی که از نظر css تضادی با قالبت نداشته باشه... ضمنا از همونجا یه سرچی بزن ببین مشکلی نداشته باشه...
یه نکته ای رو هم بگم... قبلا بخش سرچ انجین گوگل یه قابلیتی داشت که میشد صفحه مورد جستجو هم از سایت خودت باشه... اما فکر کنم الان جمعش کردن...
یاعلی:11:
دست گلت درد نكنه ...
من ميخوام دقيقا يه چي عين اوني كه توي پست اول هست درست كنم .... براي اون بايد چيكار كنم ؟ ميدونيد ؟
pcforlife
10-02-2010, 19:42
من ميخوام دقيقا يه چي عين اوني كه توي پست اول هست درست كنم .... براي اون بايد چيكار كنم ؟ ميدونيد ؟
ببین تو الان همون سرچ انجینی که تو آدرسه موجود، تو پست اولت هستش رو درست کردی. با قرار دادن اون کد تو وبت راحت بازدیدکنندگانت میتونن تو اون جستجو کنن. من نمیفهمم دقیقا منظورت چیه...!:20:
ببين اين سرچ انجيني كه مد نظر منه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ايني كه من درست كردم رو ببين
اينا خيلي با هم ديگه فرق دارن !! ندارن ؟
من ميخوام دومي دقيقا ظاهرش مثل اولي بشه ...
pcforlife
10-02-2010, 20:13
اينا خيلي با هم ديگه فرق دارن !! ندارن ؟
از نظر جستجو کردن نه... الان تو تو هر کدومشون یه کلمه (مثلا Ali) رو سرچ کن... میبینی که هر دوشون موارد یکسانی رو سرچ کردن. اما اگه میخوای ظاهر صفحه سرچ تو مثل اون باشه با استفاده از قالب وبت و البته اون کدی که موتور جستجو گرت بهت میده، میتونی مشخصات اون صفحه ای که گفتی رو داشته باشی...
از نظر جستجو کردن نه... الان تو تو هر کدومشون یه کلمه (مثلا Ali) رو سرچ کن... میبینی که هر دوشون موارد یکسانی رو سرچ کردن. اما اگه میخوای ظاهر صفحه سرچ تو مثل اون باشه با استفاده از قالب وبت و البته اون کدی که موتور جستجو گرت بهت میده، میتونی مشخصات اون صفحه ای که گفتی رو داشته باشی...
:27:
گلم منظور من قالب هست !
چيجوري شبيه اوني كنم كه مد نظرمه ؟
چون نميخوام اون نوشته هاي مذخرف گوگل اون بالا باشه !!
pcforlife
10-02-2010, 20:25
گلم منظور من قالب هست !
عزیزم... شما لازم نیست که حتما صفحه اصلیتون، اون صفحهی مزین به مزخرفات گوگل باشه! تو اولین پستم گفتم (یه بار خوب مطالعش کن) میری تو کنترل پنل و در بخش Get code یه کدی داری که اگه اونو داخل قالب یک صفحه استاتیک ساده کپی پیست کنی میتونی موتور جستجو رو تو اون صفحه هم داشته باشی و اصلا نیازی به این آدرسی (که پایین گذاشتم) که دادی نیست.
اون صفحه استاتیک ساده هم میتونی با نوع خواستت دیزاین کنی و کد موتور سرچت رو جای مناسبش قرار بدی... اوکی؟!!:18:
:27::46::11:
عزیزم... شما لازم نیست که حتما صفحه اصلیتون، اون صفحهی مزین به مزخرفات گوگل باشه! تو اولین پستم گفتم (یه بار خوب مطالعش کن) میری تو کنترل پنل و در بخش Get code یه کدی داری که اگه اونو داخل قالب یک صفحه استاتیک ساده کپی پیست کنی میتونی موتور جستجو رو تو اون صفحه هم داشته باشی و اصلا نیازی به این آدرسی (که پایین گذاشتم) که دادی نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون صفحه استاتیک ساده هم میتونی با نوع خواستت دیزاین کنی و کد موتور سرچت رو جای مناسبش قرار بدی... اوکی؟!!:18:
:27::46::11:
ديكشنري فارسي به فارسي نداريم ؟ :31:
خدايي هيچي نفهميدم :31:
pcforlife
10-02-2010, 20:48
ديكشنري فارسي به فارسي نداريم ؟ :31:
خدايي هيچي نفهميدم :31:
من قبل از اینکه جوابتو بدم اول بگم که من خودم زیاد تو کار طراحی (دیزاین) صفحات وب تبحر ندارم... به همین خاطر شاید حرفایی که میگم زیاد جامع نباشه... (اساتید ببخشن!:31:)
صفحه استاتیک به صفحه ای میگن که به وسیله زبان HTML ساخته شده باشه و همانطور که از معنای استاتیک پیداست صفحه ای ثابت باشه... مثل بعضی از سایت های تبلیغاتی که سالی یه دفعه عوض نمیشن...
الان اگه شما با زبان HTML یه صفحه تو اینترنت درست کنی، این میشه یه صفحه استاتیک...
من قبل از اینکه جوابتو بدم اول بگم که من خودم زیاد تو کار طراحی (دیزاین) صفحات وب تبحر ندارم... به همین خاطر شاید حرفایی که میگم زیاد جامع نباشه... (اساتید ببخشن!:31:)
صفحه استاتیک به صفحه ای میگن که به وسیله زبان HTML ساخته شده باشه و همانطور که از معنای استاتیک پیداست صفحه ای ثابت باشه... مثل بعضی از سایت های تبلیغاتی که سالی یه دفعه عوض نمیشن...
الان اگه شما با زبان HTML یه صفحه تو اینترنت درست کنی، این میشه یه صفحه استاتیک...
منظورت بازي با اعداده ؟ :31:
من توي اين زمينه اصلا تبحر ندارم !! :31:
نميشه برام درست كنيد ؟ :31:
pcforlife
10-02-2010, 20:54
منظورت بازي با اعداده ؟ :31:
!!!!:18:
من توي اين زمينه اصلا تبحر ندارم !! :31:
تازه شدی مثل من!:27:
نميشه برام درست كنيد ؟ :31:
تو پروفایلت جواب دادم....
حال كنين
كلاه برداري تو روز روشن :دي
مرسي از همه ... مخصوصا از دوست عزيزم پي سي ... ( چه اسم سختي :دي )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.