مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای ساخت کابل اسکارت
sajjad200333
08-02-2010, 19:21
با سلام خدمت اساتید محترم
تصمیم به ساخت کابل اسکارت گرفتم چون هم تلویزیون و هم ----- من از رابط اسکارت پشتیبانی میکنه
من فیش این کابل رو تهیه کردم ولی اتصال پین ها رو بلد نیستم
خواهشمندم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید
hassanshaikhi
08-02-2010, 21:53
حالا چرا میخای از اسکارت استفاده کنی؟ کیفیتش با composite video هیچ فرقی نمیکنه هر دو حد اکثر تا رزولیشن 576*720 ساپورت میکنند!
برای اتصال پینها به این لینک بورو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sajjad200333
09-02-2010, 00:48
سلام دوست عزیز
من از رسیورم دوتا خروجی دارم که یکی اسکارته ویکی کامپوسیو من نیاز به دو تا خروجی دارم که فکر کنم باید از اسکارت هم استفاده کنم
راستی رو ورودی1 اسکارت تلویزیونم نوشته RGB و رو دومیش نوشته AV2 فرقشون چیه؟
میتونید راهنماییم کنید؟
hassanshaikhi
09-02-2010, 03:15
اگه رسیورت دو تا خروجی داشته باشه دلیل نمیشه که حتما باید از هر دو استفاده کنی.برای این گذاشتنش که اگه تلویزیونی یکی از اونها رو نداشت بشه با یه پورت دیگه ازش استفاده کرد.مثل RF اگه پشت رسیورت نگاه کنی 2 تا فیش مثل فیش تلوزیون میبینی که برای کسانی گذاشتنش که تلویزیونشون ورودی av نداره و فقط ورودی آنتن داره.
در مورد دوم هم فکر کنم کیفیت تصویر در (red/green/blue/ (RGB بهتر باشه کیفیتی مثل component داشته باشه و ورودی av هم کیفیتی مثل composite داشته باشه البته باید خروجی وصیلت هم پشتیبانیش کنه که گمون نکونم رسیوری که داری خروجی rgb scart داشته باشه
hummer_1990
09-02-2010, 10:12
با سلام خدمت اساتید محترم
تصمیم به ساخت کابل اسکارت گرفتم چون هم تلویزیون و هم ----- من از رابط اسکارت پشتیبانی میکنه
من فیش این کابل رو تهیه کردم ولی اتصال پین ها رو بلد نیستم
خواهشمندم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید
خوب چرا یه کابل آماده(اسکارت به اسکارت) از بیرون نمیگیری؟قیمتی نداره نهایتا 2 تومن.
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
اگرم پیدا نکردی دوتا AV اسکارت(ورودی خروجی) بگیر و با یه کابل AV به هم وصلشون کن از نظر کیفیت هیچ فرقی با اسکارت به اسکارت معمولی نداره من تست کردم.
sajjad200333
10-02-2010, 00:32
خوب چرا یه کابل آماده(اسکارت به اسکارت) از بیرون نمیگیری؟قیمتی نداره نهایتا 2 تومن.
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
اگرم پیدا نکردی دوتا AV اسکارت(ورودی خروجی) بگیر و با یه کابل AV به هم وصلشون کن از نظر کیفیت هیچ فرقی با اسکارت به اسکارت معمولی نداره من تست کردم.
دوست عزیز کابلی که من دارام درست میکنم حدود 15 متر سیم میخواد که آماده اش تو بازار نیست تازه با مطالبی که دستم اومد از اسکارت rgb استفاده کنم بهتره حال انکه از کجا بفهمم خروجی ----- من اسکارت rgb هست یا نه راستی رسیوری که ازش استفاده میکنم lazer 2003 ci هستش
از فيش اسكارت ريسيور ميشه خروجي كامپوننت براي تلويزيون گرفت ؟
persian_m
09-05-2010, 15:06
از فيش اسكارت ريسيور ميشه خروجي كامپوننت براي تلويزيون گرفت ؟
خدمت برادر یزرگوارم عرض شود که در رسیورهای آشغال استارست و آیکلاس تست شد که متاشفانه نتونستیم از اسکارت کامپوننت بگیریم:19:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
ببخشید که یخورده بد نوشتم راستش کیبوردم مشکل پیدا کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.