مشاهده نسخه کامل
: کمک در نصب کابل (HDMI (Spdif-GND به مادر برد
سلام من دیروز یک کارت گرافیک GIGA 9600 GT 1GB 256Bit
مدل GV-N96TSL-1GI خریدم
مشکل کن اینکه که داخل جعبه یک کابل جهت اتصال کارت به مادربورد برای استفاده از پرت HDMI بود میخواسنم بدونم که ای کابل رو چجوری باید نصبش کنم
بعد از نصب هم برای تصور گرفتن چون من کابل اصلی HDMI رو ندارم برای تستش میتونم از تبدیل
HDMI toDVi و بعدش یک تبدیل دیگه جهت تبدیل DVI به VGA استفاده کنم فقط میخوام بدونم که درست نصب کردم یا نه چون بعدا میخوام برم کابلشو بگیرم
درضمن مدل مادربرد GIGA 965P S3 V3.0
سلام حتما لازم نیست که از hdmi استفاده کنید این پورت برای کارهای خیلی حرفه ای هست و برای مادربردهای و کارت گرافیک های خیلی حرفه ای
سلام حتما لازم نیست که از hdmi استفاده کنید این پورت برای کارهای خیلی حرفه ای هست و برای مادربردهای و کارت گرافیک های خیلی حرفه ای
خوب گرافیک من هم تقریبا حرفه ای حساب میشه چون این پرت رو داره و روی مادربورد من هم سوکت spdif وGND داره میخوام وصلش کنم و همچنین چند روز دیگه هم میخوام یک مانیتور با پورت HDMI خریداری کنم
اینم عکس اون سیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر مانیتورهایی که hdmi دارن، قابل وصل به کامپیوتر نیستن و فقط با SVB به pc وصل میشن
Peter-959
23-02-2010, 04:33
سلام دوست عزیز و گرامی
یکی از ویژگی های HDMI اینکه صدا و تصویرو باهم از یک کابل به صورت دیجیتال به نمایشگر شما میده ، و از اونجایی که کار کارت گرافیک فقط پردازش تصویره به همین دلیل صدای خروجی HDMI کارت گرافیک باید به وصیله همون کابل از کارت صدا به کارت گرافیک به صورت دیجیتال انتقال پیدا کنه ، به همین دلیل از اون کابل استفاده میشه ، یعنی اگر شما اون کابلو وصل نکنی از درگاه HDMI کارت گرافیکتون بازم تصویر دارید اما صدا ندارید.
اما من متوجه نشدم شما با کجای نصب این سیم مشکل دارید ، یک سرش وصل میشه به مادر بوردتون و سر دیگش هم به کارت گرافیک.
باسلام و خسته نباشي خدمت همه شما بخصوص مديران محترم . من كارت گرافيك Ati Radeon Hd 4890 1GB DDR5 دارم درايورهاي جديدش را هم از سايت Saphire دانلود كردم لطفا يه راهنمايي بفرماييد اين درايوها را دركجا بايد بريزم و آيا اينكه درايور قبلي را بايد پاك كنم يا نه . درضمن درايورهاي جديد را همينطوري روي قبلي دانلود كردم نمي دونم اجرا شده يا نه چون در TRY دستگاهم ديگه چيزي نشون نميده درحالي كه قبلا در TRY ميتوانستم مشخصات كارت گرافيك را ببينم . گفتم شايد جاي مخصوصي داره كه بايد UPDATE ها رو بريزم يا نه لطفا يه راهنمايي بفرماييد باسپاس فراوان
باسلام خدمت همه شما عزيزان بخصوص مديران محترم. من چندين بارتايپيك زدم اما جواب نگرفتم . من مانيتور LED W2286 LG گرفتم دوتا ورودي Hdmi داره و كارت گرافيكم هم Ati Radeon HD 4890 DDR5 1GB هست كه خروجي Hdmi داره وقتي كابل Hdmi را وصل ميكنم نه تصوير دارم نه صدا يعني فقط با DVI كار ميكنه اصلا نمي دونم وقتي كابل Hdmi را وصل ميكنم بايد كابل DVI را خارج كنم يا كابل DVI و Hdmi باهم وصل باشند و ديگر اينكه تنظيمات نرم افزاري رو هم نمي دونم كه چه كار كنم . خواهش ميكنم اگه مي دونيد مرا راهنمايي بفرماييد باسپاس فراوان
alborz_k
08-03-2010, 13:11
باسلام و خسته نباشي خدمت همه شما بخصوص مديران محترم . من كارت گرافيك Ati Radeon Hd 4890 1GB DDR5 دارم درايورهاي جديدش را هم از سايت Saphire دانلود كردم لطفا يه راهنمايي بفرماييد اين درايوها را دركجا بايد بريزم و آيا اينكه درايور قبلي را بايد پاك كنم يا نه . درضمن درايورهاي جديد را همينطوري روي قبلي دانلود كردم نمي دونم اجرا شده يا نه چون در TRY دستگاهم ديگه چيزي نشون نميده درحالي كه قبلا در TRY ميتوانستم مشخصات كارت گرافيك را ببينم . گفتم شايد جاي مخصوصي داره كه بايد UPDATE ها رو بريزم يا نه لطفا يه راهنمايي بفرماييد باسپاس فراوان
سلام. من از طرف مدیر محنرم از شما تشکر می کنم! :دی
برای نصب درایو ، بهتره که درایو قبلی رو از program and feature پاک کنید و سپس درایو جدید رو نصب کنید. درایو رو هم بهتره در همون درایو ویندوز نصب کنید. کلأ این طور نیسک که اپدیت روی قبلی نصب بشه ، بکه یک درایو دیگه رو به صورت مجزا نصب می کنید.:10:
behrouz_eng
21-03-2010, 15:26
با سلام . کارت گرافیک من giga 9500 1gb با خروجی hdmi است که از این خروجی به مونیتور وصل میکنم و در داخل کیس هم سیم مربوط به کارت گرافیک رو به spdifمادربرد وصل کردم در ویندوز 7 وقتی تنظیمات کارت صوتی رو که realtelk هست روی digital outpot هست میزارم از اسپیکرهای مونیتور صدا میاد ولی از هدست که به جلوی کیس وصله صدا نمیاد ولی وقتی که speakers رو انتخاب میکنم کاملا برعکس میشه لطفا راهنمایی بفرمائید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.