ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sinbad Prologue

Prince_ of _Persia
08-02-2010, 09:12
سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران گرامی .
داستان بازی به اینصورت است که سندباد نامه ای از یکی از ناخداهای که رفیق قدیمی پدرش است دریافت می کند که از او می خواهد هر چه سریعتر خودش را به او برساند. سندباد به هنگام رسیدن به بندر متوجه حضور دزدان دریایی در آنجا می شود و ................

راستش اول من نسخه سه بعدی این بازی رو در حال ساخت داشتم ولی در بین کار که داشتم برای خودم برای شخصیت طرح می زدم به فکرم افتاد که دوبعدیش رو هم بسازم که هم سریعتر ساخته می شه و هم برای تجربه بد نیست. این بازی قراره حدود 8 مرحله داشته باشه با 4 پایان مختلف بازی بسته به انتخاب های بازیکن .

سبک : پلتفرم
نرم افزار ساخت : گیم میکر 7
طراحی اسپرایت ها و بک گراندها : فتوشاپ

چند عکس از محیط بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
08-02-2010, 10:09
دمت گرم بامزه ساختيش

سنباد كپي رايت داره :18: حالا كه اينتوري شد اسم بازيمو ميزارم sanbad تا شبيه اسم هم نباشه

Prince_ of _Persia
08-02-2010, 13:13
دمت گرم بامزه ساختيش

سنباد كپي رايت داره حالا كه اينتوري شد اسم بازيمو ميزارم sanbad تا شبيه اسم هم نباشه

راست می گی؟ کی ساختی داری میسازیش؟ اینجوری که بازیهامون با هم قاطی می شه. اصلا دوست داشتی بیا سه بعدیش رو با هم بسازیم:10:

parvizamd
08-02-2010, 15:03
چیز جالبیه بیارش بیبین چطوریاس؟

ehsan_wwe
08-02-2010, 20:50
نه اخه اين بازي رو براي يك شركت ساختم قرار بود اول 2دي بعد 3دي :21:
امروز مرحله ها تموم شده فقط مونده هوش مصنوعي غول ها اونو بزنم بازي پخش ميشه
نه داداش ما چاكرتيم نوكرتيم اين حرفا كدومه ميخاي تو كريديتش بزنم developer : prince of persia :40:

Prince_ of _Persia
09-02-2010, 09:30
نه اخه اين بازي رو براي يك شركت ساختم قرار بود اول 2دي بعد 3دي
امروز مرحله ها تموم شده فقط مونده هوش مصنوعي غول ها اونو بزنم بازي پخش ميشه
نه داداش ما چاكرتيم نوكرتيم اين حرفا كدومه ميخاي تو كريديتش بزنم developer : prince of persia

من نمی دونستم احسان جان شرمنده. این تیکه developer : prince of persia هم خیلی باحال بود کلی خندیدم. نه بی خیال داداش ما که با هم این حرفا رو نداریم. فقط دیدم کسی برای سندباد بازی نساخته گفتم که حیفه شخصیت به این با حالی حالا که شما ساختی خیالم راحت شد من اسمش سه بعدیش رو می ذارم یه چیز دیگه. زیاد داستانی که من طراحی کردم ربطی به سندباد نداشت .فکر کنم بازی باحالی باید باشه کی منتشر می شه . عکسی دم دست نداری ببینیم چه شکلی شده ؟ اینقدر سکرت نباش.

اینم یه عکس از اونی که من ساخته بودم .

parvizamd
09-02-2010, 16:01
پرنس جان موتور سه بعدیش چیه؟ گرافیک خوبی داره حالا چند سی دی هست:31:شایدهم دی وی دی؟:31:(شوخی کردم)

Prince_ of _Persia
09-02-2010, 19:27
موتورش یونیتی هست. هنوز چیزیش رو نساختم که معلوم شه چند تا سی دی هست ولی فکر کنم یک دی وی دی بشه:31:

parvizamd
10-02-2010, 07:38
ایول UNTIY موتور خوبییه چندمگا دنلودش کنیم ؟بهتر از گیم استودیوه راستش گیم استودیو موتور خوبیه اما خیلی وقت های گیر الکی میده و پر از باگه ولی در کل موتور خوبیه؟

Prince_ of _Persia
10-02-2010, 12:55
یونیتی فوق العاده است . رایگان هم هست می تونی از خود سایتش دانلود کنی . حجمش هم 160 مگه

parvizamd
10-02-2010, 16:39
عجب حجمی ولی می گم حالا رایگانه نیاید حالامون بیگره مثل litec -مثلا world editor نداشته باشه یا کلی امکاناتشو محدود کننه آخه می گن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:31:
قدرتش از گیم استدیو بیشتره راستی آون رندر untiy بود یا رندر 3d max .راستش اگه رندر untity بود میشه بگی چطوری میشه این همه علف گذاشت بدون اینکه افت کارایی داشته باشیم

Prince_ of _Persia
10-02-2010, 17:52
قدرتش از گیم استدیو بیشتره راستی آون رندر untiy بود یا رندر 3d max .راستش اگه رندر untity بود میشه بگی چطوری میشه این همه علف گذاشت بدون اینکه افت کارایی داشته باشیم

نسخه indine رایگانه که تنها فرقش اینه که از سایه های ریل تایم پشتیبانی نمی کنه. نسخه pro رو هم 30 روز رایگان می تونی داشته باشی بعد که 30 روز تموم شد از لیسانس indie استفاده کنی. رندر هم ماله unity هست . علف هم که حافظه نمی گیره همش دو بعدی هست تازه با باد تکون می خوره که تو عکس معلوم نمی شه.

parvizamd
10-02-2010, 18:22
عجب چیزیه !حیف که ADSL ندارم:41: مگر نه دنلودش می کردم