ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توی خواب تمام بدنم رو نمیتونم تکون بدم

zero_naznazi
08-02-2010, 00:02
سلام من چند وقتیه که وقتی‌ میخوابم شعبها و روزها توی خواب تمام بدنم رو نمیتونم تکون بدم ولی‌ همه چیو حس می‌کنم یه صدای خیلی‌ زیادی هم تو سرم میاد انگار دارم کشیده میشم مثل اینه که چشماتو ببندی و سرتو یه ونا جلو یا عقب کنی‌.بعدش من با تکون دادن آروم پام خودمو بیدار می‌کنم.ولی‌ تا بلند نسهام و یکم آب یا یکم هوا نخورم انگار کشیده میشم.و باز همانطوری میشم.بعضی‌ وقتهم همراه با دارد.پا یا شکم یا هر جای بدنم.خیلی‌ نه جور.البته این که میگن بختک هست می‌دونم اون چطوریه ولی‌ این فرق می‌کنه صدای زیاد و بعضی‌ وقتا هم درد صدا و کشش خیلی‌ زیاده .لطفا کمک کنین و جواب منو بدید.من ۲۶ سالمه.

Peter-959
08-02-2010, 02:54
من که از چیزایی که نوشته بودی هیچی نفهمیدم
اما خوب در هر صورت منم شبا نمی تونم بخوابم .بعد شبا کارامو انجام میدم به جاش روزا می خوابم .خواب روز و بیداری تو شب یه چیز دیگست من عاشق جاهای تاریکو ساکتم.اما خدارو شکر در کل درد ندارم گوشمم صدا نمیده به جاش خودم تا صبح آهنگ گوش میدم . اینجوری گوشای منم تا صبح صدا میده .

en-com
08-02-2010, 07:09
سلام

در مورد صداها و کشیدگی بهتره هر چه سریعتر به یک دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنید. چون ممکنه بعدا بدتر بشه. نمی خوام بترسونمتون ولی رفتن پیش دکتر ضرر نداره:13:

winstonultra
08-02-2010, 07:27
مي تونيد با مراجعه به متخصص اعصاب و روان ( روانپزشك ) ويزيت بشيد و داروهاي آرامبخش ملايم دريافت كنيد...

و خواب راحتي در طول شبانه روز داشته باشيد....

morsadr
08-02-2010, 16:13
دوست عزیز ایا شما از داروی خاصی استفاده نمی کنید ؟
علائم بیشتر به مشکلات روحی و روانی مربوط می شود . بهتره به پزشک متخصص اعصاب و روان ( و نه مغز و اعصاب ) مراجعه کنید تا شرح حال و معاینه دقیق انجام دهد و در صورت لزوم دارو تجویز شود.