ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توی خواب تمام بدنم رو نمیتونم تکون بدم

zero_naznazi
07-02-2010, 23:57
سلام من چند وقتیه که وقتی‌ میخوابم شعبها و روزها توی خواب تمام بدنم رو نمیتونم تکون بدم ولی‌ همه چیو حس می‌کنم یه صدای خیلی‌ زیادی هم تو سرم میاد انگار دارم کشیده میشم مثل اینه که چشماتو ببندی و سرتو یه ونا جلو یا عقب کنی‌.بعدش من با تکون دادن آروم پام خودمو بیدار می‌کنم.ولی‌ تا بلند نسهام و یکم آب یا یکم هوا نخورم انگار کشیده میشم.و باز همانطوری میشم.بعضی‌ وقتهم همراه با دارد.پا یا شکم یا هر جای بدنم.خیلی‌ نه جور.البته این که میگن بختک هست می‌دونم اون چطوریه ولی‌ این فرق می‌کنه صدای زیاد و بعضی‌ وقتا هم درد صدا و کشش خیلی‌ زیاده .لطفا کمک کنین و جواب منو بدید.من ۲۶ سالمه.
:41:

Arpanet
12-02-2010, 21:28
چيزي به نام بختك وجود نداره در واقع در مرحله اي از خواب فلج عضلاني رخ ميده وشخص عملا نميتونه جايي از بدن رو تكون بده . در بعضي ها عمق خواب كمه بطوري كه شخص ممكنه حس كنه بيداره كه اين علائم اگه باعث اذيتت ميشن ميتوني با يك روانپزشك كه اگه فلوشيپ اختلالات خواب رو داشته باشه بهتره صحبت كني . ممكنه اگه لازم بدونن در حال خواب نوار مغزي شخص رو بگيرن- در كلينيك خواب-

zero_naznazi
13-02-2010, 21:52
مرسی که جواب دادید.می خوام بدونم این مشکل هادی که نیست.البته با توجه به اینکه توی سرم بد جوری صدای زیادی میاد و یه حالت مکشی احساس میکنم.اگه میشه یکم بیشتر جواب بدید.این لطف رو به من بکنید.ممنون میشم.

Arpanet
14-02-2010, 21:36
من صلاحيت اينكارو ندارم يك متخصص ضمن مصاحبه وسو ال وجواب ميتونه بگه ايرادي در كار هست يا نه
اطلاعات بيشتري كه ندارم خصوصا توضيحات شما نارسا است بايد متخصص بگه مشكل حاده يا نه.

katrin_Uk
20-05-2010, 21:49
سلام من چند وقتیه که وقتی‌ میخوابم شعبها و روزها توی خواب تمام بدنم رو نمیتونم تکون بدم ولی‌ همه چیو حس می‌کنم یه صدای خیلی‌ زیادی هم تو سرم میاد انگار دارم کشیده میشم مثل اینه که چشماتو ببندی و سرتو یه ونا جلو یا عقب کنی‌.بعدش من با تکون دادن آروم پام خودمو بیدار می‌کنم.ولی‌ تا بلند نسهام و یکم آب یا یکم هوا نخورم انگار کشیده میشم.و باز همانطوری میشم.بعضی‌ وقتهم همراه با دارد.پا یا شکم یا هر جای بدنم.خیلی‌ نه جور.البته این که میگن بختک هست می‌دونم اون چطوریه ولی‌ این فرق می‌کنه صدای زیاد و بعضی‌ وقتا هم درد صدا و کشش خیلی‌ زیاده .لطفا کمک کنین و جواب منو بدید.من ۲۶ سالمه.
:41:
dooste aziz Zero_naznazi .... etefaghi ke baraye shoma miofte ro bayad baratoon tozih bedam , shoma niaz darid chizhaye ziadi ro dar bareye khodetoon bedoonid , be onvane yek pezeshk behetoon tosie mikonam be tosiehaye gheire elmie doostan tavajoh nakonid , bazi vajeha mano be taajob mindaze mese '' falaje azolani dar khab ! '' ..... salha ghabl vaghty in etefgahat baraye man oftad , sar aghaze masiri shod ke kole roozhamo avaz kard va man fahmidam dar donyayii zendegi mikardam ke az oon agahi nadashtam ! ... age mayel boodin mitoon ba man khosoosi mokatebe koni ( katrin_iran2003@yahoo.com) .. movafagha bashi dooste man

Dex
22-05-2010, 20:44
سلام

نمیخواستم تاپیک جدید باز کنم

مشکل منم همینجوره

ولی من حدود 10 دقیقه سعی به بلند شدن میکنم و با اینکه هوشیارم ولی کاملا فلج میشم و هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
چشمامو میتونم باز کنم و حتی کسایی که توی خونه هستن رو میبینم ( مثلا پدر و مادرم که دارن تلویزیون نگاه میکنن )
این حالت واسه من بیشتر توی روز رخ میده ( شاید 1% توی شب )
احساس ترس شدیدی میکنم و تپش قلبم میره بالا و بعد از چند بار سعی کردن با هزار بدبختی به صورت خیلی فجیح بیدار میشم و نفس نفس میزنم

منظور این دوستمون katrin_Uk هم متوجه نشدم چون فکر کنم تخیلات رو با واقعیت قاطی کردن

ممنون میشم توضیح بدید

JEskandari
22-05-2010, 23:29
خوب این چیزها مربوط به اختلالات خواب هستند و باید برای درمان به یک روانپزشک مراجعه کنید
تا یک مشاوره کامل صورت بگیره . فکر نکنم اینجوری بصورت غیر حضوری و از طریق انجمن های
گفتگو بشه به نتیجه درست و حسابی رسید.

morsadr
23-05-2010, 09:44
اینهایی که شما می فرمائید بیشتر نشامگر حالات و حملات عصبی می باشد و نیاز به مشاوره با پزشک اعصاب و روان می باشد .

احساس ترس شدیدی میکنم و تپش قلبم میره بالا و بعد از چند بار سعی کردن با هزار بدبختی به صورت خیلی فجیح بیدار میشم و نفس نفس میزنم
این حالاتی که می فرمائید نشانگر حملات فوبیا و یا پانیک می باشد و ویزیت روانپزشکی را طلب می کند.

hamid_diablo
23-05-2010, 11:32
سلام

منم مشکلم تقریبا مثل شماهاست ولی یه خورده فرق داره الان 1 سالی میشه که موقع خواب حس میکنم زمین داره میلرزه وشاید هم برعکسش خودم دارم میلرزم

JEskandari
23-05-2010, 12:33
سلام

منم مشکلم تقریبا مثل شماهاست ولی یه خورده فرق داره الان 1 سالی میشه که موقع خواب حس میکنم زمین داره میلرزه وشاید هم برعکسش خودم دارم میلرزم

چیز خواصی نیست این احساسس در موقع بخواب رفتن و یا از خواب بیدار شدن طبیعی و نرمال هستش.