ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کمک برای ساخت انیمیشن "پازل عاشقانه ی آقای کا"

Hamid..God
07-02-2010, 16:20
سلام به همه ی دوستان سه بعدی کار
اگه یادتون باشه قبلا هم چند بار افراد مختلف سعی کردن مثل همین تاپیک از بعضی از دوستان برای ساخت انیمیشن های مختلف کمک بگیرن ولی متاسفانه تا حالا نتیجه ای حاصل نشده و اکثر تلاش ها راه به جایی نبرده
منم با وجود تمام موارد بالا یه تلاش دیگه در این مورد می خوام انجام بدم
اما این کار یکم فرق داره چون هم داستان مشخصه هم استوری برد کشیده شده و فقط باید بعضی از دیالوگ ها عوض بشه

داستان"پازل عاشقانه ی آقای کا" یه داستان مصوره که توسط آقای مانا نیستانی کار شده و داستان فانتزیه جالبی داره که می شه باهاش یه انیمیشن بلند قوی ساخت که چنتا از شات هاشو پایین می زارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار قراره مثل کمیک استریپ سیاه و سفید و با کنتراست و شارپ نس بالا کار بشه تا تاثیر قوی تری تو مخاطب بزاره و بعضی از نما ها هم عوض بشه تا برا انیمیشن مناسب بشه قطع فیلم هم 25 به 9 (مثل اکثر فلم های روز واید اسکرین) هست تا کار حرفه ای تر بشه

(یه قسمتی از داستان و در واقع معمای اصلی مربوط به کتاب بودن کاره که تا حالا مشخص نیست چه طور باید تو فیلم نشون داده بشه که باید با کمک هم براش تصمیم بگیریم)

حالا هر عزیزی که می تونه و می خواد به ما کمک کنه همکاریشو تو همین تاپیک اعلام کنه
کار اولی هم که قراره بکنیم ساختن شخصیت هاست

Hamid..God
07-02-2010, 17:00

BehroozRostami
08-02-2010, 14:48
آقا میتونید رو من حساب کنید البته اگه قابل بدونید:10:

Hamid..God
08-02-2010, 15:33
آقا میتونید رو من حساب کنید البته اگه قابل بدونید:10:

خوشحالم که بالاخره یه نفر به ما جواب داد فقط یه سری اطلاعات از خودت می تونی برام بزاری

مشخصات سیستمت
نرم افزارایی که باهاشون آشنایی داری
یه چنتا هم نمونه کار

اگه بتونی

OM3D
08-02-2010, 17:12
وااااااااااااااااای پسر مارو یاد خاطرات انداختی :دی
عجب کتابی بود.....:دی
متاسفانه در حال حاضر وقتم کاملاً پره...وگرنه حتماً کمکت میکردم....

BehroozRostami
08-02-2010, 20:11
خوشحالم که بالاخره یه نفر به ما جواب داد فقط یه سری اطلاعات از خودت می تونی برام بزاری

مشخصات سیستمت
نرم افزارایی که باهاشون آشنایی داری
یه چنتا هم نمونه کار

اگه بتونی
اگه ممکنه ایدی یاهو من تو پروفایل هستش اگه خواستین اونجا ایدیمو اد کنید باهم صحبت میکنیم.:31:

Hamid..God
15-02-2010, 00:36
شرمنده از دوستان چند روزی شهرستان بودیم به نت دسترسی نداشتم

خوب ادامه ی کار

فکر نمی کنم به اد کردن باشه همینجا میشه کارو جلو برد