مشاهده نسخه کامل
: خرید کارت --- یا tv
toorajjj
07-02-2010, 16:01
سلام دوستان من در انتخاب بین خرید این دو موندم لطفا اطلاعات کاملی در این مورد بفرمایید . فقط میدونم مثل اینکه کارت تی وی دیگه قدیمی شده
کارت --- بگیری خیلی به نفعته،چونکه علاوه براینکه میتونی کانالهای صدا و سیما و دگیر شبکه ها رو بگیری، میتونی از قابلیت دانلود آفلاینش هم استفاده کنی، اگه نمیدونی دانلود آفلاین چیه بگو تا برات توضیح بدم
SADEGH 7
07-02-2010, 16:22
کارت --- به دیش وصل می شه و می تونید باهاش شبکه های ماهواره رو + شبکه های صدای و سیما رو ببینید همچنین همونطور که دوستمون گفتن می تونید از قابلیت دانلود آفلاین(رایگان)+ دانلود آنلاین استفاده کنید.
قیمتش هم تا اونجا که من اطلاع دارم از حدود 60 تومن شروع می شه.
کارت TV به آنتن وصل می شه و فقط شبکه های ایران رو می گیره.
موفق باشی:11:
amd>intel
07-02-2010, 16:32
کارت کپچر دیجیتال بگیر . من kworld 210 رو بهت پیشنهاد میدم
Model No:VS-----T 210SE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل کردن سیستم استریوی جهانی (BTSC/EIAJ/NICAM)
پشتیبانی از سیستمهای پخش آنالوگ بین المللی و تماشای پخش دیجیتالی زمینی (Terrestrial) از نوع Free-to-Air
پشتیبانی از HDTV و EPG و Teletext و زیرنویس برای پخش دیجیتالی (در استاندارد ----T)
ویژگی های Time-Shifting و ضبط زمان بندی شده (Schedule-Recording)
بر روی کامپیوتر یا نوت بوک خود تلویزیون پخش دیجیتال زمینی (Terrestrial) را تماشا کرده و به رادیوی دیجیتالی (و نه از نوع DAB) گوش دهید.
با Microsoft Media Center مطابق می باشد.
نرم افزار Hyper Media Center یک رابط آسان با عملکرد قدرتمند از قبیل:
- قابلیت نمایش 16:9 Wide-Format
- قابلیت جستجوی خودکار کانال های تلویزیونی
- قابلیت نمایش 9 تصویر همزمان بر روی صفحه نمایش
- پشتیبانی از ضبط زمان بندی شده (Schedule-Recording) و Time-Shifting (برای ضبط و بازبینی تلویزیون پخش زنده)
- قابلیت نمایش Teletext برای کاربر و فراهم کردن دسترسی سریع به تمامی صفحات و زیرصفحه ها (سیستم PAL)
- پشتیبانی از ضبط ویدئویی به صورت Real-time با فرمت MPEG4/2/1 (تبصره: Codec می بایست از اینترنت دانلود شود.)
- پشتیبانی از capture برای ضبط تصویر تلویزیون با فرمت BMP
- S.R.P.O- تنظیم جهت ضبط برنامه حتی در زمان خاموش بوردن رایانه
- خاموش کردن رایانه توسط دستگاه ریموت
- تنظیم روشنایی (Brightness) ، کنتراست ، اشباع (Saturation) ، فام(Hue)
- قابلیت اتصال به دیگر منایع ویدئویی به دلیل دارا بودن ورودی AV/S-Video اضافی ( از قبیل: DVD Player/VCD/VHS/Camcorder)
- دارا بودن دستگاه کنترل از راه دور با تمامی امکانات
toorajjj
09-02-2010, 18:06
با تشکر از راهنماییتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.