مشاهده نسخه کامل
: یه سوال درباره w2053s
aliy2324
07-02-2010, 12:56
سلام من اینlcd lgw2053sبا گارانتی مادیران خریدم 219000
کنتراستش 50000
وزمان تاخیرش 2ms هست
موقع بازی کردن یه حالتی توی صفحه به وجود میاد که یه نوار از مانیتور با بقیه قسمت ها حالت متفاوتی می گیره دقیقا نمی تونم به گم چه حالتی می خواستم به بینم این مال زمان تاخیر مانیتوره یا ایراده دیگه ای داره
چه جوری می شه این مشکل رفع کرد
و الان که قیمت هایی که بعضی از بچه ها توی تاپیک ها زدن از این خیلی کمتره ؟
البته از تهران نخریدم
aliy2324
07-02-2010, 22:08
کسی نیست من راهنمایی کنه؟
TREASURES
07-02-2010, 22:13
کنتراستش 50000
وزمان تاخیرش 2ms هست
موقع بازی کردن یه حالتی توی صفحه به وجود میاد که یه نوار از مانیتور با بقیه قسمت ها حالت متفاوتی می گیره دقیقا نمی تونم به گم چه حالتی می خواستم به بینم این مال زمان تاخیر مانیتوره یا ایراده دیگه ای داره
البته از تهران نخریدم
سلام منم همین مانیتور رو دارم تو بعضی از بازیها اینجوریه هیچ ایرادی هم نداره در مورد قیمت هم بگم نزدیک 30 تومن کلاه رفته سرت:41:
aliy2324
08-02-2010, 10:36
سلام منم همین مانیتور رو دارم تو بعضی از بازیها اینجوریه هیچ ایرادی هم نداره در مورد قیمت هم بگم نزدیک 30 تومن کلاه رفته سرت:41:
ولی من از نماینده مادیران خریدم که روی جعبه هم قیمت زده 219000 یعنی قیمت دست کاری کردن
ProGamer
08-02-2010, 10:54
کنتراستش 50000
وزمان تاخیرش 2ms هست
البته از تهران نخریدم
قيمتش رو كه يكم زياد گرفتي. ولي حالتي كه پيش مياد ربطي به مانيتور نداره. زنگ بزن گارانتيش بپرس. خودشون جواب ميدن. ولي كلا مانيتور خيلي خوبي انتخاب كردي
samira_googleOne
08-02-2010, 12:08
کنتراستش 50000
وزمان تاخیرش 2ms هست
البته از تهران نخریدم
دوست عزیز
اگر مشکلتون رو بصورت کامل توضیح بدید و حتی اسکرین شات بگیرید خیلی راحتر می شه کمک اتون کرد
احتمالا مانیتور قبلی شما CRT بوده و اون مانیتور ها روی refresh rate های بالاتر 85 هرتز تنظیم می شن در صورتی که مانیتور های LCD رو refresh rate عدد 60 هرتز باید تنظیم بشن. حالا مشکل شما اگر مربوط به این موضوع باشه با نصب درایور کارت گرافیک و درایور مانیتور حل می شه البته بعضی از بازی ها هم امکان تنظیم Refresh Rate داخل بازی رو هم دارند آن رو هم چک کنید
اگر مشکل تون حل نشد این اطلاعات رو بدید تا راحت تر کمک تون کنیم:
تو چه بازی و در چه رزولوشنی این مشکل رو دارید؟
کارت گرافیکتون Nvidia است و یا ATI؟
نسخه درایورتون چی ؟
سيستم عاملتون چيه؟
aliy2324
08-02-2010, 13:11
دوست عزیز
اگر مشکلتون رو بصورت کامل توضیح بدید و حتی اسکرین شات بگیرید خیلی راحتر می شه کمک اتون کرد
احتمالا مانیتور قبلی شما CRT بوده و اون مانیتور ها روی refresh rate های بالاتر 85 هرتز تنظیم می شن در صورتی که مانیتور های LCD رو refresh rate عدد 60 هرتز باید تنظیم بشن. حالا مشکل شما اگر مربوط به این موضوع باشه با نصب درایور کارت گرافیک و درایور مانیتور حل می شه البته بعضی از بازی ها هم امکان تنظیم Refresh Rate داخل بازی رو هم دارند آن رو هم چک کنید
اگر مشکل تون حل نشد این اطلاعات رو بدید تا راحت تر کمک تون کنیم:
تو چه بازی و در چه رزولوشنی این مشکل رو دارید؟
کارت گرافیکتون Nvidia است و یا ATI؟
نسخه درایورتون چی ؟
سيستم عاملتون چيه؟
توی بازیpro evolustion soccer
در رزولوشن900*1600
کارت گرافیکم هم ati 4670 1gb
درایورش نسب کردم
ولی توی بازی GTA این مشکل نداره
سیستم عامل هم xp sp3
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
کسی قیمت این مانیتور توی شهرستان ها با دو سال گارانتی مادیران داره
من از کرمان گرفتم اینجا 20500سامسونگ 215-220میدن من قیمت این نگرفتم گفتم اینم همون حدوده !
masoud.hasni1097
08-02-2010, 13:38
قيمتش رو كه يكم زياد گرفتي. ولي حالتي كه پيش مياد ربطي به مانيتور نداره. زنگ بزن گارانتيش بپرس. خودشون جواب ميدن. ولي كلا مانيتور خيلي خوبي انتخاب كردي
كلا از مانيتور هاي LG من هرچي خواستم از بازار بخرم،اول رفتم تو سايت ماديران نگاه كردم. تو مركز بازار مانيتور كه در تهران پاساژ هاي رضا و ايرانيان هست ميتوني زير اين قيمت ها پيدا كني (ماكسيمم 15 تومن ولي اصولا 5 يا 6 تومن كمتره) در غير اينصورت به همان قيمت سايت كه اين مانيتور رو 219 زده.
پس نگران نباش. يعني كسي كه بهت فروخته غير عرف نگفته. عين قيمت سايت گفته
اگر كسي 30 تومن ارزونتر داره بگه من برم بخرم
samira_googleOne
08-02-2010, 14:08
توی بازیpro evolustion soccer
در رزولوشن900*1600
کارت گرافیکم هم ati 4670 1gb
درایورش نسب کردم
ولی توی بازی GTA این مشکل نداره
سیستم عامل هم xp sp3
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
کسی قیمت این مانیتور توی شهرستان ها با دو سال گارانتی مادیران داره
من از کرمان گرفتم اینجا 20500سامسونگ 215-220میدن من قیمت این نگرفتم گفتم اینم همون حدوده !
لطفا توی فلدر PES یک فایل exe به نام setting.exe هست اون رو اجرا کنید و از تنظیمات صفحه یک عکس بگیرید و بذاريد اينجا
TREASURES
08-02-2010, 19:02
لطفا توی فلدر PES یک فایل exe به نام setting.exe هست اون رو اجرا کنید و از تنظیمات صفحه یک عکس بگیرید و بذاريد اينجا
بابا اين بازي تو هر SETTING ي كلا اين جوريه ال سي دي منم همينه تنظيماتشو هر جور كه شما بگيد دست كاري كردم ولي انگار نه انگار:41::41::41:
SandBanJo0nam
09-02-2010, 11:57
من هم پيگير اين بحث بودم. يعني اين به علت اين بازيه نه مانيتور درسته؟؟؟؟
sir payman
09-02-2010, 13:13
دقیقا میدونم چی میگید و ربطی به مانیتور نداره ایراد از خود بازیه که نمیتونه درست از کارت استفاده کنه من که قبلا 9800GTX داشتم اینجوری میشد و با اپدیت درایور مشکلم حل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.