ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مودم Dial up با ویندوز 7 !

CinemaTik
07-02-2010, 12:12
سلام دوستان

مثل اینکه بعضی از مودم های Dial up روی ویندوز 7 کار نمی کنن درسته ؟!
من مدتی هست که ADSL ندارم و مجبورم از Dial up استفاده کنم . ویندوز 7 نصب کردم ولی متاسفانه مودم رو به عنوان سخت افزار نمیشناسه . اصلا انگار که مودمی وجود نداره !
می خواستم ببینم باید چکار کنم !؟ متاسفانه CD مودم هم گم کردم ! نمیشه کاری کرد که روی 7 هم بشه از این مودم استفاده کرد !؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن ، ممنون.

saman3230
07-02-2010, 12:14
میشه شما اسم مودت رو بگی ؟

چون 7 اکثره سخت افزارهارو میشناسه مودم رو در بیار در یه سالات دیگه جا بزن شاید مودمت از جاش در اومده که اصلا نمیشناسه چون اگر مودمت سالم باشه و درت جا رفته باشه به عنوان OTHER DEVICE میشناسه

CinemaTik
07-02-2010, 12:31
میشه شما اسم مودت رو بگی ؟

چون 7 اکثره سخت افزارهارو میشناسه مودم رو در بیار در یه سالات دیگه جا بزن شاید مودمت از جاش در اومده که اصلا نمیشناسه چون اگر مودمت سالم باشه و درت جا رفته باشه به عنوان OTHER DEVICE میشناسه

مودمم Zoltrix هستش ! آخه تا قبل از اینکه سون نصب کنم توی xp کار میکرد ! اگه از جاش در اومده بود که توی xp هم کار نمیکرد !

ashjaee
07-02-2010, 13:03
مدل مودمتون رو هم بگین تا درایور مربوطه داده شود.

EXTREME
07-02-2010, 13:05
اگر اصلا مودم تو device manager نیست پس
همون جور که دوستمون گفتند مودم رو در بیار و توی یک اسلات دیگه بزار
احتمالا خوب تو جاش نیست
چون اگه تو جاش باشه باید تو device manager بیاد

CinemaTik
07-02-2010, 14:52
مدل مودمتون رو هم بگین تا درایور مربوطه داده شود.

مدلش رو متاسفانه دقیقا نمودونم چیه ! همینیه که توی device manager نوشته !؟ اگه اونه اینو نوشته :

Generic 56k HCF Data Fax Modem

اگر اصلا مودم تو device manager نیست پس
همون جور که دوستمون گفتند مودم رو در بیار و توی یک اسلات دیگه بزار
احتمالا خوب تو جاش نیست
چون اگه تو جاش باشه باید تو device manager بیاد

نه . ببین دوست من . من 7 رو روی xp نصب کردم . تا قبل از اینکه نصب کنم هم بدون اینکه دست به چیزی داخل کیس بزنم توی xp به راحتی به اینترنت وصل می شدم . دوباره 7 رو پاک کردم و xp نصب کردم همون موقع و توی xp راحت به اینترنت وصل شدم ! الان هم فقط xp نصبه .
راستش درست یادم نیست ولی توی Device Manager توی ویندوز 7 هیچ مودمی رو نشناخته بود . اگه اینطور بود وقتی من کانکشن می ساختم توی 7 پس چرا کانکت نمیکرد و فکر می کنم میگفت مودم نداره !

secretman
07-02-2010, 15:00
باید سی دی مودمت رو نصب کنی ، مثه اینکه ویندوز سون جوریه که بعد از نصب کارت صدا و گرافیک نیاز به نصب نداره ولی مودم رو باید دوباره نصب کنی

CinemaTik
07-02-2010, 15:33
باید سی دی مودمت رو نصب کنی ، مثه اینکه ویندوز سون جوریه که بعد از نصب کارت صدا و گرافیک نیاز به نصب نداره ولی مودم رو باید دوباره نصب کنی
ولی من cd مودم رو گم کردم ! ولی دوستان گفتن که به هر حال باید مودم رو بشناسه آخه !
یعنی کارت گرافیک و صدا احتیاجی به نصب درایور ندارن توی 7 ؟

CinemaTik
08-02-2010, 15:12
سلام . آقا من مودم رو باز کردم بردم به یکی از این کامپیوتری های نزدیک خونمون نشون دادم . گفتش که این مدل روی Vista و Seven نصب نمیشه ! :18:
مودم Zoltrix هستش و مدل Z-Cyber . حالا من باید چکار کنم !؟ باید مودم رو عوض کنم ؟
آخه گفت که از همین مدل یه جور دیگه ـش هم هست که مال ویندوز Vista هست. گفت اگه مودم روی ویستا نصب بشه روی 7 هم نصب میشه !
نمیشه درایور همین مودم خودم رو دانلود کنم تا روی 7 هم بتونم نصبش کنم !؟

MAGIDIYUM
08-02-2010, 15:19
شما از سون چند بیتی استفاده میکنید؟

MAGIDIYUM
08-02-2010, 15:36
اگه مدل زد سایبرش Smart Spirit 56K / Zling HCF است.این درایو ویستاش است :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CinemaTik
08-02-2010, 16:46
شما از سون چند بیتی استفاده میکنید؟

از ویندوز سون 32 بیتی ...

CinemaTik
08-02-2010, 16:54
اگه مدل زد سایبرش Smart Spirit 56K / Zling HCF است.این درایو ویستاش است :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدلش فک کنم همونیه که توی یکی از پست های توی صفحه اول نوشتم . Generic 56k HCF Data Fax Modem .
اینه ؟ روی خود مودم رو دقیق نگاه نکردم چی نوشته . اصلا روش هست ؟

MAGIDIYUM
08-02-2010, 17:56
حجمش کمه.حالا با همین یه تست بزن ببین چجوری میشه.

EXTREME
08-02-2010, 18:25
شاید برای ویندوز سون درایورش باشه برو دانلود کن

part gah
21-02-2010, 09:32
با سلام
من ويندوزم 7، و مودم هم ندارم .ميخوام يك مودم internal بخرم مي خواستم يك پيشنهاد بديد.
در ضمن طريقه نصب آن را نيز توضيح دهيدممنون مي شم.

mor_zia
13-03-2010, 15:39
سلام . من هم با هیمن مشکل روبرو هستم. دوستان اگه راه حلی دارن ممنون می شم به من بگین.