مشاهده نسخه کامل
: براي يكنفر مبتدي #C يا VB؟
reza khoshi
07-02-2010, 11:08
سلام دوستان
بنده دانشجويي كارشناسي نرم افزار هستم، ولي متاسفانه تجربه برنامه نويسي ندارم. به نظر شما براي شروع يكنفر مبتدي، #C ترجيح ميدين يا VB ؟
cdcenter
07-02-2010, 13:53
ماشالا دانشجوی کارشناسی هستین اما تجربه برنامه نویسی ندارید ؟ !!!!!!!!
اگر منظور شما از vb ... ویژوال بیسیک 6 باشه خوب خیلی ساده تر از سی شارپ است و برای مبتدی یادگیری vb6 آسان تر است .
اما اگر vb.net منظور شما باشه از نظر یادگیری با سی شارپ هیچ تفاوتی ندارند . و هر دو در یک سطح هستند .
فقط اگر قبلا با Vb6 برنامه نویسی کرده باشید فرا گیری vb.net ساده تر خواهد بود . و بالعکس اگر با c یا ++C برنامه نویسی کرده باشید یاد گیری سی شارپ ساده تر خواهد بود .
ولی در کل یاد گیری این 2 زبان برای یک تازه کار هیچ تفاوتی نداره . فقط باید ببینید با سینتکس کدوم زبان راحت تر هستید.
سلام
یک نکته کوچک را لازم دیدم با اجازه دوستان یادآوری کنم ...
... قبلا با Vb6 برنامه نویسی کرده باشید فرا گیری vb.net ساده تر خواهد بود ...
... اگر با c یا ++C برنامه نویسی کرده باشید یاد گیری سی شارپ ساده تر خواهد بود ...
این حرف کاملاً درست است و من هم قبول دارم، هیچ شکی در آن نیست.
ولی با نتیجه گیری که از این حرفها برخی افراد میکنند به شدت مخالف هستم و به نظرم مخالف هر علم و منطق و استدلالی و عقلانیتی است.
چه نتیجه ای؟
- نتیجه اینکه برای یادگیری VB.Net بهتر است از VB6 منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!! :24:
- برای یادگیری ++VC یا #C یا VC++.Net و... بهتر است از C منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!!
- بدتر و وحشتناک تر از همه آنکه برای یادگیری برنامه نویسی بهتر است از Pascal منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!! :39::39::39:
اگر اینطور باشد هیچ کس هیچ وقت برنامه نویس نمیشود؟ :31:
برای یادگیری VB9 (همان Vb.Net2008) بهتر است از VB8 شروع کرد ...
برای VB8 بهتر است از VB7 و برای VB7 از VB6 !
پس حتماً برای یادگیری VB6 هم بهتر است از VB5 شروع کرد؟
یعنی کسی منکر ان است که اگر VB5 بلد باشید، یادگیری VB6 ساده تر است؟؟؟
واقعاً کسی میتواند بگوید جمله فوق غلط است، جمله فوق صحیح است ولی نتیجه گیری غلط نباید کرد.
بعد هم هر کس VB4 بلد باشد VB5 را بهتر یاد میگیرد.
...
هر کس QBasic بلد باشد VB1 را بهتر یاد میگیرد.
...
نتیجه ان میشود که هر کس پاسکال بلد باشد، برنامه نویسی را بهتر یاد میگیرد !!!!!!!!!!!!!! :27:
=====
قبلاً در جاهای دیگر هم گفتم، آیا کسی که گواهی نامه رانندگی بگیرد باید موتور سواری و دوچرخه سواری و گاری سواری و اسب سواری و شتر سواری و... را قبلش یاد گرفته باشد؟؟؟
=====
حتماً اول هم باید Win95 یاد گرفت تا بعد یه Win7 برسیم.
یا اول باید Photoshop-1 را یاد گرفت تا بعد Photoshop-2 و... بگوییم Photoshop-CS4
یعنی واقعاً الآن کسی قبول میکند که برود Photoshop-1 را یادبگیرید تا بعد ده پله برسد به Photoshop-CS4 ؟
اگر همین حرف را برای Photoshop بزنیم همه به ما نمیخندد؟
پس چرا من نباید به این استادهای دانشگاه بخندم؟؟؟
(((
از طرف دیگر ...
بدیهی است کسی که Photoshop-6 را بلد باشد Potoshop-7 را راحت تر یاد میگیرد!
ولی بدیهی هم است که هر کس Photoshop-7 را بلد باشد Photoshop-6 را راحت تر یاد میگیرد!
غیر از این است؟؟؟
خوب چه ربطی داره!؟ :13: پس حالا باید بالاخره Photoshop-6 را یاد گرفت یا Photoshop-7 ؟؟؟
جواب : هیچ کدام! Photoshop-CS4 را باید یاد گرفت (سوال نکته انحرافی داشت :31: !)
)))
متاسفانه ما به حرف افراد دقت نمیکنیم.
به گوینده آن دقت میکنیم.
چون یک فردی که جایگاه خوبی دارد و مثلاً استاد دانشگاه نرم افزار است و اطلاعاتش قدیمی شده و ناچاراً نمیتواند علوم حدید را تدریس کند، میگوید پاسکال یادتان میدهم تا برنامه نویسی شوید ... همه حرفش را میپذیرند !
همین را اگر یک فرد دیگر بگوید باور کنید که به او خواهیم خندید و میگوییم دیوانه شده.
مشکل این است که صحت مطلب را با فرد گوینده اش میسنجیم نه با عقلانیت خودمان.
(((
و البته استادان و معلمان زحمت کش هم تقصیر خاصی ندارند ...
برای خرج زندگی اش شش موتوره کار کرده و وقتی برای روز رسانی و یادگیری دانش جدید را نداشته اند ...
انهم برنامه نویسی که هر چند سال کلی متحول میشود و مطلب جدید پیدا میکند.
)))
=====
یعنی واقعاً این استدلال منطقی است؟؟؟
=====
میگویند VB.Net برای شروع سخت تر از VB6 است.
چرا؟؟؟
شما میخواهید برای شروع یک نفر به او If و Select Case و While و For و Sub و Function را یادبدهید؟
غیر از این است؟ خوب اینها را که VB.Net و زبانهای جدید هم دارد؟؟؟؟
فقط زبانهای جدید چیزهایی بیش از اینها هم دارد Try و CType و SyncLock و DirectCast و... و...
خوب مگه مجبورید موارد مشکل را همان اول یاد داد؟؟؟
شما با همان زبان جدید یاد بگیرید ولی همان دستورات ساده If و Select Case و While و For و Sub و Function را بگویید!!!
( بعد که طرف مسلط شد و خواست ادامه دهد میتواند مطالب پیشرفته تر را هم یاد بگیرد )
=====
به نظر من:
هر زبانی میخواهید یاد بگیرد، ولی فقط و فقط جدید و 2008/2009/2010 باشد و تحت سیستم عامل Windows یا Linux
از همه دوستان بابت طولانی شدن مطالب عضر خواهی میکنم. :11:
مطالب بیان شده اصلاً و ابداً به فرد و محل خاصی اشاره نداشت و اگر چنین احساسی وجود دارد عضرخواهی میکنم. :11:
فقط بیان مخالفت با یک تفکر کلی و عمومی "عقب ماندگی بیشتر/یادگیری بیشتر" بود!
شرمنده و موفق باشید.
:7::10::7::10::7::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.