PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دو Child scope در یک SuperScope می تونند همدیگر رو ببیند و پینگ کنند ؟

kazem121
07-02-2010, 10:30
دوستان من یه سری مطالعه در مورد سوپراسکپ داشتم و می دونم که در یک شبکه می تونید دو تا ساب نت یا بیشتر، با رنج آی پی متفاوت داشته باشیم.
و هر دوی این رنج آی پی ها رو در یک سوپراسکپ عضو می کنیم.
آیا دو کلاینت با رنج آی پی متفاوت همدیگر رو می بینند و اینکه میشه که بگیم کلاینتهای طبقه اول از یه رنچ و کلاینتهای طبقه دوم از رنچ دیگر آی پی بگیرند؟
البته هر دو رنج آی پی عضو یک Superscope هستند
منتظر جواب شما دوستان هستم
:10:

kazem121
13-02-2010, 07:50
سلام دوستان از انچا که کسی در این انجمن جوابم رو نداد سعی کردم خودم بیشتر و بهتر وقت بزارم و این سوالم رو جواب بدم.
در حالتی که شما یه سوپر اسکپ دارین و داخل اون هم دو تا اسکپ دیگه عضو هستن شما قادر نیستید که با کلاینتی که عضو یکی از انها هست ، کلاینت دیگری که عضو اسکپ دیگر هست رو پینگ کنید و اصطلاحا دید داشته باشید.
برای این کار باید سرویس مهمی به نام RRAS و نصب کنید . البته این سرویس شامل چند بخش هست که میشه نصب کرد ولی شما باید بخش مربوطه یعنی Lan Routing رو نصب کنید . این سرویس بر روی DHCP سروری که سوپر اسکپ مربوطه را در خودش جای داده نصب می شود. در حقیقت به صورت یک روتر عمل میکند که دو ساب نت رو به هم روت میکنه.
روش انجامش رو سعی میکنم اگه تونستم در اولین فرصت به صورت یه آموزش برای دوستان هم بزارم.