مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 98 (فقط 50 گیگ از 120گیگ رو میشناسه)
سلام . من بعد از اینکه هاردمو زیرو کردم .وقتی خواستم ویندوز 98 نصب کنم این ارورBootsector Write!
Virus:Continue(Y/N) اقا این پیام پدر منو در اوورد با هر بد بختی بود 10 با هاردو دوباره فرمت کردم و بالا خره ایین پیام از بین رفت و تونستم وارد قسمت ویزارد بشم حالااینجا فقط 50گیگ از 120گیگابایت رو میشناسه چیکار کنم . الانم ویندوز مدیا سنتر نصبه . لطفا کمکم کنید ...
n_mohsendoost
31-03-2006, 19:07
سلام دوست عزیز
ویندوز 98 یعنی پیکربندی ویندوز 98 هاردهای بیش از 50 رو به هیچوجه نمیشناسه
شما می تونی با ویندوز xpپارتیشن بندی کنی هاردتو بعد می تونی راحت ویندوز 98 نصب کنی
فقط حتما باید پارتیشنهات fat32 باشه نه ntfs چون ویندوز 98 فقط رو fat نصب میشه
اینو می دونم داداش من . انقد ر دیگه ... تمام پار تیشن هام فت 32 اونوقت بازم نمیشه اینه که اعصاب واسم نذاشته .
reza12100
31-03-2006, 22:04
سلام . من بعد از اینکه هاردمو زیرو کردم .وقتی خواستم ویندوز 98 نصب کنم این ارورBootsector Write!
Virus:Continue(Y/N) اقا این پیام پدر منو در اوورد با هر بد بختی بود 10 با هاردو دوباره فرمت کردم و بالا خره ایین پیام از بین رفت و تونستم وارد قسمت ویزارد بشم حالااینجا فقط 50گیگ از 120گیگابایت رو میشناسه چیکار کنم . الانم ویندوز مدیا سنتر نصبه . لطفا کمکم کنید ...
منظورت اینکه تو win98 فقط چندتا از درایوهات را میشتاسه ؟
راهش اینکه تو ویندوز 98 partition magic را نصب کنی و بعد خیلی راخت تمام درایوهات را میشناسه و مشکلت برطرف میشه
Captain Nemo
01-04-2006, 01:27
سلام
این که میگی فقط 50 گیگ رو میشناسه به این صورته که فقط چند تا پارتیشن از همۀ پارتیشنهاتو نشون میده یا اینکه نه، مثلا اگه فلان پارتیشنت 10 گیگه فقط 5 گیگشو نشون میده.
اگه میشه اون اروری که موقع نصب ویندوز میومد رو تو یه خط جدا گونه دوباره بنویس. چون درهم برهم نشون میده .
نه. اون ارور اینه Bootsector Write!
Virus Continue(Y/N).? in bod on error ke migoftam.
بعد نه این طور نبود که پارتیشنی وجود داشته باشه زدیم همه رو او تو قسمت ویندوز اکس پی فت کردیم .بعد تو 98 شروع کردیم به فرمت تمام درایوها و خوب همین جوری که فرمت کن برو جلو کی کردیم در اخرش فقط همین 50 گیگ میشناخ . باز اخراش همین 50
یگم کرد 44 گیگ . مطمعن باشید درایو ها همه فت بودن اگه فت32 هم نبودن اصلا پارتیشنی وجود نداشت . ما با اف دیسک جلو می رفتیم و اینم فقط 50 گیگو می شناخت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.