مشاهده نسخه کامل
: خاموش نشدن سیستم
امروز صبح سیستم ریختم و مثل فبل برنامه های قبل روش نصب کردمک ولی متاسفانه اصلا سیتم خاموش نمیشه
یعنی وقتی شات دان میکنم موقع خاموش شدن اون صفحه آبی رنگ که مینوسیه windows shutdowning باقی میمونه کیلی هم صبر کردم خاموش نشد
مشکل چیه باید چیکار کنم؟
ممنون
Mohammad King
06-02-2010, 21:05
چنانچه كامپيوتر شما در هنگام Shutdown خاموش نشود ویا مدت زمانی طولانی طول بکشد تا خاموش شود, بايد تغييري در ريجستري ايجاد كنيد:
1)وارد ويرايشگر ريجستري شويد(regedit)
2)به كليد HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop مراجعه كنيد.
3) متغير PowerOffActive را ويرايش كنيد و به آن مقدار يك را اختصاص دهيد.
4) اين كار را از طريق كليد HKEY_CURRENT_USER\DEFAULT\Control Panel\Desktop نيز ميتوانيد انجام دهيد.
چنانچه كامپيوتر شما در هنگام Shutdown خاموش نشود ویا مدت زمانی طولانی طول بکشد تا خاموش شود, بايد تغييري در ريجستري ايجاد كنيد:
1)وارد ويرايشگر ريجستري شويد(regedit)
2)به كليد HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop مراجعه كنيد.
3) متغير PowerOffActive را ويرايش كنيد و به آن مقدار يك را اختصاص دهيد.
4) اين كار را از طريق كليد HKEY_CURRENT_USER\DEFAULT\Control Panel\Desktop نيز ميتوانيد انجام دهيد.
توویندوز 7 چطور؟ همین مسیر
آخه نیست همچین مسیری
به هر حالممنون
توویندوز 7 چطور؟ همین مسیر
آخه نیست همچین مسیری
به هر حالممنون
سلام
مگه تو 7 هم این مشکل رو دارید ؟
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن ببین چی میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
سلام
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن ببین چی میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40:
سلام
من هم مشکل قطع نشدن برق پاور داشتم.
ویندوز اریجینال لپ تاپ من ویستا بود. VAIO CS 290
ویندوز 7 نسخه پروفشنال را روی آن نصب کردم.
بعد از اینکه درایور های لپ تاپم را نصب کردم این اتفاق افتاد. در این حالت بعد از خاموش کردن سیستم ، مانیتور آن هم خاموش می شد ولی هنوز برق پاور وصل بود همچنین چراغ هارد نیز روشن می ماند. هر چه قدر هم صبر می کردم خاموش نمی شد. برای ری استارت هم همین اتفاق می افتاد و اصلا ری استارت نمیشد.
با نصب کردن فایل جاوای فوق مشکل به خوبی حل شد.
البته فکر می کنم فایل فوق برخی مشکلات دیگر رجیستری را هم رفع می کند. امیدوارم تاثیرات سوء نداشته باشد. چون آن طور که من آن را باز کردم بسیاری از کلید های رجیستری را عوض می کند.
با تشکر از مسعود جان عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.