ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

Gilopa
06-02-2010, 18:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان زیادی از من تقاضا کردند که منی که تازه اینو خریدم بیام در موردش توضیح بدم و بهتر دیدم یه تاپیک کلی در موردش ایجاد کنم که همه مباحث توش گفته بشه

با هم در اینجا به بحث در مورد این محصول پر طرفدار کریتیو میپردازیم ..

من به طور کلی بگم که اول ازش راضی نبودم اما با گذشت زمان خیلی بهش علاقه مند شدم(این گذشت زمانی که میگم فقط 2 روز هستش !) و واقعا همدم خوبی برام هستش و دارم ازش لذت میبرم

برای اینکه دوستان روشن بشند از تعریفات بیش از حد خود داری میکنم و چند تا ضعف ازش گرفتم که تا حدودی لمس میشه و براتون در پایین نوشتمش .. چند تا نکته هم در ادامه آوردم که حتما بحونید

از دوستان عزیز دیگر هم تقضا دارم در صورتی که این pmp رو خریدند بیان اینجا مثل من توضیحات خلاصه ای بنویسند

-----------------------------------------------------

1.بزرگترین ضعف این محصول که کاملا حس میکنیدش مربوط به فضای کم در هنگام لمس کردن با انگشتانتون هستش
صفحه لمسیش در بعضی مواقعا اعصاب آدم رو بهم میریزه برای مثال وقتی میخوام در پلی لیست به پایین حرکت کنم به دلیل فضای کمی که وجود داره انگشتت رو اگه چند میلی متر این ور اون ور کنی کلا میره تو یه چیز دیگه ای .. این موضوع واقعا برای من عذاب آوره و به شدت آزارم میده.. مثلا اگه فضای رمتون رو از آهنگ پر کیند مسلما باید بیشتر بالا پایین برید اون موقع این موضوع خیلی بیشتر خودش رو نشون میده

2. بعد از آپدیت فریم وار با یه مشکلی برخورد کردم و اون اینه که در بعضی مواقع متاسفانه با انگشتت هر چی لمس میکنی عکس العملی نشون نمیده البته همیشه اینطور نیست و تا الان 3 بار این اتفاق برام افتاده

3. یه تیزی خاصی توی پخش اهنگها وجود داره که باعث شد تو ذوقم بخوره .. مخصوصا در آهنگهای حسی (سبکهایی مانند اتمسفریک و نئو فولک در موسیقی ) این مساله خیلی به چشم میاد .. البته به حساسیت آدم در این زمینه هم بستگی داره ..کلا من آدم بسیار سختگیری تو کیفیت هستم ..
بعد از دستکاری اکولایزر تا حدودی تونستم این مشکل رو حل کنم .. این رو به جد میگم که اگر زیاد تا الان اهل موسیقی نبودید این موضوع رو متوجه نخواهید شد بنابراین خیالتون از این بابت جمع باشه .. اگر هم چنانچه به این مشکل مثل بنده برخوردید و حساس شدید با خرید یه هدفون بهتر حرفه ای میتونید به طور کامل مشکل رو حل کنید

4. نداشتن قلم نوری و لک شدن صفحه نمایش با انگشت دست ! درسته الان تو بازار کم قلم نوری استفاده میشه اما این محصول خیلی ظریفه و واقعا قلم نوری براش لازمه.. همین الانش با اینکه این همه رعایت کردم کلی لک رو صفحش افتاده

5.این رو البته شاید نباید یه ایراد دونست .. چون معمولا هیچ شرکتی این کارو انجام نمیده و کریتیو هم استثنا نیست ... ولی خواب گرون بودن کاور (یعنی 14 هزار تومن ) و نداشتن آداپتور (اونم قیمتش 15 هزار تومن ) باعث میشه آدم کمی اذیت بشه که چرا شرکت این وسیله جیبی حساس رو با این محتویات عرضه نکرده !

کیفیت تصویرش واقعا عالیه به طوری که من الان یه فیلم با فرمت دیویدی ریپ divx رو ریختم و با کیفیت عالی پخشش میکنه

وقتی هدفونش تو گوشته واقعا هیچی دورو برت حس نمیکنی .. مثلا وقتی در ماشین در حال حرکت باشید قدرتش رو خوب حس میکنید ... انگار نه انگار که تو ماشین نشستید . حتی اگه ضبط ماشین هم روشن باشه به راحتی میتونید با تمرکز به آهنگ مورد علاقه خودتون گوش کنید و لذت ببرید

حتما سعی کنید تنظیمات اکولایزر رو به صورت دستی تنظیم کنید و از پیش فرضها استفاده نکنید اگه سلیقتون رو بهم بگید بسته به نوع آهنگهاتون بهتون کمک خوبی میتونم در این زمینه بکنم تا وقتتون زیاد هدر نره

دوستانی که عقیده دارند با 8 گیگ نیازشون بر طرف میشه به شدت اشتباه میکنند .. چون لذت فیلم دیدن با این pmp خیلی بالاست هر فیلمی اگه حد اقل 500 مگ حجمش باشه به راحتی فضای 16 گیگتون در عرض یه مدت کوتاه پر میشه .. پس به نظرم از 16 گیگ پایینتر برای pmp خوب نیست مگر اینکه قصد خرید یه mp3 player رو داشته باشید

اگر چنانچه تا الان با موبایل به آهنگهاتون گوش میکردید ممکنه که در ساعتهای اولیه مثل من تو ذوقتون بخوره و زیاد از شنیدن اهنگهاتون لذت نبرید ولی کم کم متوجه میشید دنیای این محصول خیلی بهتر از چیزیست که فکر میکنید و باید کمی به گوشهایتان زمان بدهید تا عادت کند !

یادتون نره چنانچه قصد خرید دارید حتما کاور مخصوص این pmp با قیمت 14 هزار تومن رو بخرید ... چون به شدت ظریف هستش

بزاریدکلا یه خورده ارزون تر بشه .. به نظرم یکم قیمتش زیاده 16 گیگ رو 195 تومن میدند که من با کلی چک و چونه 190 تومن تونستم بخرمش .. بخوره تو سرش با این تخفیفش ..
حتما برای خرید از نمایندگی رسمی محصولات کریتیو یعنی شاب استفاده کنید
__

عکس زیر مربوط به باکس این محصول هستش همانطور که میبینید باید کارت گارانتی روش چسبیده شده باشه

mamad gonzo
06-02-2010, 18:34

دوستان زیادی از من تقاضا کردند که منی که تازه اینو خریدم بیام در موردش توضیح بدم و بهتر دیدم یه تاپیک کلی در موردش ایجاد کنم که همه مباحث توش گفته بشه

با هم در اینجا به بحث در مورد این محصول پر طرفدار کریتیو میپردازیم ..

من به طور کلی بگم که اول ازش راضی نبودم اما با گذشت زمان خیلی بهش علاقه مند شدم(این گذشت زمانی که میگم فقط 2 روز هستش !) و واقعا همدم خوبی برام هستش دارم ازش لذت میبرم

برای اینکه دوستان روشن بشند از تعریفات بیش از حد خود داری میکنم و چند تا ضعف ازش گرفتم که تا حدودی لمس میشه و براتون در پایین نوشتمش .. چند تا نکته هم در ادامه آوردم که حتما بحونید

از دوستان عزیز دیگر هم تقضا دارم در صورتی که این pmp رو خریدند بیان اینجا مثل من توضیحات خلاصه ای بنویسند

-----------------------------------------------------

1.بزرگترین ضعف این محصول که کاملا حس میکنیدش مربوط به عملکرد لمسی با انگشتانتون هستش
صفحه لمسیش در بعضی مواقعا اعصاب آدم رو بهم میریزه برای مثال وقتی میخوام در پلی لیست به پایین حرکت کنم به دلیل فضای کمی که وجود داره انگشتت رو اگه چند میلی متر این ور اون ور کنی کلا میره تو یه چیز دیگه ای .. این موضوع واقعا برای من عذاب آوره و به شدت آزارم میده.. مثلا اگه فضای رمتون رو از آهنگ پر کیند مسلما باید بیشتر بالا پایین برید اون موقع این موضوع خیلی بیشتر خودش رو نشون میده

2. بعد از آپدیت فریم وار با یه مشکلی برخورد کردم و اون اینه که در بعضی مواقع متاسفانه با انگشتت هر چی لمس میکنی عکس العملی نشون نمیده البته همیشه اینطور نیست و تا الان 3 بار این اتفاق برام افتاده

3. یه تیزی خاصی توی پخش اهنگها وجود داره که باعث شد تو ذوقم بخوره .. مخصوصا در آهنگهای حسی (سبکهایی مانند اتمسفریک و نئو فولک در موسیقی ) این مساله خیلی به چشم میاد .. البته به حساسیت آدم در این زمینه هم بستگی داره ..کلا من آدم بسیار سختگیری تو کیفیت هستم ..
بعد از دستکاری اکولایزر تا حدودی تونستم این مشکل رو حل کنم .. این رو به جد میگم که اگر زیاد تا الان اهل موسیقی نبودید این موضوع رو متوجه نخواهید شد بنابراین خیالتون از این بابت جمع باشه .. اگر هم چنانچه به این مشکل مثل بنده برخوردید و حساس شدید با خرید یه هدفون یا هندزفری بهتر میتونید به طرو کامل مشکل رو حل کنید

4. نداشتن قلم نوری و لک شدن صفحه نمایش با انگشت دست ! درسته الان تو بازار کم قلم نوری استفاده میشه اما این محصول خیلی ظریفه و واقعا قلم نوری براش لازمه.. همین الانش با اینکه این همه رعایت کردم کلی لک رو صفحش افتاده

5.این رو البته شاید نباید یه ایراد دونست .. چون معمولا هیچ شرکتی این کارو انجام نمیده ... ولی خواب گرون بودن کاور (یعنی 14 هزار تومن ) و نداشتن آداپتور (اونم قیمتش 15 هزار تومن ) باعث میشه آدم کمی اذیت بشه که چرا شرکت این وسیله جیبی حساس رو با این محتویات عرضه نکرده !

کیفیت تصویرش واقعا عالیه به طوری که من الان یه فیلم با فرمت دیویدی ریپ divx رو ریختم و با کیفیت عالی پخشش میکنه

وقتی هندزفریش تو گوشته واقعا هیچی دورو برت حس نمیکنی .. مثلا وقتی در ماشین در حال حرکت باشید قدرتش رو خوب حس میکنید ... انگار نه انگار که تو ماشین نشستید . حتی اگه ضبط ماشین هم روشن باشه به راحتی میتونید با تمرکز به آهنگ مورد علاقه خودتون گوش کنید و لذت ببرید

حتما سعی کنید تنظیمات اکولایزر رو به صورت دستی تنظیم کنید و از پیش فرضها استفاده نکنید اگه سلیقتون رو بهم بگید بسته به نوع آهنگهاتون بهتون کمک خوبی میتونم در این زمینه بکنم تا وقتتون زیاد هدر نره

دوستانی که عقیده دارند با 8 گیگ نیازشون بر طرف میشه به شدت اشتباه میکنند .. چون لذت فیلم دیدن با این pmp خیلی بالاست هر فیلمی اگه حد اقل 500 مگ حجمش باشه به راحتی فضای 16 گیگتون در عرض یه مدت کوتاه پر میشه .. پس به نظرم از 16 گیگ پایینتر برای pmp خوب نیست مگر اینکه قصد خرید یه mp3 player رو داشته باشید

اگر چنانچه تا الان با موبایل به آهنگهاتون گوش میکردید ممکنه که در ساعتهای اولیه مثل من تو ذوقتون بخوره و زیاد از شنیدن اهنگهاتون لذت نبرید ولی کم کم متوجه میشید دنیای این محصول خیلی بهتر از چیزیست که فکر میکنید

و در آخر یادتون نره چنانچه قصد خرید دارید حتما کاور مخصوص این pmp با قیمت 14 هزار تومن رو بخرید ...

بزاریدکلا یه خورده ارزون تر بشه .. به نظرم یکم قیمتش زیاده 16 گیگ رو 195 تومن میدند که من با کلی چک و چونه 190 تومن تونستم بخرمش .. بخوره تو سرش با این تخفیفش

مبارک باشه
در مورد مشکلات نظرمو میگم

1. اویل واسه منم اینجور بود ولی به مرور زمان قلقش میاد دستت ... به این صورت که من بهت پیشنهاد میکنم ناخن انگشت شصتت رو بزار یکم بلند بشه بعد لا ناخن شصتت کار کن ببین چقدر راحت و اسون میشه .. کلا قلق داره:27:
یه بخش تو منو تنظیمات واسه قلق تاچش داره

2.من همچین مشکلی نداشتم

3. با تنظیماتش ور بری درست میشه

4.تا چند وقت دیگه اسکرین پروتکتور این محصول وارد میشه و وسایل جانبیش هم میاد ... بهر حال زیاد از ورودش به ایران نمیگذره واسه همین وسایل جانبیش گیر نمیاد ... اینشالا به زودی میاد

5. اره دیگه این شرکتا شورشو در اوردن واسه سود خودشون یه پلیر میکنن تو جعبه میدن به ملت ... تازه من از بسته بندیه این محصول اصلا خوشم نیومد و واقعا افتضاح بود ....:2:

من 8 گیگشو دارم و 7 گیگش موزیکه
1 گیگ عکس
مموری کارت ههم واسه فیلم براش گرفتم

fujin
06-02-2010, 18:52
با تشکر از شما ..
میخواستم بپرسم که چرا cowon S9 رو نخریدید یا zune HD ؟؟
آیا این وسیله برتری خاصی نسبت به این 2 محصول داره ؟؟

Gilopa
06-02-2010, 20:22
با تشکر از شما ..

بنده به شخصه اصلا دسترسی به این 2 محصول نداشتم .. برتریاشم زیاد اطلاع ندارم دوستان اگه بشه بیان توضیح بدند ممنون میشم

seymour
06-02-2010, 21:33
با تشکر از شما ..
Zune HD که اصلاً ایران پیدا نمیشه .. حداقل من ندیده ام توی این مدتی که معرفی شده .. S9 هم اینطور که به نظر میاد بالاتر از بودجه ایشون بوده ...

هر سه این وسایل در یه رده هستند... جدا از بحث تفاوت قیمت و دسترسی بهشون (بخصوص در ایران)، S9 و Xfi2 از نظر کیفیت صدا و تصویر موفقیت بیشتری نسبت به Zune داشته اند که بیشتر بخاطر اینکه تحت پوشش کمپانی قوی تری بود مانور میداد...

akharwarbaz
06-02-2010, 22:23
بزاریدکلا یه خورده ارزون تر بشه

سلام
به نظر شما چقدر براي ارزون شدنش بايد صبر كرد ؟

Gilopa
06-02-2010, 22:42
سلام
به نظر شما چقدر براي ارزون شدنش بايد صبر كرد ؟

فکر کنم یه یکی دو ماهی صبر کنید قیمت پایین بیاد چون رقابت با کحصولات دیگر از شرکتهای دیگه بالاست .. الان برید تو سایت کریتیو تو قسمت محصولاتش این مدل رو به عنوان جدیدترین معرفی میکنه .. به خاطر همین فعلا قیمتش بالاست

hooman_ss
07-02-2010, 01:26
سلام دوست عزیز
از توضیحاتت خیلی ممنونم

راستش من میخواستم x fi2 بخرم
میشه یه لیست از چیزاییکه تو جعبه هست بدی؟(اگه عکس بزاری که خیلی بهتره:thumbsup:)
دزضمن آداپتور که گفتی واسه شارژ کردنشه؟حتما باید خرید؟:sad:

Gilopa
07-02-2010, 12:29
سلام دوست عزیز
از توضیحاتت خیلی ممنونم

راستش من میخواستم x fi2 بخرم
میشه یه لیست از چیزاییکه تو جعبه هست بدی؟(اگه عکس بزاری که خیلی بهتره:thumbsup:)
دزضمن آداپتور که گفتی واسه شارژ کردنشه؟حتما باید خرید؟:sad:

عکس میگیرم الان منتها نمیتونم
واسه شارژ شما میتونی از کامپیوترت استفاده کنی .. ولی خوای مسلما آداپتور لازمت میشه شاید مسافرتی بری یا جایی بری که دسترسی به کاممپیوتر نداشته باشی
محتویاتش خیلی سادست ..
pmp .. هدفون .. دفترچه راهنمای کار با محصول و روکشهای هدفون
کارت گارنتی هم روی خود باکسش برچسب خورده

Gilopa
07-02-2010, 13:26
این 2 تا عکس از pmp و جعبه (مال خودم )

Cleeev
07-02-2010, 13:37
دوستانی که میخرن، حتماً همیشه جدیدترین Firmware ـش رو از support.creative.com دانلود و آپدیت کنن چون خیلی مهمه و بعضی مشکلات رو برطرف میکنه...

درمورد اینکه آداپتور و اینا هم توی جعبه نیست، تمامی شرکتا یکی از محل های درآمدشون همین لوازم جانبیه... تقریباً تمامی محصولات توی بازار جعبه بسیار ساده ای دارن با یه هدفون منسبتاً مناسب نسبت به پخش کننده و نهایتش یه کیف پارچه ای و معمولاً هیچ گونه آداپتوری نمیبینید چون تقریباً همه با کابل USB کامپیوتر شارژ میشن و معمولاً هم یه کابل MiniUSB کوتاه هم توی جعبه شونه...

این جعبه ساده و روشن، یکی از روش های شرکتای امروز برای نشون دادن زیبایی محصولشونه... یه جوری جعبه رو میسازن که محصول خیلی قشنگ به نظر بیاد... جعبه های Apple رو ببینید واقعاً شک میکنید چطوریه انقدر جعبه ساده س...!!! ولی مهم اینه که قشنگی محصول به چشم بیاد...

کلاً محصول خوبی خریدی... یه هدفون خوب بزرگ بخر (میتونی با Philips SHP2000 که کیفیت خوبی داره و فقط 20 تومنه شروع کنی که البته الان توی بازار پیدا نمیشه و میتونی محصولات با قیمت مشابه شرتای دیگه رو بگیری) تا کیفیت واقعی رو حس کنی... هدفون همراه خودش (Creative EP-630) با اینکه یکی از بهترین هدفون های تو گوشی جهانه و کاملاً نویز محیط رو میگیره و خیلی میتونی باهاش حال کنی و کیفیت خوبی داره ولی به هر حال یه هدفون توگوشیه و کوچیکه و نمیشه ازش انتظار یه هدفون خیلی خفن رو داشت... هدفون های رو گوشی که عین سمعک دور گوش قرار میگیرن هم هستن که یکی از مدلای خوب توی بازار Creative EP-570 هستش به قیمت حدود 24 تومن توی بازار... البته کیفیت هدفون های رو گوشی کمتر از هدفون خوبی مثل EP-630 هستش (چون نویز محیط رو کامل نمیگیرن) ولی اگه براتون مهم باشه از هدفونای توگوشی استفاده نکنید براتون انتخاب خوبی میتونه باشه...

و در کل هدفون های بزرگ که تمام گوش رو بپوشونن از همه بهترن... محصولات Creative, Philips و Pioneer بهترین ها هستن که توی ایرانم فراوونن و قیمتشونم متعادله... (البته Sony از این قاعده مستثنا هستش چون اولاً بسیار محصولات چینی تقلبی با قیمتای پایین به اسم سونی توی بازار هستش و دوماً سونی توی عهد بوق گیر کرده...!!!)

و همیشه دقت داشته باشید هدفونی بخرید که میدونید شرکت سازنده، در ساخت اون به سلامت شما فکر کرده... میرید توی بازار هزاران مدل بسیار خوشگل هدفونای بی کیفیت ایرانی و چینی رو میبینید که تا دلتون بخواد خوشگل و دخترکشن (!!! :دی) ولی دریغ از یه ریال مفت نمی ارزن... عین اینه که شما میرید یه آشغال که روش کارت گارانتی چسبوندن میخرید... در مرور زمان کم کم میفهمید... بعد از یکی دو ساعت استفاده، هیچ جای گوشتون نیست که درد نکنه... کیفیت صدا مزخرف... فرکانس های تولیدی درب و داغون... کیفیت کلی محصول، آشغال به طوری که نهایتش 2-3 ماه سر پا بمونه...

ولی وقتی یه هدفون از یه شرکت معتبر بگیری، اولین چیزی که میدونی اینه که اون شرکت در موقع ساخت، به سلامت شما بیش از قشنگی محصولش فکر کرده... به همین خاطرم هست که محصولات شرکتای خوب به اندازه چینیا و ایرانیا قشنگ نیستن و معمولاً سیاه و کلاسیک و مردونه هستن... یه هدفون خوب، 500 ساعتم روی گوشتون باشه یه ذره احساس درد نمیکنید... کیفیت صدا و فرکانس های تولیدی کاملاً دقیق و گوشنواز هستن... و مدت بسیار طولانی هم کار میکنه و نهایتش بعد از یکی دو سال به دلیل استفاده خرکی (عین من) ممکنه داغون بشه ولی بازم میتونید سرهمش کنید (با چسب قطه ای و غیره :دی)...! و مهم تر از همه اینکه توی محصولات شرکتای خوب و معتبر، وقتی میزاریدشون روی گوشتونف عین اینکه گوشتون رو گذاشتید توی یه بالش مخملی...

این نصیحتا رو از من به عنوان یکی که تا حالا بیش از 20 تا هدفون درب و داغون کرده بپذیرید... شاید که رستگار شوید...!

همچنین هیچ وقت با صدای بلند از هدفون استفاده نکنید... حتی اگه Creative Aurvana ــی 200 هزار تومنی هم دارید بازم صدا رو از متوسط بیشتر نکنید... اینطوری در مدت طولانی همیشه تو حس و حال و فضا خواهید بود... و همچنین همیشه هدفونی برای استفاده طولانی مدت خوبه که اولاً سبک باشه و وزن زیادی روی گوش نندازهو دوماً اینکه گوش رو کاملاً در بر بگیره و کل گوش توش بره و نه اینکه روی لاله های گوش باشه و بهشون فشار وارد کنه... باید کل دورش رو بگیره... :8:

چقدر ور زدم...!!! والا... :18::20:

Gilopa
07-02-2010, 14:16
دوستانی که میخرن، حتماً همیشه جدیدترین Firmware ـش رو از support.creative.com دانلود و آپدیت کنن چون خیلی مهمه و بعضی مشکلات رو برطرف میکنه...

درمورد اینکه آداپتور و اینا هم توی جعبه نیست، تمامی شرکتا یکی از محل های درآمدشون همین لوازم جانبیه... تقریباً تمامی محصولات توی بازار جعبه بسیار ساده ای دارن با یه هدفون منسبتاً مناسب نسبت به پخش کننده و نهایتش یه کیف پارچه ای و معمولاً هیچ گونه آداپتوری نمیبینید چون تقریباً همه با کابل USB کامپیوتر شارژ میشن و معمولاً هم یه کابل MiniUSB کوتاه هم توی جعبه شونه...

این جعبه ساده و روشن، یکی از روش های شرکتای امروز برای نشون دادن زیبایی محصولشونه... یه جوری جعبه رو میسازن که محصول خیلی قشنگ به نظر بیاد... جعبه های Apple رو ببینید واقعاً شک میکنید چطوریه انقدر جعبه ساده س...!!! ولی مهم اینه که قشنگی محصول به چشم بیاد...

کلاً محصول خوبی خریدی... یه هدفون خوب بزرگ بخر (میتونی با Philips SHP2000 که کیفیت خوبی داره و فقط 20 تومنه شروع کنی که البته الان توی بازار پیدا نمیشه و میتونی محصولات با قیمت مشابه شرتای دیگه رو بگیری) تا کیفیت واقعی رو حس کنی... هدفون همراه خودش (Creative EP-630) با اینکه یکی از بهترین هدفون های تو گوشی جهانه و کاملاً نویز محیط رو میگیره و خیلی میتونی باهاش حال کنی و کیفیت خوبی داره ولی به هر حال یه هدفون توگوشیه و کوچیکه و نمیشه ازش انتظار یه هدفون خیلی خفن رو داشت... هدفون های رو گوشی که عین سمعک دور گوش قرار میگیرن هم هستن که یکی از مدلای خوب توی بازار Creative EP-570 هستش به قیمت حدود 24 تومن توی بازار... البته کیفیت هدفون های رو گوشی کمتر از هدفون خوبی مثل EP-630 هستش (چون نویز محیط رو کامل نمیگیرن) ولی اگه براتون مهم باشه از هدفونای توگوشی استفاده نکنید براتون انتخاب خوبی میتونه باشه...

و در کل هدفون های بزرگ که تمام گوش رو بپوشونن از همه بهترن... محصولات Creative, Philips و Pioneer بهترین ها هستن که توی ایرانم فراوونن و قیمتشونم متعادله... (البته Sony از این قاعده مستثنا هستش چون اولاً بسیار محصولات چینی تقلبی با قیمتای پایین به اسم سونی توی بازار هستش و دوماً سونی توی عهد بوق گیر کرده...!!!)

و همیشه دقت داشته باشید هدفونی بخرید که میدونید شرکت سازنده، در ساخت اون به سلامت شما فکر کرده... میرید توی بازار هزاران مدل بسیار خوشگل هدفونای بی کیفیت ایرانی و چینی رو میبینید که تا دلتون بخواد خوشگل و دخترکشن (!!! :دی) ولی دریغ از یه ریال مفت نمی ارزن... عین اینه که شما میرید یه آشغال که روش کارت گارانتی چسبوندن میخرید... در مرور زمان کم کم میفهمید... بعد از یکی دو ساعت استفاده، هیچ جای گوشتون نیست که درد نکنه... کیفیت صدا مزخرف... فرکانس های تولیدی درب و داغون... کیفیت کلی محصول، آشغال به طوری که نهایتش 2-3 ماه سر پا بمونه...

ولی وقتی یه هدفون از یه شرکت معتبر بگیری، اولین چیزی که میدونی اینه که اون شرکت در موقع ساخت، به سلامت شما بیش از قشنگی محصولش فکر کرده... به همین خاطرم هست که محصولات شرکتای خوب به اندازه چینیا و ایرانیا قشنگ نیستن و معمولاً سیاه و کلاسیک و مردونه هستن... یه هدفون خوب، 500 ساعتم روی گوشتون باشه یه ذره احساس درد نمیکنید... کیفیت صدا و فرکانس های تولیدی کاملاً دقیق و گوشنواز هستن... و مدت بسیار طولانی هم کار میکنه و نهایتش بعد از یکی دو سال به دلیل استفاده خرکی (عین من) ممکنه داغون بشه ولی بازم میتونید سرهمش کنید (با چسب قطه ای و غیره :دی)...! و مهم تر از همه اینکه توی محصولات شرکتای خوب و معتبر، وقتی میزاریدشون روی گوشتونف عین اینکه گوشتون رو گذاشتید توی یه بالش مخملی...

این نصیحتا رو از من به عنوان یکی که تا حالا بیش از 20 تا هدفون درب و داغون کرده بپذیرید... شاید که رستگار شوید...!

همچنین هیچ وقت با صدای بلند از هدفون استفاده نکنید... حتی اگه Creative Aurvana ــی 200 هزار تومنی هم دارید بازم صدا رو از متوسط بیشتر نکنید... اینطوری در مدت طولانی همیشه تو حس و حال و فضا خواهید بود... و همچنین همیشه هدفونی برای استفاده طولانی مدت خوبه که اولاً سبک باشه و وزن زیادی روی گوش نندازهو دوماً اینکه گوش رو کاملاً در بر بگیره و کل گوش توش بره و نه اینکه روی لاله های گوش باشه و بهشون فشار وارد کنه... باید کل دورش رو بگیره... :8:

چقدر ور زدم...!!! والا... :18::20:

در مورد اکثر صحبتتانتون کاملا موالفقم و در پست اول هم اشاره کردم
اما به هیچ وجه قبول ندارم که کیفیت هدفون این محصول بالاست .. ببینید اینم مهمه که از چه دیدی مساله کیفیت رو مورد برررسی قرار بدیم اگر صرفا یک باس بترکون مدنظر باشه خواب آرذه کیفیتش فوق العادست اما برای یک فرد حرفه ای در موسیقی مهمترین مساله تفکیک جزئیات در موسیقی هستش که متاسفانه این هدفون اصلا در این مورد نمیتونه خوب عمل کنه .. برای مثال من به شما چند نمونه آهنگ در همینجا معرفی میکنم و شما دانلود کنید کاملا متوجه میشید که به شدت در این مساله ضعف داره ..

اما بهرحال در کل هدفون خوبی هستش اما نه یک هدفون حرفه ای !!! حداقل برای من که زیاد اهل ترنس و اهنگهای شاد و این حرفها نیستم کارایی نداره خیلی .. پوشش نویزش به شدت عالیه و یکی از دلایلی که میگم خوبه همین مسالست
اما همانطور که گفتم در تفکیک جزئیات به شدت ضعف داره و در مقایسه با هندزفریهای سری واکمن سونی در موبایل هم ضعیفه

حالا الان من قصد خرید یه هدفون حرفه ای دارم که این مشکل رو نداشته باشم

hooman_ss
07-02-2010, 15:23
عکس میگیرم الان منتها نمیتونم
واسه شارژ شما میتونی از کامپیوترت استفاده کنی .. ولی خوای مسلما آداپتور لازمت میشه شاید مسافرتی بری یا جایی بری که دسترسی به کاممپیوتر نداشته باشی
محتویاتش خیلی سادست ..
pmp .. هدفون .. دفترچه راهنمای کار با محصول و روکشهای هدفون
کارت گارنتی هم روی خود باکسش برچسب خورده

این آداپتورشو از کجا باید بخرم حالا؟ شهرستان هستم:41:
کابل usb هم تو جعبه نیست؟:18: چطوری با کامپیوتر شارژش کنم؟
cd واسه نصب نداره؟

Cleeev
07-02-2010, 16:01
cd واسه نصب نداره؟

کابل USB توی جعبه نبود...؟؟؟!!! خوب به هر حال میتونی بری یه کابل USB که یه سرش USB سایز معمولی باشه و سر دیگه ش MiniUSB بخری... کیفیت کابل خوب باشه... اگه جنسای خوب توی شهرستانتون هست، کابل های Digit ژاپنی خوبه... اگرم نه که هر چی خریدی خریدی... اینم عکس MiniUSB :

آداپتور تمام Zen ها و غیره Universal Power Adapter هستش که توی ایران با قیمت پایینی حدود 15-20 تومن (به دلیل سیاست قیمت های منطقه ای) فروخته میشه و مغازه هایی که اجناس Creative رو میفروشن (مخصوصاً نمایندگان ShobTech.com) دارنش معمولاً...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیگه چی توی جعبه ش نبود...؟ اگه گارانتی دستگاهت شاب هستش بهشون گزارش بده: shobtech.com

Package Contents
1 x Creative ZEN X-Fi2 player
1 x Quick Start Leaflet
1 x Creative EP-630 Earphones (in-ear)
1 x USB Cable

Cleeev
07-02-2010, 16:16
در مورد اکثر صحبتتانتون کاملا موالفقم و در پست اول هم اشاره کردم
اما به هیچ وجه قبول ندارم که کیفیت هدفون این محصول بالاست .. ببینید اینم مهمه که از چه دیدی مساله کیفیت رو مورد برررسی قرار بدیم اگر صرفا یک باس بترکون مدنظر باشه خواب آرذه کیفیتش فوق العادست اما برای یک فرد حرفه ای در موسیقی مهمترین مساله تفکیک جزئیات در موسیقی هستش که متاسفانه این هدفون اصلا در این مورد نمیتونه خوب عمل کنه .. برای مثال من به شما چند نمونه آهنگ در همینجا معرفی میکنم و شما دانلود کنید کاملا متوجه میشید که به شدت در این مساله ضعف داره ..

اما بهرحال در کل هدفون خوبی هستش اما نه یک هدفون حرفه ای !!! حداقل برای من که زیاد اهل ترنس و اهنگهای شاد و این حرفها نیستم کارایی نداره خیلی .. پوشش نویزش به شدت عالیه و یکی از دلایلی که میگم خوبه همین مسالست
اما همانطور که گفتم در تفکیک جزئیات به شدت ضعف داره و در مقایسه با هندزفریهای سری واکمن سونی در موبایل هم ضعیفه

حالا الان من قصد خرید یه هدفون حرفه ای دارم که این مشکل رو نداشته باشم

خوب منم نگفتم که کیفیتش عالیه... کیفیتش در مقایسه با همرده های قیمتیش (محدوده قیمت 30 دلار 20 تومن) خوبه...

شما هرچقدر کیفیت بالاتری بخوای باید پول بیشتری بدی... به قول قدیمیا هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری... اگه مایه ش رو داری میتونی هدفون های سری Aurvana ـی Creative رو بخری که قیمتی بالای 90-100 تومن دارن و Aurvana Air که چیز باحال و جالبیه حدود 150-200 تومنه... سری Aurvana ـی کریتیو یکی از حرفه های جهانه و جوایز و نشان های زیادی برده... اگه مایه ش رو داری برو بازار یه جنس گرون و عالی Creative, Philips, Pioneer, AKG بخر حالشو ببر.... (واسه توگوشی کریتیو توصیه میشه)...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا رو هم بخون؛ مقایسه 4 تا از هدفونای برتر توی بازار:

Gilopa
07-02-2010, 16:59
خوب منم نگفتم که کیفیتش عالیه... کیفیتش در مقایسه با همرده های قیمتیش (محدوده قیمت 30 دلار 20 تومن) خوبه...

شما هرچقدر کیفیت بالاتری بخوای باید پول بیشتری بدی... به قول قدیمیا هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری... اگه مایه ش رو داری میتونی هدفون های سری Aurvana ـی Creative رو بخری که قیمتی بالای 90-100 تومن دارن و Aurvana Air که چیز باحال و جالبیه حدود 150-200 تومنه... سری Aurvana ـی کریتیو یکی از حرفه های جهانه و جوایز و نشان های زیادی برده... اگه مایه ش رو داری برو بازار یه جنس گرون و عالی Creative, Philips, Pioneer, AKG بخر حالشو ببر.... (واسه توگوشی کریتیو توصیه میشه)...

اینجا رو هم بخون؛ مقایسه 4 تا از هدفونای برتر توی بازار:

راستی یه سوال دارم .. به نظرت این هدفونهای حرفه ای که نام میبری رو این مدل جواب میدند ؟ خیلی برام جالب شده طرف میاد 200 هزار پول میده یه هدفون عالی میندازه روش یهو میشه سر جمع 300 تومن
خواب با این حساب که شما میگی آدم بره یه پلیر 80 تومنی بخره جاش یه هدفون 100 تومنی بندازه روش خیلی به صرفه تره که .. من شک دارم این هدفونهایی که نام میبرید به طور کامل توسط پلیر ساپورت بشند .. خود پلیر هم باید ببینیم تا چه کیفیتی رو میتونه ساپورت کنه

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

cd واسه نصب نداره؟

نه عزیز من شما بد متوجه شدید .. وقتی میگم با کامپیوتر شارژ میشه یعنی کابل usb رو خودش داخل جعبه داره .. از طریق کابل ارتباط بین پلیر و کامپیوترتون برقرار میشه و عملیات شارژ شروع یمشه
آداپتور رو به مانند اکثر پلیرهای نسل جدید نداره که با 15 تومن نا قابل میتونید اونم برید بخرید
نیاز به سیدی هم نداره خود پلیر داخل حافظش یه برنامه جانبی داره و خودکار سیستمون میشناستش :11:

seymour
07-02-2010, 19:53
راستی یه سوال دارم .. به نظرت این هدفونهای حرفه ای که نام میبری رو این مدل جواب میدند ؟ خیلی برام جالب شده طرف میاد 200 هزار پول میده یه هدفون عالی میندازه روش یهو میشه سر جمع 300 تومن
خواب با این حساب که شما میگی آدم بره یه پلیر 80 تومنی بخره جاش یه هدفون 100 تومنی بندازه روش خیلی به صرفه تره که .. من شک دارم این هدفونهایی که نام میبرید به طور کامل توسط پلیر ساپورت بشند .. خود پلیر هم باید ببینیم تا چه کیفیتی رو میتونه ساپورت کنه[COLOR="Silver"]
مهمترین ویژگی که باعث میشه یه هدفون high end (هدفون سطح بالاتر که اغلب به معنای گرونتر بودن هم هست) به پلیرها نخوره، بحث امپدانس هستش که مفصل در دو تاپیک مربوط به هدفونها پوشش داده شده ... اصولاً امپدانس زیر 30 برای پلیرها مناسبه (هرچند پلیر به پلیر فرق می کنه و ضمناً این تنها معیار هم نیست) ... اما میشه با اطمینان گفت که بسیاری از هدفون های سطح بالای موجود روی پلیرها جواب میدن؛ فوقش اینه که قبل از خرید نظر کاربرها رو در این مورد بخونیم ... ضمن اینکه اگه یه نفر بخاطر انقدر حرفه ای عمل کنه که هدفون 200 تومنی بخری، شاید بد نباشه به فکر خرید آمپ هم بیفته تا بهترین کیفیت هدفونش رو در اون حالت ببینه ..

این سناریو که پلیر ارزون بخره و هدفون گرون بذاره روش، همونطور که گفتی جواب نمیده .. بهرحال هدفون در بهترین حالت، عین اون خروجی ای رو تولید می کنه که پلیر بیرون میده، بنابراین نمیتونه کیفیت نهایی صدای پلیر رو ارتقا بده.

-------------

*جای بحث در مورد هدفون در تاپیک های مربوط به هدفونهاست دوستان .. اگه موضوع تاپیک درباره Xfi2 هستش، درباره پلیر یا نهایتاً هدفونِ همین پلیر صحبت کنید و بحث های عمومی تر هدفونها رو در تاپیک های مربوطه پی بگیرید .. مرسی.

milad_takjoo
07-02-2010, 22:15
من هم به نازگی این محصول رو خریدم و میخواهم شرحی از این دستگاه روبراتون بگم.

1.کیفیت صدا
در یک کلام 20.مخصوصا هدفون هایی که همراه محصول هستند فوق العاده خوبند.البته منظورم اینکه نسبت به هدفونهای باندل بقیه پلیرها خیلی بهتره.فناوری x-fi هم در هفتاد درصد آهنگها خوب کار میکنه البته بعضی مواقع صدا رو تیز میکنه( اگه ولوم رو خیلی بالا ببری که توصیه نمیکنم چون باسش خیلی زیاده) .در کل برای کسانی که به دنبال کیفیت صدا هستند عالیه...
2.صفحه
در کل سایز صفحه واسه دیدن فیلم خوبه ولی کیفیتش چندان خوب نیست .تاچش هم قلق داره.اگه عادت کنی اذیتت نمیکنه ولی در کل تاچش ضعیفه حتی از nokia 5800 حالا چه برسه به iphone
3.موزیک پلیر
تنظیمات خیلی کمی داره.اکولایز دستی هم فقط یکی داره و کلا مدیریت اهنگهاش هم واسه یک دستگاه پخش کمه.نداشتن دکمه ولوم و پلی هم خیلی بد بود. این قسمت ماجرا خیلی خیلی تو ذوقم زد:13:
4.باتری
تو سایت کریتیو زده تا 25 ساعت پخش ولی من با اینکه نور صفحه نمایشم 10 درصد بود تا10 بیشتر نتونستم باتری رو نگه دارم.
حرف آخر اینکه در کل پلیر خوبی و یک سری ضعف ها داره که خیلی راحت میتونست حذف بشه که نشد.
ایشالا تو آپدیت بعدی فریم وار بعضی ها درست بشن.و نکته بسیار ارزشمند در مورد این پلیر حافظه بالا و قیمت پایین آن است که با 210000 میتونید یک 16g رو بخرید که هیچ پلیری اینطوری نیست نه p3 نه s9 نه x1050 و تازه اینکه کارت حافظه هم تا 16 گیگ میخوره....
اینها نظرات شخصی من بعد از استفاده از این دستگاه بود.امیدوارم به دردتون بخوره

Gilopa
08-02-2010, 00:36
من هم به نازگی این محصول رو خریدم و میخواهم شرحی از این دستگاه روبراتون بگم.

1.کیفیت صدا
در یک کلام 20.مخصوصا هدفون هایی که همراه محصول هستند فوق العاده خوبند.البته منظورم اینکه نسبت به هدفونهای باندل بقیه پلیرها خیلی بهتره.فناوری x-fi هم در هفتاد درصد آهنگها خوب کار میکنه البته بعضی مواقع صدا رو تیز میکنه( اگه ولوم رو خیلی بالا ببری که توصیه نمیکنم چون باسش خیلی زیاده) .در کل برای کسانی که به دنبال کیفیت صدا هستند عالیه...
2.صفحه
در کل سایز صفحه واسه دیدن فیلم خوبه ولی کیفیتش چندان خوب نیست .تاچش هم قلق داره.اگه عادت کنی اذیتت نمیکنه ولی در کل تاچش ضعیفه حتی از nokia 5800 حالا چه برسه به iphone
3.موزیک پلیر
تنظیمات خیلی کمی داره.اکولایز دستی هم فقط یکی داره و کلا مدیریت اهنگهاش هم واسه یک دستگاه پخش کمه.نداشتن دکمه ولوم و پلی هم خیلی بد بود. این قسمت ماجرا خیلی خیلی تو ذوقم زد:13:
4.باتری
تو سایت کریتیو زده تا 25 ساعت پخش ولی من با اینکه نور صفحه نمایشم 10 درصد بود تا10 بیشتر نتونستم باتری رو نگه دارم.
حرف آخر اینکه در کل پلیر خوبی و یک سری ضعف ها داره که خیلی راحت میتونست حذف بشه که نشد.
ایشالا تو آپدیت بعدی فریم وار بعضی ها درست بشن.و نکته بسیار ارزشمند در مورد این پلیر حافظه بالا و قیمت پایین آن است که با 210000 میتونید یک 16g رو بخرید که هیچ پلیری اینطوری نیست نه p3 نه s9 نه x1050 و تازه اینکه کارت حافظه هم تا 16 گیگ میخوره....
اینها نظرات شخصی من بعد از استفاده از این دستگاه بود.امیدوارم به دردتون بخوره

من هم نظر شما رو دارم اما خداییش با پلیرهای دوستام مقایسه کردم انصافا پلیر من وشم در هم رده های خودش و به غیر s9 یه سر و گردن بالاتر هستش .. من مثلا یه مدل سونی دیدم که خیلی طرف براش کلاس میذاشت مدلشم دقیقا تو ذهنم نیست .. اومدم xfi رو فعال کردم واقعا کم آورد و شدیدا عاشق ظاهرشم شده ..
راستی یکم سر کیفیت تصویرش بی انصافی کردی مقایسه ای که من کردم کیفیت تصویرش در مقایسه با رقبا عالیه و چیزی کم و کسر نداره .. البته شاید شما کیفیت فیلمتون خیلی بالا نبوده باشه .وگرنه بنده فیلمهای داویکس رو با کیفیت بالا میبینم .. avi هم تست نکردم دقیقا ساپورت میکنه یا نه .. فکر کنم ساپورتش میکنه که در اون صوررت خیلی بهتر میشه ..

milad_takjoo
08-02-2010, 14:24
من هم نظر شما رو دارم اما خداییش با پلیرهای دوستام مقایسه کردم انصافا پلیر من وشم در هم رده های خودش و به غیر s9 یه سر و گردن بالاتر هستش .. من مثلا یه مدل سونی دیدم که خیلی طرف براش کلاس میذاشت مدلشم دقیقا تو ذهنم نیست .. اومدم xfi رو فعال کردم واقعا کم آورد و شدیدا عاشق ظاهرشم شده ..
راستی یکم سر کیفیت تصویرش بی انصافی کردی مقایسه ای که من کردم کیفیت تصویرش در مقایسه با رقبا عالیه و چیزی کم و کسر نداره .. البته شاید شما کیفیت فیلمتون خیلی بالا نبوده باشه .وگرنه بنده فیلمهای داویکس رو با کیفیت بالا میبینم .. avi هم تست نکردم دقیقا ساپورت میکنه یا نه .. فکر کنم ساپورتش میکنه که در اون صوررت خیلی بهتر میشه ..

شاید کمی بی انصفایی باشه ولی دقت کن که منظورم از همه جهات بود.
مثلا اگه با صفحه n95 nokia یا صفحه های amoled کار کنی تفاوت رو کاملا حس می کنی.
یا مثلا زاویه دیدش زیاد نیس.دستگاهت رو یک بار در تمام جهات بچرخون متوجه میشی که نمیتونی خوب ببینی مخصوصا وقتی که پایین می آری......
راستی ...توی پست اول گفتی 190 تومن خریدی...جالبه که بدونی تو رشت 8g رو 190 تومن میدن.....

Gilopa
08-02-2010, 15:15
شاید کمی بی انصفایی باشه ولی دقت کن که منظورم از همه جهات بود.
یا مثلا زاویه دیدش زیاد نیس.دستگاهت رو یک بار در تمام جهات بچرخون متوجه میشی که نمیتونی خوب ببینی مخصوصا وقتی که پایین می آری......
راستی ...توی پست اول گفتی 190 تومن خریدی...جالبه که بدونی تو رشت 8g رو 190 تومن میدن.....

من خودم بچه رشتما :46:
نه رفیق شایعست . نمایندگی رشت ..پاساژ گهر برنا رایانست که من 16 گیگ رو 190 تومن خریدم .. 8 گیگش اگه اشتباه نکنم 153 تومن هستش

... من فکر کردم منظور شما کیفیت تصویر فیلم دیدن هستش .. از اون نظر اگه بخوای حساب کنی آره .. اما دیگه خودمونیما از پلیر نباید توقع این چیزا رو داشته باشیم .. ما میخوایم آهنگ گوش بدیم و لذت ببریم و دیگه به نظرم نباید مثل موبایل به فکر چرخش ال سیدی و این جور چیزا باشیم چون اصلا موضوع تخصصی پلیرها فرق میکنه

hooman_ss
08-02-2010, 15:16
من هم دیشب سرانجام خریدم:31:
تو راه که میومدم خونه گوش میدادم فقط دوست داشتم همراش بخونم:31:
واقعا از خریدم راضی هستم.خیلی باهاله در مجموع
اوایل با touch مشکل داشتم که قلقش اومد دستم
اما دقیقا با حرف MILAD موافقم(دکمه PLAY و VOLUME نداره حالم گرفته شد)
من از ساری خریدم 8G شو 154 تومن
باتریشو تست نکردم اما حتما نتیجه شو میگم.اما یادمه نوشته بود 25 ساعت موزیک 5 ساعت فیلم
شمه 10 ساعت فقط موزیک گوش دادی تموم شد؟

Gilopa
08-02-2010, 15:25
من هم دیشب سرانجام خریدم:31:
تو راه که میومدم خونه گوش میدادم فقط دوست داشتم همراش بخونم:31:
واقعا از خریدم راضی هستم.خیلی باهاله در مجموع
اوایل با touch مشکل داشتم که قلقش اومد دستم
من از ساری خریدم 8G شو 154 تومن
باتریشو تست نکردم اما حتما نتیجه شو میگم.اما یادمه نوشته بود 25 ساعت موزیک 5 ساعت فیلم
شمه 10 ساعت فقط موزیک گوش دادی تموم شد؟

مبارک باشه
خوب خریدی .. قیمتش دقیقه
باتریش خیلی قوی نیست از نظر من .. یکم زود خالی میشه ..البته من شارژ اولیم رو یکم بد انجام دادم

Gilopa
08-02-2010, 15:39
دوستان اینجا جاش نیست اما خیلی دوست دارم یکی بیاد این محصول رو با p2 سامسونگ مقایسه کنه .. کسی به من نگفته بود این مدل سامسونگ میشه با این قیمت خرید .. الان در مقایسه بخوایم صحبت کنیم کدوم بهترند ؟

seymour
08-02-2010, 19:19
دوستان اینجا جاش نیست اما خیلی دوست دارم یکی بیاد این محصول رو با p2 سامسونگ مقایسه کنه .. کسی به من نگفته بود این مدل سامسونگ میشه با این قیمت خرید .. الان در مقایسه بخوایم صحبت کنیم کدوم بهترند ؟
از نظر کیفیت صدا XFi بهتره .. از نظر کیفیت تصویر احتمالاً با هم در یه سطح باشن، شاید P2 قدری بهتر باشه .. از نظر صفحه لمسی، اینترفیس (منوها و رابط کاربری) P2 بهتر به نظر میاد .. از نظر هدفون: xfi2 .. از نظر طراحی: احتمالاً P2 هرچند سلیقه ایه ..

همین حرفها رو میشه برای P3 که نسل بعدی P2 هستش هم زد .. یعنی P2 بطور کلی یه محصول خیلی خوبه (اصطلاحاً میگیم all around بهتریه) ... اما Xfi2 اون کاری که دقیقاً از یه پلیر توقع داریم (=پخش صوت) رو با کیفیت بهتر انجام میده ...

seymour
08-02-2010, 19:28
من در مورد اظهارنظرهای خوب دوستان چند تا نکته رو بگم: (هدف من توجیه نیست، صرفاً تبادل نظر و توجه دادن به بعضی نکاتی هستش که گذر زمان، بصورت تجربی نشونشون داده)

تو سایت کریتیو زده تا 25 ساعت پخش ولی من با اینکه نور صفحه نمایشم 10 درصد بود تا10 بیشتر نتونستم باتری رو نگه دارم.ه

باتریش خیلی قوی نیست از نظر من .. یکم زود خالی میشه ..البته من شارژ اولیم رو یکم بد انجام دادم
در مورد باتری و رابطه بین مدت زمان کارکردی که ما مشاهده می کنیم و اونچه کمپانی اعلام می کنه، این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو بخونید (بخش دومش) و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

این درخواست خیلی خوبیه .. یعنی خیلی کاربردیه و اشاره شما درسته ... بخصوص درمورد دکمه مخصوص برای صدا ... با این حال، اینها مواردی هست که شاید در تعداد کمتری از پلیرها (حالا از هر مارکی) رعایت میشه ... یعنی لحاظ نشدنشون خیلی عجیب نیست...

توجه کنیم که قرار نیست چنین مقایسه ای انجام بشه همونطور که دوستمون گفت ... این پلیر به مقوله پخش تصویر، صرفاً به عنوان یه کارکرد جانبی نگاه می کنه .. اگه دوست داشتی پاراگراف دوم این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو در این رابطه بخون.

milad_takjoo
08-02-2010, 19:44
من خودم بچه رشتما :46:
نه رفیق شایعست . نمایندگی رشت ..پاساژ گهر برنا رایانست که من 16 گیگ رو 190 تومن خریدم .. 8 گیگش اگه اشتباه نکنم 153 تومن هستش

... من فکر کردم منظور شما کیفیت تصویر فیلم دیدن هستش .. از اون نظر اگه بخوای حساب کنی آره .. اما دیگه خودمونیما از پلیر نباید توقع این چیزا رو داشته باشیم .. ما میخوایم آهنگ گوش بدیم و لذت ببریم و دیگه به نظرم نباید مثل موبایل به فکر چرخش ال سیدی و این جور چیزا باشیم چون اصلا موضوع تخصصی پلیرها فرق میکنه

راس میگی؟من با گارانتی شاب رو ندیدم ولی با گارانتی رایان بدر بود 190 تومن(8 گیگ)توی سه راه معلم هم هست.
خیلی گرونفروشه.......
در مورد تصویر هم در کل راضی کننده هست....
در مقایسه با p2 چون یکی از رفیقام داره به وضوح میتونم بگم که کیفیت صداش واقعا کم میاره .ولی کیفیت تصویرش کمی بهتره.صفحه x-fi2 هم بزرگتر به نظر میاد و فیلم دیدن بیشتر حال میده......
اگه یک مقایسه نسبت به قیمت و حافظه انجام بدیم هیچ پلیری تو دنیا مثل x-fi2 نیست(جدی میگم)
راستی توی سایت کریتیو یک قسمت اومده app که یک زبان برنامه نویسی واسه x-fi2 دادن.جالبه...حتما ببنید

milad_takjoo
08-02-2010, 20:14
راستش من نمیتونم فایلهای مثل mkv یا dat رو واسه پلیر تبدیل کنم و بریزم.
اگه کسی از دوستان بلد هست , اسم نرم افزار و چگونگی انجامش رو لطفا توضیح بده.
ممنون

Gilopa
08-02-2010, 21:30
راس میگی؟من با گارانتی شاب رو ندیدم ولی با گارانتی رایان بدر بود 190 تومن(8 گیگ)توی سه راه معلم هم هست.
خیلی گرونفروشه.......
در مورد تصویر هم در کل راضی کننده هست....
در مقایسه با p2 چون یکی از رفیقام داره به وضوح میتونم بگم که کیفیت صداش واقعا کم میاره .ولی کیفیت تصویرش کمی بهتره.صفحه x-fi2 هم بزرگتر به نظر میاد و فیلم دیدن بیشتر حال میده......
اگه یک مقایسه نسبت به قیمت و حافظه انجام بدیم هیچ پلیری تو دنیا مثل x-fi2 نیست(جدی میگم)
راستی توی سایت کریتیو یک قسمت اومده app که یک زبان برنامه نویسی واسه x-fi2 دادن.جالبه...حتما ببنید

دوست عزیز خواهشا اگر داری جدی میگی و کاملا دقت کردی طرف کدومش رو با این قیمت گفته و اشتباه نشنیدی فردا اول وقت برو تعذیرات شکایت کن ازش .. مرتیکه بد کلاهبرداره .. البته من فکر کنم اشتباه شنیدی چون دیگه کلاهبرداری به این شکل خیلی عجیبه
در مورد فیلم دیدن باهات موافقم اما به شدت بهت توصیه میکنم اگه آهنگهای پاپ زیادگوش نمیدی و سبکهای مختلفی مثل راک متال نئو فولک . اتمسفریک رو زیاد گوش میدی به هدفونش دل نبند و برو یکی بخر

نمایندگی رسمی و معتبر همون شاب هستش که میتونی بری ازش بخری .. آدرس رو برات نوشتم البته من دیروز اونجا رفته بودم تا کاور رو بخرم میگفت تا یه ماه دیگه بار جدیدمون از تهران میرسه .. حالا بازم برو یه سر بزن ضرر نداره:11:

milad_takjoo
08-02-2010, 21:38
دوست عزیز خواهشا اگر داری جدی میگی و کاملا دقت کردی طرف کدومش رو با این قیمت گفته و اشتباه نشنیدی فردا اول وقت برو تعذیرات شکایت کن ازش .. مرتیکه بد کلاهبرداره .. البته من فکر کنم اشتباه شنیدی چون دیگه کلاهبرداری به این شکل خیلی عجیبه
در مورد فیلم دیدن باهات موافقم اما به شدت بهت توصیه میکنم اگه آهنگهای پاپ زیادگوش نمیدی و سبکهای مختلفی مثل راک متال نئو فولک . اتمسفریک رو زیاد گوش میدی به هدفونش دل نبند و برو یکی بخر

نمایندگی رسمی و معتبر همون شاب هستش که میتونی بری ازش بخری .. آدرس رو برات نوشتم البته من دیروز اونجا رفته بودم تا کاور رو بخرم میگفت تا یه ماه دیگه بار جدیدمون از تهران میرسه .. حالا بازم برو یه سر بزن ضرر نداره:11:

نه.واقعا میگم.خودم وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم:18:خوب شد از اونجا نخریدم:27:
ممنون از آدرس.اون طرفا رفته بودم ولی دقت نکردم.حتما سری به اونجا می زنم

seymour
09-02-2010, 19:24
راستش من نمیتونم فایلهای مثل mkv یا dat رو واسه پلیر تبدیل کنم و بریزم.
اگه کسی از دوستان بلد هست , اسم نرم افزار و چگونگی انجامش رو لطفا توضیح بده.
ممنون
یعنی نرم افزار تبدیل کننده مخصوص دستگاهت اینا رو نمی پذیره؟

فایل های dat که اغلب همون mpg هستند و احتمالاً با یه تغییر پسوند ساده کارت راه بیفته ..

فایل های MKV اصطلاحاً فایل های container هستند (یعنی فرمتی که میتونه درونش چند کانال صدا و تصویر و زیرنویس و.. ذخیره کنه) و میتونی با خیلی converter های دیگه کار کنی تا به هدف برسی .. از کانورتوری مثل Xmedia recode که اصلاً یه تنظیم برای xfi2 داره .. تا کانورتورهای عمومی تر مثل super! و xilisoft. (که از mkv تبدیلش کنی به یه فرمت عمومی تر مثل divx یا wmv و بعد اگه لازم شد تبدیلش کنی به فرمت مورد قبول دستگاه)

kian00sh
09-02-2010, 21:24
منم xfi2 رو امروز 16گیگشو رفتم خریدم اول قیمتشو میگفت 195 ولی من 190 تومن گرفتم
میخواستم تشکر کنم از سیمور عزیز و تمام دوستانی که منو راهنمایی کردن ........

kian00sh
09-02-2010, 23:55
آقا اگه کامپیوتر ویروسی باشه روش اثر میزاره
آخه کامپیوتر من پر از ویروسه ولی من توش آهنگو و ویدیو ریختم
راستی داشتم باهاش کار میکردم یهو نمیدونم ارور دار یا چی بود ولی کلید کرده بودو تو هیچ کدوم نمیرفت خاموش روشن ردم درست شد چرا؟

Cleeev
10-02-2010, 08:55
راستی داشتم باهاش کار میکردم یهو نمیدونم ارور دار یا چی بود ولی کلید کرده بودو تو هیچ کدوم نمیرفت خاموش روشن ردم درست شد چرا؟

ویروسای کامپیوتری معمولاً روی این دستگاها تأثیری ندارن چون سیستم عامل این دستگاه با سیستم عاملی که اون ویروس روش کار میکنه متفاوته که بهش میگن firmware... مشکلی هم که براتون پیش اومده مطمئناً مشکلات سیستم عامل دستگاهتونه و بهتون پیشنهاد میکنم به support.creative.com رفته و جدیدترین firmware دستگاهتون رو دانلود کرده و آپدیتش کنید... اینم آدرسش (TinyURL رو قیلتر کردن :18:)... :

Creative ZEN X-Fi2 Firmware 1.11.01

This download contains an improved version of the firmware found on your Creative ZEN® X-Fi2 player. It reduces the press-and-hold time when you turn your player on. For more details, read the rest of this Web release note.

Enhancements:
Reduces the press-and-hold time when you turn your player on.
Ensures a smooth process when turning the player off.
Improves the player's stability when using FM radio.

Requirements:
Microsoft® Windows 7, Windows Vista®, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2 or later
USB port
Creative ZEN X-Fi2 player

Note:
To install this firmware, do the following:
Download the ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01.exe file to your local hard disk.
Close all application windows that are currently running on your computer.
Connect your player to your computer.
Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen

seymour
10-02-2010, 22:03
دوست خوبمون که زحمت کشید و پاسخ داد.. در همین راستا اگه خواستی چند خط بیشتر بخونی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو ببین.

milad_takjoo
11-02-2010, 11:38
یعنی نرم افزار تبدیل کننده مخصوص دستگاهت اینا رو نمی پذیره؟

فایل های dat که اغلب همون mpg هستند و احتمالاً با یه تغییر پسوند ساده کارت راه بیفته ..

فایل های MKV اصطلاحاً فایل های container هستند (یعنی فرمتی که میتونه درونش چند کانال صدا و تصویر و زیرنویس و.. ذخیره کنه) و میتونی با خیلی converter های دیگه کار کنی تا به هدف برسی .. از کانورتوری مثل Xmedia recode که اصلاً یه تنظیم برای xfi2 داره .. تا کانورتورهای عمومی تر مثل super! و xilisoft. (که از mkv تبدیلش کنی به یه فرمت عمومی تر مثل divx یا wmv و بعد اگه لازم شد تبدیلش کنی به فرمت مورد قبول دستگاه)

نر افزاری که گفتین(xmedia) عالی بود و به همه توصیه میکنم.
ولی یک مشکل هست.....بعضی فیلم ها رو که تبدیل میکنم توی پلیر وقتی پخش میشن صداشون از تصویر جلوتره در حالی که تو کامپیوتر خوب پخش میشه(همون فیلم تبدیل شده رو میگم).....
بک سوال دیگه هم داشتم که کارت حافظه 16g واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

hooman_ss
11-02-2010, 12:13
من چندتا کلیپ تبدل کردم ریختم تو Pmp اما وقتی پوشه کلیپ ها میشم restart می کنه:18:
یه مشکله دیگم دارم با باتریشه . با 1 ساعت فیلم دیدن خالی میشه . اصلا دیشب هیچکار با دستگاه نداشتم اما باتریش تموم شد .
یه بارم خواستم x-fi رو فعال کنم restart کرد:41:
میشه بگین این firmware ها چه کاری میکنن؟

seymour
11-02-2010, 19:36
نر افزاری که گفتین(xmedia) عالی بود و به همه توصیه میکنم.
ولی یک مشکل هست.....بعضی فیلم ها رو که تبدیل میکنم توی پلیر وقتی پخش میشن صداشون از تصویر جلوتره در حالی که تو کامپیوتر خوب پخش میشه(همون فیلم تبدیل شده رو میگم).....
بک سوال دیگه هم داشتم که کارت حافظه 16g واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
ناهماهنگی صدا و تصویر (که اصطلاحاً بهش میگیم ناسینک بودن یا unsync بودن) یه ایراد بسیار مرسوم در تبدیل ویدئو برای پلیرهاست ... بخصوص پلیرهایی که پخش ویدئو قابلیت اصلی شون نیست؛ مثل همین Xfi2 .. درسته که گاهاً از واژه PMP برای خطاب قرار دادن xfi2 استفاده می کنیم اما واقعیت اینه که این دستگاه یه PMP نیست.. حتی s9 هم PMP نیست ... یه پارامتر مهم برای تفاوت قایل شدن بین PMP و mp3 player همین بحث قدرت پردازش بخصوص برای فایل های ویدئویی هستش ..

بهرحال، ناسینک شدن بخصوص در فایل های ویدئویی طولانی ، زیاد دیده میشه .. از نظر من، تنها راه حلش اینه که فرایند تبدیل رو بصورت حرفه ای تر دنبال کنی .. یعنی بری سراغ مبدل های حرفه ای تر مثل virtualdub و باهاش تجربه کنی تا بهترین پروفایل واسه فایل های تصویری xfi2 دستت بیاد .. منظور از پروفایل کل مشخصات فنی فایل تبدیل شده اس (اعم از کدک صدا و تصویر و سایز و...)

مثلاً یه پروفایل خوب این باید باشه:
.avi file, encoded as MPEG4(DivX)
640x364 (or even 480x272) -- only about 40 or 50 MB of difference in file size here)
1024 video bitrate transfer (768 or even 512 if you don't mind some artifacting and blockiness and would rather have smaller files)
24 fps
128 KB/s audio bitrate (for nice sound)
2 audio channels

* نرم افزار Format Factory رو چک کن با این پروفایل؛ بعنوان یه پیشنهاد.

seymour
11-02-2010, 19:44
من چندتا کلیپ تبدل کردم ریختم تو Pmp اما وقتی پوشه کلیپ ها میشم restart می کنه:18:
یه مشکله دیگم دارم با باتریشه . با 1 ساعت فیلم دیدن خالی میشه . اصلا دیشب هیچکار با دستگاه نداشتم اما باتریش تموم شد .
یه بارم خواستم x-fi رو فعال کنم restart کرد:41:
میشه بگین این firmware ها چه کاری میکنن؟
در مورد restart شدن که من قبلاً هم زیاد توضیح داده ام، هر وقت آدم یه دستگاه رو تازه خریده، هی دوست داره باهاش ور بره و طبیعیعه که دستگاه بنده خدا هم کم بیاره و کارش به هنگ بکشه .. این یه تجربه مشترکه و به یه مدل و دو مدل یا یه مارک و دو مارک مربوط نمیشه (اگه دوست داشتی، این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو در همین رابطه بخون)

اما در مورد اینکه چند تا فایل تصویری باعث restart میشن .. این فایل ها convert شده هستند یا نه؟ ... اگه با نرم افزار خود دستگاه convert شون کردی، شاید بد نباشه از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی.

*پست بالا که برای دوستمون نوشته ام رو هم حتماً بخون.

//

در مورد باتری: اول اینکه آیا دقیقاً تست کردی یا نه؟... مکرر و مکرر پیش اومده که دوستان نارضایتی شون از میزان باتری رو نادقیق بیان می کنن (البته حتماً حق با شماست--فقط دارم مشاهده ام رو میگم).. بهرحال یه تست استاندارد اینطوره که شما یه فیلم رو در حالتی که باتری 100% هستش بذاری واسه پخش و زمان بگیری که چه وقت باتری دستگاه تموم میشه ؟ .. این زمانی هستش که کمپانی حدود 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ساعت اعلامش کرده ... توجه کنیم که کمپانی ها اغلب این زمان ها رو خوش بینانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام می کنن (تبلیغاته دیگه!) و ضمناً شرایط استانداردی هم برای این تست وجود داره .. مثلاً یه فیلم اکشن، باتری رو سریعتر مصرف می کنه تا فیلمی که تحرک کمتری داره .. صدای دستگاه موقعی که داری فیلم رو می بینی تاثیر داره .. روشنایی صفحه بشدت تاثیر داره (هر دو مورد فوق باید روی متوسط باشه تا به اون زمان برسی) .. خلاصه عجیب نیست اگه یه فیلم اکشن رو با صدای بلند و روشنایی 100% بخوای ببینی و زیر 2 ساعت باتری تموم بشه..

//

در مورد firmware : فایل های نرم افزاری هستن که ارتباط می گیرن با نرم افزار داخل دستگاه و اغلب به قصد بهبود عملکرد دستگاه یا افزودن (یا در بعضی موارد حذف) بعضی قابلیت ها استفاده میشن .. مثلاً FW ی اخیر xfi2 فرایند روشن و خاموش کردن دستگاه رو بهبود میبخشه..

hooman_ss
12-02-2010, 11:24
در مورد restart شدن که من قبلاً هم زیاد توضیح داده ام، هر وقت آدم یه دستگاه رو تازه خریده، هی دوست داره باهاش ور بره و طبیعیعه که دستگاه بنده خدا هم کم بیاره و کارش به هنگ بکشه .. این یه تجربه مشترکه و به یه مدل و دو مدل یا یه مارک و دو مارک مربوط نمیشه (اگه دوست داشتی، این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو در همین رابطه بخون)

اما در مورد اینکه چند تا فایل تصویری باعث restart میشن .. این فایل ها convert شده هستند یا نه؟ ... اگه با نرم افزار خود دستگاه convert شون کردی، شاید بد نباشه از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی.

*پست بالا که برای دوستمون نوشته ام رو هم حتماً بخون.

//

در مورد باتری: اول اینکه آیا دقیقاً تست کردی یا نه؟... مکرر و مکرر پیش اومده که دوستان نارضایتی شون از میزان باتری رو نادقیق بیان می کنن (البته حتماً حق با شماست--فقط دارم مشاهده ام رو میگم).. بهرحال یه تست استاندارد اینطوره که شما یه فیلم رو در حالتی که باتری 100% هستش بذاری واسه پخش و زمان بگیری که چه وقت باتری دستگاه تموم میشه ؟ .. این زمانی هستش که کمپانی حدود 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] local%2F1%2Fpromo%2Ffindyourzen%2Fwelcome.asp%3FWT .cg_n%3DCampaigns%26WT.mc_id%3D9885)ساعت اعلامش کرده ... توجه کنیم که کمپانی ها اغلب این زمان ها رو خوش بینانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام می کنن (تبلیغاته دیگه!) و ضمناً شرایط استانداردی هم برای این تست وجود داره .. مثلاً یه فیلم اکشن، باتری رو سریعتر مصرف می کنه تا فیلمی که تحرک کمتری داره .. صدای دستگاه موقعی که داری فیلم رو می بینی تاثیر داره .. روشنایی صفحه بشدت تاثیر داره (هر دو مورد فوق باید روی متوسط باشه تا به اون زمان برسی) .. خلاصه عجیب نیست اگه یه فیلم اکشن رو با صدای بلند و روشنایی 100% بخوای ببینی و زیر 2 ساعت باتری تموم بشه..

//

در مورد firmware : فایل های نرم افزاری هستن که ارتباط می گیرن با نرم افزار داخل دستگاه و اغلب به قصد بهبود عملکرد دستگاه یا افزودن (یا در بعضی موارد حذف) بعضی قابلیت ها استفاده میشن .. مثلاً FW ی اخیر xfi2 فرایند روشن و خاموش کردن دستگاه رو بهبود میبخشه..

اره convert شده هستن.با jet audio تبدیل کردم.اخه اولین بار خوند بعد من دیدم که جواب میده کلیپ های بیشتر رو convert کردم که restart کرد

در مورد باتری هم بگم که 100% بود شارژش و با 1ساعت low battery شد.
اما دیروز حافظه رو فرمت کردم و FW نصب کردم به نظر میرسه خوب شده. اما با فیلم تستش نکردم
ممنون داش:27:

mamad gonzo
13-02-2010, 01:36
چند وقت پیش یه ریویو از این xfi2 تو پخش پلیرا نوشته بودم ... گفتم یه کپی ازش بگیرم اینجا پرت کنم ... واسه کساییکه مستقیم میان تو این تاپیک شاید بدرد بخوره

creative zen x-fi2

صدا:
1. کیفیت: کیفیتش عالیه شرکت کریتیو خواسته هر چی داره بزاره تو این کار اخرش که از نظر صدا با خیلی از کارای معروف مبارزه کنه و البته تو هم قیمت های x-fi2 به نظرم حرف اول رو خواهد زد باید منتظر بمونیم تا زمان مشخص کنه.
تنضیمات اکولایزرش هم کامل و خوب هست که هم بصورت دستی میتونین تنظیم کنین هم گزینه های که بصورت خودکار بوده و تنظیم شده هستند مثل acoustice & classical & disco & new age & rock & vocal و ...

2. بلندی صدا: کساییکه عاشق گوش دادن موسیقی با صدای فوق بالا هستند برن بخرن چون در عین ماسیمم صدا تفکیک صدا عالی هست و در عین حال واضح

توصیه: البته اگه با صدای بیشتر از 15 باهاش اهنگ گوش بدین اونم طولانی مدت واقعا به گوشهاتون صدمه زدین.(صداش تا 25 هست)

توصیه: افرادی که موزیکهای قدیمی گوش میدن این پلیر واسه گوش دادن این اهنگها از بهترین هاست(اهنگهای قدیمی خواننده های ایرانی یا خارجی که صداشون به خرخر افتاده و کیفیتشون بد شده) چون قابلیت x-fi که تو این پلیر قرار داده شده با 2 بخش کریستالیزر و اکس پند صدا رو شفاف و صاف میکنه و در ضمن به صدا عمقی میده که احساس میکنه خواننده تو گوشت داره میخونه

توصیه: عاشق های بیس هم با این پلیر حال میکنن چون رو بیس خوب کار کرده و با فعال کردن بخش bass bost
بیس محصوص تر و عمیق تر میشه

توصیه: علاقه مند های متال دیگه نگران سوت کشیدن گوشهاتون نباشید چون این پلیر با هدفون تقریبا خوبش شفافیت صدا و تفکیکی در اختیارتون میزاره که میتونید بلک متال رو عاشقانه گوش ببدین و کمی هم اذیت نشین.(البته بلک رو توصیه نمیکنم چون خودم باش حال نمیکنم ولی دث و دووم و البته سمفونیک متا توصیه میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif)

تاچ:
تاچش رو میشه یه تاچ متوسط رو به بالا دونست با توجه به روون بودن و راحتیش بعضی جاها که خیلی کم پیش میاد یه مقدار نیاز به دقت داره که کجا انگشتتون رو لمس کنید تا کار مورد نظر انجام بشه.(تاچش مقاومتیه شما با لمس گوشت انگشت به lcd و مقدار خیلی کمی فشار به راحتی کارتون رو انجام میدین)
یه قسمت هم واسه تست و تنظیم و راه افتادن دستتون برای کار با این پلیر داره به اسم touch calibration

اسپیکر:
این قابلیت رو میتونین یه قابلیت 100% جانبی دونست را که بر خلاف کیفیت خوب قابل تحسین اسپیکر ولی بلندی صداش در حدی نیست با خودتون بگین میشه روش حساب کرد البته برای مکان های بسته و نسبتا ساکت ( مثلا قبل خواب) که شما بلندیه صدا نیاز ندارید عالیه ولی برای مکان های باز و کمی شلوغ زیاد مناسب نیست. برای مثال بلندی صداش از اکثر گوشی های سونی اریکسون و نوکیا کمتره ولی در 85% مواقع از نظر کیفیت همشونو له میکنه.

کیفیت پخش تصویر:
بر خلاف چیزی که فکر میکردم و میترسیدم کیفیت پخشش ویدیوش زیاد جالب نباشه( بدلیل ساپورت 16000 هزار رنگ) وی شما کیفیت ال سی دی رو میتونید به راحتی قابل قبول بدنید وباهاش هم حال بکنیدو
من متاستفانه هنوز فیلم توش نریختم وولی یه چند تا کلیپ توش ریختم خوب بود منو که راضی کرد حالا دیگه شوما باید تست کنید.

توصیه: کسایی که اوولویت اول یا دومشون دیدن فیلمه بهتره که حتما کیفیت پخش ویدیوشو تست کنن البته این مسئله واسه افرادی که اوولویت سومشون هم این مسئله هست حتما ویدیو رو تست بکنن چون من هنوز فیلم توش نریختم نمیتونم زیاد در مورد پخش صرفا فیلم صحبت بکنم ولی پخش عادی ویدیو و کلیپ از نظر من خوب هستش.

توصیه: علاقه مندایه دیدن فیلم برن سراغ کاری دیگه مثل o2 , s9 از کووان و البته ایپاد تاچ.
البته کسایی که بودجشون بیشتر از این پلیره( 150 تومن 8 گیگ و 200 تومن 16) ولی این پلیر هم میتونه قانعشون کنن تو ابن یه مورد قناعت رو بزان کنار و مستقیم برن s9 رو بخرن چون واقعا عالیه من تو یه مغازه از نزدیک دیدمش عاشقش شدم ولی با اینکه عثمان جان قیمت رو تا حد امکان واسم اورد پایین ولی بودجم نرسید ونگرفتم.

رادیو:
رادیوش به نظر وب میاد ولی حقیقتا سر رادیوش من چند تا ... بار سازندش کردم البته حقشه چون پول دادم پلیرشونو خرید باید هم بهم حق بدن این رادیوش منو روانی کرد یا هرچی اتو ماتیک و دستی سرچ میکنم کانالی پیدا نمیکنه شاد هم من بلد نیستم نمیدونم خلاصه چه باید کرد...

ضبط صدا:
این هم من مثل اسپیکر میدونم و میشه روش به عنوان یه قابلیت 100% جانبی که شرکت خواسته بگه ما هم ضبط میکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif روش مانور داده.

طراحی:
طراحیش جالبه و خوشکلیش هم خوشکل تر از اونیه که تو تصویر عککسشو میبینید در ضمن جذاب هم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

سایر امکانات:
بخش تنظیمات کامل و جامعی داره و امکانات خوبی هم توش هست مثل قفل صدا که بیشتر از یه مقدار خاص نشه . الارم وساعت هم در حد خوبیه زبان های زیادی هم ساپورت میکنه(22 زبان)
یه بخش ONTACTS ( دفتر تلفن) هم داره که هنوز کشف نداره تا چند شماره سیو میکنه.
ماشین حساب و بخش tasks هم از دیگر امکاناتش هست.
بازی هم که هنوز من تو نت واسش چیزی پیدا نکرد چون تازه وترد بازار شده و خیلی از عمرش نمیگذره ولی اخرین فریمور رو که بگیرید یه بازی واستون میاره

یاد اوری: این توضیحات صرفا تجربیات من از استفاده ی 3/4زه از این پلیر هست و رفقا این حرفا در نظر بگیرن ولی ملاک حقیقی و اصلیشون قرار ندن چون به هر حال سر یه سری مسائل بحث نظر شخصی در میون هست.

milad_takjoo
13-02-2010, 09:47
بعد گشت و گذار تو نت یک باز ی ویک نرم افزار برای x-fi2 پیدا کردم.
اولی یک ماشین حساب هست که جالبه....
دومی هم یک بازی ساده است ولی قشنگه......
پوشه ها رو تو شاخه application کپی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین حساب

milad_takjoo
14-02-2010, 19:09
سه تا سوال داشتم.
1.حافظه 16g واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2.آیا تیزی صدا در برخی آهنگ ها مربوط به هدفون هست؟
3.نظر تون راجبه Aurvana In-Ear برای این دستگاه چیه؟

seymour
14-02-2010, 19:44
سه تا سوال داشتم.
1.حافظه 16g واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2.آیا تیزی صدا در برخی آهنگ ها مربوط به هدفون هست؟
3.نظر تون راجبه Aurvana In-Ear برای این دستگاه چیه؟
1. نه - 16 گیگ رو هم ساپورت می کنه ..

2. میتونه بخاطر هدفون بشه .. میتونه بخاطر کیفیت خود آهنگ باشه... باید در حالت های مختلف تجربه کنی ببینی تغییری می کنه یا نه ..

3. هدفون خیلی خوبیه .. بعنوان یه In ear توی محدوده بالای قیمت ایران (محدود متوسط جهانی) هدفون موفقی بوده..

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو هم درباره خرید هدفون in ear حدود 100 تومن و بالاتر در ایران بخون.

Gilopa
14-02-2010, 22:18
1. نه - 16 گیگ رو هم ساپورت می کنه ..

2. میتونه بخاطر هدفون بشه .. میتونه بخاطر کیفیت خود آهنگ باشه... باید در حالت های مختلف تجربه کنی ببینی تغییری می کنه یا نه ..

3. هدفون خیلی خوبیه .. بعنوان یه In ear توی محدوده بالای قیمت ایران (محدود متوسط جهانی) هدفون موفقی بوده..

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو هم درباره خرید هدفون in ear حدود 100 تومن و بالاتر در ایران بخون.

با تشکر از شما
مشکل از هدفونشه بیشتر. من نمیدونم کیفیت آهنگهای دوستان در چه حالتیه اما بهترین کیفیت از نظر افراد حرفه ای 192 kb هستش .. که البته به اشتباه همه فکر میکنند 320 بهترین کیفیت هستش
کلا باز هم میگم به شدت در تفکیک جزئیات این هدفون ضعف داره و لذت موسیقیهای حسی رو کاملا از شنونده میگیره اما برعکس در اهنگهای ترنس .. تکنو این مشکل وجود نداره و بیشترین لذت رو میشه برد که البته من علاقه ای به این سبک در موسیقی متاسفانه ندارم

بهرحال دوستان طرفدار راک زیاد رو این هدفون حساب نکنند و به دنبال خرید هدفونی بهتر باشید

seymour
15-02-2010, 19:22
با تشکر از شما
مشکل از هدفونشه بیشتر. من نمیدونم کیفیت آهنگهای دوستان در چه حالتیه اما بهترین کیفیت از نظر افراد حرفه ای 192 kb هستش .. که البته به اشتباه همه فکر میکنند 320 بهترین کیفیت هستش
کنجکاوم -- چه کسی این حرف رو زده؟ ... من تا حالا چنین چیزی نشنیده یا نخونده ام... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلاً فرد حرفه ای که میره سراغ فرمت های lossless (برای جلوگیری از افت کیفیت در حین فشرده سازی) ، مثل flac و wav ... حالا به فرض هم که بحثمون رو صرفاً روی mp3 متمرکز کنیم، بیت ریت های پایین مثل 192، از نظر فنی توی فرکانس های بالاتر (که ظاهراً موردنظر شما هم هست) ضعف خودشون رو بیشتر نشون میدن ..

اصلاً این یه بحث بسیار عمومی تر و تخصصی تر هستش که mp3 های امروزی، بخصوص در فرکانس های بالا نمی تونن با Audio CD ها رقابت کنن و در سبک های جدی تر موسیقی که بیشتر روی این دامنه مانور میدن، صحت کمتری دارند (خیلی ساده اگه بخوایم بگیم: به این دلیل که نرخ نمونه برداری 44khz برای بازتولید باس کاملا مناسبه، اما برای بازتولید فرکانس های بالا خیر.) .. نتیجه اینکه سبک های متکی به باس (هیپ هاپ و...) منفعت بیشتری از این قضیه می برن (و شاید به قول شما 192 با 320 واسه شون فرق نکنه) و اصلا باعث ایجاد نسلی از کاربران شده اند که موسیقی رو با این رنگ آمیزی می شناسند و اون رو خوش صداتر می دونن.. بنابراین معقول اینه که برای سبک های جدی تر که روی کل دامنه فرکانسی تاکید دارن، باید بریم سراغ بیت ریت های بالاتر (=320) تا حداقل افت رو داشته باشیم.

اگه دوست داشتی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو هم در اینباره بخون. (درباره پارامترهای موثر در فشرده سازی صوتی و تاثیرشون روی کیفیت)

Gilopa
15-02-2010, 21:24
کنجکاوم -- چه کسی این حرف رو زده؟ ... من تا حالا چنین چیزی نشنیده یا نخونده ام... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلاً فرد حرفه ای که میره سراغ فرمت های lossless (برای جلوگیری از افت کیفیت در حین فشرده سازی) ، مثل flac و wav ... حالا به فرض هم که بحثمون رو صرفاً روی mp3 متمرکز کنیم، بیت ریت های پایین مثل 192، از نظر فنی توی فرکانس های بالاتر (که ظاهراً موردنظر شما هم هست) ضعف خودشون رو بیشتر نشون میدن ..

اصلاً این یه بحث بسیار عمومی تر و تخصصی تر هستش که mp3 های امروزی، بخصوص در فرکانس های بالا نمی تونن با Audio CD ها رقابت کنن و در سبک های جدی تر موسیقی که بیشتر روی این دامنه مانور میدن، صحت کمتری دارند (خیلی ساده اگه بخوایم بگیم: به این دلیل که نرخ نمونه برداری 44khz برای بازتولید باس کاملا مناسبه، اما برای بازتولید فرکانس های بالا خیر.) .. نتیجه اینکه سبک های متکی به باس (هیپ هاپ و...) منفعت بیشتری از این قضیه می برن (و شاید به قول شما 192 با 320 واسه شون فرق نکنه) و اصلا باعث ایجاد نسلی از کاربران شده اند که موسیقی رو با این رنگ آمیزی می شناسند و اون رو خوش صداتر می دونن.. بنابراین معقول اینه که برای سبک های جدی تر که روی کل دامنه فرکانسی تاکید دارن، باید بریم سراغ بیت ریت های بالاتر (=320) تا حداقل افت رو داشته باشیم.

اگه دوست داشتی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو هم در اینباره بخون. (درباره پارامترهای موثر در فشرده سازی صوتی و تاثیرشون روی کیفیت)

با تشکر از نظر با ارزشتون اشتباه بنده این بود که جملم رو خیلی محدود کردم و وارد جزئیات نشدم ... البته به نظرم واضح بود که منظور بنده در شنیدن یک موسیقیست و بس و منظور از حرفه ای یعنی شنونده حرفه ای در زمینه موسیقی

کیفیت flac که شما نام بردی به هیچ وجه در پلیرها ودر بین عاشقان موسیقی یک کیفیت معمول و قابل استفاده نیست و معمولا کمتر کسی سراغ این کیفیتها میره به خاطر حجم بالا و عدم دسترسی و به قولی هنوز همه گیر نشده .. و برای یک شنونده مخصوصا در کشور خودمون هنوز نا آشناست

منظور بنده محدود بین بیتریتهای رایج mp3 (فرمت رایج صوتی ) از 128 تا 320 هستش که هنوز هم شنونده حرفه ای از اینها استفاده میکنه افراد حرفه ای رو صرفا نباید موزیسینها و تنظیم کننده ها بدونیم .. معمولا 128 در ایران خیلی رواج داره و وقتی به طرف یک آهنگ با کیفیت 320 رو میدی فکر میکنه دیگه این خداست(بنده خودم به شخصه خیلی با این موضوع برخورد داشتم ) در حالیکه مثلا با هدفون خروجیهای بیتریتهای 320 بسیار در تفکیک جزئیات (همون مساله ای که بارها ذکر کردم و بسیار در موسیقی مهم هست ) ضعف دارند و شما بحث از سبکهای جدیتر کردید که دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم و نمیدونم منظور شخص شما از سبک جدیتر دقیقا چی میتونه باشه ..(متال وو راک .. پاپ ... ) این مساله یه جورایی در 320 های لایت شدست(این تجربه عملیست ) شاید ئئوری چیز دیگه ای رو بگه ! ولی همیشه نباید به مسائل تئوریک اکتفا کرد باید عملا یک موضوع رو بررسی کرد .. .. .. یک نوع ماتی صدا به اصطلاح به وجود میاد در عین اینکه صدا بلند هست ... تجربه من (شاید اصلا مهم نباشه ) ولی خیلی از دوستان حرفه ای من در زمینه موسیقی عقیده دارند که به هیچ وجه هیچ کدوم به پای kb192 نمیرسند و بارها با بچه های انجمن موسیقی این بحث رو داشتیم صرفا بلندی و بالا بودن صدا مبنی بر بهتر بودن کیفیت صدا نیست و در کیفیت یک موزیک فاکتورهای دیگری باید در نظر گرفته شود .. در بیتریتهای 192 به نظر بنده و خیلی دیگر از دوستانم صدا بسیار واضحتر و دقیقتر به گوش شنونده میرسه و لذت شنیدن موسیقی بالاتر هستش .. منظور شنیدن یک موسیقی هست و بس و مسائل تخصصی تر مطرح نیست ! در سبکهایی مانند دوم متال - نئو فولک - دارک و post rock و الترناتیو (مشتقات راک ).. کیفیت 320 به هیچ وجه کیفیت مناسبی نیست (و تقریبا نیمی از موسیقی در همین حوزه میچرخه )

اسپیکر یک سیستم کاملا جداست از نظر شخصی من ....

به قول شما یک بحث کاملا تخصصیه که نباید محدود به این تاپیک باشه و از حوصله اینجا خارج هستش

با تشکر از شما :11:

Gilopa
15-02-2010, 22:07
دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده یه کلیپ با فرمت mp4 رو برای اولین بار ریختم تو pmp نشون نمیده.. قبل از این از این فرمت نریخته بودم تو دستگاه

مشکل از چی میتونه باشه ؟ من دقیقا فرمتش رو چک کردم و mp4 هستش

milad_takjoo
16-02-2010, 20:26
دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده یه کلیپ با فرمت mp4 رو برای اولین بار ریختم تو pmp نشون نمیده.. قبل از این از این فرمت نریخته بودم تو دستگاه

اصلا mp4 رو ساپرت نمیکنه...بهتره که با xmedia recode تبدیل کنی...

seymour
16-02-2010, 20:35
با تشکر از نظر با ارزشتون اشتباه بنده این بود که جملم رو خیلی محدود کردم و وارد جزئیات نشدم ... البته به نظرم واضح بود که منظور بنده در شنیدن یک موسیقیست و بس و منظور از حرفه ای یعنی شنونده حرفه ای در زمینه موسیقی

کیفیت flac که شما نام بردی به هیچ وجه در پلیرها ودر بین عاشقان موسیقی یک کیفیت معمول و قابل استفاده نیست و معمولا کمتر کسی سراغ این کیفیتها میره به خاطر حجم بالا و عدم دسترسی و به قولی هنوز همه گیر نشده .. و برای یک شنونده مخصوصا در کشور خودمون هنوز نا آشناست

منظور بنده محدود بین بیتریتهای رایج mp3 (فرمت رایج صوتی ) از 128 تا 320 هستش که هنوز هم شنونده حرفه ای از اینها استفاده میکنه افراد حرفه ای رو صرفا نباید موزیسینها و تنظیم کننده ها بدونیم .. معمولا 128 در ایران خیلی رواج داره و وقتی به طرف یک آهنگ با کیفیت 320 رو میدی فکر میکنه دیگه این خداست(بنده خودم به شخصه خیلی با این موضوع برخورد داشتم ) در حالیکه مثلا با هدفون خروجیهای بیتریتهای 320 بسیار در تفکیک جزئیات (همون مساله ای که بارها ذکر کردم و بسیار در موسیقی مهم هست ) ضعف دارند و شما بحث از سبکهای جدیتر کردید که دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم و نمیدونم منظور شخص شما از سبک جدیتر دقیقا چی میتونه باشه ..(متال وو راک .. پاپ ... ) این مساله یه جورایی در 320 های لایت شدست(این تجربه عملیست ) شاید ئئوری چیز دیگه ای رو بگه ! ولی همیشه نباید به مسائل تئوریک اکتفا کرد باید عملا یک موضوع رو بررسی کرد .. .. .. یک نوع ماتی صدا به اصطلاح به وجود میاد در عین اینکه صدا بلند هست ... تجربه من (شاید اصلا مهم نباشه ) ولی خیلی از دوستان حرفه ای من در زمینه موسیقی عقیده دارند که به هیچ وجه هیچ کدوم به پای kb192 نمیرسند و بارها با بچه های انجمن موسیقی این بحث رو داشتیم صرفا بلندی و بالا بودن صدا مبنی بر بهتر بودن کیفیت صدا نیست و در کیفیت یک موزیک فاکتورهای دیگری باید در نظر گرفته شود .. در بیتریتهای 192 به نظر بنده و خیلی دیگر از دوستانم صدا بسیار واضحتر و دقیقتر به گوش شنونده میرسه و لذت شنیدن موسیقی بالاتر هستش .. منظور شنیدن یک موسیقی هست و بس و مسائل تخصصی تر مطرح نیست ! در سبکهایی مانند دوم متال - نئو فولک - دارک و post rock و الترناتیو (مشتقات راک ).. کیفیت 320 به هیچ وجه کیفیت مناسبی نیست (و تقریبا نیمی از موسیقی در همین حوزه میچرخه )

با تشکر از شما :11:
*منظور از سبک جدی تر، هر سبکیه که روی کل دامنه فرکانس تاکید داره و sweet شدن صدا (دستکاری صدا به قصد خوش صدا به گوش رسیدن که نتیجه اش کاهش صحت هستش) به ضررش تموم میشه.. از جمله کل مجموعه سبک هایی که تاکید روی باس سنگین ندارند (راک، کلاسیک،...)...

*اتفاقاً منظور من شنونده حرفه ای موسیقی هستش که اغلب بهش audiophile میگیم ..

اگه بحث شما صرفاً تجربه شما و دوستان تون بوده که مشکلی نیست؛ هرکس نظری داره که (قطعاً کیفیت هدفون، کیفیت پلیر، کیفیت decode ی که صورت گرفته برای فشرده سازی در بوجود آمدنش موثره) و اصلاً اگه یه نفر بیاد و بگه "آقا من بیت ریت 64 رو به کیفیت audio cd ترجیح میدم" ما میگیم "خوش بحالت!"(عیناً دوستی داشتیم در تاپیک دیگه، که هدفون تقلبی خریده بود و راضی هم بود از کیفیتش .. چه اشکالی داره؟ .. مهم اینه که راضیه- قصدم مقایسه نیست --- یه وقت جسارت نشه) .. همونطور که گفتم قرار نیست اینجا من کسی رو قانع کنم، نظرم رو براساس شناخت و تجربه میگم و حاضرم منبع معتبر هم ارائه کنم براش... اگه دوستی نظر خلاف داره، یا صرفاً نظرشه، یا اینکه استدلال فنی پشتشه.. در هر حالت از ادامه بحث استقبال می کنم..

چک فرمت کافی نیست .. این مثل پسوند avi میمونه که میتونه ده تا معنی بده ... یعنی مهمتر از اون کدک مورداستفاده برای فشرده سازی و همونطور که گفتم پروفایل هستش ... پلیرهای امروزی خیلی سخت گیر و وسواسی هستند .. در حالیکه نسل های قبلی اغلب مدلهای امروزی pmp روح آزادتری داشتند![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gilopa
16-02-2010, 20:44
*منظور از سبک جدی تر، هر سبکیه که روی کل دامنه فرکانس تاکید داره و sweet شدن صدا (دستکاری صدا به قصد خوش صدا به گوش رسیدن که نتیجه اش کاهش صحت هستش) به ضررش تموم میشه.. از جمله کل مجموعه سبک هایی که تاکید روی باس سنگین ندارند (راک، کلاسیک،...)...

*اتفاقاً منظور من شنونده حرفه ای موسیقی هستش که اغلب بهش audiophile میگیم ..

اگه بحث شما صرفاً تجربه شما و دوستان تون بوده که مشکلی نیست؛ هرکس نظری داره که (قطعاً کیفیت هدفون، کیفیت پلیر، کیفیت decode ی که صورت گرفته برای فشرده سازی در بوجود آمدنش موثره) و اصلاً اگه یه نفر بیاد و بگه "آقا من بیت ریت 64 رو به کیفیت audio cd ترجیح میدم" ما میگیم "خوش بحالت!"(عیناً دوستی داشتیم در تاپیک دیگه، که هدفون تقلبی خریده بود و راضی هم بود از کیفیتش .. چه اشکالی داره؟ .. مهم اینه که راضیه- قصدم مقایسه نیست --- یه وقت جسارت نشه) .. همونطور که گفتم قرار نیست اینجا من کسی رو قانع کنم، نظرم رو براساس شناخت و تجربه میگم و حاضرم منبع معتبر هم ارائه کنم براش... اگه دوستی نظر خلاف داره، یا صرفاً نظرشه، یا اینکه استدلال فنی پشتشه.. در هر حالت از ادامه بحث استقبال می کنم..

چک فرمت کافی نیست .. این مثل پسوند avi میمونه که میتونه ده تا معنی بده ... یعنی مهمتر از اون کدک مورداستفاده برای فشرده سازی و همونطور که گفتم پروفایل هستش ... پلیرهای امروزی خیلی سخت گیر و وسواسی هستند .. در حالیکه نسل های قبلی اغلب مدلهای امروزی pmp روح آزادتری داشتند![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه خداییش آدم 64 رو به audio ترجیح میده ؟؟!!! خیلی جالب شد برام ... طرف آدم باحالی بوده
بهر حال بحث شیرینیه که میطلبه بیشتر در موردش بحث بشه .. کلا یکی از ویژگیهای جالب فرومهایی چون پیسی همین مسالست که افراد با نظرها و مطالب خودشون سطح سواد رو در زمینه مورد بحث بالا میارند ...

من از یوتیوب یه فایلی رو دانلود کردم همین چند دقیقه پیش که فرمتش رو زده mp4 این همه متاسفانه پلیر اصلا تشخیص نمیده .. بهرحال باید بیشتر روش کار کنم و دلیلش رو ببینم چیه .
. ممنون از پاسختون:11:

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

اصلا mp4 رو ساپرت نمیکنه...بهتره که با xmedia recode تبدیل کنی...

میلاد جان اختیار داری .. اصلا فلسفه این اسمی که تو ایران مود شد یعنی mp4 بر این اساسه که mp4 رو ساپورت میکنه

mamad gonzo
16-02-2010, 20:47
من فکر میکردم زیرنویس رو نمیخونه یعنی ts ها رو ... ولی یه فایل که زیر نویس هم تو خود فایل گنچونده شده بود رو با زیر نویس اجرا کرد....

پس دوستان اگه فیلم میخوان با زیر نویس ببینن سعی کنن یجوری فایل زیر نویس رو با فایل خود فیلم یکی کنن در این صورت با تبدیلش به flv میتونه زیر نویس رو بخونه -

Gilopa
16-02-2010, 20:54
من فکر میکردم زیرنویس رو نمیخونه یعنی ts ها رو ... ولی یه فایل که زیر نویس هم تو خود فایل گنچونده شده بود رو با زیر نویس اجرا کرد....

پس دوستان اگه فیلم میخوان با زیر نویس ببینن سعی کنن یجوری فایل زیر نویس رو با فایل خود فیلم یکی کنن در این صورت با تبدیلش به flv میتونه زیر نویس رو بخونه -

واسه من avi رو که نخوند .. زیرنویسش هم ست بود کاملا .. راستی ts یه فرمت تصویریه منظورت رو نفهمیدم
یعنی باید حتما تبدیل به flv کنیم ؟

mamad gonzo
16-02-2010, 21:09
چرا avi رو خوند ببین یه راه سادش اینه که با jetaudio کانورتش کنی با پیش تنظیم که برای d2 در نظر گرفتن ... البت با کمی تغییر و ور رفتن باش میتونی سایز تصویرم بزرگتر از مال 2 بکنی...
شرمنده بسکه این روزا دارم ts ظبط میکنم دیگه قاط زدم :31: منظورم srt بود ....
نه به فرمت های دیگه هم که ساپورت میکنه میشه تبدیل کرد به شرط اینکه فایل زیر نویس و فایل ویدیو رو یجور ادغام بکنی...

من دنبال یه لینک درست با ریزوم ساپورت از این برنامه xmedia recorder میگردم ... دوستان اگه دارن دریغ نکنن !

mamad gonzo
16-02-2010, 23:26
بچه ها میدونم اینجا جاش نیس ولی این یه سوال کوچیک رو به بزرگیتون ببخشید... چون بحث بیت ریت و این چیزا شد
mp3 VBR کیفیت در چه حده یعنی از 320 بالاتره از 320 کمتره تو چه مایه هاییه؟

milad_takjoo
17-02-2010, 10:02
میلاد جان اختیار داری .. اصلا فلسفه این اسمی که تو ایران مود شد یعنی mp4 بر این اساسه که mp4 رو ساپورت میکنه

ببخشید اصلا حواسم نبود.تو سایت کریتیو این رو زده
This product is not certified by DivX Inc. and may not play all DivX 4 and DivX 5 files. XviD encoded files are playable if they are encoded as standard MPEG-4 Simple (SP) or Advanced Simple Profile (ASP) without GMC and QPEL support. Other formats, for example MPEG-1 and MPEG-2, may be transcoded with the bundled software. Appropriate codecs must be preinstalled.

من دنبال یه لینک درست با ریزوم ساپورت از این برنامه xmedia recorder میگردم ... دوستان اگه دارن دریغ نکنن !

منظور شما از ریزوم ساپورت چیه؟

seymour
17-02-2010, 20:05
دوستان لطفاً سوالات خارج از مبحث رو در تاپیک های خودش مطرح کنید .. ممنونم.

بچه ها میدونم اینجا جاش نیس ولی این یه سوال کوچیک رو به بزرگیتون ببخشید... چون بحث بیت ریت و این چیزا شد
mp3 VBR کیفیت در چه حده یعنی از 320 بالاتره از 320 کمتره تو چه مایه هاییه؟

اگه ساده و خلاصه بخوایم بگیم:

320 بالاترین بیت ریت برای mp3 هستش (یعنی کمترین فشرده سازی) ... بنابراین 320 CBR بهترین کیفیت رو داره .. 320 vbr در واقع معنا نداره (چون محدودیتمون همینه و این سقفمونه).. پس سقف بیت ریت vbr میشه حدود 250-260 یا کمی بالاتر ..

من از یوتیوب یه فایلی رو دانلود کردم همین چند دقیقه پیش که فرمتش رو زده mp4 این همه متاسفانه پلیر اصلا تشخیص نمیده .. بهرحال باید بیشتر روش کار کنم و دلیلش رو ببینم چیه .
. ممنون از پاسختون:11:
علتش اینه که فایل های MP4 یوتوب، کدک h264 دارند ... همونطور که گفتم mp4 فرمت container هستش یعنی توش یه فایل تصویری با فرمت دیگه میتونه باشه .. کدک موردحمایت xfi2 این نیست.

زیرنویس هایی که اصطلاحا hardsub شده ان .. یعنی زیرنویس جزئی از فایل ویدئویی هستش که مشکلی نداره . اصلاً برای دستگاه فرقی نداره در این حالت و بعنوان تصویر پردازش میشه.. منظور شما فکر می کنم همین باشه .. بحث سر فایل های زیرنویس جداگانه هستش که اغلب پردازش اضافی و کدک های بیشتر لازم داره که در پلیرهای بسیار کمی لحاظ شده.

milad_takjoo
18-02-2010, 10:36
توی تنظیمات دستکاه یک قسمت هست protect content ولی انگار هیچ تاثیری نداره....
توی ویدیو یا عکس هم میرم گزینهای برای رمز گذاری نیست......

hooman_ss
18-02-2010, 18:00
دوستان من به شدت با باتریش مشکل دارم .. دیشب باتریش فول بود تا الان شاید 1 ساعت آهنگ گوش دادم فقط اما low battery داده.:41:
چرا همچینه؟

seymour
18-02-2010, 19:42
دوستان من به شدت با باتریش مشکل دارم .. دیشب باتریش فول بود تا الان شاید 1 ساعت آهنگ گوش دادم فقط اما low battery داده.:41:
چرا همچینه؟
بحث باتری رو ما بخصوص این چند وقت اخیر مکرر داشته ایم در مورد مورد brand های دیگه پلیر، از جمله cowon و ipod .. برداشت من اینه (و البته قصد جسارت ندارم) که علت اصلی اش این باشه که خیلی از دوستان به تازگی پلیر خریدن و طبیعیه اگه انتظاراتشون با اون چیزی که مشاهده می کنن جور در نیاد ..

نکته مهم قضیه اینه که اعدادی که توسط کمپانی بعنوان عمر باتری مطرح میشه، اغلب در حالت خوشبینانه و طبق تست هایی که شرایط استانداردشون با اونچه شما بعنوان کاربر در نظر داری متفاونه، محاسبه میشن .. پاراگراف دوم این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو در این باره ببین .. نتیجه اینکه اگه صدا رو تا ته زیاد کنی و هی موقع موسیقی گوش دادن با دستگاه ور بری و درخشندگی صفحه رو تا ته بالا برده باشی و EQ هم روشن باشه و چند تا پردازش موازی دیگه، مسلمه که به اون عمر که هیچی شاید به نصفش هم نرسی ..

مجدداً نحوه شارژ باتری که در میان مدت و بلندمدت میتونه روی عمر باتری اثر بذاره .. این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو درباره اش بخون.

و ضمناً در مورد این قضیه قبلاً ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم صحبت کرده بودیم که شما ظاهرا گفتی درست شد.. یعنی دوباره خراب شد... بهرحال باز حرف اون پست رو تکرار می کنم... برای نتیجه گیری دقیق باید محاسبه عمر باتری دقیق صورت بگیره .. من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفته ام که چطور باید تست صورت بگیره.

توی تنظیمات دستکاه یک قسمت هست protect content ولی انگار هیچ تاثیری نداره....
توی ویدیو یا عکس هم میرم گزینهای برای رمز گذاری نیست......
شما احتمالاً منظورت بحث content protection هستش که ربطی به قفل کردن یه سری فایل برای جلوگیری از دسترسی دیگران نداره، بلکه بحث DRM و CPRM هستش که یه سری فن آوری ها برای حفظ کپی رایت فایل ها هستند... خیلی بدرد ما که در ایران 99% فایل ها رو بدون کپی رایت تهیه می کنیم نمی خوره.. یعنی نه مشکلی ایجاد می کنه، نه خاصیتی محسوب میشه.

kian00sh
19-02-2010, 13:59
اقا من امروز هرچی ریکورد میکنم سیو میشه ولی نمیدونم کجا میره همیشه میرفت تو قسمت ضبطها ولی امروز هر چی سیو میشه ولی اونجا نمییره البته سیو میشه ولی نمیدونم کجا میره کمک کنید؟

mamalikhan65
19-02-2010, 14:38
اگه مییشه دوستان درباره مثلا ZEN Mosaic هم یه تایپیک اختصاصی بزنن سری ای زد 300.میخوام بخرمش

seymour
19-02-2010, 20:53
اگه مییشه دوستان درباره مثلا ZEN Mosaic هم یه تایپیک اختصاصی بزنن سری ای زد 300.میخوام بخرمش
این تاپیک سر این قضیه ایجاد شد و رونق گرفت که یه دفعه عده ای از دوستان همزمان xfi خریدن.. (من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چند خطی در مورد مفهوم hype که در ارتباط با همین مساله هست توضیح دادم) ...

طبیعتاً یه همچون تاپیکی که مدنظر شماست هم نیاز به یه همچون کاربرها و شرایطی داره .. xfi2 محصول flagship کریتیو محسوب میشه (یعنی محصول مهم اغلب در رده متوسط و گرون که کمپانی بیش از بقیه محصولاتش روش مانور میده و انتظار فروش بالایی رو از قبل اون داره) . موزائیک در رده زیر متوسط محسوب میشه که کریتیو همیشه محصولات مطمئنی در این بازه داده بیرون، اما خب محصولات جمع و جور تر، hype شون هم کمتره.

اقا من امروز هرچی ریکورد میکنم سیو میشه ولی نمیدونم کجا میره همیشه میرفت تو قسمت ضبطها ولی امروز هر چی سیو میشه ولی اونجا نمییره البته سیو میشه ولی نمیدونم کجا میره کمک کنید؟
مشکلات ضبط صدا اصولاً با ریختن دوباره firmware حل میشه..

hooman_ss
20-02-2010, 00:18
دوست عزیز شما میگی ممکنه عمرش به نصف کاهش پیدا کنه . من میگم 1 ساعت گوش دادم با volume 15 بقیه روز فقط روشن بود اصلا بهش دست نزدم . شما میگی مشکلی نداره؟میشه شیوه استفاده خودتونو بگین؟

reza prog
20-02-2010, 17:51
[B]سلام..منم امروز رفتم و این دستگاه حرفه ای رو گرفتم..فقط..گارانتیش باسه من سیب زرد هست...
اداپتور و کیفش رو هم نداشت..اگه ممکنه یه فروشگاه بگید تا تهیه کنم...فروشگاه شاپ داره ولی معلوم نیست چطوری باید سفارش بدی....
همجنین روش اپدیت فرمویور را هر کی بلده یه کلاس باسه ما بزاره..

همچنین اگه اهنگی رو میشناسید که کیفیتش محشر باشه مثلا دالبی لینک دانلودشو بدید..
مرسی

seymour
20-02-2010, 19:32
[B]سلام..منم امروز رفتم و این دستگاه حرفه ای رو گرفتم..فقط..گارانتیش باسه من سیب زرد هست...
اداپتور و کیفش رو هم نداشت..اگه ممکنه یه فروشگاه بگید تا تهیه کنم...فروشگاه شاپ داره ولی معلوم نیست چطوری باید سفارش بدی....
همجنین روش اپدیت فرمویور را هر کی بلده یه کلاس باسه ما بزاره..

همچنین اگه اهنگی رو میشناسید که کیفیتش محشر باشه مثلا دالبی لینک دانلودشو بدید..
مرسی

بهتر بود با گارانتی های اصلی تر مثل شاب یا رایان بدر می گرفتی . اما بهرحال الان دیگه گذشته .. ایشالا نیازی به گارانتی پیدا نکنی و اگه هم موردی پیش اومد، گارانتی ات رسیدگی کن .. مشکلی نیست..

//

برو پاساژ ایران دوتا نمایندگی کریتیو داره .. یا پاساژ پایتخت، اونجا هم یه نمایندگی خوب داره کریتیو (طبق دوم - از پله برقی که میای بالا دست چپ برو چند قدم) .. لوازم جانبی اگه گیر بیاد اینا دارن.

//

کافیه بری توی سایت کریتیو، از بخش products دستگاه رو انتخاب کنی .. یه فایل در حد 2-3 مگ هستش که دانلود می کنی .. بعد در حالیکه دستگاهت رو وصل کردی به PC ، اون فایل رو اجرا می کنی...

توجه کن که اصولاً توصیه میشه که تا دستگاه رو خریدی، نری سراغ آپدیت FW ... منتظر بمون مشکلی پیش بیاد، بعد .. بهرحال گاهی دردسر خاص خودش رو پیش میاره که قابل حله، اما بهرحال، دردسره! .. باز میل خودته..

//

برای دالبی شنیدن، باید پلیرت بتونه خروجه دالبی بده و هدفونت بتونه دالبی پخش کنه .. شما همچین شرایطی رو مهیا کردی؟

دوست عزیز شما میگی ممکنه عمرش به نصف کاهش پیدا کنه . من میگم 1 ساعت گوش دادم با volume 15 بقیه روز فقط روشن بود اصلا بهش دست نزدم . شما میگی مشکلی نداره؟میشه شیوه استفاده خودتونو بگین؟
کاش به دو سوال من هم جواب میدادی... پرسیده بودم که شما گفتی مشکل حل شد، آیا دوباره مشکل ایجاد شد؟ .. و ضمناً روش تست استاندارد رو اونجا گذاشته بودم، اون روش رو انجام دادی، نتیجه اش دقیقاً چند ساعت شد؟ ...

روش استفاده از پلیر به شکلی که عمر باتری طولانی بشه رو هم که قبلاً در همون پست لینک داده بودم..

توجه کن که اگه قرار باشه مشخص بشه که باتری دستگاه شما خرابه، باید جواب این سوالات رو بدونیم تا بتونی زودتر ببری اش گارانتی...

سوال: دستگاه رو روی حالت hold میذاری دیگه، نه؟ ...

ali_ir_bsd
21-02-2010, 01:37
سلام

من هم امروز خریدم با گارانتی سیب زرد که دوستمون هم قبل من خریده ظاهرا گارانتی رایان بدر به هر حال ...

کافیه بری توی سایت کریتیو، از بخش products دستگاه رو انتخاب کنی .. یه فایل در حد 2-3 مگ هستش که دانلود می کنی .. بعد در حالیکه دستگاهت رو وصل کردی به PC ، اون فایل رو اجرا می کنی...

توجه کن که اصولاً توصیه میشه که تا دستگاه رو خریدی، نری سراغ آپدیت FW ... منتظر بمون مشکلی پیش بیاد، بعد .. بهرحال گاهی دردسر خاص خودش رو پیش میاره که قابل حله، اما بهرحال، دردسره! .. باز میل خودته..

دوست عزیز من فایلی که گرفتم اینه اسمش ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01 حدود 40 مگابایت حجم داره خودشه یا نه .

دوست محترم لطف می کنی نحوه آپدیتش رو بیشتر توضیح بدی مثلا در خودش می شه اجراش کرد یا باید حتما وصل به دستگاه باشه و در کدوم پوشه باید اجراش کنیم یا اصلا نیاز به پوشه نیست .

دوست عزیز و بزرگوار توضیح بدی خیلیا استفاده خواهن برد مثل من زیادن هیچ سر در نمی یارن .

راستی همراش شارژر نبود شما یه شارژر خوب چی توصیه می کنی من تو بازار گشتی زدم اکثرا می گفتن فقط سونی داره اون هم 20 هزار تومن شما این مارک رو توصیه می کنید یا مارکهای دیگه هم هستن بهترو یا خوب و ارزانتر ...

منتظر یاری سبزتان هستیم .

دستتون درد نکنه .

hooman_ss
21-02-2010, 01:57
کاش به دو سوال من هم جواب میدادی... پرسیده بودم که شما گفتی مشکل حل شد، آیا دوباره مشکل ایجاد شد؟ .. و ضمناً روش تست استاندارد رو اونجا گذاشته بودم، اون روش رو انجام دادی، نتیجه اش دقیقاً چند ساعت شد؟ ...

روش استفاده از پلیر به شکلی که عمر باتری طولانی بشه رو هم که قبلاً در همون پست لینک داده بودم..

توجه کن که اگه قرار باشه مشخص بشه که باتری دستگاه شما خرابه، باید جواب این سوالات رو بدونیم تا بتونی زودتر ببری اش گارانتی...

سوال: دستگاه رو روی حالت hold میذاری دیگه، نه؟ ...

راستش این اتفاق برام نیفتاده بود . شاید اونوقت خوب تست نکرده بودم یا اینکه الان خیلی وضعش خرابه
hold اصلا نمیدونم چیه

امروز یه اتفاق جالب افتاد . وقتی کارم با mp4 تموم شد خواستم خاموشش کنم هنگ کرد و تا الان به همون شکل هست . اون نوشته shut down رو صفحه هست اما خاموش نمیشه . حتی به کامپیوتر هم زدم درست نشد .تنها کاری که میشه کرد اینه که صبر کنم تا شارژش تموم شه.

ice_man_sh
21-02-2010, 17:22
دوستان شاید یادشون باشه چند ماه قبل یه Zen 2 G گرفتم 95 تومن ولی حالا بد جوری تو خط X Fi2 رفتم.

دوستان قیمت در حال حاضر (هر دو گارانتی) همون 154 و 190 تومنه؟ من احتمالا مثل Zen با گارانتی رایان بدر بخرم.

seymour
21-02-2010, 20:06
راستش این اتفاق برام نیفتاده بود . شاید اونوقت خوب تست نکرده بودم یا اینکه الان خیلی وضعش خرابه
hold اصلا نمیدونم چیه

امروز یه اتفاق جالب افتاد . وقتی کارم با mp4 تموم شد خواستم خاموشش کنم هنگ کرد و تا الان به همون شکل هست . اون نوشته shut down رو صفحه هست اما خاموش نمیشه . حتی به کامپیوتر هم زدم درست نشد .تنها کاری که میشه کرد اینه که صبر کنم تا شارژش تموم شه.
بهرحال من احساس میکنم نحوه کاربری شما در تموم شدن باتری بیشتر نقش داره تا اینکه مثلاً باتری مشکل داشته باشه یا ضعیف باشه...

//

hold : خب همین hold نقش زیادی داره در صرفه جویی باتری .. hold همون دکمه power (روشن/خاموش) دستگاهه که اغلب وقتی به طرف مخالف بکشی اش، بعد از چند لحظه صفحه نمایش خاموش میشه.. مال وقتیه که مثلاً دستگاه رو گذاشتی آهنگ پخش کنه و دیگه کاری اش نداری.. نمیخوای دست بهش بخوره.. به اسم lock هم شناخته میشه...

//

هنگ کردن دستگاه: لازم نیست منتظر بمونی تا شارژش تموم بشه.. کافی بود reset اش می کردی.. یه سوراخ کوچک کنار دستگاه هستش که نوشته reset .. کافیه یه سوزن ته گرد یا چیز مشابه فرو کنی توش برای چند لحظه.

seymour
21-02-2010, 20:14
دوستان شاید یادشون باشه چند ماه قبل یه Zen 2 G گرفتم 95 تومن ولی حالا بد جوری تو خط X Fi2 رفتم.

دوستان قیمت در حال حاضر (هر دو گارانتی) همون 154 و 190 تومنه؟ من احتمالا مثل Zen با گارانتی رایان بدر بخرم.
در مورد اینکه چرا یه دفعه همه اومدن تو خط xfi2 اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه توضیحی داده ام .. اگه دوست داشتی بخون.. قصدم این نیست که بگم "کار بدیه" و اتفاقاً خیلی هم خوبه که همه بیان دنبال مدلهای باکیفیت... صرفاً میخوام فاکتورهای موثر در این قضیه رو مطرح کنم...

بهرحال شاید یه نفر مایه داره! .. به ما چه! ..

//

بله- حدود قیمتش همینه که گفتی برای 8 و 16 گیگ.

سلام

من هم امروز خریدم با گارانتی سیب زرد که دوستمون هم قبل من خریده ظاهرا گارانتی رایان بدر به هر حال ...

دوست عزیز من فایلی که گرفتم اینه اسمش ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01 حدود 40 مگابایت حجم داره خودشه یا نه .

دوست محترم لطف می کنی نحوه آپدیتش رو بیشتر توضیح بدی مثلا در خودش می شه اجراش کرد یا باید حتما وصل به دستگاه باشه و در کدوم پوشه باید اجراش کنیم یا اصلا نیاز به پوشه نیست .

دوست عزیز و بزرگوار توضیح بدی خیلیا استفاده خواهن برد مثل من زیادن هیچ سر در نمی یارن .

راستی همراش شارژر نبود شما یه شارژر خوب چی توصیه می کنی من تو بازار گشتی زدم اکثرا می گفتن فقط سونی داره اون هم 20 هزار تومن شما این مارک رو توصیه می کنید یا مارکهای دیگه هم هستن بهترو یا خوب و ارزانتر ...

منتظر یاری سبزتان هستیم .

دستتون درد نکنه .
در مورد آپدیت firmware : روش اش رو که توضیح دادم دوست خوبم.. این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن(که شما ظاهرا دانلود کردی؛ درسته؟ .. نسخه 1_10_04 هدف ماست)-- دستگاهت رو وصل کن به PC -- اون فایل رو اجرا کن -- دستوراتی که میاد رو دنبال کن -- خلاص!

* قبلش اگه چیزی روی پلیرت داری که واسه ات مهمه یا کپی ازش بگیر روی PC .. چون اغلب پاک میشه بعد از آپدیت.

//

مدلهای پلیر اندکی شارژر همراهشون دارن.. اینها هم اغلب مدلهای گرون قیمت هستند (300 تومن به بالا).. حالا هر مارکی که میخواد باشه...

بهرحال حدود قیمت یه شارژر کریتیو هم 20 تومنه.. اگه میخوای شارژر بگیری براش از مارک خودش بگیر..

البته توصیه من اینه که بذاری یه چند هفته بگذره، بعد تصمیم بگیری در مورد خرید وسایل جانبی مثل شارژر...

ice_man_sh
22-02-2010, 01:04
در مورد اینکه چرا یه دفعه همه اومدن تو خط xfi2 اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه توضیحی داده ام .. اگه دوست داشتی بخون.. قصدم این نیست که بگم "کار بدیه" و اتفاقاً خیلی هم خوبه که همه بیان دنبال مدلهای باکیفیت... صرفاً میخوام فاکتورهای موثر در این قضیه رو مطرح کنم...

بهرحال شاید یه نفر مایه داره! .. به ما چه! ..

//

بله- حدود قیمتش همینه که گفتی برای 8 و 16 گیگ.

اتفاقا تشخیص به جایی هست.

آیا میتونین یه مقایسه ای هم بین کیفیت xfi2 و مدلهای قبلی (مثلا همین Zen) بکنین؟ (فقط پلییر بحث هدست و... نه)
اگه اشتباه نکنم تفاوت قیمت 8 g دو پلییر Zen و Xfi2 فاحش نیست (20 تومن) 16 g هم تفاوت زیادی نمیکنه.

ali_ir_bsd
22-02-2010, 02:17
در مورد آپدیت firmware : روش اش رو که توضیح دادم دوست خوبم.. این فایل رو دانلود کن(که شما ظاهرا دانلود کردی؛ درسته؟ .. نسخه 1_10_04 هدف ماست)-- دستگاهت رو وصل کن به PC -- اون فایل رو اجرا کن -- دستوراتی که میاد رو دنبال کن -- خلاص!

* قبلش اگه چیزی روی پلیرت داری که واسه ات مهمه یا کپی ازش بگیر روی PC .. چون اغلب پاک میشه بعد از آپدیت.

//

مدلهای پلیر اندکی شارژر همراهشون دارن.. اینها هم اغلب مدلهای گرون قیمت هستند (300 تومن به بالا).. حالا هر مارکی که میخواد باشه...

بهرحال حدود قیمت یه شارژر کریتیو هم 20 تومنه.. اگه میخوای شارژر بگیری براش از مارک خودش بگیر..

البته توصیه من اینه که بذاری یه چند هفته بگذره، بعد تصمیم بگیری در مورد خرید وسایل جانبی مثل شارژر...

جناب دوست عزیز seymour جان ممنون از لطفتون متشکرم .

همانطور که فرمودید فعلا در رابطه با شارژر عجله نمی کنم دستت درد نکنه .

بابت اون آپدیت هم ممنون از توضحیتون .

باز هم از این راهنمایی فرمودید سپاسگذارم موفق باشید .

seymour
22-02-2010, 19:43
اتفاقا تشخیص به جایی هست.

آیا میتونین یه مقایسه ای هم بین کیفیت xfi2 و مدلهای قبلی (مثلا همین Zen) بکنین؟ (فقط پلییر بحث هدست و... نه)
اگه اشتباه نکنم تفاوت قیمت 8 g دو پلییر Zen و Xfi2 فاحش نیست (20 تومن) 16 g هم تفاوت زیادی نمیکنه.
تفاوت قیمتشون حدود 30-35 تومنه ... 8 گیگ این 150 و 8 گیگ اون 120 تومنه حدوداً.

از نظر کیفیت صدا مقایسه بشن یعنی؟ ...

kian00sh
22-02-2010, 20:47
آقا من الان یه کلیپ ریختم تو pmp که حجمش 50 mb بود الان روشن میشه تو صفحه ی اولی که وقتی از کامپیوتر کشیدمش بیرون ایستاده یعنی صفحه ای که نوشته rebuilding... یه 20 دقیقه ای هست که روش گیر کرده و نه خاموش میشه نه به کامپیوتر وصل میشه چی کار کنم ..................؟(لطفا زود جواب بدیدن)

kian00sh
22-02-2010, 22:01
reset کردم درست
راستی reset کردم دستگاه اسیب نمیبینه؟

Gilopa
22-02-2010, 22:48
reset کردم درست
راستی reset کردم دستگاه اسیب نمیبینه؟

فکر نمیکنم ریست آسیبی برسونه البته همیشه افراط در چیزی موجب زیان هستش:11:

hooligan
24-02-2010, 16:31
منم آخرش بعد از این همه دودلی و شک داشتن xfi2 خریدم و چند تا سوال داشتمRSS-CONTACTS-TASKS این قسمتا توی PMP چین و بدر چی میخورن؟و تنضیمات X-FI هم برای چیه؟راستی وقتی آهنگ گوش میدم صفحه ی نمایشش خاموش نمیشه هیچ راهی نداره خاموش شه تا شارژ کمتری مصرف بشه؟ممنون

seymour
24-02-2010, 18:57
منم آخرش بعد از این همه دودلی و شک داشتن xfi2 خریدم و چند تا سوال داشتمRSS-CONTACTS-TASKS این قسمتا توی PMP چین و بدر چی میخورن؟و تنضیمات X-FI هم برای چیه؟راستی وقتی آهنگ گوش میدم صفحه ی نمایشش خاموش نمیشه هیچ راهی نداره خاموش شه تا شارژ کمتری مصرف بشه؟ممنون
مبارکه... من معمولاً وقتی شک دارم سر یه خریدی، کلاً خریدم رو از چند روز تا هفته عقب میندازم... ایشالا شما پشیمون نشی.

//

rss : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده ام. (پاراگراف دوم)

tasks و contacts : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده ام که اساساً چی هستند و چقدر بدرد میخورن (پاراگراف اول و دوم).. خلاصه اش اینه که باید از outlook اینا رو بریزی توی دستگاهت... با توجه به اینکه عده خیلی کمی با Outlook کار می کنن و اصولاً هم عده خیلی کمی از این قابلیت حتی در موبایل شون استفاده میکنن چندان نیاز نمیشه.

//

xfi : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده ام که xfi اساساً چی کار می کنه و کارآیی اش چقدره و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم توضیحی داده ام..

مطالعه بیشتر: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

//

صرفه جویی در باتری: دستگاه رو ببر روی حالت hold (همون دکمه on/off رو به جهت مقابل ببر) ... اصطلاحاً دستگاه قفل میشه... ضمناً اگه قصد نداری از پخش ویدئوش استفاده کنی، روشنایی دستگاه رو از قسمت تنظیمات بیار پایین..

ice_man_sh
25-02-2010, 16:42
تفاوت قیمتشون حدود 30-35 تومنه ... 8 گیگ این 150 و 8 گیگ اون 120 تومنه حدوداً.

از نظر کیفیت صدا مقایسه بشن یعنی؟ ...

اصولا اگه قابلیتهای دیگه رو کنار بزاریم، کیفیت صدا به نظر من نباید زیاد فرق کنه. شاید هم من اشتباه میکنم.

اگه بشه از نظر میفیت صدا یه مقایسه بکنید ( Zen , Xfi2)

reza prog
25-02-2010, 17:26
درود
من بعد از چند هفته ای که این دستگاه را خریدم نقاط قوت و ضعفی تو اون دیدم..از اساتیدی که کار کردن میخوام نظرشونو بگن..

از نظر کیفیت عالی عمل میکنه..از عالی هم یه چیزی اونورتر.به خصوص وقتی xfi ا روشن میکنی...صفحه لمسیش هم مشکلی نداره..البته از نظر من چون خیلی وقت هست با تاچ اسکرین کار میکنم...این ایرش هم بسیار خوب همست و فکر میکنم مدل ep 830 هست...

اما نقاط ضعف:
نداشتن ریموت روی این ایر گوشی که نمیتونی اهنگ رو عقب جلو کنی.. بیشتر موقع کار از دستگاه استفاده میکنم و که کارم جوری هست که حتما دستکش برزنتی میپوشم باید اول دستکش رو دربیارم..بعد گوشی رو از جیبم در بیارم و سپس برم اهنگ بعدی...

نرم افزار پلیرش بسیار ضعیف هست..مثلا شما 200 اهنگ گلچین میرزی..ابه نام پوشه گلچین..سپس یه پوشه دیگه به نام مثلا افتخاری...خوب حالا وقتی میری تو پلیر گوشی پوشه ها رو بهت نشون نمیده..تو قسمت البوم هم خودش البوم میسازه..یه چیزی تو مایه های فایل من که باشه نداره...مثلا کلیک کنی و فقط اهنگ ها یک فلدر را گوش بدی...

مورد دیگه اینه که مثلا داری یه اهنگ گوش میکنی و خوشت میاد ازش..نمیتونی گلچینش کنی...پلی لیست هم نمیتونی ازش بسازی چون کل اهنگ هارو میبره تو پلی لیست...

کم و زیاد کردن صدا هم خیلی نقص داره..مثلا اگه مثبت و منفی داشت میتونستی یه دونه کم یا یه دونه زیاد کنی صدا رو..
ولی تو این حالت باید به صورت تاچ باید بالا پایین بکشی انگشتت را که مشکل ساز میشه..
ویدئو هم همه avi ها رو نمیخونه...wmv هم پشتیبانی نمیکنه....

با این تفاسیر به نقص هاش که نگاه میکنی و یک نگاه هم به کیفیت و زیباییش مکنی نمیتونی نظر قطعی بدی..اما سنگینی ترازو کمی به سوی کیفیت صداش هست...

milad_takjoo
25-02-2010, 18:17
درود
من بعد از چند هفته ای که این دستگاه را خریدم نقاط قوت و ضعفی تو اون دیدم..از اساتیدی که کار کردن میخوام نظرشونو بگن..

از نظر کیفیت عالی عمل میکنه..از عالی هم یه چیزی اونورتر.به خصوص وقتی xfi ا روشن میکنی...صفحه لمسیش هم مشکلی نداره..البته از نظر من چون خیلی وقت هست با تاچ اسکرین کار میکنم...این ایرش هم بسیار خوب همست و فکر میکنم مدل ep 830 هست...

اما نقاط ضعف:
نداشتن ریموت روی این ایر گوشی که نمیتونی اهنگ رو عقب جلو کنی.. بیشتر موقع کار از دستگاه استفاده میکنم و که کارم جوری هست که حتما دستکش برزنتی میپوشم باید اول دستکش رو دربیارم..بعد گوشی رو از جیبم در بیارم و سپس برم اهنگ بعدی...

نرم افزار پلیرش بسیار ضعیف هست..مثلا شما 200 اهنگ گلچین میرزی..ابه نام پوشه گلچین..سپس یه پوشه دیگه به نام مثلا افتخاری...خوب حالا وقتی میری تو پلیر گوشی پوشه ها رو بهت نشون نمیده..تو قسمت البوم هم خودش البوم میسازه..یه چیزی تو مایه های فایل من که باشه نداره...مثلا کلیک کنی و فقط اهنگ ها یک فلدر را گوش بدی...

مورد دیگه اینه که مثلا داری یه اهنگ گوش میکنی و خوشت میاد ازش..نمیتونی گلچینش کنی...پلی لیست هم نمیتونی ازش بسازی چون کل اهنگ هارو میبره تو پلی لیست...

کم و زیاد کردن صدا هم خیلی نقص داره..مثلا اگه مثبت و منفی داشت میتونستی یه دونه کم یا یه دونه زیاد کنی صدا رو..
ولی تو این حالت باید به صورت تاچ باید بالا پایین بکشی انگشتت را که مشکل ساز میشه..

با این تفاسیر به نقص هاش که نگاه میکنی و یک نگاه هم به کیفیت و زیباییش مکنی نمیتونی نظر قطعی بدی..اما سنگینی ترازو کمی به سوی کیفیت صداش هست...

میتونی اون آهنگ ها رو که گفتی(گلچین) رو تو یک پلی لیست بریزی و با نرم افزار کامپیوترش راحت میتونی این کار رو بکنی .پلی لیست ساختن تو این دستگاه مشکلی نداره و تو خودش هم میشه فقط بعد اگه بخوای بازم آهنگ اضافه کنی به همون پلی لیست باید با کامپیوتر این کار رو بکنی.پخش از رو ی فولدر هم که دیگه خیلی دمده ست

seymour
25-02-2010, 19:19
اصولا اگه قابلیتهای دیگه رو کنار بزاریم، کیفیت صدا به نظر من نباید زیاد فرق کنه. شاید هم من اشتباه میکنم.

اگه بشه از نظر میفیت صدا یه مقایسه بکنید ( Zen , Xfi2)
قبول دارم -- از نظر کیفیت صدا تفاوت اندکی دارن... البته xfi رو میشه بخاطر هدفون بهتر و قابلیت های پردازش صوتی بهرحال بالاتر دونست.

درود

اما نقاط ضعف:

من نمی دونم شما قبل از xfi تجربه استفاده از پلیرهای سطح بالا رو داشته ای یا نه، اما تقریباً همه مواردی که اشاره کردی، در قریب به اتفاق پلیرهای هم رده xfi وجود داره و یا برعکس در اکثر پلیرها یافت نمیشه...

+مثلاً ریموت روی گوشی که فقط apple دنبالش رفته و اون هم بخاطر حس قرابتی که برای کاربرهایی که تا حالا بیشتر با موبایل کار می کردند هستش..

+بحث مدیریت فایل رو که مطرح کردی ، همونطور که دوستمون گفت اونچه شما بعنوان ضعف مطرح کردی در واقع حالت حرفه ای تر مدیریت فایله.. اینها اصطلاحاً MTP هستند؛ یعنی براساس tag روی آهنگها مدیریت میشه ... در حالی که روش مدیریت فایل براساس فودر که ums محسوب میشه صرفاً برای پلیرهای سطح پایین استفاده میشه ... مزیت استفاده از تگ اینه که شما دستت خیلی بازتره برای پلی لیست کردن و سرچ کردن و گلچین کردن .. در حالت فولدری شما فقط برحسب یه پارامتر میتونی فایل ها رو مرور کنی، اما در حالت mtp شما میتونی برحسب، خواننده، ژانر، آلبوم و اسم آهنگ مرتب شون کنی که قطعاً حرفه ای تره.. درسته که این بحث سلیقه اس، اما بهرحال کاملاً مرسومه در پلیرهای هم رده.

+ عادت کردن به صفحه لمسی این دستگاه ها هم خب زمان می بره و این هم عجیب نیست.

+نیاز به تبدیل فرمت هم که در تمام پلیرهای زیر 200 تومن وجود داره و اگه غیر از این باشه عجیبه ... تصادفاً کریتیو سخت گیری اندکی در این زمینه داره و خیلی وقتا خیلی فایل ها رو حاضره قبول کنه که پلیرهای مارک های دیگه باهاش مشکل دارن.

بهرحال ایشالا با مروز زمان، این چیزایی که شما ازشون خوشت نمیاد، برات رفع بشن یا حداقل بهشون عادت کنی...

mamad gonzo
28-02-2010, 20:23
چطور رادیو این لعنتی رو راه بندازم؟
دقیقا چی باید واسش بگیرم؟؟؟؟

fabio montari
28-02-2010, 23:46
یعنی اینقدر xfi 2 بده که مخوای بفروشیش

seymour
01-03-2010, 19:16
از چه نظر؟ .. یعنی کلاً تا حالا رادیوش کار نکرده یا مشکلی پیش اومده یه دفعه؟ ... معمولاً اینطوره که شما باید هدفون رو وصل کنی بهش تا بعنوان آنتن پلیر عمل کنه ...

من هم همین سوال رو دارم..

milad_takjoo
01-03-2010, 20:31

اگه کانال ها رو پیدا نمیکنه میتونم شماره اونها رو بهت بدم اگه خواستی:5:

Gilopa
02-03-2010, 16:01

چيزي نبايد بگيري فقط موج رو انتخاب ميكني خودش شروع به گردش ميكنه و يه اسيتگاه رو پيدا ميكنه ..همين

mamad gonzo
03-03-2010, 20:37

از چه نظر؟ .. یعنی کلاً تا حالا رادیوش کار نکرده یا مشکلی پیش اومده یه دفعه؟ ... معمولاً اینطوره که شما باید هدفون رو وصل کنی بهش تا بعنوان آنتن پلیر عمل کنه ...

من هم همین سوال رو دارم..

وقتی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه ....!!!!
نه کی گفته بده ... من به پول نیاز دارم به طرز فجیع همه چیزو دارم میفروشم ... پلیر که سهله .... ایشالا بعد اینکه بحران رو رد کردم میخرم....
دلیل اینجوری بیان کردن حرفم(این لعنتی) اینه که این که چند روز گذشته شرایط روحی و عصبیم افتضاح بود ... .ولی خدا رو شکر امروز بهترم ولی نه کاملا

seymour
04-03-2010, 17:59
وقتی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه ....!!!!

//

نه کی گفته بده ... من به پول نیاز دارم به طرز فجیع همه چیزو دارم میفروشم ... پلیر که سهله .... ایشالا بعد اینکه بحران رو رد کردم میخرم....
دلیل اینجوری بیان کردن حرفم(این لعنتی) اینه که این که چند روز گذشته شرایط روحی و عصبیم افتضاح بود ... .ولی خدا رو شکر امروز بهترم ولی نه کاملا
توی شهر هستی دیگه؟ .. یعنی جایی که موج کوتاه رو گیرنده های معمولی می تونن بگیرن دیگه؟ ... اگه کلاً تا حالا حتی یه موج هم باهاش نگرفتی، من توصیه می کنم firmawre رو دوباره بریزی و اگه درست نشد با گارانتی هماهنگ کنی ..

//

ایشالا.

mamad gonzo
04-03-2010, 19:06
ريست كردم يه بار ديگه فريموير رو نصبيدم درست شد.....
ممنون

Gilopa
04-03-2010, 21:16
دوستان یه کمک اضطراری کنید منو
هنگ کرده .. اصلا عکس العملی انجام نمیده .. وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده و در همون صفحه هنگ کرده

Gilopa
04-03-2010, 21:25
متاسفانه ریست هم نمیشه کردش .. ریستش از کار افتاده

seymour
05-03-2010, 19:43
دوستان یه کمک اضطراری کنید منو
هنگ کرده .. اصلا عکس العملی انجام نمیده .. وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده و در همون صفحه هنگ کرده

متاسفانه ریست هم نمیشه کردش .. ریستش از کار افتاده
یعنی وقتی سوزن در سوراخ reset فرو می کنی چی میشه؟ ... reset نمیشه؟! ..
بالاخره باتری اش تموم میشه (یا شده تا همین الان!) ، تغییری نکرده؟
آخرین چاره گارانتیه بهرحال.

ريست كردم يه بار ديگه فريموير رو نصبيدم درست شد.....
ممنون
ایول ...

Gilopa
05-03-2010, 20:37
یعنی وقتی سوزن در سوراخ reset فرو می کنی چی میشه؟ ... reset نمیشه؟! ..
بالاخره باتری اش تموم میشه (یا شده تا همین الان!) ، تغییری نکرده؟
آخرین چاره گارانتیه بهرحال.

ایول ...

محمد جان هنوزم همونجوریه .. مشکل جای دیگه بوده من پلیرم رو به دوستم قرض داده بودم متاسفانه دوستم اعتراف کرد که یه ضربه شدیدی به اسفالت زمین خورده بوده .. احتمال زیاد مشکل از همین جا نشات میگیره به طوری که الان اصلا روشن میشه اما سریعا هنگ میکنه

seymour
06-03-2010, 19:10
محمد جان هنوزم همونجوریه .. مشکل جای دیگه بوده من پلیرم رو به دوستم قرض داده بودم متاسفانه دوستم اعتراف کرد که یه ضربه شدیدی به اسفالت زمین خورده بوده .. احتمال زیاد مشکل از همین جا نشات میگیره به طوری که الان اصلا روشن میشه اما سریعا هنگ میکنه
حالا کاریه که شده، اما من این رو خیلی به بچه ها گفته ام که "پلیرهاتون رو دست پسرای دیگه ندید!" ... شاید کمی اغراق شده به نظر بیاد، اما از هر 3 نفری که من می شنوم پلیرشون به مشکل خورده، یکی شون در نتیجه مرام گذاشتن این بلا سرش اومده...

بهرحال اگه به هیچ وجه نمی تونی با PC ارتباط بگیری تا فرضاً firmware اش رو دوباره بریزی، باید ببری اش گارانتی .. امیدوار باش که مشکل نرم افزاری باشه تا زودتر کارت راه بیفته ...

* ببین راهی داره بتونی بری توی حالت ریکاوری اش.. دستورات زیر رو پی بگیر:

دستگاه در حالت خاموش باشه: دکمه power رو فشار بده و همینطوری نگه دارش ... حالا وقتی لوگوی کریتیو میاد، دکمه menu رو بزن و اون رو هم نگه دار .. تا بره توی منوی recovery .. ببین میتونی بری توش یا نه ..

Gilopa
06-03-2010, 21:04
حالا کاریه که شده، اما من این رو خیلی به بچه ها گفته ام که "پلیرهاتون رو دست پسرای دیگه ندید!" ... شاید کمی اغراق شده به نظر بیاد، اما از هر 3 نفری که من می شنوم پلیرشون به مشکل خورده، یکی شون در نتیجه مرام گذاشتن این بلا سرش اومده...

بهرحال اگه به هیچ وجه نمی تونی با PC ارتباط بگیری تا فرضاً firmware اش رو دوباره بریزی، باید ببری اش گارانتی .. امیدوار باش که مشکل نرم افزاری باشه تا زودتر کارت راه بیفته ...

* ببین راهی داره بتونی بری توی حالت ریکاوری اش.. دستورات زیر رو پی بگیر:

دستگاه در حالت خاموش باشه: دکمه power رو فشار بده و همینطوری نگه دارش ... حالا وقتی لوگوی کریتیو میاد، دکمه menu رو بزن و اون رو هم نگه دار .. تا بره توی منوی recovery .. ببین میتونی بری توش یا نه ..

نه بابا لعنتی هنگ کرده بود اصلا کار نمیکرد هیچ گزینه ای ..

امروز بردم نمایندگی قرار شده بفرستنش تهران .. نمیتونند تو همین رشت درستش کاری کنند

حالا جالبیش اینه مثلا براش کاور هم خریدم کاورش هم ظریفتر از خودش بود الکی فقط واسش 13 تومن دادم هیچ سودیم نکرد واسم ..

واقعا بعضیها بیشخصیتند و امانتداری حالیشون نیست ..چکار کنم خواب؟ طرف باید درک داشته باشه وسیله شخصیه... منم رودربایسی گیر کردم اگه میگفتم نه هزار جور ادا واسم در میاورد که این خصیصه حاضر نیست برای رفیقش یه روز کاری کنه

mamad gonzo
07-03-2010, 18:13
خدا به زمین گرمش بزنه ...
یه بار مال من هنگ کرده بود گذاشتم باتریش تمام شه بعد بعد کامل شار÷ش کردم درست شد...
ایشالا درست میشه نگران نباش:46:

Vamp!r3
07-03-2010, 18:35

امروز بردم نمایندگی قرار شده بفرستنش تهران .. نمیتونند تو همین رشت درستش کاری کنند

حالا جالبیش اینه مثلا براش کاور هم خریدم کاورش هم ظریفتر از خودش بود الکی فقط واسش 13 تومن دادم هیچ سودیم نکرد واسم ..

واقعا بعضیها بیشخصیتند و امانتداری حالیشون نیست ..چکار کنم خواب؟ طرف باید درک داشته باشه وسیله شخصیه... منم رودربایسی گیر کردم اگه میگفتم نه هزار جور ادا واسم در میاورد که این خصیصه حاضر نیست برای رفیقش یه روز کاری کنه

به احتمال زیاد اشکال از صفحه نمایششه..........ضربه خورده.........ولی درست میشه........

seymour
07-03-2010, 20:07

ایشالا درست بشه ...

//

کاور و محافظ و اینا شدیداً سلیقه ای هستش به نظرم .. اتفاقاً این اواخر توی تاپیک آیپاد تاچ هم بحثی در همین رابطه داشتیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

//

حق با شماست ... خیلی از دوستی ها واقعاً دردسرشون بیشتر از سودشون اغلب .. حداقل تو ذهن من بعنوان یه آدم بدبین اینطور میاد .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

elhameli
19-03-2010, 14:06
سلام بچه ها
من می خواستم بدونم جنس باطری mp4 creative 4Gig چی هست ؟ عمر این نوع باطری ها تا چند سال هست ؟ نسبت به باطری قلمی عمر کمتری داره یا نه ؟ آیا قابل تعویض هست یا نه ؟ آیا باطری قابلیت شارژ خارج از mp4 هم داره یا نه ؟
لطفا هرچه زودتر راهنمایی کنید

milad_takjoo
22-03-2010, 10:06
وقتی دستگاه داره روشن میشه اگه دکمه وسط رو نگه داریم سه تاگزینه میادclean up\format all\reboot\
میخواستم بدونم clean up واسه چی هست؟

seymour
22-03-2010, 19:11
سلام بچه ها
من می خواستم بدونم جنس باطری mp4 creative 4Gig چی هست ؟ عمر این نوع باطری ها تا چند سال هست ؟ نسبت به باطری قلمی عمر کمتری داره یا نه ؟ آیا قابل تعویض هست یا نه ؟ آیا باطری قابلیت شارژ خارج از mp4 هم داره یا نه ؟
لطفا هرچه زودتر راهنمایی کنید
اینها باتری های لیتیوم-یونی هستند که یه فن آوری بسیار مرسومه و قریب به اتفاق پلیرها و دستگاه های الکترونیکی فعلی در دنیا که باتری شارژی دارند از همین استفاده می کنن..

عمر مفیدشون حدود 3 سال هستش که بسته به استفاده صحیح میتونه خیلی راحت طولانی تر هم بشه.. وقتی میگیم 3 سال، منظور این نیست که بعدش منفجر میشه!! یا مثلاً دیگه کار نمی کنه... بلکه مثلاً دیگه بجای فرضاً 20 ساعت، 10 ساعت شارژ میده و...

خیلی روی تعویض اش فکر نکن.. اولاً که گرون در میاد .. ثانیا به این راحتی خراب نمیشه .. ثالثاً گارانتی اگه داشته باشه، مشکلی نیست و خود نمایندگی رسیدگی می کنه .. رابعاً پلیر هم مثل موبایله، مطمئن باش قبل از اینکه عمرش تموم بشه، خودت میری سراغ یه پلیر جدید .. (حداقل برای 90% کاربرها که اینطوریه)

وقتی دستگاه داره روشن میشه اگه دکمه وسط رو نگه داریم سه تاگزینه میادclean up\format all\reboot\
میخواستم بدونم clean up واسه چی هست؟
clean میاد و حافظه دستگاهت رو اسکن می کنه و لینک های توی database موسیقی شما رو که دیگه نیازی بهشون نیست پاک می کنه (با فایل های موسیقی کاری نداره -- بیشتر میره سراغ لینک های توی library -- مثل shortcut فرض کن) ... توصیه میشه قبل از آپدیت firmware یا فرمت کردن، clean up کنیم .. یا اگه آرشیو موسیقی داخل دستگاه رو مرتب تغییر میدیم و پر و خالی میکنیم و خلاصه اتصال به PC مون زیاده، بد نیست اگه فصلی یه بار این کار رو بکنیم.

ALt3rnA
25-03-2010, 21:55
منم امشب این رو گرفتم . کیفیت صداش راضی کننده بود . و خوب خوبه دیگه ! خدا رو شکر !
الان در حال آپ کردنشم . صفحش یکم سخت بود کار باهاش که از قلم نوری موبایل براش استفاده کردم .

elhameli
02-04-2010, 08:47
سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم باطري قلمي شارژي ليتيوم دار كجا مي فروشن ؟اصلا همچين چيزي وجود داره يا نه ؟
ممنون

seymour
02-04-2010, 19:14
سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم باطري قلمي شارژي ليتيوم دار كجا مي فروشن ؟اصلا همچين چيزي وجود داره يا نه ؟
ممنون
این دوتا مفهوم که گفتی در نقطه مقابل هم هستند ... باتری قلمی یه نوع باتریه و باتری های لیتیومی (که در واقع مخف لیتیوم-یونی هستش) یه نوع باتریه ... بنابراین اونچه که گفتی (باتری قلمی شارژی لیتیوم دار) وجود نداره؛ اما:

باتری های قلمی خودشون چند نوع هستند که مرسوم ترینش همون باتری های آلکالاین هستش که همه مون در طول زندگی مون مکرر دیدیمش و استفاده کرده ایم و بهش میگیم باتری قلمی-- اینها اصولاً یکبارمصرف هستند ..

در مقابل باتری های قلمی ای هم هستند که قابلیت شارژ مجدد رو دارند .. بنابراین هم چندبار مصرف هستند و هم اساساً قوی تر از باتری های آلکالاین.. از این نظر، پس باتری قلمی شارژی هم داریم؛ صرفاً تکنولوژی اش لیتیوم نیست و چیز دیگه اس(نیکل متال -- یا مثلاً نیکل کادمیوم).

kian00sh
04-04-2010, 00:35
هندزفری xfi2 چند روزه یه طرفش از کار افتاده البته نه به طور کامل بلکه صدا از توش خیلی کمتر نسبت به بقلیشه
کاریش میشه کرد یا بریزم دور یکی دیگه بگیرم؟

peaceful1
04-04-2010, 11:44
هندزفری xfi2 چند روزه یه طرفش از کار افتاده البته نه به طور کامل بلکه صدا از توش خیلی کمتر نسبت به بقلیشه

یک قابلیتی عموم پلیر ها دارند که میشه میزان حجم صدای خروجی در هر کانال رو تنظیم کرد. یعنی شما میتونی تو تنظیمات حجم صدای خروجی هدفون سالم رو کم کنی تا صدای دو کانال یکنواخت بشه.
زنگ بزن شاب ببین عوض میکنند یا نه.

mamad gonzo
04-04-2010, 16:24

سلام به همه
ببین منم دقیقا اینجوری شدم ...
پلیر رو گرفتم .. 630 پلیر بعد از 2 ماه یهو متوجه شدم صدای یکیش خیلی ضعیفتر از اون یکی شده ...
انداخدمش دور دیگه درست نمیشه ...
گارانتی هم ندارن ...
برو سراغ یکی دیگه ...
باید این این ایر ها رو خوب مراقبت کنی وگرنه ضرت و ضرت باید این ایر عوض کنی واسه کسایی مثل من که کمی تو نیگه داری وسایل کوتاهی میکنن اصلا این ایر بدرد نمیخوره....

seymour
04-04-2010, 19:14

سلام به همه
ببین منم دقیقا اینجوری شدم ...
پلیر رو گرفتم .. 630 پلیر بعد از 2 ماه یهو متوجه شدم صدای یکیش خیلی ضعیفتر از اون یکی شده ...
انداخدمش دور دیگه درست نمیشه ...
گارانتی هم ندارن ...
برو سراغ یکی دیگه ...
باید این این ایر ها رو خوب مراقبت کنی وگرنه ضرت و ضرت باید این ایر عوض کنی واسه کسایی مثل من که کمی تو نیگه داری وسایل کوتاهی میکنن اصلا این ایر بدرد نمیخوره....
همونطور که ممد جان هم تجربه مشابه اش رو گفت، ایراد "ضعیف شدن صدای یه گوشی" مرسومه و اغلب یعنی باید گوشی رو عوض کنی... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم چند خطی توضیح داده بودم. (در پاسخ به مشکل اولیه ممد جان)

mamad gonzo
06-04-2010, 20:53
مخلصیم ...
اقا من بازم گم کردم ! شارزر این پلیر رو ....
حالا اتصال دوربین به کامپیوتر رو مال داییم رو گرفتم پورت یو اس بیش که یکیه اون پورتی هم که به دوربین میخورد رو زدم به پورت شارزر و دیدم که بهش میخوره و شارزش کردم ...
حالا 2 سوال ...
1. مشکلی که پیش نیومد من یه بار با سیم دوربین اینو شارز کردم ؟
2. حالا چی بگیرم واسش شارزر فابریکش که فکر نکنم گیرم بیاد ... مشکلی نداره اگه یدونه از همین سیمها اتصال مثل همین دوربین بخرم واسش ؟ با اینا شارز کنم چیزیش میشه یا نه؟

دوستان اگه بازی واسه این پلیر دارن دریغ نکنن ....
یدونه سودوکو توی یدونه از فریمویر بود ... ببجز اون دوستان بازی واسه این سراغ ندارن؟؟؟؟؟

seymour
08-04-2010, 18:30
مخلصیم ...
اقا من بازم گم کردم ! شارزر این پلیر رو ....
حالا اتصال دوربین به کامپیوتر رو مال داییم رو گرفتم پورت یو اس بیش که یکیه اون پورتی هم که به دوربین میخورد رو زدم به پورت شارزر و دیدم که بهش میخوره و شارزش کردم ...
حالا 2 سوال ...
2. حالا چی بگیرم واسش شارزر فابریکش که فکر نکنم گیرم بیاد ... مشکلی نداره اگه یدونه از همین سیمها اتصال مثل همین دوربین بخرم واسش ؟ با اینا شارز کنم چیزیش میشه یا نه؟

دوستان اگه بازی واسه این پلیر دارن دریغ نکنن ....
یدونه سودوکو توی یدونه از فریمویر بود ... ببجز اون دوستان بازی واسه این سراغ ندارن؟؟؟؟؟
اگه منظورت اون اتصال ساده مینی usb هستش که مشکلی نیست .. اون یه اتصال استاندارده و اصلاً مزیتش همینه که شما میتونی هر کابل مشابهی رو استفاده کنی بجاش .. در مقابل کابل های اختصاصی بعضی مدلها و بعضی کمپانی ها ..

ALt3rnA
08-04-2010, 19:09
سلام
دوست عزیز این کابلای USB همشون ولتاژ 5 ولت میدن پس هیچ مشکلی وجود نداره . من خودم از شارژر گوشی های موتورولا استفاده میکنم بین 3 تا 8 تومن میتونید تهیه کنید :)

mamad gonzo
10-04-2010, 18:11
پس ميرم يدونه بلنترشو ميخرم تا اينقدر موقع اتصال به پي سي اينقدر عذاب نده با اون سيم كوتاهش:27:

بچه ها كسي بازي واسه اين نداره ..؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه چيزي پيدا كردين ما رو هم شريك كنين.

ALt3rnA
10-04-2010, 18:22
پس ميرم يدونه بلنترشو ميخرم تا اينقدر موقع اتصال به پي سي اينقدر عذاب نده با اون سيم كوتاهش:27:

شما مگه موبایل نداری ؟ بازی های جاوا به این خفنی ! :دی

mamad gonzo
10-04-2010, 18:37
ال سي دي گوشيم زياد بدرد بازي نميخوره (w890) ولي اين 1 اينچ بزرگتره و كيفتش هم بهتره ...
تصور كن يه بازي مثلا assasin رو واسه اين زده باشن ببين با اين كيفيت ال سي دي چه ميكنه....
هر چند هيچي ايك باكس نميشه ولي به عنوان پلير يه چندتا بازي باحال بايد واسش باشه

ALt3rnA
10-04-2010, 18:48
ال سي دي گوشيم زياد بدرد بازي نميخوره (w890) ولي اين 1 اينچ بزرگتره و كيفتش هم بهتره ...
تصور كن يه بازي مثلا assasin رو واسه اين زده باشن ببين با اين كيفيت ال سي دي چه ميكنه....

آخه اصلا با این نمیشه بازی اکشن و اونجوری کرد بخاطر صفحه ی تاچش و بخصوص حساسیت کمش .
شما با همین پول یه پی اس پی یا نینتندو دی اس بخر ! آهنگم پخش میکنن ! :دی

mamad gonzo
10-04-2010, 19:17
ای بابا ..
من مثال زدم
چون اساسینو داشتم میرفتم اولین بازی که کلم خطور کرد این بود ... وگرنه حرف شما کاملا درسته...
اگه من پولی به اندازه نینتندو و psp داشتم یه هدفون توپ واسه این میگرفتم .. :27:

seymour
10-04-2010, 21:11

این firmware نسخه 1.10.04 اش یه سودوکو داره .. یه ماشین حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم ظاهراً هست واسه اش .. توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخش فوروم ABI هم باید یه چیزایی پیدا بشه.

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم ببین.

kian00sh
30-05-2010, 22:10
سلام یه سوال
میخواستم کامل اگه میشه برام توضیح بدین که چجوری یه نرم افزارو داخل XFI2 نصب کنم شما حصاب کنید که من هیچی نمیدونم از اول توضیح بدین
ممنون.....................

kian00sh
01-06-2010, 16:13
کسی نبود منو کمک کنه...

mamad gonzo
02-06-2010, 20:08
کسی نبود منو کمک کنه...

ینجور جاهاس که ارزش بودن محمد(سیمور) روشن میشه:27:

amiva
06-06-2010, 20:46
سلام.
آقا تو تهران هست اصلا؟ کجا برم بگیرم؟

kian00sh
08-06-2010, 19:11
پاساژ پایتخت (بالاتر از میدان ونک-- روبروی برج های اسکان) -- بازار رضا (تقاطع انقلاب و ولیعصر) -- پاساژ ایران (ولیعصر بالاتر از تقاطع طالقانی)
اینجاها پیدا میشه البته این ادرسها را سیمور جایی نوشته بود.

seymour
14-06-2010, 16:09
سلام یه سوال
میخواستم کامل اگه میشه برام توضیح بدین که چجوری یه نرم افزارو داخل XFI2 نصب کنم شما حصاب کنید که من هیچی نمیدونم از اول توضیح بدین
ممنون.....................
امیدوارم بدرد بخوره:

اون app یا بازی موردنظرت رو دانلود می کنی (مثلا از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .. بعد که اون فایل زیپ یا RAR دانلود شد، محتویاتش رو آنزیپ می کنی، اغلب یه فایل هستش که بعد باید اون رو بریزی توی فولدر Applications توی xfi2 ات ... حالا اتصال پلیر از PC رو قطع کن و روشنش کن .. پیام Rebuilding... ظاهرا میشه روی صفحه ... وقتی هم که تموم شد برو توی اون شاخه Applications توی پلیرت و خلاص!

kian00sh
16-06-2010, 00:18
ولی پوشه ی Applications تو xfi2 من نیست!!!
چرا؟
...

seymour
16-06-2010, 22:01
ولی پوشه ی Applications تو xfi2 من نیست!!!
چرا؟
...
Firmware باید آپدیت کنی احتمالاً.

kian00sh
17-06-2010, 02:07
سیمور جان اگه میشه ادرس سایتی که Firmware رو میتونم ازش بگیرم رو بگو
مرسی

milad_takjoo
17-06-2010, 18:53
این جا بازی های زیادی رو میتونین واسه پلیر پیدا کنین

seymour
17-06-2010, 23:03
سیمور جان اگه میشه ادرس سایتی که Firmware رو میتونم ازش بگیرم رو بگو
مرسی
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_4)رو چک کن.

Mr Unknown
24-06-2010, 21:31
سلام
من دیروز یه X-Fi2 خریدم
فقط یه میکشلی هست که اول متوجه نشدم
پشت دستگاه یه سری خطهای منظم هست که شبیه به همن.با این که دستگاه آکبند بود نمی دونم این خطا چجوری ایجاد شدن
حالا اینو ببرم گارانتی عوضش کنم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه راهی هست که لایریک رو نشون بده؟
ممنون

mamad gonzo
27-06-2010, 18:44
سلام
من دیروز یه X-Fi2 خریدم
فقط یه میکشلی هست که اول متوجه نشدم
پشت دستگاه یه سری خطهای منظم هست که شبیه به همن.با این که دستگاه آکبند بود نمی دونم این خطا چجوری ایجاد شدن
حالا اینو ببرم گارانتی عوضش کنم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه راهی هست که لایریک رو نشون بده؟
ممنون

ر مورد اون خط ها یکم بیشتر توضیح بده.... خطی که مثلا مثل خودکار کشیده شده باشه؟؟؟ یا برجسته هستش؟؟؟
از نمایندگی کریتیو خریدی؟؟
یا از جای معتبر گرفتی؟؟؟
برگه گارانتی شاب روی جعبه چسبیده بود یا نداشت؟؟؟؟

سووال دوم..
منم خیلی سعی کردم ولی هچی امکانی رو کمتر پلیر هایی دارن و این جزو اونا نیست:41:

یه راه هست میتونی مثلا در تماشای فیلم فایل زیر نویس رو با فایل اجرای خود ویدیو ادغام کنی ...
من اینکارو نکردم ولی یه فیلم داشتم که ادغام شده بود و همش یه فایل اجرایی بود و لایریک رو جزو ویدیو حساب میکرد و تونست پخش کنه ...

Mr Unknown
27-06-2010, 19:10
ر مورد اون خط ها یکم بیشتر توضیح بده.... خطی که مثلا مثل خودکار کشیده شده باشه؟؟؟ یا برجسته هستش؟؟؟
از نمایندگی کریتیو خریدی؟؟
یا از جای معتبر گرفتی؟؟؟
برگه گارانتی شاب روی جعبه چسبیده بود یا نداشت؟؟؟؟
نمیدونم چجوری توضیح بدم..ولی یه خطهایی ان که دقیقا پشت دستگاه از یه طرف شروع شدن و طرف دیگه تموم شدن
آره جای معتبر گرفتم
برگه گارانتی هم داره

mamad gonzo
03-07-2010, 17:07
نمیدونم چجوری توضیح بدم..ولی یه خطهایی ان که دقیقا پشت دستگاه از یه طرف شروع شدن و طرف دیگه تموم شدن
آره جای معتبر گرفتم
برگه گارانتی هم داره
اگه عکس میزاشتی خوب میشد ... اگه هم نمیتونی بزاری والا مال من که همچین چیزی نداره من میگم یه سر بررش نمایندگی بگو اینا چین پشتش ...
اهان تو نت عکسای دستگاهو نیگاه کن ببیبین اگه با مال تو فرق داشت ببر نمایندگی یا همون فروشنده

مهران
10-07-2010, 16:04
سلام
جدید ترین قیمتی که از این مدل با ظرفیت 8 و 16 گیگ تو تهران دارین چنده ؟ افت قیمت داشته ؟
تو سایتش مدل 16 گیگ رو زده 139.99 دلار

dragon-fly
01-10-2010, 22:55
سلام دوستان
من دیروز رفته بودم برای خریدن سانسا کلیپ که نمیدونم چطوری شد چشمم x-fi2 رو گرفت و خریدمش.
اول از همه از تاچش اصلا خوشم نیومد که هیچ کلی هم عصبیم کرده.
من تا حالا پلیر نداشتم همیشه از موبایل استفاده میکردم ولی از زمانی که صداشو توی مغازه تست کردم اصلا به دلم نشست.نه اینکه بگم خوب نیست ولی به نظرم با این قیمت نمیارزه.
کلی اعصابم خورد شده که اینو خریدم از اهنگ گوش کردن بیزار شدم.
یه فیلم هم تبدیل کردم ریختم توش وقتی میخوام اجراش کنم خودش خاموش میشه اینم یکی دیگه.
حالا این تنظیمات خاصی داره یا باید همین طوری باشه ؟
اگه یکی از دوستام ورش داشت بدم بره ؟
من بیشتر متال و راک گوش میدم اگه لازمه که بدونین.
ببخشید که تاپیکو دوباره کشیدم بالا.

Miss Artemis
03-10-2010, 19:52
این پلیر منو خل کرده کلا...
الان 3-4 ماهه خریدمش ولی هنوز از پلیر قبلی م استفاده میکنم.
نکته ای که آقا میلاد تو پست اول اشاره کردن منم باهاش مشکل دارم....یه گزینه رو انتخاب میکنی ولی پایینی ش باز میشه.
یا مثلا میخوام ولومش رو 12 باشه از روی 10 که میخوام ببرمش بالا یه دفعه میره رو 15 میاری پایین میره رو 10....خلاصه داستانی دارم من با این...
یه بار آپدیتش هم کردم ولی به نظرم هیچ فرقی با قبلش نکرده....
این مشکلات هم که اصلا حل شدنی نیست یعنی مشکل کارخونه ایه....فکر کنم اصلا بهتر باشه بفروشمش...
این پلیر قبلی منه و واقعا ازش راضی ام تنها علتی که رفتم یکی دیگه خریدم این بود که حافظه ش قابل ارتقا نبود

ولی این مدل کریتیو رسما ما رو سرویس کرده....من یکی اصلا پیشنهاد نمیکنم خودم دنبال اینم بفروشمش:13:
باز کردن قفلش که مصیبته نه با انگشت باز میشه نه با ناخن نه با خواهش نه با التماس:31:

Gilopa
03-10-2010, 21:58
این پلیر منو خل کرده کلا...
الان 3-4 ماهه خریدمش ولی هنوز از پلیر قبلی م استفاده میکنم.
نکته ای که آقا میلاد تو پست اول اشاره کردن منم باهاش مشکل دارم....یه گزینه رو انتخاب میکنی ولی پایینی ش باز میشه.
یا مثلا میخوام ولومش رو 12 باشه از روی 10 که میخوام ببرمش بالا یه دفعه میره رو 15 میاری پایین میره رو 10....خلاصه داستانی دارم من با این...
یه بار آپدیتش هم کردم ولی به نظرم هیچ فرقی با قبلش نکرده....
این مشکلات هم که اصلا حل شدنی نیست یعنی مشکل کارخونه ایه....فکر کنم اصلا بهتر باشه بفروشمش...
این پلیر قبلی منه و واقعا ازش راضی ام تنها علتی که رفتم یکی دیگه خریدم این بود که حافظه ش قابل ارتقا نبود

ولی این مدل کریتیو رسما ما رو سرویس کرده....من یکی اصلا پیشنهاد نمیکنم خودم دنبال اینم بفروشمش:13:
باز کردن قفلش که مصیبته نه با انگشت باز میشه نه با ناخن نه با خواهش نه با التماس:31:

یادش بخیر xfi 2 ... دلم براش تنگید:19: ..
نه دیگه اینطوریم نیست که میفرمایید
شما باید به قلق تاچش عادت کنید .
ناخن انگشتتون رو به صورت عمودی قرار بدید و در یک مسیر عمودی به طرف بالا یا پایین بکشید .. این مشکلیه که خیلی راحت بازمان و تمرین قابل حل شدنه :46:..

اشتباه نکنید باور کنید یکی از بهترین پلیرها رو در اختیار دارید :46: شما کیفیت و بلندی خروجی صدا و هدفون قوی رو نباید به خاطر تاچش کنار بزارید ..
در مورد قفلش .. خیلی راحت باز میشه که ! کافیه به طرف بالای نمایشگر مثل موس کامپیوتر درگ کنید تا باز بشه اگر مشکل دارید باهاش میتونید از داخل تنظیمات دستکاریش کنید .. زمانبندیش هم میتونید درست کنید ..

Miss Artemis
03-10-2010, 22:09
یادش بخیر xfi 2 ... دلم براش تنگید:19: ..
نه دیگه اینطوریم نیست که میفرمایید
شما باید به قلق تاچش عادت کنید .
ناخن انگشتتون رو به صورت عمودی قرار بدید و در یک مسیر عمودی به طرف بالا یا پایین بکشید .. این مشکلیه که خیلی راحت بازمان و تمرین قابل حل شدنه :46:..

اشتباه نکنید باور کنید یکی از بهترین پلیرها رو در اختیار دارید :46: شما کیفیت و بلندی خروجی صدا و هدفون قوی رو نباید به خاطر تاچش کنار بزارید ..
در مورد قفلش .. خیلی راحت باز میشه که ! کافیه به طرف بالای نمایشگر مثل موس کامپیوتر درگ کنید تا باز بشه اگر مشکل دارید باهاش میتونید از داخل تنظیمات دستکاریش کنید .. زمانبندیش هم میتونید درست کنید ..
من هر کاری رو که شما بگین امتحان کردم:31:
کلا من آبم با این پلیر تو یه جوب نمیره....:27:
ناخنم هم که همیشه بلنده و با ناخن امتحان میکنم.
خدایی کیفیت صداش خیلی عالیه ...
مزیت که زیاد داره ولی اذیتاش برای من اون قدر بوده که بخوام بفروشمش:31:

Gilopa
03-10-2010, 22:47
من هر کاری رو که شما بگین امتحان کردم:31:
کلا من آبم با این پلیر تو یه جوب نمیره....:27:
ناخنم هم که همیشه بلنده و با ناخن امتحان میکنم.
خدایی کیفیت صداش خیلی عالیه ...
مزیت که زیاد داره ولی اذیتاش برای من اون قدر بوده که بخوام بفروشمش:31:

چی بگم والا ..
در کل اینو قبول دارم که تاچش خیلی خوب نیست
بسته به سلیقه خودتونه :10:
میتونید مثل من سراغ گزینه های بهتر و گرونتری چون s9 یا j3 از cowon برید ..

Gilopa
03-10-2010, 22:55
سلام دوستان
من دیروز رفته بودم برای خریدن سانسا کلیپ که نمیدونم چطوری شد چشمم x-fi2 رو گرفت و خریدمش.
اول از همه از تاچش اصلا خوشم نیومد که هیچ کلی هم عصبیم کرده.
من تا حالا پلیر نداشتم همیشه از موبایل استفاده میکردم ولی از زمانی که صداشو توی مغازه تست کردم اصلا به دلم نشست.نه اینکه بگم خوب نیست ولی به نظرم با این قیمت نمیارزه.
کلی اعصابم خورد شده که اینو خریدم از اهنگ گوش کردن بیزار شدم.
یه فیلم هم تبدیل کردم ریختم توش وقتی میخوام اجراش کنم خودش خاموش میشه اینم یکی دیگه.
حالا این تنظیمات خاصی داره یا باید همین طوری باشه ؟
اگه یکی از دوستام ورش داشت بدم بره ؟
من بیشتر متال و راک گوش میدم اگه لازمه که بدونین.
ببخشید که تاپیکو دوباره کشیدم بالا.

شما چون از موبایل به سمت دنیای دیگری به نام pmp نقل مکان کردید به این مشکل برخوردید ...
بحث تاچ رو که قبول دارم و بالا هم در موردش نوشتم ..
کیفیت صدا بحث حرفه ای رو میطلبه و اگر نظر من رو بخواید اتفاقا میارزه که این قیمت رو داشته باشه :46: اما خواب فاکتورهایی مدنظر هر کسیه که بر اساس اون یک پلیر رو انتخاب میکنیم شما باید ببینید سلیقه موسیقیتون چیه و بر اساس اون سراغ پلیر مورد نظر برید و یا اکولایزرهای پلیرتون رو دستکاری کنید .. دستکاری در اکولایزرها و استفاده ار هدفون مناسب بسیار تاثیر گذاره ..

دوست عزیز اینکه میگید با فیلم نگاه کردن دستگاتون خاموش میشه یعنی مشکل داره .. من و دوستان در این تاپیک چنین مشکلی رو هیچ وقت نداشتیم !
من خودم الان دیگه این مدل رو ندارم و به سمت کوون رفتم اما کریتیو بدون شک جزو 5 برند برتر جهان در این زمینه است و این محصولش هم یکی از بهترینهاش بوده که از سایتهای مختلف امتیاز خوبی هم گرفته ..

dragon-fly
04-10-2010, 10:44
.

شما چون از موبایل به سمت دنیای دیگری به نام pmp نقل مکان کردید به این مشکل برخوردید ...
بحث تاچ رو که قبول دارم و بالا هم در موردش نوشتم ..
کیفیت صدا بحث حرفه ای رو میطلبه و اگر نظر من رو بخواید اتفاقا میارزه که این قیمت رو داشته باشه :46: اما خواب فاکتورهایی مدنظر هر کسیه که بر اساس اون یک پلیر رو انتخاب میکنیم شما باید ببینید سلیقه موسیقیتون چیه و بر اساس اون سراغ پلیر مورد نظر برید و یا اکولایزرهای پلیرتون رو دستکاری کنید .. دستکاری در اکولایزرها و استفاده ار هدفون مناسب بسیار تاثیر گذاره ..

دوست عزیز اینکه میگید با فیلم نگاه کردن دستگاتون خاموش میشه یعنی مشکل داره .. من و دوستان در این تاپیک چنین مشکلی رو هیچ وقت نداشتیم !
من خودم الان دیگه این مدل رو ندارم و به سمت کوون رفتم اما کریتیو بدون شک جزو 5 برند برتر جهان در این زمینه است و این محصولش هم یکی از بهترینهاش بوده که از سایتهای مختلف امتیاز خوبی هم گرفته ..
به نظر خود شما که الان کوون دارید-ظاهرا j3 رو هم دارید یا داشتید-نمیارزه که من 100 تومن بیشتر بدم برم سراغ j3 ؟
اگه میشه j3 رو با x-fi2 از نظر تاچ و صدا عمر باتری و کیفیت ال سیدیش و هر تفاوت دیگه که من نمیدونم مقایسه کنید.
حالا اگه تونستم بفروشمش برم سراغ یه چیز دیگه ؟ -مثلاj3 -
اگه مدل بهتر برای متال وراک گوش کردن میشناسید هم بگید بد نیست.

mamad gonzo
05-10-2010, 10:47
ببین منم از صداش زیاد راضی نبودم چون بیشتر راک ومتالیم ...
ولی کلی با اکولایزرش ور رفتم تا صدای دلخواهم از توش در اوردم ...
حالا هم با این حال اگه بر میگشتم به قبل از اینکه اینو بخرم میرفتم سرغ برند کووان ....
ولی یه چیز مهم
قطعا شما وقتی راک یا بعضی متال ها رو گوش میدی یه تیزی صدا اذیتت میکنه که باید با اکولایزرش ور بری و همچنین با قابلیت x-fi تا بهتر شه....

مهمترین چیز هم یه هدفون خوب واسه کارای راک و متال هست که خیلی تاثیر داره ... حتما به فکر خرید یه هدفون باش ....

با تاچش هم کنار میای ....

ببین من اولش تاچش اعصابمو خورد کرده ولی الان انقدر باش حرفه شدم که خیلی راحت باش کنار اومدم و تاچ ایپاد رو زیر سوال میبرم(چون با تاچ اون نمیتونم کار کنم)

یه نکته اساسی هست که سیمور (یادش بخیر ) همیشه تاکید میکرد که کساییکه تازه وارد دنیای پلیر میشن باید توقعشون رو از پلیر معقول در نظر بگیرن تا خدا نکرده یه وقت بعد از خرید تو ذوقشون نخوره ....

در کل نگران پلیرت نباش اونم خوب میشه .... کلا یه روز خوب میاد

nafas-boride
17-10-2010, 03:38
بچه ها چيكار كنم كه پليرم زيرنويس هارو بخونه؟ اگه زير نويس از فايل فيلم جدا باشه ميخونه؟ من امتحان كردم اجرا نميكنه.يكي از دوستامون گفت اگه زير نويس با فايل فيلم ادغام بشه اجرا ميشه.حالا سوال من اينه.كانورتري هست كه فيلمو ساب تايتلشو با هم ادغام كنه؟ من كه هر چي كانورتر دارم اين قابليتو هم دارن اما وقتي فيلم كانورت ميشه زير نوسشو باس لود كني.روش سوار نميشه.تورو خدا يكي به ما كمك كنه.بد جوري تو كف اين مسئله ام

dragon-fly
17-10-2010, 09:45
بچه ها چيكار كنم كه پليرم زيرنويس هارو بخونه؟ اگه زير نويس از فايل فيلم جدا باشه ميخونه؟ من امتحان كردم اجرا نميكنه.يكي از دوستامون گفت اگه زير نويس با فايل فيلم ادغام بشه اجرا ميشه.حالا سوال من اينه.كانورتري هست كه فيلمو ساب تايتلشو با هم ادغام كنه؟ من كه هر چي كانورتر دارم اين قابليتو هم دارن اما وقتي فيلم كانورت ميشه زير نوسشو باس لود كني.روش سوار نميشه.تورو خدا يكي به ما كمك كنه.بد جوري تو كف اين مسئله ام
سلام عزيز
با jet audio مشكل شما حل ميشه.
چيزهاي ديگه رو امتحان نكردم ولي بايد چيزاي بهتري هم باشه.
موفق باشي.

Sheriff Woody
07-12-2010, 23:16
با سلام
من چند وقت پیش از یه بنده خدایی این مدل پلیر رو خریدم ، گارانتیش سیب زرد هست (( منم که نمیدونستم چند مدل گارانتی داره فکر کردم همین یکی هست فقط!!)) ، روش اداپتور نداشت ، منم با کابل usb با کامپیوتر شارژش میکردم که یه دو هفته پیش موقع شارژ خامو شد شد و دیگه روشن نشد ... هر کاری میکنم روشن نمیشه و با کابل usb وصلش میکنم و کلید کوچک restart رو نگه میدارم روش میشه مینویسه Creative و بعد عکس باتری رو نشون میده که روش ضربدر خورده (( یه همچین چیزی)) ...
حالا من موندم این رو کجا ببرم برا تعمیر ؟؟؟((درتهران)) تاریخ پایان گارنتیش بهمن 89 هست ...

mamad gonzo
08-12-2010, 16:51
سیب زرد رو من نشنیدم .. معتبرترینش شاب هست ....
الاایحال شما ببرش پایتخت .. نمایندگی کریتیو ببین میتونه واسش کاری کنه ....
اینشالا درست شه
مشکلش هم یحتمل اونجور که از ظاهر قضیه معلومه باطریه دیگه (خیلی فکر کردم تا فهمیدم باطریش مشکل داره:31:)

peaceful1
08-12-2010, 17:13
به صحبت های دوستم باید اضاف کنم که کریتیو دو ضمانت اصلی بیشتر نداره یکی رایان بدر ودیگری شاب.
محل مرکز خدمات هر دو این شرکت ها چند باری جاشون تغییر کرده آخریش رو میتونید از لینک زیر ببینید:
شاب

رایان بدر:(به آدرس دوم مراجعه کنید)

قبل از رفتن حتما یه تماس بگیرید چون سیاست قدیم شاب این بود که اجناس بدون گارانتی رو پشتیبانی نمکنه برای این که وقتت تلف نشه حتما ازشون بپرس که ازت قبول میکنند یا خیر.

Sheriff Woody
08-12-2010, 18:04
خیلی ممنون دوستان از راهنماییتون ... اینطور که معلومه اون بابا هم این رو به ما انداخته !! :31::31::31:

milad_takjoo
04-01-2011, 10:23
Top 5 MP3 Players of 2010

simy
19-01-2011, 18:26
سلام من این مدل رو به قیمت140000تومن خریدم میخواستم ببینم موقع اتصالبهpcمیشه کاری کردکه شارژ نشه

hmdfgh
21-02-2011, 10:20
چطور می شه پوشه ها رو دیلیت کرد؟
چطور می شه کل موزیک های یک پوشه رو که شامل چند زیر پوشه هستند اجرا کرد؟

yeeeeeeeeeeeeeek
17-04-2011, 16:31
سلام
پاک کردن پوشه ها که خیلی راحته:5: شما هم میتونی با اتصال یو اس پی این عملو انجام بدی، هم اینکه میتونی تو خود پلیر از گزینه جانبی استفاده کنی یعنی اولین گزینه سمت راست پنل گزینه ای وجود داره که شما میتونی البوم یا فولدری رو ادد یا دیلت کنی بعد از انتخاب پوشه قابلیت حذف وجود داره:27:
در مورد سوال دوم هم میتونی اونا رو ببری تو پلی لیست و همگی رو در پوشه دلخواهتون قرار بدید و اجراشون کنید:8:

simy
21-04-2011, 23:01
سلام ميشه كاري كرد موقع شارژ با كامپيوتر صفحه ال سي ديش خاموش بشه

feredi power
15-06-2011, 09:52
سلام بر بروبچ
من تازگی ها برای X-FI 2 ام یه مموری میکرو 8 گیگی(کلاس4) خریدم و حدود 5-4 گیگشم آهنگ ریختم
اولا موقع خوندن مموری هر دفعه 3-2 دقیقه فکر میکنه
دوما روز دومی که بامموری بود هنگ کرد و روشن نشد البته با یو اس بی روشن شد
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟؟؟؟

ضمناً تازگی ها هر دفعه خواستم فیرم ویر جدیدشو بگیرم (با دانلود منجر )رو 50 درصد سایت قطع میشه و دانلود کلاً به باد میره
شما هم این مشکلو دارید ؟؟؟
:13:

milad_takjoo
23-06-2011, 23:56
سلام ميشه كاري كرد موقع شارژ با كامپيوتر صفحه ال سي ديش خاموش بشه

نه امکانش نیست

سلام بر بروبچ
من تازگی ها برای X-FI 2 ام یه مموری میکرو 8 گیگی(کلاس4) خریدم و حدود 5-4 گیگشم آهنگ ریختم
اولا موقع خوندن مموری هر دفعه 3-2 دقیقه فکر میکنه
دوما روز دومی که بامموری بود هنگ کرد و روشن نشد البته با یو اس بی روشن شد
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟؟؟؟

کلا این دستگاه از هر لحاظ به جز کیفیت پخش مشکل داره و حتی جنبه پخش صداش هم پر مشکلات هست....
این مشکلات هم از این دستگاه بعید نیست

feredi power
18-07-2011, 11:32
دیگه نگفتم که اینقدر XFI2 بکوبیش :13:من خودم باهاش حال میکنم
قبل از اون هم ZEN 4G داشتم که اون هم عالی بود:40:
فعلن هم با حجم کم آهنگ روی مموری جواب داده
مشکل اصلی من در اصل دانلود نشدن فیرم ویره
گفتم شاید کسی راه دیگه ای سراغ داشته باشه

milad_takjoo
31-07-2011, 21:06
دیگه نگفتم که اینقدر XFI2 بکوبیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من خودم باهاش حال میکنم

البته نسبت به قیمتش می ارزه....
حق با شماست...

vagoo
19-10-2011, 17:18
سلاممی خواستم ببینم چجوری میتونم روی دستگاهم پسوورد بزارم تا کسی به دستگاهم دسترسی نداشته باشه و با رمز وارد دستگاهم بشم.ممنون.

vagoo
23-10-2011, 20:03
سلام سوالی داشتم.چجوری وی دستگاهم رمز بگزارم؟

vagoo
24-10-2011, 18:54
سلام چرا کسی جوابمو نمیده؟

vagoo
28-10-2011, 06:39
جان ما جواب بدید.

peaceful1
28-10-2011, 18:14
فکر نکنم همچین قابلیتی وجود داشته باشه. برای اطمینان میتونید این فروم سوال بپرسید:

kian00sh
02-08-2012, 19:40
یه سوال داشتم من دستگام روشن میشه فقط صفحه ی scanning disk رو نشون میده و فقط رو همین میمونه تا شارزش تموم شه و خاموش شه. به pc هم وصل میکنم باز نمیشه و شناسایی نمیشه لطفا کمک کنید
اگه جواب بدین ممنون میشم .

kian00sh
03-08-2012, 18:34
هیچکی نیست جوابه مارو بده قبلا بچها اینجا خیلی فعال بودن چی شده رفتین؟!!!

kian00sh
03-08-2012, 18:34
هیچکی نیست جوابه مارو بده قبلا بچها اینجا خیلی فعال بودن چی شده رفتین؟!!!

kian00sh
06-08-2012, 01:50
یکی کمک کنه!

ominoaudio
24-08-2012, 16:40
مبارک باشه
در مورد مشکلات نظرمو میگم

1. اویل واسه منم اینجور بود ولی به مرور زمان قلقش میاد دستت ... به این صورت که من بهت پیشنهاد میکنم ناخن انگشت شصتت رو بزار یکم بلند بشه بعد لا ناخن شصتت کار کن ببین چقدر راحت و اسون میشه .. کلا قلق داره:27:
یه بخش تو منو تنظیمات واسه قلق تاچش داره

2.من همچین مشکلی نداشتم

3. با تنظیماتش ور بری درست میشه

4.تا چند وقت دیگه اسکرین پروتکتور این محصول وارد میشه و وسایل جانبیش هم میاد ... بهر حال زیاد از ورودش به ایران نمیگذره واسه همین وسایل جانبیش گیر نمیاد ... اینشالا به زودی میاد

5. اره دیگه این شرکتا شورشو در اوردن واسه سود خودشون یه پلیر میکنن تو جعبه میدن به ملت ... تازه من از بسته بندیه این محصول اصلا خوشم نیومد و واقعا افتضاح بود ....:2:

من 8 گیگشو دارم و 7 گیگش موزیکه
1 گیگ عکس
مموری کارت ههم واسه فیلم براش گرفتم
سلام . این مدل صفحه مقاومتی داره و شما فقط باید با فشار انگشت با اون کار کنید نه ناخن(ناخن باعث صدمه دیدن تاچ دستگاه میشه)

kian00sh
11-09-2012, 01:36
هنوز کسی نیست جواب منو بده دستگام همینطور خوابیده چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!11

حسام2000
02-10-2014, 17:13
دوستان منم مشکلم اینه که دستگاه رو که روشن میکنم اسم کریتیو زن رو که مینویسه ولی بعدش بالا نمیاد. راهی برای درست شدنش هست؟ یا تعمیر کار ؟