ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال برای بهینه سازی

amirpcp30
06-02-2010, 14:06
با سلام

من در چند تا سایت چند مقاله خوندم که نباید آدرس سایت بیش از یکی باشه اگه اینطور باشه ارزش مطالب میاد پایین در گوگل و با www و بدون www هم خودش 2 آدرس حساب میشه که باید مثلا www قفل شود و...

خوب من 2 تا دامین دارم می خواهم بدانم دامین دوم را باید حتما ریدایرکت کنم؟چطوری؟ از 301 یا... کدام یکی از این ها را استفاده کنم برای ریدیراکت ؟ فرق اینها با هم؟
میشه کاری کرد که هر دو دامین کاملا یکی بشن و امتیاز شون هم با هم بالا بره؟

اگر بخواهم دامین دوم را ریدایرکت کنم باید آنرا اول در هاست ثبت کنم؟کجا؟باید در sorce domain اول ثبت کنم بعد ریدایرکت کنم؟ (dns متصل شده)

یک دوست عزیزی دریک سایت گفته بودند که بهتر از ساب دامین استفاده نشه و از پوشه استفاده بشه خوب میشه ساب دامین رو به پوشه ریدایرکت کرد؟به این دلیل می گویم چون خیلی از بازدید کنندگان ساب دامین را میشناسند

اگر ساب دامین ها ریدایرکت بشن به پوشه باید دوباره در ساب دامین ها هم www قفل بشه؟

وقتی دامین ریدایرکت بشه دیگر به عنوان آدرس در گوگل مطالب را دوباره ایندکس نمیکنه که ارزش مطلب پایین بیاید؟

مزایا و معایب ریدایرکت؟

دامین ریدایرکت شده در سایت هایی مانند الکسا رتبه خواهد گرفت؟ چطوریه؟

برای آپلود مثلا در سایت بزنم dl.andysheh.com مشکلی نیست یا این هم به صورت ریدایرکت باشه؟اگه به صورت ریدایرکت باشه لینک ها را دانلود می کند؟

ببخشید که سوالات زیاد بود اگه جواب بدید ممنون میشم

با سپاس

amirpcp30
06-02-2010, 20:23
همچنان منتظرم...
ممنون میشم جواب بدید
با سپاس

tabriz-info
09-02-2010, 10:26
زیاد خودتو خسته نکن درگیر همچین چیزایی نشو گوگل خودش میدونه چیکار میکنه ارزش سایت پائین نمیاد به هر حال گوگل خودش یکی رو انتخاب میکنه و با اون کار میکنه

شما باید از هاست دومین رو پارک کنی البته اگه دسترسی داشته باشی اگه نداره به پشتیبانی هاست بگو این کارو انجام بده