ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصف شدن 141 از وسط

hessam_sz
06-02-2010, 00:41
اين تصادف جلوي چشم خودم اتفاق افتاد.
شب ساعت 12 بود حدودا.يك پرايد 141 تو بلوار وكيل آباد مشهد فكر كنم بالاي 130 تا سرعت داشت .نميدونم خوابش برده بود يا ميخواست ژانگولر بازي در بياره يه دفعه كشيد سمت راست.چرخ جلوش افتاد تو جوب كنار بلوار و ماشين رو هوا بلند شد و چرخيد.رو هوا از بغل خورد به ستون برق و از وسط نصف شد باز هم چرخيد و افتاد رو زمين و بعد از برخورد به يك ماشين كه پارك شده بود وايستاد.باك ماشين 10 متر اون طرف تر افتاد.شدت برخورد به حدي بود كه سيم برق كنده شد و بعد از يك جرقه شديد كل برق منطقه قطع شد.ما سريع پياده شديم تا جنازه ها رو از تو ماشين بكشيم بيرون.چون باك اونطرف پرت شد جاي نگراني نبود كه منفجر بشه.اما با يك صحنه باور نكردني روبرو شديم.سرنشين سمت شاگرد در را باز كرد و اومد بيرون.يه قطره خون هم از دماغش بيرون نيومد.راننده هم كمكش كرديم اومد بيرون چون سمت راننده سقفش رفته بود پايين و در باز نميشد ولي راننده هم فقط بالاي ابروش پاره شده بود و سالم سالم بود.واقعا معجزه بود.اگر كسي عقب نشسته بود فكر نميكنم چيزي ازش باقي ميموند.
اين هم عكس هاي 141 كه از وسط نصف شد.اگر عكس ها نمايش داده نميشه بگيد تا يه جاي ديگه آپ كنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena
06-02-2010, 00:52
حالا باز هم بگير پرايد ايمني نداره!!!! :31:

ولي فكر كنم نقص ماشين باشه كه از وسط نصف شده!

كاش عكسهارو از زاواياي بهتر مينداختي تا همه چيز واضح تر ديده بشه!

البته با اين جمعتي كه من ميبينم بعيد ميدونم همچين كاري شدني بوده باشه :31:

ممنون بايت عكسها :11:

oghtapost
06-02-2010, 06:35
توی روزنامه هم زده بود که 141 بی کفیت ترین خودرویه داخله...

sourena
06-02-2010, 10:13
چه 141....چه 131 چه صندوقدار آشغاله :2:

فقط هاچ بكاش خوبه :40:

ولي به نظرم با همين آشغال اگر مثل آدم رانندگي كنند هيچيشون نميشه!

والا قديم با خر و درشكه ميرفتن اينطرف و اونطرف چيزيشون نميشد..... :31:

البته در اينكه پرايد از درشكه هم ناجورتره هيـــــچ شكي نست :31:

PeZooZo
06-02-2010, 11:05
یاد اون فراری افتادم که با 300 تا سرعت زده بود به درخت و ماشین از وسط نصف شده بود! راننده کاملا سالم بود...
:31:

mdmehry
06-02-2010, 11:12
من شنیدیم 206 صندوقدار هم همین وضعیت رو تو تصادفات داره یعنی جدا شدن قسمت عقب ماشین.

hesamkowsar
06-02-2010, 15:53
در نگاه اول خیلی بامزست....ولی یادم میفته مالک بدبختش 8 ملیون داده واسه این حلبی و الان باید بده نمکی ببره واقآ ناراحت شدم.
البته اشتباه راننده هم بوده که 130 تا رفته.
دوستان با پراید 100 تا بیشتر رفتن یعنی مرگ....120 که بوق میزنه بوقه مرگه...یادتون نره

Amin-Nasim
06-02-2010, 16:57
همه می دونن با پراید بیشتر از 100 تا رفتن یعنی مرگ
حتما این راننده مورد داشته

irinn65
07-02-2010, 00:42
8میلیونو بزارید بانک حالشو ببرید خودتونم یه چیزی بزارید روش سوداشم که اومد روش بعد چند سال یه ماشین خوب بگیرید حولها پراید میخرند پس عجله کردند پس اگه چیزیشون شد دیگه........
من فقط تو اموزشگاه رانندگی پراید سوار شدم مجبوری!!!!

hesamkowsar
07-02-2010, 02:09
8میلیونو بزارید بانک حالشو ببرید خودتونم یه چیزی بزارید روش سوداشم که اومد روش بعد چند سال یه ماشین خوب بگیرید حولها پراید میخرند پس عجله کردند پس اگه چیزیشون شد دیگه........
من فقط تو اموزشگاه رانندگی پراید سوار شدم مجبوری!!!!

دوست من همه ماشین های رنج پایین همینن...یکم بهتر...بعدم کسی که پراید میگیره فقط فکر پول ماشینو نمیکنه.پول قطعات یدکی و تعمیرات هم میکنه...قیمت قطعات 206 رو با پراید یه مقایسه بکن...
خود من 8 تومان داشتم...چقدر صبر میکردم بشه 13 12 که یه ماشین مدل بالاتر بگیرم...
یه دانشجو یا جوانی که ماشین میخواد و بوجه کمی داشته باشه مجبوره...
ولی خدا چه به اونی که فراری داره و چه اونی که پراید داره عقل داده که پاشو که رو پداله کنترل کنه...

Balrog
07-02-2010, 03:21
یادش بخیر دوران جاهلیت!:

اتوبان اصفهان - تهران

*Batman*
07-02-2010, 19:08
سلام.

با این ماشینای ساخت داخل زیاد گاز ندید.

تابستون تو اتوبان یه 206 چرخاش قفل کرده بود.فرمون چرخیده بود ولی چرخها نه:31: مستقیم رفته بود تو بلوار.

از اون به بعد وقتی تو پیاده رو کنار اوتوبان راه میرم یه نگاهم به ماشیناست که نیان تو چشم.

D r i v e r
07-02-2010, 21:29
سلام
اینطور تاپیک ها معمولا به گالری عکس مربوط میشه
و اینکه بعضی از پست ها بیشتر جنبه طتز داشتن تا نظر دادن
-----------
با تشکر از صاحب تاپیک جهت اطلاع رسانی
گالري : تصادفات و سوانح اتومبیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
قفل شد

rami_hemi
07-02-2010, 22:14
اصولا با اون وضع رانندگی توی مشهد این چیزا نباید زیاد تعجب بر انگیز باشه براشون با خیابونهایی مثل شیشه صاف من خودم لیز میخوردم روشون .ولی خب با اون ضربه و با توجه به مقاومت ورق بدنه و شاسی تو اون سرعت و ضربه از کنار کاملا طبیعی هستش