مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی معرفی گوشیهای سامسونگ در کنگره جهانی موبایل ا MWC 2010 ا
pulp_152
16-02-2010, 15:28
یکی منو توجیه کنه ! ...پست قبلی اگه اشتباست بگید اشتباست با دلیل ...تا بگم ...
بعد این cpu های cortex که بیشتر استفاده میشه از قبیل a8 ..a9 ..a5.. a9 MP Core زیر شاخه ARMv7-A هستن
که این cpu a8 cortex ما که از ش صحبت میکنیم ...
از 600 مگاهرتز داره تا 1 گیگا هرتز و بالاتر هم ساخته نشده ...
و در این گوشی ها استفاده شدن
Apple iPhone 3GS, Motorola Droid, Palm Pre, Samsung i8910, Sony Ericsson Satio, , Nokia N900
که الان 1 گیگا هرتزش روی همین گوشی wave هستش ...
pulp_152
16-02-2010, 15:39
بابا يه چيزي بگيد كه منم بفهمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين wave رو كه ميبينم ياده يو 600 ميوفتم ... شايد بخاطر قطرش باشه ... ولي اين مشهوده كه سامسونگ اينبار خيلي خوب كاركده ... جدا از اينكه سي پي يوش معماريه اوس بناست يا امير ... در عملكرد كه فوق العادست.
البته خيلي دوس دارم درباره اين سيستم عاملش -اگه بشه گفت سيستم عامل- بادا بيشتر بدونم ... چون بنظرم خيلي از روند تسريعي اين به اصطلاح os از درون سي پي يو اعمال نميشه.
بادا:
با خصوصیاتی چون وضوح wvga 480*800
قابلیت مولتی تاچ
رابط کاربری فلش flash.ui
سنسور های اضافی نسبت به ایفون
و صفحه نمایش oled super
قابلیت های خوبی رو ارائه میده و البته بازی های این سیستم عامل از نظر گرافیک با بازی های ایفون برابری کرده و شاید هم نسبت به ایفون بهتر باشد.
چند عکس از بازی های این سیستم عامل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
16-02-2010, 15:41
بردار مشکل از همینجاست شرکت هایی مثل TI و freescale یک محصول میسازن سودشو که کردن لایسنسش را میفروشن به یه شرکت دیگه ولی اسم ARM یعنی اینکه باید اول از همه به TI و freescale پول بده
ببنید معماری و استندارد ARM یا Advanced RISC Machine یه ایده ثبت شده و استاندارد بین شرکت های مادر الکترونیک توی امریکا هستش که لابراتو تحقیاتی مشترک داره همه این ماجرا ها هم بر میگرده به معدن سلیکون تگزاس که بزرگترین معدن سلیکون دنیاست و همه مخفی کاری های الکترونیکی دنیا اونجا انجام میشه
از سال 1983 شرکت های مادر تحقیات کردن هزینه کردن ، هر شکرتی دومی هم بخواد تحت نام ARM تراشه بسازه اول باید لایسنس بگیره بعد به شرکت های مادر پول بده و نقشه و مجتمع پردازنده و استانداردش که باید بر پایه 32-bit ISA in terms باشه
حالا شما فکر کردی میان نقشه ARM Cortex-A9 MPCore را بهش میدن نه برادر خیلی بهش حال بدن میگن روی ARM Cortex-A9 عادی کار کنه و توسعه بدتش هیچ موقع نمیان تحقیقاتی را که هنوز هزنیه تحقیقش در نیامده بدن به شرکت دوم
امریکا تمام تکنولوژی های اسمبل کردن را به همتا های آسیایی داد ولی هرگز تحقیقات و لابراتور های شرکت های اسلیش به آسیا نمیرن نمونش
Intel , AMD X86
ATI , NVIDIA PC Graphic
همه تو تایوان تولید میشن ولی هیج دفتر تحقیقاتی و لابرتوری تو آسیا ندارن فقط تو US
شما میدونی تو همین کارت های گرافیک ATI جدید از پایه الگوریتم ARM11 استفاده شده ؟ حالا اگه باید به سامی بدن که ATI و NVDIA باید تخته کنن
پردازنده ایی که برای اپل ایفون زده داستانش اینه که شرکت های مادر پولشو میگرن سامسنوگ تولیدش مکنه یه سودی هم خودش میکنه...
امریکا هیچ موقع موشتشو کامل برای کسی باز نمی کنه
سامی واقعآ داره خوب پیش همین که با ARM قرداد بسته خیلی هنر هستش ولی دیگه تند نرید خواهشآ
ببینید arm یه شرکتی هست که core یا هسته میسازه
در واقع تنها شرکتی هست که واسه موبایل هسته میسازه
بعد مثلاً یه شرکت مثله TI میاد با استفاده از اون هسته که مثلاً arm 11 هست چند نوع پلتفرم برای گوشی میسازه
مثلاً یکیش 2420 هست و یکیش 2430
بعد میاد یه سری چیزا بهش اضافه میکنه
مثله شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی که الان رو هر دوتاش هست
این دوتا پلتفرم تو هسته مرکزی یکی هستن .. فرقشون تو شتاب دهنده 3 بعدی هست و مصرف باتری
بعد شرکت arm میاد هسته های جدید معرفی میکنه مثله arm cortex a8 که فرکانس بالاتر و کش و باس بیشتری دارن
بعد دوباره شرکتا میان با استفاده از اینا پلتفرم میسازن
این هسته ها بین 600 تا 1 گیگاهرتز یا بیشتر کلاک میشن
این میزان کلاک شدن به معماری شرکت سازنده بستگی داره
مثلاً کوالکام یه کاری میکنه که خیلی داغ نکنه در نتیجه میتونه بیشتر کلاکش کنه
پس arm خودش به تنهایی چیزی نیست که شما میگی سامسونگ باهاش قرار داد بسته
اگه اینجوریه همه پلتفرما ماله arm ه بعد شرکتا میرن باهاش قرار داد میبندن که براشون بسازه
کلاً شما اشتباهت اینه که داری سامسونگو با arm مقایسه میکنی
سامسونگ سی پی یوهاشو با هسته arm میسازه مثله همه شرکتها
این tiomap 4440 فکر نمیکنم به این زودیا رو گوشی استفاده بشه ... فعلاً برای دستگاه های بزرگتر مثله تبلت ها استفاده میشه
ببینید arm یه شرکتی هست که core یا هسته میسازه
در واقع تنها شرکتی هست که واسه موبایل هسته میسازه
بعد مثلاً یه شرکت مثله TI میاد با استفاده از اون هسته که مثلاً arm 11 هست چند نوع پلتفرم برای گوشی میسازه
مثلاً یکیش 2420 هست و یکیش 2430
بعد میاد یه سری چیزا بهش اضافه میکنه
مثله شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی که الان رو هر دوتاش هست
این دوتا پلتفرم تو هسته مرکزی یکی هستن .. فرقشون تو شتاب دهنده 3 بعدی هست و مصرف باتری
بعد شرکت arm میاد هسته های جدید معرفی میکنه مثله arm cortex a8 که فرکانس بالاتر و کش و باس بیشتری دارن
بعد دوباره شرکتا میان با استفاده از اینا پلتفرم میسازن
این هسته ها بین 600 تا 1 گیگاهرتز یا بیشتر کلاک میشن
این میزان کلاک شدن به معماری شرکت سازنده بستگی داره
مثلاً کوالکام یه کاری میکنه که خیلی داغ نکنه در نتیجه میتونه بیشتر کلاکش کنه
پس arm خودش به تنهایی چیزی نیست که شما میگی سامسونگ باهاش قرار داد بسته
اگه اینجوریه همه پلتفرما ماله arm ه بعد شرکتا میرن باهاش قرار داد میبندن که براشون بسازه
کلاً شما اشتباهت اینه که داری سامسونگو با arm مقایسه میکنی
سامسونگ سی پی یوهاشو با هسته arm میسازه مثله همه شرکتها
این tiomap 4440 فکر نمیکنم به این زودیا رو گوشی استفاده بشه ... فعلاً برای دستگاه های بزرگتر مثله تبلت ها استفاده میشه
خیلی خوبه ادامه میدی عزیزم اینو بخون ARM شرکت نیست
بهش میگن ARM architecture
یک استندارد معماری تراشه هست پیر شدم اینقدر گفتم
processors developed by major licensees include DEC StrongARM, Freescale's i.MX, Marvell (formerly Intel) XScale, NVIDIA's Tegra, ST-Ericsson Nomadik, Qualcomm's Snapdragon, and the Texas Instruments OMAP product line.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو بخوند بعد پست بدید
perjixen
16-02-2010, 15:56
بادا:
با خصوصیاتی چون وضوح wvga 480*800
قابلیت مولتی تاچ
رابط کاربری فلش flash.ui
سنسور های اضافی نسبت به ایفون
و صفحه نمایش oled super
خب البته همه اينا خيلي فوقالعادن ... و بنظرم هر گوشيه كه اين قابليتها رو داشته باشه ... گوشيه هوشمند حساب ميشه ... البته اگه نشه هم مهم نيست.!
ولي بحث سره اينه كه صرف داشتن اين قابليتها دليل بر داشتن سيستم عامل نيست ...
همونطور كه گوشيهاي زير اين قابليت ها رو دارن ... ولي عملا سيستم عاملي براشون معرفي نشده ... و درجاهايي هم سازنده افتخار كرده كه بدون سيستم عامل هستن :
LG arena , bl40 , viewty
نكته «منظور از سيستم عامل ... يه رابط سخت افزاري با تمام امكانات محاسباتي و پارامترهاي ورودي و خروجي هست ، وگرنه شكي نيست كه هيچ ماشيني - يا وسيله الكترونيكي- بدون سيستم عامل نيست.»
حرف و حديث درباره اين گوشي زياده ... الان هم كه بچهها دارن درباره سي پي يو بحث ميكنن ... كه براي من مفيده - هر سال از اين بحثا ميشه ، ولي حوصله خوندنشون رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
16-02-2010, 16:02
فکر نمیکنم ال ی ارنا برای gaming خوب باشه ! یا متن باز باشه که هر برنامه نویسی راحت بتونه براش برنامه بنویسه !
یه خبریو قبلا تو تایپک بادا گذاشته بودیم که فکر کنم شما نخوندی :31:
اين سيستم عامل Open Source بوده و بر مبنای لينوکس ميباشد. از C++ و Flash پشتيبانی کرده و بنابراين امکانات رفاهی خاصی را برای Developer ها فراهم کرده است. در اين جلسه، نماينده اي از Gameloft،يکی از بزرگترين شرکت های توليد کننده بازی های موبايل، نيز حضور داشت و در دفاع خود از Bada گفت که اين سيستم عامل بسيار برای Gaming مناسب است.
Samsung از همين الان اعلام کرده که حدود 2.7 ميليون دلار جايزه برای developer ها کنار گذاشته، يعنی همان مسابقه 100 هزار دلاری را که برای Omnia II به راه انداخته بود ميخواهد به صورت بسيار گسترده تری برای Bada ادامه بدهد!!!
ولی يک مسئله کاملا مشخص است، حضور Gameloft,Konami,EA Mobile و Capcom در کنار سامسونگ در اين جلسه، نشان ميدهد که توجه بسيار زيادی به صنعت Game شده است
johnypersian1656
16-02-2010, 16:04
خب البته همه اينا خيلي فوقالعادن ... و بنظرم هر گوشيه كه اين قابليتها رو داشته باشه ... گوشيه هوشمند حساب ميشه ... البته اگه نشه هم مهم نيست.!
ولي بحث سره اينه كه صرف داشتن اين قابليتها دليل بر داشتن سيستم عامل نيست ...
همونطور كه گوشيهاي زير اين قابليت ها رو دارن ... ولي عملا سيستم عاملي براشون معرفي نشده ... و درجاهايي هم سازنده افتخار كرده كه بدون سيستم عامل هستن :
LG arena , bl40 , viewty
نكته «منظور از سيستم عامل ... يه رابط سخت افزاري با تمام امكانات محاسباتي و پارامترهاي ورودي و خروجي هست ، وگرنه شكي نيست كه هيچ ماشيني - يا وسيله الكترونيكي- بدون سيستم عامل نيست.»
حرف و حديث درباره اين گوشي زياده ... الان هم كه بچهها دارن درباره سي پي يو بحث ميكنن ... كه براي من مفيده - هر سال از اين بحثا ميشه ، ولي حوصله خوندنشون رو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بیا همون کلوپ خودمون. کی گفت بیای از کلوپ موتو بیرون؟ آبرومونو بردی با این سخنرانی افتضاح!
دوستان خواهش میکنم همون اخبار سامی رو ادامه بدین. ما هم استفاده کنیم. تاپیک داره به فنا میره.:11:
hasanmotori
16-02-2010, 16:11
خیلی خوبه ادامه میدی عزیزم اینو بخون ARM شرکت نیست
بهش میگن ARM architecture
یک استندارد معماری تراشه هست پیر شدم اینقدر گفتم
processors developed by major licensees include DEC StrongARM, Freescale's i.MX, Marvell (formerly Intel) XScale, NVIDIA's Tegra, ST-Ericsson Nomadik, Qualcomm's Snapdragon, and the Texas Instruments OMAP product line.
اینو بخوند بعد پست بدید
ببین شما میگی فقط سامسونگ با arm قرار داد میبنده ... بقیه شرکتا اینجوری نیستن
اشتباه شما اینه که سامسونگو مقابل arm میدونی
سامسونگم مثله بقیه شرکتا با استفاده از arm پلتفرم میسازه
حالا ما اومدیم سامسونگو با مثلاً ti مقایسه کردیم
میگی سامسونگ ضعیفتره در حالی که مدرکی نداری
perjixen
16-02-2010, 16:18
فکر نمیکنم ال ی ارنا برای gaming خوب باشه
من خيلي توي زمينه برنامه نويسي و اين چيزها سر رشته ندارم ... ولي ميدونم خيلي بازيها روي جاوا هم اجاره ميشن ... كه ميشه گفت نسبت به جاوا بودنشون فوق العادن ( ميدونم كه جاوا براي خودش يه غوله)
الان هم شايد بگيد اين مثال چه ربطي داره...؟!؟!
گوشيه كه از flash ui ستفاده كنه ... فقط از جاوا استفاده نكرده ... يه سري توابع gui هم داره ... بنا بر بازخورد زماني هسته وسيله -اينجا گوشي- ازشون استفاده ميكنه.
هيچ شكي نيست ... كه شركتهاي Gameloft,Konami,EA Mobile و Capcom بيخود اجازه استفاده از اسمشون رو به هر شركتي نميدن ... ولي من بحثم اين هست ... كه بادا خودش يه هسته مركزي گرافيكي هست ... كه بر روي يه هسته متمركز سيستمي فعاليت ميكنه !
درباره متن باز بودنش هم ... ميشه خيلي پروتوكل زد ... ميشه حتي از SDK استفاده كرد ... كه يه جورايي توهم متن باز به همه دست بده - همون كاري كه اپل براي سافاري انجام داده-.
درنهايت ... هر چي باشه ... فعلا بايد صبر كرد ... و ديد چه اطلاعاتي ازش درز پيدا ميكنه ... يادمه وقتي آيفون معرفي شد هم بحث درباره سيستم عاملش بود ؛ چه بسا كه حرفاي شما درست باشه و من خيلي بد بين يا بدون بين باشم :-)))))
راستي ، بهتره اگه بخواييم ادامه بحث رو بريم جلوووووووووووووووووو ... توي تاپيكش ادامه بديم.
سلام دوستان....
یه مطلبی رو میگم ازتون خواهش میکنم که بدون تعصب پاسخ منو بدید
بنده قصد داشتم که گوشی htc hd2 خریداری کنم اما گفتم بزارم این نمایشگاه هم برگزار شه تا اگه گوشی بهتری از htc hd2 معرفی شد دست نگه دارم و اون گوشی رو بخرم
راستیتش روز اولی که گوشی i8520 با اون رم و رام باور نکردنی و سی پی یو احتمالی 1ghz معرفی شد من htc hd2 رو فراموش کردم و تصمیم قطعی گرفتم که با توجه به مشخصاتی که از این گوشی اعلام شد منتظر ورود i8520 باشم و این گوشی رو بخرم
اما امروز که دیدم این گوشی آب رفته و خبری از اون رمی که اعلام شد نیست و سی پی یوش هم شده 800 پشیمون شدم و باز هم دیدم که گوشی بهتر از htc hd2 معرفی نشده
حالا دوستان به نظر شما آیا این گوشیهای سامسونگی که معرفی شد یعنی i8520 و wave بدون در نظر گرفتن سیستم عامل و شکل و اندازه و قیافه فقط از لحاظ سخت افزار و همچنین امکانات چه برتری نسبت به htc hd2 دارن که منو فعلآ از خرید این گوشی منع کنه تا صبر کنم و این گوشی ها بیاد.............
در عمل که i850 که ضعیف تر از htchd2 هست چه از لحاظ سی پی یو و چه از لحاظ رم.........فقط پروجکتور این گوشی قابل توجه است..........
wave هم که از لحاظ رم نسبت به رم 448 مگابایتی و رام 500 مگابایتی htc hd2 ضعیف تر است...و همنچنین از لحاظ امکانات جانبی دیگر از قبیل وای فای روتر و قطب نما و غیره .........
خواهش میکنم بدون تعصب پاسخ منو بدید..............
pulp_152
16-02-2010, 16:19
یه خبری بود مبنی بر سیستم عامل جدید vita از سامسونگ ! ... که گفته شد در حد شایعه هستش ..
pulp_152
16-02-2010, 16:27
سلام دوستان....
یه مطلبی رو میگم ازتون خواهش میکنم که بدون تعصب پاسخ منو بدید
بنده قصد داشتم که گوشی htc hd2 خریداری کنم اما گفتم بزارم این نمایشگاه هم برگزار شه تا اگه گوشی بهتری از htc hd2 معرفی شد دست نگه دارم و اون گوشی رو بخرم
راستیتش روز اولی که گوشی i8520 با اون رم و رام باور نکردنی و سی پی یو احتمالی 1ghz معرفی شد من htc hd2 رو فراموش کردم و تصمیم قطعی گرفتم که با توجه به مشخصاتی که از این گوشی اعلام شد منتظر ورود i8520 باشم و این گوشی رو بخرم
اما امروز که دیدم این گوشی آب رفته و خبری از اون رمی که اعلام شد نیست و سی پی یوش هم شده 800 پشیمون شدم و باز هم دیدم که گوشی بهتر از htc hd2 معرفی نشده
حالا دوستان به نظر شما آیا این گوشیهای سامسونگی که معرفی شد یعنی i8520 و wave بدون در نظر گرفتن سیستم عامل و فقط از لحاظ سخت افزار و همچنین امکانات چه برتری نسبت به htc hd2 دارن که منو فعلآ از خرید این گوشی منع کنه تا صبر کنم و این گوشی ها بیاد.............
در عمل که i850 که ضعیف تر از htchd2 هست چه از لحاظ سی پی یو و چه از لحاظ رم.........فقط پروجکتور این گوشی قابل توجه است..........
wave هم که از لحاظ رم نسبت به رم 448 مگابایتی و رام 500 مگابایتی htc hd2 ضعیف تر است...و همنچنین از لحاظ امکانات جانبی دیگر از قبیل وای فای روتر و قطب نما و غیره .........
خواهش میکنم بدون تعصب پاسخ منو بدید..............
cpu که معلوم نیست .. ی موقع میبینی coretx a9 شد .. هیچی در مورد cpu معلوم نیست ! و اون 800 رو که قبل گذاشتم گفتم که در حد شایعه هستش ...
کلا این 2 گوشی نقاط ضعف و قدرت زیادی به هم دارن .. در کل هر 2 تاشون سخت افزاری از Htc hd 2 بالاتر هستند اگر سخت افزارو بلوتوث 3 یا صفحه نمایش و دوربین و این موارد هم بدونیم
اگر فقط منظورتون cpu و سرعت هستش تا بنچمارک معتبری نیاد نمیشه گفت
cpu که معلوم نیست .. ی موقع میبینی coretx a9 شد .. هیچی در مورد cpu معلوم نیست ! و اون 800 رو که قبل گذاشتم گفتم که در حد شایعه هستش ...
کلا این 2 گوشی نقاط ضعف و قدرت زیادی به هم دارن .. در کل هر 2 تاشون سخت افزاری از Htc hd 2 بالاتر هستند ... اگر سخت افزارو بلوتوث 3 یا صفحه نمایش و دوربین و این موارد هم بدونیم اگر فقط منظورتون cpu و سرعت هستش تا بنچمارک معتبری نیاد نمیشه گفت
سی پی یو i8520 که ظاهرا قطعی شده و همون 800 هستش.........پس از لحاظ سی پی یو i8520 ضعیف تر از htchd2 هست و همچنین از لحاظ رم .........رم wave هم که ضعیف تر از htc hd2 هست................
میشه دقیقآ بگید که به جز صفحه نمایش super amoled و بلوتوث ورژن 3 که اهمیت چندانی ندارد چه برتری هایی این دو تا دقیقآ از لحاظ سخت افزار نسبت به htchd2 دارن؟
pulp_152
16-02-2010, 16:53
سی پی یو i8520 که ظاهرا قطعی شده و همون 800 هستش.........پس از لحاظ سی پی یو i8520 ضعیف تر از htchd2 هست و همچنین از لحاظ رم .........رم wave هم که ضعیف تر از htc hd2 هست................
میشه دقیقآ بگید که به جز صفحه نمایش super amoled و بلوتوث ورژن 3 که اهمیت چندانی ندارد چه برتری هایی این دو تا دقیقآ از لحاظ سخت افزار نسبت به htchd2 دارن؟
باید دید cpu 800 از چه مدلی هستش .. اگه از نوع کورتکس باشه ... باید بنچمارک بیاد ..اگه از نوع امنیا 8000 باشه که نه از لحاظ سرعت قطعا htc hd 2 بالاتره
تفاوت رم 448 با 384 که اونقدر نیست بشه گفت ضعیفتره یا قوی تر یه موقع میبینی cpu و چیپ هاو بوردی که بکار رفته و همینطور gpu انقدر خوبه که Htc hd 2 حرفی برای گفتن نداره ... در کل تا اونجایی که من میدونم اسنپ دراگون بسیار عالی هستش سرعت و پردازش اما از لحاظ گرافیکی اونجور که باید کار نشده روش منظورم رو بازیها نمیشه روش حساب کرد در مقابل cortex a8
کلا بستگی داره شما یه گوشی رو چی بدونی
گوشی = سخت افزار + نرم افزار بحث نرام افزاری رو اگه کنار بزاریم
همه قطعات میشن سخت افزار
پس برتری ها
1- دوربین بهتر هر 2 تا ... چه عکاسی چه فیلمبرداری ...
فیلمبرداری با کیفیت 1280*720 با 30 فریم هر 2 تا
عکاسی wave با اینکه از نظر مگا پیکسل مساوی هستش اما چیپ استفاده شده در wave یه نوع چیپ جدید هستش که پردازش تصویر رو نسبت به حتی مدل های قبلی سامسونگ بسیار بهتر کرده همینطور رنگ بندی و شفافیت رو
2-حافظه داخلی
3- برای wave بلوتوث نسخه 3
4-صفحه نمایش super amoled .. با 16 میلیون رنگ
5- استفاده از wifi قدرتمند تر از نوع n برای هر 2 تا
6-باتری بهتر هر 2 تا
7-ویدئو پروژکتور برای 8520
قطب نما هم که دارن
ضعف هم دارن مثلا وای فای روتر ... یا صفحه نمایش کوچکتر ...
مقیسه بین htc hd2 و i8520:
برتری های i850 نسبت به htc hd2
1-صفحه نمایش super amoled و 16M colors
2-داشتن پروجکتور
3-دوربین هشت مگاپیکسل نسبت به دوربین 5 مگاپیکسل htchd2
برتری های hd2 نسبت به i8520
1- رم 448 مگابایتی در مقابل رم 384 مگابایتی i850
2-سی پی یو Snapdragon 1 GHz در مقابل سی پی یو 800 i8520 MHz
3-وای فای روتر
4-قطب نما
5-مولی تاچ
--------------
مقایسه بین htc hd2 و wave:
برتری های wave نسبت به htc hd2:
2-بلوتوث ورژن 3 در مقابل بلوتوث ورژن 2.1 htc hd2
برتری های hd2 نسبت به wave
1-قطب نما
2-وای فای روتر
3- رم 448 MB RAM و 512 MB ROM
4- مولتی تاچ
------------------
حالا عادلانه و بدون تعصب بگید کدوم برترند؟
pulp_152
16-02-2010, 17:11
مقیسه بین htc hd2 و i8520:
برتری های i850 نسبت به htc hd2
2-داشتن پروجکتور
3-دوربین هشت مگاپیکسل نسبت به دوربین 5 مگاپیکسل htchd2
4- فیلمبرداری 720p در مقابل vga
برتری های hd2 نسبت به i8520
1- رم 448 مگابایتی در مقابل رم 384 مگابایتی i850
2-سی پی یو Snapdragon 1 GHz در مقابل سی پی یو 800 i8520 MHz
3-وای فای روتر
5-مولی تاچ
--------------
مقایسه بین htc hd2 و wave:
برتری های wave نسبت به htc hd2:
2-بلوتوث ورژن 3 در مقابل بلوتوث ورژن 2.1 htc hd2
برتری های hd2 نسبت به wave
1-قطب نما
2-وای فای روتر
3- رم 448 MB RAM و 512 MB ROM
4- مولتی تاچ
------------------
حالا عادلانه و بدون تعصب بگید کدوم برترند؟
wave
قطب نما داره !
رم wave رو میدونید ؟
مولتی تاچ درسته ولی گفته شده در اینده این گوشی مولتی تاچ میشه ... الان درسته
وای فای روتر بله
برتریهارو هم که نام بردم بالا
i8520
1- مولتی تاچ به همون منوال wave هستش
2-وای فای روتر درسته
3-رم هم درسته 448 اگه واقعا فکر میکنید تاثیر زیادی داره
4-قطب نما فکر کنم داره
برتریها رو هم که بالا گفتم
اگه خواستید بیشتر مقایسه کنیم تاپیک جدا باز کنید بریم اونجا ادامه بدیم ..
wave
قطب نما داره !
رم wave رو میدونید ؟
مولتی تاچ درسته ولی گفته شده در اینده این گوشی مولتی تاچ میشه ... الان درسته
وای فای روتر بله
برتریهارو هم که نام بردم بالا
i8520
1- مولتی تاچ به همون منوال wave هستش
2-وای فای روتر درسته
3-رم هم درسته 448 اگه واقعا فکر میکنید تاثیر زیادی داره
4-قطب نما فکر کنم داره
برتریها رو هم که بالا گفتم
اگه خواستید بیشتر مقایسه کنیم تاپیک جدا باز کنید بریم اونجا ادامه بدیم ..
حالا قطب نما زیاد مهم نیست که روش زوم کنیم...ولی میشه بگید کجا گفته شده که ویو قطب نما داره؟
pulp_152
16-02-2010, 17:18
اینجا ... .....................
در کل نتیجه گیری که من کردم این بود که اگه گوشی i8520 با همون مشخصاتی که روز اول اعلام شد ارائه میشد htchd2 به زباله دان انداخته میشد....اما افسوس که نشد و همچنان به نظر من که فقط یه خریدار هستم و هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم گوشی htc hd2 سرتر میباشد...........
اینجا ... .....................
والا من الان سایت gsm arena رو چک کردم نگفتن که این گوشی قطب نما داره...
آپدیت:سایتphone arena نوشه داره.............
hasanmotori
16-02-2010, 17:27
در کل نتیجه گیری که من کردم این بود که اگه گوشی i8520 با همون مشخصاتی که روز اول اعلام شد ارائه میشد htchd2 به زباله دان انداخته میشد....اما افسوس که نشد و همچنان به نظر من که فقط یه خریدار هستم و هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم گوشی htc hd2 سرتر میباشد...........
به نظرم شما hd2 بخر
اینا ارزش صبر کردنو ندارن
منم دارم میرم امنیا 2 میخرم
pulp_152
16-02-2010, 17:30
منم برای بادای بعدی صبر میکنم ... اگه قرار بشه به صبر کردن اره ارزش نداره موافقم ...ولی بهتر از Htc hd 2 هستش .. اگه الان تو بازار میبود ارزش داشت
ali racer
16-02-2010, 22:40
بابا این I8520 Beam که هر روز کانفینگش پایین تر میاد که :13:
رمش و رومش
فیلمبرداریش که شده
720p@30fps
چه وضعیه ؟ اون از نوکیا که هیچی معرفی نکرد
سونی اریکسونم که چیز شاخی نداشت
اینم از سامسونگ که روز به روز گوشی هاش آب میرن
نمایشگاه بارسلون بدتر از این ندیده بودم!
پارسال تو اوج بحران اقتصاد جهانی ساتیو معرفی شد
8910 معرفی شد
ولی امسال هی فرت و فرت سیستم عامل معرفی میشه
از می گو و بادا گرفته تا وین فون و سیمبین^3 !!!!!
hasanmotori
16-02-2010, 22:59
فیلمبرداریش که شده
720p@30fps
مگه چی بود ؟
hd 30 فریم عالیه دیگه میخای چی باشه ؟!
ali racer
16-02-2010, 23:04
مگه چی بود ؟
hd 30 فریم عالیه دیگه میخای چی باشه ؟!
فول اچ دی :31:
hasanmotori
16-02-2010, 23:17
فول اچ دی :31:
از کی تاحالا ؟
اون موتورولا بود که فول اچدی میگرفت
pulp_152
17-02-2010, 05:23
حیفش ... a9 کجایی یادت کردیم
perjixen
17-02-2010, 11:35
يارو رو دستش نقاشي كشيده .؟!؟!؟ دي
نمایشگاه بارسلون بدتر از این ندیده بودم!
پارسال تو اوج بحران اقتصاد جهانی ساتیو معرفی شد
8910 معرفی شد
ولی امسال هی فرت و فرت سیستم عامل معرفی میشه
از می گو و بادا گرفته تا وین فون و سیمبین^3 !!!!!
آخه ديگه ميخوان چي معرفي كنن...؟!؟! ديگه سي پي يو ... رم و رام ... يا حتي روم -اين جديده توسط سامسونگ اختراع شده- ديگه جذابيت ندارن.
دوربين هم كه قربونشون ... تا شونصد مگاهرتز رفته !!! انواع دي تكت هم كه دارن ... از چشم و گوشو ... لبخند و گريه ... برو تا .... :|
يه وقتي اميد به چرخش تصوير بود ... كه الان هي فرتي ميچرخن ... سامسونگ با هر گوشيش 2 تاكارگر ميده ... كه علاوه بر چرخش تصوير گوشي ... دارنده گوشي هم به چرخش بيوفته !!!
كلاً ديگه بنظرم دنياي گوشي جذابيتي نداره ... اصرار نكنيد ... حتي شما دوست عزيز :دي.
ali racer
17-02-2010, 11:38
يارو رو دستش نقاشي كشيده .؟!؟!؟ دي
آخه ديگه ميخوان چي معرفي كنن...؟!؟! ديگه سي پي يو ... رم و رام ... يا حتي روم -اين جديده توسط سامسونگ اختراع شده- ديگه جذابيت ندارن.
دوربين هم كه قربونشون ... تا شونصد مگاهرتز رفته !!! انواع دي تكت هم كه دارن ... از چشم و گوشو ... لبخند و گريه ... برو تا .... :|
يه وقتي اميد به چرخش تصوير بود ... كه الان هي فرتي ميچرخن ... سامسونگ با هر گوشيش 2 تاكارگر ميده ... كه علاوه بر چرخش تصوير گوشي ... دارنده گوشي هم به چرخش بيوفته !!!
كلاً ديگه بنظرم دنياي گوشي جذابيتي نداره ... اصرار نكنيد ... حتي شما دوست عزيز :دي.
پاشو...پاشو برو کلوپ موتورولا ...:31:
من چند تا خورد تو ذهنم بود
یکی یه 12 مگا پیکسلی یا آندورید یا سیمبین اپن سورس
دوم 12 مگا پیکسلی با فیلمبرداری اچ دی 30 فریم
12 مگا پیکسلی با خروجی اچ دی ام ای
اصلا یه 12 مگا پیکسلی خشک و خالی
هیچ کدوم معرفی نشدن !:31:
perjixen
17-02-2010, 12:10
من نميدونم چرا همه با موتو بودن من مشكل دارن !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
منكه ميدونم شماها از كجا خط ميگيريد ... ميدونم به انجمن چيز وصليد -شايدم وسليد يا وثل- حدالقل بريد نسخه جديد فايرفاكس رو بگيريد ، همون بتاهه :31:
مهم نيت آدماسسسسسسسس !!! :-)))))
ولي جدي علي -ملقب به علي *** (بيپ)- اين يارو ... موجه -wave- به نظرم همه چي كامله !
گفتم كه بعدش ديگه دوربين شونصد مگاهرتزي به چش نمياد ... نكه نميادا ... ولي دره ديزي بازه ... حياط خونه ما كجاست ! هي مگاش رو ميبرن بالا !
فيلم برداري هم كه ديگه تو سر چيز بزني ، همه hd شده ! فكر كنم فقط س ئي كه هنوز CIF ميگيره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S A M S U N G
17-02-2010, 13:27
سلام .
سامسونگ به جفت گوشیها مالتی تاچ اضافه کرد :دی .
Wave و Beam .
مخلصیم .
perjixen
17-02-2010, 13:31
همچي مياد خبر ميده ... اضافه شده ... انگار ميره از بقال سره كوچه ميگيره !
پارسال هم سامسونگ همينطوري بود ... اومد وسط بارسلون -پيش اون فواره هههه- گوني پهن كرد ... آيگوشكوب ارائه كرد !!!
راستي ، كيبرد سامان خراب شده ... فقط ميتونه تشكر كنه :31:
گوشی s8500 سامسونگ در اوایل سه ماه ی دوم سال جاری به بازار ارائه میشود:
the Samsung S8500 Wave will be available in early second quarter of this year in the following countries: Austria, Bulgaria, Croatia, Germany, Greece, the Netherlands, Poland, Romania and Slovakia.
pulp_152
17-02-2010, 16:27
cpu 8520 یا اینه ...
S5PC100 833mhz ARM Cortex-A8 ساخت سامسونگ
یا این
OMAP3440 - 800 MHz ARM Cortex-A8
کدومشون میتونن HD 30 فریم بگیرن؟
hasanmotori
17-02-2010, 16:34
cpu 8520 یا اینه ...
S5PC100 833mhz ARM Cortex-A8 ساخت سامسونگ
یا این
OMAP3440 - 800 MHz ARM Cortex-A8
کدومشون میتونن HD 30 فریم بگیرن؟
هر دوتاش میتونه
دوتاش از یه هسته و شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی استفاده میکنن
ولی واسه رقابت با x10 و nexux one سی پی یوش باید 1 گیگا بشه
pulp_152
17-02-2010, 17:05
خوب اگه cortex باشه و 30 فریم بگیره ... مشکلی از لحاظ سرعت نداره قابلیت رقابت رو هم داره با cpu جت و امنیا 8000 تفاوتش زیاده ... در ضمن این cpu های خود سامسونگ اینجور که فهمیدم خوراکشون فقط بازیو کارهای گرافیکیه که از بقیه سرترن تو این مسئله ...
این انتن چیه؟
hasanmotori
17-02-2010, 17:15
خوب اگه cortex باشه و 30 فریم بگیره ... مشکلی از لحاظ سرعت نداره قابلیت رقابت رو هم داره با cpu جت و امنیا 8000 تفاوتش زیاده ... در ضمن این cpu های خود سامسونگ اینجور که فهمیدم خوراکشون فقط بازیو کارهای گرافیکیه که از بقیه سرترن تو این مسئله ...
این انتن چیه؟
انشاالله تعالا اف ام ترنسمیتر خوبوه :27:
total_overdose
17-02-2010, 17:25
انشاالله تعالا اف ام ترنسمیتر خوبوه :27:
سلام
بابا مگه آنتن رادیو تلوزیون ایرانه:31:
آنتن اف ام ترنسمیتر که اینجوری نیس.البته معمولا:31:
hasanmotori
17-02-2010, 17:27
سلام
بابا مگه آنتن رادیو تلوزیون ایرانه:31:
آنتن اف ام ترنسمیتر که اینجوری نیس.البته معمولا:31:
آقای اوردزد حسودی نکن
این اف ام ترنسمیتره خوبوه
ینی بردش خیلی بیشتر از نوکیاست
ینی مثلاً من میزارمش خونه شما هم میگیره :27:
SAEED_BARCELONA
17-02-2010, 18:19
ینی مثلاً من میزارمش خونه شما هم میگیره
این که دیگه اف ام ترنسمیتر نیست. احتمالا ماهواره امیده:دی
S@nti@go_s&k
17-02-2010, 18:53
احتمالا نسخه کره ایشه
چون اکثرا انی کالای سامسونگ گیرنده تلویزیون دارن .
pulp_152
17-02-2010, 19:39
فکر نمیکنم ... نسخه اصلی هستش .. مربوط به mwc و بازار جهانی
amir_rafie
18-02-2010, 12:18
سلام دوستان...
در پست های قبلی دیدم گفته شده کلاک Halo i8520 یک گیگا هرتز نیست بلکه 800 مگا است.هرچقدر نگاه کردم منبعی برای این ادعا پیدا نکردم. میشه یکی دوتا منبع موثق به من معرفی کنید. با تشکر.
pulp_152
18-02-2010, 14:28
سلام دوستان...
در پست های قبلی دیدم گفته شده کلاک Halo i8520 یک گیگا هرتز نیست بلکه 800 مگا است.هرچقدر نگاه کردم منبعی برای این ادعا پیدا نکردم. میشه یکی دوتا منبع موثق به من معرفی کنید. با تشکر.
بفرمایید..........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.