PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فشرده سازی تصویر یک ویدیوی آموزشی

confesseur
05-02-2010, 19:38
سلام و خسته نباشید بچه ها
یه پرژه تحویل به استاد دارم
از من خواسته شده سه تا آموزش ویدیویی بسازم با کیفیت بالا و حجم مناسب
من با divx convertor و mpeg direct maker و چند تای دیگه کار کردم و راضی نیستم
در حال حاضر فایلم رو بصورت avi و بدون کدک زدم (un compress ) در نتیجه حدود دو گیگ حجمشه و دلم میخاد با کمک شما این کارو انجام بدیم
1-کدک چی پیشنهاد میکنید؟
2-نرم افزار چی؟
3-تنظیمات چی؟
و سایر نظرات
ضمنا جست و جو کردم ولی به چیزی که میخاستم نرسیدم
تشکر بچه ها

Mr Andersson
07-02-2010, 02:08
درود;

PROCODER 3.0

توجه توجه... استخدام با حقوق بالا.

به یک تایپیست مجرب مسلط به انگلیسی بصورت تمام وقت نیازمندیم. فرد مرد نظر پس از تست های گوناگون تائید صلاحیت شده و پس از قبولی در مصاحبه میباست هر 5 دقیقه یکبار (ولو کمتر) عبارت انگلیسی Procoder 3.0 را تا زمان رلیس شدن Procoder 4 در انجمن تایپ نماید. با کمال قدردانی از شما..
انجمن میکس و مونتاژ.

.................................................. .................................................. ...........................................

علي طهماسبي
07-02-2010, 11:29
توجه توجه... استخدام با حقوق بالا.

به یک تایپیست مجرب مسلط به انگلیسی بصورت تمام وقت نیازمندیم. فرد مرد نظر پس از تست های گوناگون تائید صلاحیت شده و پس از قبولی در مصاحبه میباست هر 5 دقیقه یکبار (ولو کمتر) عبارت انگلیسی Procoder 3.0 را تا زمان رلیس شدن Procoder 4 در انجمن تایپ نماید. با کمال قدردانی از شما..
انجمن میکس و مونتاژ.

آقا مهيار جان سلام
حقوق و مزاياش ججوريه :31:

Mr Andersson
08-02-2010, 00:45
دریافت کارت آفرین و صد آفرین بصورت ماهانه:31: این حرفی که دارم میزنم روش حساب نکنید ولی صحبت هایی در مورد کارت هزار آفرین هم شده:46: علی جان شما که استادی به شما جاهای مهم تر نیاز داریم...

علي طهماسبي
08-02-2010, 12:33
علی جان شما که استادی به شما جاهای مهم تر نیاز داریم...

ما شاگرد شماييم در كل در خدمتيم :11: