مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید لپ تاب
dj.juniors
05-02-2010, 19:17
سلام دوستان من قصد خرید یه لپ تاب رو دارم چون زیاد وارد نیستم نمی دونم چی بخرم
داداشم یدونه 1564 خریده اما من می خوام یه مدل دیگه بخرم چه نو چه کار کرده
قیمت هم تا 650 باشه خوبه
حالا شما چی پیشنهاد می کنید
پیشاپیش ممنون از همه:11::11::11:
dj.juniors
06-02-2010, 12:57
کسی نیست...........
قیمت هم تا 650 باشه خوبه
acer 5740 مدل خوبیه قیمتش هم تقریبا 720000 تقریبا همون کانفیگ 1564 داره. یه تاپیک در مورد این مدل تو همین بخش وجود داره بهتره یه نگاهی به کانفیگ و قیمتهاش بندازید.
من یک و دویست سیصد دارام نمیدونم چه برندی و چه مدلی بگیرم اپلو خیلی دوست دارام ولی میگن با این پول وایو بگیر من سرعت و گرافیک بالا با ظاهر خو میخواهم اگه مدل خوبی سراغ دارید ممنون میشم
darkzside
03-05-2010, 21:59
من یک و دویست سیصد دارام نمیدونم چه برندی و چه مدلی بگیرم اپلو خیلی دوست دارام ولی میگن با این پول وایو بگیر من سرعت و گرافیک بالا با ظاهر خو میخواهم اگه مدل خوبی سراغ دارید ممنون میشم
به نظر من مدل ASUS N61JQ رو بگیر با گارانتی سازگار 1450000 ...ولی مطمئن باش که بهترین انتخاب تو این رنج قیمت البته با این پول میتونی سونی ویا اچ پی هم بگیری ولی مطمئنا با کانفینک پایینتر اینم مشخصات اسوس
CPU:CORE I7 720
RAM:4GB DDR3
HDD:640 GB
VGA:ATI 57301GB GDDR3
LED 16 INCH
WINDOWS SEVEN 64 BIT
1*USB 3
.....وکلی امکانات دیگه تازه یو اس بی 3 هم داره...ولی مهمترین دلیلی ک اینو انتخاب کردم اینبود که رم وسی پی یو وکارت گرافیک مثلث قدرتمندی رو تشکیل دادن ...مثلا تو همین رنج قیمت تو سونی با سی پی یو ورم یکسان گیر میاد ولی خوب کارت گرافیکشون ضعیفتره تو اچ پی هم همینطور در ضمن نباید از کنار کیفیت فوق العاده محصولات اسوس به راحتی گذشت....در مورد کیفیت همین بس که من هیچ جا از لب تاب های اسوس بد نشنیدم...تازه کیفیت صفحه نمایش این محصولات هم خیلی خوبه وبعد از سونی قرار میگیره ....در اخر این بهترین پیشنهادی بود که میتونستم بهت بدم:5:
soroush20
13-05-2010, 11:31
قیمت هم تا 650 باشه خوبه
به نظر منم ايسر5740 از همه بهتره.قيمت خوبي هم داره.
منم ميخوام همين مدل رو بخرم
به نظر من مدل ASUS N61JQ رو بگیر با گارانتی سازگار 1450000 ...ولی مطمئن باش که بهترین انتخاب تو این رنج قیمت البته با این پول میتونی سونی ویا اچ پی هم بگیری ولی مطمئنا با کانفینک پایینتر اینم مشخصات اسوس
CPU:CORE I7 720
RAM:4GB DDR3
HDD:640 GB
VGA:ATI 57301GB GDDR3
LED 16 INCH
WINDOWS SEVEN 64 BIT
1*USB 3
.....وکلی امکانات دیگه تازه یو اس بی 3 هم داره...ولی مهمترین دلیلی ک اینو انتخاب کردم اینبود که رم وسی پی یو وکارت گرافیک مثلث قدرتمندی رو تشکیل دادن ...مثلا تو همین رنج قیمت تو سونی با سی پی یو ورم یکسان گیر میاد ولی خوب کارت گرافیکشون ضعیفتره تو اچ پی هم همینطور در ضمن نباید از کنار کیفیت فوق العاده محصولات اسوس به راحتی گذشت....در مورد کیفیت همین بس که من هیچ جا از لب تاب های اسوس بد نشنیدم...تازه کیفیت صفحه نمایش این محصولات هم خیلی خوبه وبعد از سونی قرار میگیره ....در اخر این بهترین پیشنهادی بود که میتونستم بهت بدم:5:
سلام . این قیمت با گارانتی چند وقته هست ؟
Mehrdad092000
14-05-2010, 04:24
سلام . این قیمت با گارانتی چند وقته هست ؟
شما میتونی تخفیفم بگیری
زیر 1400 میتونی بگیری الانا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.