ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معمولا دوست دارید ترانه هایی که گوش میدید به چه زبانی باشه؟

H a m e e d
05-02-2010, 19:02
سلام.
تصمیم گرفتم یه نظرسنجی بذارم و ببینم که نقش و تاثیر زبان خواننده (و در عین حال شاعر) در علاقه شما نسبت به موسیقی ای که گوش میدید و لذتی که از اون می برید چه سهمی داره؟ (که مسلما نمیتونه نداشته باشه:46:)
خب، اگه از خودم شروع کنم، من بیشتر از هر زبان دیگه ای انگلیسی رو برای ترانه سرایی و ترانه خوانی می پسندم.
هم اینکه بیشتر از همه بهش عادت کردم از اول (حتی ترانه های فارسی بسیار کم گوش میدم)
هم اینکه چون یه زبان بین المللیه و مرزها رو در نوردیده، هنرمندان بسیاری از سراسر جهان با نژادها و زبانهای گوناگون حالا حتی بدلایل تجاری و مشهور شدن هم که شده (البته نه در مورد همه) به این زبان روی آوردن و حالا واقعا گستره وسیعی از خواننده های جهان تعدادی کار به زبان انگلیسی هم در کارنامشون دارن.
جدای از همه اینها، بنظر خودم بهترین Foreign Language ای هستش که یه نفر میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه، چنانکه خیلی از ما ها که انگلیسیمون در حد متوسطی هم هست از گوش دادن به ترانه های انگلیسی یا خوندن Lyrics اونها یه چیزایی متوجه میشیم و بهتر میتونیم نسبت به کل ترانه حس بگیریم، مثلا در قیاس با یه ترانه اسپانیایی که ممکنه خیلی هم شنیدنی و نشاط بخش باشه اما هیچی ازش سر در نمیاریم. این پاراگراف کلا در مقام مقایسه بین ترانه هایی به زبانهای بیگانه (غیرمادری) با هم بود.
اما اگه بخوام با ترانه های به زبان مادریم مقایسه ش کنم، برمی گرده به بحث شناخت و عادت که باعث شد انگلیسی رو ترجیح بدم به فارسی، کما اینکه نمیتونم بگم از شنیدن بعضی ترانه های فارسی لذت نمی برم ولی همونطور که گفتم برام اولویت نداره.
این پاراگراف آخری رو بیشتر ادامه نمیدم چون بیشتر به سمت بحث مقایسه موسیقی ایرانی و خارجی کشیده میشه که تو تایپیکهای دیگه به اندازه کافی سرش بحث و احیانا جدل شده.

پس حالا منتظر نظرات زیبای شما هستم.:40:

MehranVB
06-02-2010, 17:19
منم امریکایی (نه بریتیش) و بعدش لاتین (اسپانیایی)

ramin1988
06-02-2010, 18:54
نمیدونم چرا ما ایرانیا اینطوری هستیم ؟

به جرات میتونم بگم 80 % کسایی که آهنگ های انگلیسی گوش میدن چیزی ازش متوجه نمیشن و نصف بیشترشون میگن چون کلاس داره گوش میدیم .

البته امیدوارم به کسی بر نخوره .

من فقط فارسی گوشم میدم مرسی از تایپیک .

hamidghoty
06-02-2010, 19:02
حالا يكي خاست اهنگ بدون كلام گوش كنه تكليفش چيه؟؟؟

sourena
06-02-2010, 19:05

به جرات میتونم بگم 80 % کسایی که آهنگ های انگلیسی گوش میدن چیزی ازش متوجه نمیشن و نصف بیشترشون میگن چون کلاس داره گوش میدیم .

دوست عزيز موسيقي سليقه اي هست!

من خودم ديوونه ترنس هستم....و از هر موزيكي خوشم بياد متنش رو از اينترنت ميارم و در حد توان ترجمه ميكنم يا ميدم برام ترجمه كنن! پس همه هم مثل هم نيستن.....

خود من واقعا نميتونم داريوش و مجيد خراطها گوش كنم!!! اصلا تو مخم نميره و نميتونم باهاش رابطه برقرار كنم.

پس نبايد نقش سليقه رو اين وسط ناديده بگيريم :)

در ضمن يك سري آهنگهاي ايراني كلاس زيادي داره....مثل اندي! درسته همه گوش ميدن...ولي واقعا موندگاره :11:

شاهزاده خانوم
06-02-2010, 19:11
همه چی غیر المانی:دی

MOHAMMAD2010
06-02-2010, 19:30

خداییش تشکر خالی از این پست کافی نبود
---------------------------------------------------
آره درسته که موسیقی سلیقه ای هستش و بعضی ها واقعا دوست دارن که خارجی گوش کنن ، بعضی ها هم که کاملا شعرو میفهمن
ولی خداییش این دوستمون راست میگه یه عده خیلی زیادی فقط به خاطر کلاس آهنگ خارجی گوش میکنن !

satrianism
06-02-2010, 19:35
باید اهنگ با درون ادم حرف بزنه حالا به هر زبونی باشه.البته اگه ادم زبونهای دیگه ای بلد باشه خوب با ترانه هاش هم راحت تر ارتباط بر قرار میکنه اونها رو میفهمه .پس بستگی به زبانهای درکی هر فرد و همونطور که گفتم ارتباط برقرار کردن اهنگ با شنونده که میتونه حتی از طریق موزیکش هم باشه تاثیر گزار باشه :5:

pandemonium
06-02-2010, 21:23
از لحاظ زیبایی موسیقیایی بیان کلمات و عبارات برای من اینچنین هست:

- فارسی خودمون زیباست. و پتانسیل بالا برای آهنگین بودن رو داره.
به شرطی که در سبکهای موسیقیایی متناسب با خودش استفاده بشه .
این همه شاعر بزرگ و پرآوازه جهانی از زبان فارسی برخاسته اند . مولوی،حافظ، خیام،سعدی...
این نشان از پتانسیل بالای موسیقیایی زبان فارسی داره .(چون شعر خودش نوعی بیان آهنگین هست . موزون هست و موسیقیاییست)

-آلمانی
بر عکس خیلی ها که از زبان آلمانی خوششون نمیاد، من زبان آلمانی رو بسیار دوست دارم .
از نظر موسیقیایی و بیانشون کاملا میپسندم آهنگهای آلمانی رو .
همون خشکی و به اصطلاح خشونت خاص در بیان این زبان رو دوست دارم در آهنگها .
(برای مثال همین ویژگی خیلی میتونه متناسب باشه برای موسیقی متال ! به این نکته رسیده ام در آهنگهای متال آلمانی زبان)
آلمان از نظر موسیقی هم بسیار ممتاز هست و موسیقی این کشور در بسیاری از سبکها ممتاز و سرآمد هست .

-انگلیسی
انگلیسی رو هم از نظر زیبایی موسیقیایی بسیار دوست دارم .
خصوصا اینکه در قالب سبکهای مورد علاقه من کاملا جا میگیره و مچ هست .

MehranVB
06-02-2010, 23:47
-آلمانی
بر عکس خیلی ها که از زبان آلمانی خوششون نمیاد، من زبان آلمانی رو بسیار دوست دارم .
از نظر موسیقیایی و بیانشون کاملا میپسندم آهنگهای آلمانی رو .
همون خشکی و به اصطلاح خشونت خاص در بیان این زبان رو دوست دارم در آهنگها .
(برای مثال همین ویژگی خیلی میتونه متناسب باشه برای موسیقی متال ! به این نکته رسیده ام در آهنگهای متال آلمانی زبان)
آلمان از نظر موسیقی هم بسیار ممتاز هست و موسیقی این کشور در بسیاری از سبکها ممتاز و سرآمد هست .

آلمان مگه گروه متال حرفه ای هم داره؟ فکر کنم موسیقی آلمان بیشتر به خاطر سبک تکنو و همینطور کلاسیک چند سده گذشته معروف باشه!

akharwarbaz
06-02-2010, 23:58
من فارسي .
چون تو هر سبكي اگه درست استفاده بشه ازش واقعا زيبا ميكنه اهنگو
:11:

I3 E L O \/ E D
07-02-2010, 00:58
آلمان مگه گروه متال حرفه ای هم داره؟ فکر کنم موسیقی آلمان بیشتر به خاطر سبک تکنو و همینطور کلاسیک چند سده گذشته معروف باشه!
بله که داره! اونم یکی از کله گنده هاش از اون باحالاش : دی
Rammstein
فقط آهنگ Adis اینو گوش بده شما با صدای بلند اونموقع ارزش موسیقی این تیپی رو میبینی : دی
...
انصافا بین زبان ها انگلیسی بیشترین کشش رو برای انواع و اقسام مختلف موسیقی داره!
البته با تاکید فراوان نه بریتیش! فقط آمریکن...
حالا شما بیا با فارسی متال اجرا کن : دی
ارزش آهنگ انگلیسی تازه وقتی معلوم میشه که شما معنیشم بفهمی نه برای کلاس!!!

pandemonium
07-02-2010, 01:16

خسته نباشید !

خب مشخصه شما چندان اهل متال نیستید .

آلمان در سبک های مختلف موسیقی متال بسیار فعال و قدرتمند هست .
کسانی که متال زیاد گوش میدند کاملا در جریان هستند .

چند نمونه اسم ببرم:

ٍٍEmpyrium:
این گروه جاودانه با اینکه سبک بسیاری از آهنگهاشون neo-folk هست. ولی شاهکارهای Folk Doom Metal فوق العاده زیبا و ماندگاری رو هم خلق کردند .

Lacrimas Profundere:
گروه قدرتمند و پرآوازه آلمانی که در سبکهای Doom Metal، Gothic Metal و Gothic Rock کار میکنند.

Sun of the Sleepless:
پروژه فوق العاده آلمانی که هنوز هم سرآمد سبک Ambient Black Metal محسوب میشه .

َAnti:
گروه Depressive Black Metal که از بهترین و قدرتمند ترین گروه ها در این سبک هستند .

Nocte Obducta:
گروه Black Metal آلمانی که موسیقی بسیار قدرتمندی رو دارند .از بیشتر گروه های Black Metal نروژی پر سر و صدا به مراتب سرتر هستند .

Haggard:
گروه Symphonic Metal آلمانی بسیار اصیل و کاملا پایبند به روح موسیقی کلاسیک .
بدون شک از بهترین های سبک symphonic Metal هستند .

Rammstein
شاید بتونم بگم معروف ترین گروه دنیا در سبک Industrial Metal هستند .

و
....

حرفه ای که چه عرض کنم !!این گروه هایی که اسم بردم بهترین ها در دنیا هستند در سبک های خودشون و سر آمد اند.

بسیاری از گروه های متال قدرتمند دیگر هم در آلمان وجود دارند .

-----------------------------------------

ضمنا آلمان در سبک های دیگری مثل ترنس،New Age، الکترونیک(الکترونیک خالص)، ، فولک، کلاسیک ،و ... بسیار فعال و قدرتمند هست .

attractive_girl
07-02-2010, 23:51
سلام
من قبلا آهنگاي ايروني بيشتر گوش ميدادم ولي جديدا مودم عوض شده با آهنگاي خارجي حال ميكنم . آهنگاي انگليسي هم بيشتر گوش ميدم ولي آهنگاي اسپانيولي هم دوست دارم

mehryazdan
08-02-2010, 00:02
فارسی از خواننده های قدیمی بیشتر میپسندیدم
الان انگلیسی ترکی و عربی بیشتر گوش میدم
در ضمن اگر دوست دارید آهنگ متفاوت بشنوید ترانه های الیسا به زبان عربی پیشنهاد میکنم دانلود کنید ببینید چیه واقعا از وقتی به الیسا گوش میکنم دیگه ترانه های دیگه برام جالب نمیاد
برای نمونه ایامی بیکرو دانلود کنید یا غمناک اگر خواستید انا بستغرب علیه

tirdad_60
09-02-2010, 15:33
من اکثرا فارسی گوش میدم
البته آثار زیادی در موسیقی به زبان انگلیسی وجود داره که منحصر به فرده و واقعا عالی هست
وحتی در صورت آشنایی نداشتن به زبان انگلیسی گوش دادن این اثار لذت بخش هستند

اما سالیان درازی که به موسیقی کلاسیک ایرانی گوش میدم
این عادت رو در من بوجود اورده که به شعر و معنی اون خیلی توجه میکنم

حال عدم تسلط کافی به ادبیات و زبان انگلیسی باعث میشه
نتونم ارتباطی در حد و اندازه اون آثار باهاشون برقرار کنم
و زیاد موسیقی غیر ایرانی گوش نمیدم

نیکی پناهتان:40:

10
10-02-2010, 00:12
1.فارسی 2.انگلیسی 3.ترکی

gmuosavi
10-02-2010, 00:18
من چون بیشتر به موسیقی کار اهمیت میدم ، حتی اگه زبانش رو هم متوجه نشم ،‌ اگه موسیقی زیبایی داشته باشه لذت میبرم

فارسی- انگلیسی - یونانی - ترکی - اسپانیولی و ...

خلاصه هرچیزی که از موسیقیش خوشم بیاد

halflife g
10-02-2010, 13:42
بسته به خود موسيقي و قدرت اون نوع موسيقي داره ...........وقتي ميخوام موسيقي كلاسيك ايراني گوش بدم مشخصا ميرم سمت زبان فارسي........وقتي ميخوام موسيقي ترنس رو كه ديوونشم گوش بدم ميرم سراغ زبون انگليسي چون ترنس رو اونا ميفهمن چيه(مثل بقيه سبكا) ....وقتي هم كه بخوام راك گوش بدم بازم انگليسي گوش ميدم و خدا رو شكر هم معناشونو ميفهمم و اگرم نفهميدم از ايينترنت lyrics هاشو برميدارم......... .گاها هم تركي گوش ميدم (بالاخره چون خودم هم ترك هستم )

كلا موسيقي امروزي كشور ما خداييش چي داره كه من بيام گوش بدم...؟؟ميرم موسيقي كشوري رو گوش ميدم كه حاليشونه چي به چيه

DJ POLESTAR
10-02-2010, 20:40
عرض شود خدمت دوستان عاشق موسیقی که موسیقی کاملا سلیقه ای هستش و دلیلم نمیشه به کسی ایراد گرفت که مثلا تو که انگلیسی بلد نیستی چرا به موسیقی انگلیسی بیشتر علاقه داری. دلیل اینکه بیشتر افراد از موسیقی خارجی مخصوصا انگلیسی خوششون میاد علتش نوآوری و تازه بودن موسیقی هاشون هست و هم اینکه زبان بین المللیست. حالا تو هر سبکی که میخواد باشه...
بنده خودم یکی از دیوانگان موسیقی الکترونیک مخصوص سبک ترنس هستم و که از هر سبک دیگه ای بیشتر میپسندم و بنظر خودم این آهنگ هارو بیشتر حس میکنم! حالا میخواد با وکال انگلیسی باشه یا بی وکال که بنده هم چندان با موسیقی انگلیس مشکل ندارم و مفهوم متن موسیقی رو تا حدودی میفهمم بعدشم هرچی که بیشتر به مضاقم خوش بیاد گوش میکنم و لذت میبرم حالا میخواد رپ باشه یا راک باشه یا پاپ یا... البته فقط انگلیسی با دیگر زبانها بیشتر نمیحالم!
و اما موسیقی داخلی که بهتره بنده نظر ندم چون خیلی ها توان دیدن واقیعت رو ندارن! ! ! اما به گفته ی دستمون بسنده میکنم که میگن:

كلا موسيقي امروزي كشور ما خداييش چي داره كه من بيام گوش بدم...؟؟ميرم موسيقي كشوري رو گوش ميدم كه حاليشونه چي به چيه

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

نه دوست عزیز به هیچ کس بر نمیخورده
اما با کمال احترامی که به شما قایلم:11: اما یه حرف دوستانه بهتون میگم (تقاضا دارم بهتون بر نخوره): شما بهتره همون "مجید خراطها"تون رو گوش بدین و به موسیقی و سبک های دیگر کاری نداشته باشین.

AB
10-02-2010, 20:50
من خودم بیشتر آهنگ های ترکی و انگلیسی گوش میدم.ترکی به این دلیل که زبون خودمه و انگلیسی به خاطر این که خوب متوجه میشم.

فارسی هم فقط آهنگ های قدیمی مثل گل های رنگارنگ و بعضی بی کلام ها مثل بیژن مرتضوی.اصلا آهنگ های چرت و پرت امروزی رو گوش نمیدم.مخصوصا اونایی که داخل کشور تولید میشن هم از لحاظ محتوا و هم کیفیت هیچی برای عرضه ندارن.

H a m e e d
10-02-2010, 22:00
ای کاش اون کسایی که سایر زبان ها رو انتخاب کردن، تو تایپیک هم کامنت میفرستادن و مشخص میکردن که منظورشون چه زبانی هست؛ برام جالبه بدونم ایرانیها جز این زبانهایی که انتخاب کردم موسیقیهایی به زبانهای دیگه هم گوش بدن، چون من سعی کردم پرمخاطب ترین زبانها رو در نظر بگیرم که علاوه از ایران، در جهان هم همین 8 زبان بیشتر مورد توجه مخاطبان ترانه ها قرار داره.
ضمنا یکی از دوستان گفتن که فقط به نوع موسیقی کار اهمیت میدن حالا از هر زبانی میخواد باشه؛ فقط میخواستم بگم نظر من متفاوته، مثلا ترانه های خاور دور (چین و ژاپن و کره و تایوان) رو ذکر میکنم که با اینکه آهنگای قشنگی دارن، ولی چون از زبونشون خوشم نمیاد حس میکنم صدای Vocalist اثر روی زیبایی موسیقیشون تاثیر منفی داره و برام دافعه ایجاد میکنه:13:ولی در عوض آهنگای instrumental شونو دوست دارم.