مشاهده نسخه کامل
: .: مشكل با كامپوزيت :.
Borhan72
05-02-2010, 15:47
سلام...
چرا وقتی آبجكتمو روی يه تصوير قرار ميدم حالت Transparency به خودش ميگيره؟؟؟
اينطوری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فکر کنم دلیلش اینه که موقع رندر همراه با کانال الفا رندر کردی و متریال شیشه ای هم که بهش دادی،پشت زمینش موقع رندر سیاه بوده،و وقتی تو تو فتوشاپ یا برنامه میکس بازش میکنی او پشت زمینه سیاه حذف میشه،و عکسی که پشتشه دیده میشه.
دقیق متوجه منظورت نشدم برهان
ولی فکر کنم بخاطر نور هست باید صحنه رو مثل عکس نورپردازی کنی
Borhan72
05-02-2010, 19:26
سلام
فکر کنم دلیلش اینه که موقع رندر همراه با کانال الفا رندر کردی و متریال شیشه ای هم که بهش دادی،پشت زمینش موقع رندر سیاه بوده،و وقتی تو تو فتوشاپ یا برنامه میکس بازش میکنی او پشت زمینه سیاه حذف میشه،و عکسی که پشتشه دیده میشه.
ممنون رفيق...
نه اونطوری نيست...
جسمم فقط رفلكت داره و تو خود مكس با يه تصوير كامپوزيتش كردم...
دقیق متوجه منظورت نشدم برهان
ولی فکر کنم بخاطر نور هست باید صحنه رو مثل عکس نورپردازی کنی
بدون نور و اينا هم همينطوريه...
حميد جان منظورم اينه:
من يه Plane برای زمين گذاشتم زير يه Sphere...
بعدش يه عكس رو با متريال Standard و تكسچرش رو بصورت Screen به Plane دادم....
برای HDRI هم از همون تصوير استفاده كردم...
ولی رفلكت هام طوری روی تصوير ميفته كه انگار جسمم شيشه ای هستش و Transparety داره...
N O V A L I S
05-02-2010, 20:46
به نظرم مشکل از تنظیمات متریال کره (مثلا IOR ) باشه.. بذار برم یه تست کنم ببینم چی میشه..
SSS_HHH_OOO
05-02-2010, 21:09
مشکل کارت از اینه که همون بکگراند که یه صفحه صافه رو توقع داری رو کره بازتاب بده
باید برای بازتاب یه تصویر hdri گرد بذاری دور تا دور تا اون بازتاب بشه
بعدا بکگراند رو به شیوه های مختلف میشه تغییر داد
N O V A L I S
05-02-2010, 22:14
منم به دلیل بالا فکر کردم ولی نتونستم توجیهی برای ترانسپرنس شدنش پیدا کنم.. هنوز هم نفهمیدم!
می خواستی به هم چین چیزی برسی برهان؟
Borhan72
06-02-2010, 14:08
مشکل کارت از اینه که همون بکگراند که یه صفحه صافه رو توقع داری رو کره بازتاب بده
باید برای بازتاب یه تصویر hdri گرد بذاری دور تا دور تا اون بازتاب بشه
بعدا بکگراند رو به شیوه های مختلف میشه تغییر داد
سلام شهاب...
آره خوب...
منم HDRI گذاشتم روش و ميشه ببا فتوشاپ هم بك گراندش انداخت ولی ميخوام سايه هاش تو مكس زده بشه كه طبيعی شه...
منم به دلیل بالا فکر کردم ولی نتونستم توجیهی برای ترانسپرنس شدنش پیدا کنم.. هنوز هم نفهمیدم!
می خواستی به هم چین چیزی برسی برهان؟
آره دقيقآ....
الان برای اين Plane ای كه گذاشتی زير اينا از حالت Screen استفاده كردی؟؟؟
SSS_HHH_OOO
06-02-2010, 20:33
خوب برای اینکه سایه ها تو مکس زده بشه که میشه باید لایه لایه رندر کنی و بعد تو فتوشاپ لایه های رو بندازی رو هم
N O V A L I S
06-02-2010, 23:12
با تنظیمات Coordinates مپت کار نداشته باش.. فقط اگر لازم شد بچرخونش یا با U و V ش بازی کن.. زیرش ام یه Plane خم شده گذاشتم! (از همین ها که برای رندر می سازیم.) که نمی دونم چه قد راه صحیحی باشه.. محض تمرین بود..
برای بهتر شد سایه های زیر کره ها هم AO رو تو متریال کف فعال و تنظیم کردم..
Pejvak61
07-02-2010, 12:54
سلام...
چرا وقتی آبجكتمو روی يه تصوير قرار ميدم حالت Transparency به خودش ميگيره؟؟؟
اينطوری:
من فكر ميكنم فقط Reflect داره. Transparency نيست نگران نباش. براي اينكه امتحان كني ميتوني در پشت كره يه جسمي بذار ميفهمي Reflect داره يا Transparency.
Borhan72
07-02-2010, 13:43
خوب برای اینکه سایه ها تو مکس زده بشه که میشه باید لایه لایه رندر کنی و بعد تو فتوشاپ لایه های رو بندازی رو هم
مرسی شهاب....
ممنونتم...
وای واسه رندر های خفن خيلی طول ميكشه...
ولی جواب ميده...
مرسی...
با تنظیمات Coordinates مپت کار نداشته باش.. فقط اگر لازم شد بچرخونش یا با U و V ش بازی کن.. زیرش ام یه Plane خم شده گذاشتم! (از همین ها که برای رندر می سازیم.) که نمی دونم چه قد راه صحیحی باشه.. محض تمرین بود..
برای بهتر شد سایه های زیر کره ها هم AO رو تو متریال کف فعال و تنظیم کردم..
دستت درد نكنه عزيز....
خيلی كمكم كردی...
ممنون...
Pejvak61
08-02-2010, 20:13
من خيلي در مورد اين رندر لايه به لايه و ادغام در فتوشاپ شنيدم ولي تا حالا اصلاً در موردش تحقيق نكردم. آيا منبعي، آموزشي چيزي دارين كه ارائه بدين؟
البته اگر نام اصلي اين تكنيك رو هم بگين كافيه سرچش به عهده من.
Borhan72
08-02-2010, 20:24
من خيلي در مورد اين رندر لايه به لايه و ادغام در فتوشاپ شنيدم ولي تا حالا اصلاً در موردش تحقيق نكردم. آيا منبعي، آموزشي چيزي دارين كه ارائه بدين؟
البته اگر نام اصلي اين تكنيك رو هم بگين كافيه سرچش به عهده من.
راستش چيز زياد تخصصی نيست....
فكر كنم برای همين مشكل من بايد به طور مثال كار زير رو انجام بدم...:
آبجكتمو اول گزينه ی Visible To Camera توی گزينه ی Properties اش رو غير فعال كنم تا سايه ی آبجكتم و ... به جز خودش رندر شه...
بعد آبجكتمم جدا رندر كنم و با فتوشاپ بذارمشون رو هم....
SSS_HHH_OOO
09-02-2010, 00:42
خوب روش اصلی این کار اینه که شما توی رندر تنظیم کنید که رندرتون لایه لایه به شما داده بشه
مثلا تو مکس شما توی تب آخر تنظیمات رندر که اسمش elements هست میرید تیکش رو میزنید فعال میشه و بعد شروع میکنید لایه هایی که لازم دارید رو وارد میکنید تا وقتی رندر شد اون لایه ها رو جدا بهتون بده
بعدش اون لایه ها رو تو فتوشاپ میذارید رو هم و blending mode رو براشون عوض میکنید
به این روش میگن layer blending
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.