PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SQL چیست ؟

mah.s
05-02-2010, 15:08
سلام
می خواستم در مورد sql اطلاعاتی داشته باشم که چی هستش ؟(در این مورد هیچی نمی دونم) اگه ممکنه دوستان توضیحی در این مورد بدن ممنون میشم و اگه کتابی هم هست که sql رو ازسیر تا پیاز توضیح میده معرفی کنند(البته فارسی باشه) ممنون:11:

bad_boy_2007
05-02-2010, 21:47
SQL یک استاندارد برای بانکهای اطلاعاتی است که توسط Ansi پایه گذاری شده . یک نمونه از این استاندارد که توسط مایکروسافت برای بانکهای اطلاعاتی SQL Server تعریف شده است T-SQL نامیده میشود . این استاندارد در اغلب موارد ویژگی هایی دارد که در Ansi-SQL وجود ندارد یا محدود است .

بصورت کلی SQL به دو دسته DML و DDL تقسیم بندی میشوند :

زبان DDL که زبان تعریف داده ها نیز نامیده میشوند (Data Definition Language) برای ایجاد بانک اطلاعاتی ، جداول ، قیدها ، کلیدها ، و بطور کلی تعریف ، حذف کردن و تغییر دادن عناصر ساختاری (Schema) در بانک اطلاعاتی بکار میرود

زبان DML هم که عموما برای برنامه نویسان بانک اطلاعاتی آشناست برای دسترسی و تغییر داده ها بکار میرود سع دستور اصلی این زبان عبارتند از :
Insert
Delete
Update

آرام جان گل
06-02-2010, 11:53
برای sql کتاب مفاهیم بنیادی پایگاه داده تألیف سید محمد تقی روحانی رانکوهی کتاب خیلی خوبیه البته فصلهای آخرش مربوط به sql هست من از این کتاب شروع کردم و الان به sql خیلی مسلطم

sinaaeeni
06-02-2010, 16:34
سلام دوست گرامی
اگه تو google یه جستجو بکنی کلی مطلب براتون میاد
اینم تو این سایت که خیلی وقت پیش گذاشته بودم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bad_boy_2007
06-02-2010, 23:04
برای sql کتاب مفاهیم بنیادی پایگاه داده تألیف سید محمد تقی روحانی رانکوهی کتاب خیلی خوبیه البته فصلهای آخرش مربوط به sql هست من از این کتاب شروع کردم و الان به sql خیلی مسلطم

متاسفانه مجبور بودم کل سرفصل کتب فوق را حدود 3 دور بخونم (فکر کنم 700 صفحه سرفصل) ، بهیچ عنوان توصیه نمیکنم . این کتاب با ترجمه های فارسی قلمبه و سلمبه فقط بیخود گیج میکنه . (البته این نظر شخصیه منه)

دو تا کتابخوندم که باهاشون خیلی حال کردم :
راهنمای SQL 2000 در 21 روز انتشارات نص (حدود 500 صفحه)
راهنمای SQL Server Express205 انتشارات ناقوص (حدود 700 صفحه)

bad_boy_2007
06-02-2010, 23:12

متاسفانه مجبور بودم کل سرفصل کتب فوق را حدود 3 دور بخونم (فکر کنم 700 صفحه سرفصل) ، بهیچ عنوان توصیه نمیکنم . این کتاب با ترجمه های فارسی قلمبه و سلمبه فقط بیخود گیج میکنه . (البته این نظر شخصیه منه)

دو تا کتابخوندم که باهاشون خیلی حال کردم :
راهنمای SQL 2000 در 21 روز انتشارات نص (حدود 500 صفحه)
راهنمای SQL Server Express205 انتشارات ناقوص (حدود 700 صفحه)

mah.s
07-02-2010, 19:22
از همه دوستان ممنونم:11:

anvar.net
08-02-2010, 23:29
اگه خفن دنبال مسئله فوق هستی , ... بیا پایین

این چند کتاب تو این زمینه کاملا تائید شده هستند

آموزش SQL Server 2005

انتشارات نص - ترجمه سیروسیان

آموزش Transact SQL در 21 روز

انتشارات نص - ترجمه سیروسیان

این یکی رو هم می تونی بصورت PDF گیر بیاری

ایجاد بانک های اطلاعاتی در vb.net 2005 , تالیف محمد رضا جعفری , انتشارات واژگان خرد , مشهد سال 1387

networkman2010
17-02-2010, 00:23
سلام دوست عزیز
ایت وبلاگ من در مورد SQL هست دوست داشتی سری بزن
SQLSERVER2010.PERSIANBLOG.IR