مشاهده نسخه کامل
: دمای مناسب برای 'PENTIUM D' چنده
سلام
این سیستم منه
CPU : 3.00GHZ
MB : GIGABYTE GA-8N-SLI
RAM: 2 GIG
GRAPHIC :7300LE 512MB
توی بازی دما این جوریه
cpu 64 gpu 63 cas 34
توی محیط ویندوز این جوری
cpu 56 gpu 56 cas 31
و کلا دما CPU و GPU از 52 تا65 هست با برنامه SpeedFan
فن CPU چند وقت پیش سوخت عوصش کردم ویه جنیوس قرمز خریدم 5 تومن
یه فن هم روبه روی کارت گرافیکه پاورم هم 250 وفن زیر نداره
حالا این دما ها زیاد نیست اگه هست چی کار کنم کم بشه
مشخصات دقیق CPU
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:11:
mojtabaalemi
05-02-2010, 15:49
براي pentium d كه گرم ترين پردازنده اينتله خوبه و نرماله .
براي pentium d كه گرم ترين پردازنده اينتله خوبه و نرماله .
ممنون ----:46:
2تا بازی سبک اجرا بود دما شد 71 که فکنم خیلی باشه خود اینتل توسیاتی چیزی دمای خوب رو برای مدلاش نگفته
بازم ممنون:11:
منم همین مدل cpu رو دارم دمای عادی توی ویندوز 72 درجست
فن هم براش گرفتم خمیر سلیکون هم زدم ولی تاثیر نداشت
به نظر شما چیکار کنم.
Pentium D مزخرفه، دمای طبیعیش همینه کلاً، کاریش نمیشه کرد راحت تا 70 بالا میره و عین خیالشم نیست مصرف بالایی هم داره تنها راه اینه که کولینگ غیر استوک بزارید روش که برای همچین CPU اصلاً ارزش هزینه کردن نداره.
منم همین مدل cpu رو دارم دمای عادی توی ویندوز 72 درجست
فن هم براش گرفتم خمیر سلیکون هم زدم ولی تاثیر نداشت
به نظر شما چیکار کنم.
ممکنه فن cpu عمرش تموم شده باشه بعد دو سال دیگه کارش تمومه:13:
Pentium D مزخرفه، دمای طبیعیش همینه کلاً، کاریش نمیشه کرد راحت تا 70 بالا میره و عین خیالشم نیست مصرف بالایی هم داره تنها راه اینه که کولینگ غیر استوک بزارید روش که برای همچین CPU اصلاً ارزش هزینه کردن نداره.
ممنون عزیز برادر پس نرماله
amd>intel
07-02-2010, 13:48
دما بالاست . خمیر سیلیکون بزن قبل از اینکه فن رو بذاری ولی بهتره از یک فن خوب مثل hyper 212 کولر مستر استفاده کنی
دما بالاست . خمیر سیلیکون بزن قبل از اینکه فن رو بذاری ولی بهتره از یک فن خوب مثل hyper 212 کولر مستر استفاده کنی
چطوری استاد؟
امید خان Pentium D ها دما 70 بالا نیستا و راحت به این دما میرسن.
mojtabaalemi
07-02-2010, 19:33
نمیرزه برای این cpu وانگهی افزودن فن به کیس اثر خوبی خواهد داشت با هزینه ی کم .
CPU من E8400 در حالت عادی دماش 45 ولی به محض اینکه بهش فشار میارم میره رو 65 تا 70 به نظر شما نرماله؟
CPU من E8400 در حالت عادی دماش 45 ولی به محض اینکه بهش فشار میارم میره رو 65 تا 70 به نظر شما نرماله؟
برای e8400 عادیه، میتونی یه کولینگ غیر استوک بخری براش اگر دمای کمتری میخوای.
mojtabaalemi
08-02-2010, 17:27
برای e8400 عادیه، میتونی یه کولینگ غیر استوک بخری براش اگر دمای کمتری میخوای .
خیر . باید کولینگ از نو درست نصب شه و توی بایوس فندرست تنظیم شه . این دما برای 45 نانومتر زیاده .
خیر . باید کولینگ از نو درست نصب شه و توی بایوس فندرست تنظیم شه . این دما برای 45 نانومتر زیاده .
دمای Critical برای اکثر پردازندههای Core 2 بالای 72 درجست و زیر این دما بدون هیچ مشکلی تا ساعتها کار میکنن. E8400 هم برای مدتی زیر فشار که باشه با کولینگ استوک راحت دماش بالای 65 میرسه.
mojtabaalemi
08-02-2010, 22:37
این که کاریش نمیشه درست ولی اگه درست نصب شه و بایوس درست تنظیم شه با رسیدن دور فن توی لود به حدود 3000 دور در دقیقه از 50 درجه رد نباید بشه .
سیستم من از CPU پنتیوم D استفاده میکنه و درجه حرارتش بیشتر از 60 نشده. در حالت عادی خارج از ویندوز روی 40 تا 42 سانتیگراد متغیره و باهاش هیچ مشکلی ندارم. تا موقعهای که ویندوز کاملاً لود میشه فن CPU نمیچرخه و انگار CPU خنکه.
احتمالاً دمای زیاد CPU که دوستان عرض کردند به ورژن بایوس بر میگرده. یه نگاهی به CPU Support مادربوردتون بندازید ببینید این مین چه نوع CPU رو با چه ورژنی از بایوس ساپورت میکنه. اونوقت دمای CPU به حالت نرمالش بر میگرده.
سیستم من از CPU پنتیوم D استفاده میکنه و درجه حرارتش بیشتر از 60 نشده. در حالت عادی خارج از ویندوز روی 40 تا 42 سانتیگراد متغیره و باهاش هیچ مشکلی ندارم. تا موقعهای که ویندوز کاملاً لود میشه فن CPU نمیچرخه و انگار CPU خنکه.
احتمالاً دمای زیاد CPU که دوستان عرض کردند به ورژن بایوس بر میگرده. یه نگاهی به CPU Support مادربوردتون بندازید ببینید این مین چه نوع CPU رو با چه ورژنی از بایوس ساپورت میکنه. اونوقت دمای CPU به حالت نرمالش بر میگرده.
CPUتون چیه دقیقاً؟
مشخصات cpu شما چیه بعد فن خود ش هست عوص نشده
اون CPU Support مادربرد چیه کجاس
سایت intel.com درجه مناسب رو زیر 39°C نوشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جوری میشه دور در دقیقه رو برای فن ها افزایش داد
:11:
sinapishro
10-02-2010, 23:12
cpu من intel celeron D347 3.06Mhz است
من فنش رو تازه عوض کردم خمیر سیلیکونم زدم ولی دمای عادیش که با برنامه Fanspeed اندازه گرفتم خیلیییی زباده اگه باهاش هیچ کاری نکنم بالای 76 هست اگه برامه ای رو اجرا کنم از 86 شروع میشه تا وقتی که حدوده به 103 درجه می رسه که پی سی خاموش میشه
چرا دماش انقدر زیاده چیکار میشه کرد؟
عملا کاری نمیتونم باهاش بکنم چون تا یه برنامه تجرا میکنم cpu 100% میشه بعضی اوقاتم هنگ میکنه
لطفا راهنمایی کنید سرعت فنم فک کنم کم و زیاد میشه هی از روو صداش میفهمم دور فنم از 3000 تا حدود 3700 هست
sinapishro
11-02-2010, 01:52
تو رو خدا یکی کمک کنه من سیستمم هر 1 ساعت یه بار خود به خود خاموش میشه
بعد باید نیم ساعتم صبر کنم دوباره خنک شه.
لطفا راهنمایی کنید.
من فنش رو تازه عوض کردم خمیر سیلیکونم زدم ولی دمای عادیش که با برنامه Fanspeed اندازه گرفتم خیلیییی زباده اگه باهاش هیچ کاری نکنم بالای 76 هست اگه برامه ای رو اجرا کنم از 86 شروع میشه تا وقتی که حدوده به 103 درجه می رسه که پی سی خاموش میشه
عملا کاری نمیتونم باهاش بکنم چون تا یه برنامه تجرا میکنم cpu 100% میشه بعضی اوقاتم هنگ میکنه
لطفا راهنمایی کنید سرعت فنم فک کنم کم و زیاد میشه هی از روو صداش میفهمم دور فنم از 3000 تا حدود 3700 هست
سلام
اول تنضیمات مادربوردت رو پیشفرض کن بعد اگه فرقی نکرد فن اضافه کن
SpeedFan هم بین 2 تا 5 درجه بیشتر نشون میده
اما بهترین کار خرید یه فن خوب که فکنم 20 یا30 تومن خرج داره البته دور فن شما که خیلی خوبه ازمن 1800
خمیر رو هم این جوری میزنن
:19:
دوستان برنامه ای برای زیاد کردن دور فن نداریم:46:
این اشتباهیه که اکثراً میکنن و فروشندهها اکثراً چیزی حالشون نیست شما فن نامناسب برای CPUتون خریدید، مثلاً الان تو بازار فن Core 2 به خاطر کثرت این CPU تو بازار زیاده فروشندهها هم بعضاً این فنها رو برای Pentium D یا Celeron D (فرقی نداره جفتشون یه مزخرفه) میفروشن به مشتری کم اطالاع، غافل از اینکه این فنها اصلاً توان خنک کردن این CPUها رو ندارن.
حتماً زمان خرید فن دقت کنید اگر فن استوک میخرید حتماً فن قدیمی CPU نسل خودتون باشه اگر غیر استوک میخرین روی جعبههاشون مینویسه از چه نسلها و CPUهایی پشتیبانی میکنه.
این اشتباهیه که اکثراً میکنن و فروشندهها اکثراً چیزی حالشون نیست شما فن نامناسب برای CPUتون خریدید، مثلاً الان تو بازار فن Core 2 به خاطر کثرت این CPU تو بازار زیاده فروشندهها هم بعضاً این فنها رو برای Pentium D یا Celeron D (فرقی نداره جفتشون یه مزخرفه) میفروشن به مشتری کم اطالاع، غافل از اینکه این فنها اصلاً توان خنک کردن این CPUها رو ندارن.
حتماً زمان خرید فن دقت کنید اگر فن استوک میخرید حتماً فن قدیمی CPU نسل خودتون باشه اگر غیر استوک میخرین روی جعبههاشون مینویسه از چه نسلها و CPUهایی پشتیبانی میکنه.
من این مدل فن رو انتخاب کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر دور فن بالا 4500 دور در دقیقیه چیز خوبیه تو مارکای دیکه مثهCooler Master یه چیزی شبیه این هست
با قیمت مناسب ممنون میشم مدل و محل خرید این فن ها رو بهم بگید
من این مدل فن رو انتخاب کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر دور فن بالا 4500 دور در دقیقیه چیز خوبیه تو مارکای دیکه مثهCooler Master یه چیزی شبیه این هست
با قیمت مناسب ممنون میشم مدل و محل خرید این فن ها رو بهم بگید
انتخاب فن بسته به CPU هست و انتظاراتی که شما دارین، همیشه فن دور بالا خوب نیست مخصوصاً اگر کسی دنبال صدای کم باشه دور بالای فن عذاب آوره براش، کولینگم با کولینگ زمین تا زیر زمین فرقشه یه کولینگ بادی ممکنه در دور پائین فن به راحتی حرارت رو مهار کنه و صدای زیادی هم اینطوری فنش تولید نمیکنه یه کولینگی هم ممکنه دقیقاً عکسش باشه.
والا حالا اینکه چی مناسبه من خیلی تو جریانات بازار و اینا نیستم نمیدونم الان چه مدلهایی تو بازاره بهتره در بخش مشاوره این سوال رو بپرسید.
Peter-959
17-02-2010, 01:08
سلام
این سیستم منه
CPU : 3.00GHZ
MB : GIGABYTE GA-8N-SLI
RAM: 2 GIG
GRAPHIC :7300LE 512MB
توی بازی دما این جوریه
cpu 64 gpu 63 cas 34
توی محیط ویندوز این جوری
cpu 56 gpu 56 cas 31
و کلا دما CPU و GPU از 52 تا65 هست با برنامه SpeedFan
فن CPU چند وقت پیش سوخت عوصش کردم ویه جنیوس قرمز خریدم 5 تومن
یه فن هم روبه روی کارت گرافیکه پاورم هم 250 وفن زیر نداره
حالا این دما ها زیاد نیست اگه هست چی کار کنم کم بشه
مشخصات دقیق CPU
با توجه به اینکه سیستمت 478 اما قطعات خیلی خوبی داری !.....:13::18:
میخواستم بدونم گرافیکت خودش 512ست یا از رمت کم میکنه ؟:20:
با تشکر.
mojtabaalemi
17-02-2010, 09:53
میخواستم بدونم گرافیکت خودش 512ست یا از رمت کم میکنه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هنوز توی تفکرات قدیمی؟ 512 واینا کشکه 7300 همون 7300 ه حالا 1 گیگ رم بذار روش هیچ تاثیری تو بازیا نداره الان یه 8600 با 256 مگ رم که 40 تومنه 5 برابر اون قویه و هربازی که بخوای تا 1280*1024 اجرا میکنه.
Peter-959
18-02-2010, 03:25
شما هنوز توی تفکرات قدیمی؟ 512 واینا کشکه 7300 همون 7300 ه حالا 1 گیگ رم بذار روش هیچ تاثیری تو بازیا نداره الان یه 8600 با 256 مگ رم که 40 تومنه 5 برابر اون قویه و هربازی که بخوای تا 1280*1024 اجرا میکنه.
دوست عزیز دقت نکردی .
سیستم بالا تا جایی که من فهمیدم AGP هست ، این در صورتی که گرافیک 512 برای گرافیکای AGP یکم زیاده(حداقل من تا به حالا ندیدم.)و تا جایی هم که از اهل فن شنیدم برای گرافیکای AGP ،رم 512 غیر ممکنه.
اگر باشه خیلی ارزش داره.
در ضمن AGP ها 7300 بالا تر فکر نمی کنم داشته باشه.
با توجه به اینکه سیستمت 478 اما قطعات خیلی خوبی داری !.....:13::18:
میخواستم بدونم گرافیکت خودش 512ست یا از رمت کم میکنه ؟:20:
با تشکر.
اگه مدل cpu رو میگی 775 lgaنه 478 بله (خودش 128 هست)از رم سیستم برمیداره
من کارم با این را میفته اخریشم Mass Effect 2 که با 1024 روونه
شنیدم جمهوری فن من زیاد داره بالای بازار موبایل ببینیم چی میشه
ممنون از دوستان:40:
mojtabaalemi
18-02-2010, 19:21
در ضمن AGP ها 7300 بالا تر فکر نمی کنم داشته باشه.
خیر . برای agp آخرین گرافیکا اینان:
nvidia geforce 7600 gs
amd radeon 4650 agp
من کارم با این را میفته اخریشم Mass Effect 2 که با 1024 روونه
اینم گرافیک مورد نیازی که رسما اعلام شده
Video Card = 256 MB (with Pixel Shader 3.0 support). Supported Chipsets: NVIDIA GeForce 6800 or greater; ATI Radeon X1600 Pro or greater. Please note that NVIDIA GeForce 7300, 8100, 8200, 8300, 8400, and 9300; ATI Radeon HD3200, and HD4350 are below minimum system requirements. Updates to your video and sound card drivers may be required. Intel and S3 video cards are not officially supported in Mass Effect 2.
دقت کن چیپ مهمه و مقدار حافظه هم 256 حالا برو خوشحال گرافیک 1024 بخر ولی با 9400 و 9500 و 4650 و اینا کاری ردیف نمیشه و چیپ قوی میخواد .نوشته 7300 و 8100 و 8200 و 8400 و 9300 و اینا بدرد نمیخورن .
من یدونه pentium d 3.0ghz دارم با مین asus p5ld2 x/1333
وقتی سیستم بوت میشه و میرم توی تنظیمات بایوس دما رو 75 درجه میره
همه کار هم کردم
هم سیلیکون زدم هم بایوس رو اپدیت کردم و...
به نظر شما چیکار کنم؟
mojtabaalemi
21-02-2010, 10:39
یه فن به خود کیس که هوا خارج میکنه اضافه کن و اگه میتونی یه فن هسته مسی بخر براش ولی درکل مشکلی نیست و این سری کلا داغن .
siamak.exe
07-03-2010, 15:21
cpu از E8400 به پایین خوب نیست ! Pentium D دورانش گذشته !
mojtabaalemi
07-03-2010, 19:06
cpu از E8400 به پایین خوب نیست !
دوست عزیز برای هر کاربردی یک پردازنده مناسبه و 8400 در معدود کاربردایی ارزش خرید داره و گرنه با پولش میشه 4 هسته ای amd خرید .و در مورد دو هسته ای هایی چون 5300 هم کاملا خوب هستند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.