مشاهده نسخه کامل
: مودم و access point
roozbeh1369
05-02-2010, 12:08
من یک مودم adsl مدل tp-link 8811 دارم و یک access point مدل tp-link tl-wr340g حالا
من دو تا سیستم دارم یکیش دسکتاپ هست و نه کارت شبکه داره نه کارت وایرلس
و یکیشم لپ تاپم که هم کارت شبکه داره هم وایرلس حالا من تا اینجاشو میدونم که باید یوزر و پسورد adsl خودم رو به مودم بدم که وقتی مودم روشن شد خودش به اینترنت متصل بشه حالا بعدش چیکار باید بکنم منظور اتصال و تنظیمات هست
undertaker_ss
05-02-2010, 17:32
من یک مودم adsl مدل tp-link 8811 دارم و یک access point مدل tp-link tl-wr340g حالا
من دو تا سیستم دارم یکیش دسکتاپ هست و نه کارت شبکه داره نه کارت وایرلس
و یکیشم لپ تاپم که هم کارت شبکه داره هم وایرلس حالا من تا اینجاشو میدونم که باید یوزر و پسورد adsl خودم رو به مودم بدم که وقتی مودم روشن شد خودش به اینترنت متصل بشه حالا بعدش چیکار باید بکنم منظور اتصال و تنظیمات هست
نگفتید می خواید چی کار کنید؟
roozbeh1369
05-02-2010, 19:05
نگفتید می خواید چی کار کنید؟
خوب تابلوئه که میخوام اینترنت استفاده کنم حالا من خودم این رو پیدا کردم اما امتحان نکردم
مودم دو تا پورت داره هم Ethernet هم usb اگر من usb رو به دسکتاپ وصل کنم و Ethernet رو به پورت wan اکسس پوینت اینطوری هم دسکتاپ وصل میشه هم اینکه لپ تاپ میتونه اکسس پوینت رو شناسایی کنه این طور میشه و ممکنه ممنون میشم پاسخ بدین
بعدهم هر گوشی یا لپ تاپ دیگه ای که جستجو کنه میتونه از اینترنت استفاده کنم چطور میتونم شبکه رو ایمن کنم که کسی یه غیر از خودم نتونه استفاده کنه
undertaker_ss
06-02-2010, 01:00
خوب تابلوئه که میخوام اینترنت استفاده کنم حالا من خودم این رو پیدا کردم اما امتحان نکردم
مودم دو تا پورت داره هم Ethernet هم usb اگر من usb رو به دسکتاپ وصل کنم و Ethernet رو به پورت wan اکسس پوینت اینطوری هم دسکتاپ وصل میشه هم اینکه لپ تاپ میتونه اکسس پوینت رو شناسایی کنه این طور میشه و ممکنه ممنون میشم پاسخ بدین
بعدهم هر گوشی یا لپ تاپ دیگه ای که جستجو کنه میتونه از اینترنت استفاده کنم چطور میتونم شبکه رو ایمن کنم که کسی یه غیر از خودم نتونه استفاده کنه
ممکن بود بخواید شبکه کنید فقط :31:
آره راهش درسته فقط باید تنظیمات مودم رو تغییر بدین و نوع کانکشن رو به جای bridge بذارید PPPOE
برای وایرلس هم از wep استفاده کنید
roozbeh1369
06-02-2010, 10:46
ممکن بود بخواید شبکه کنید فقط :31:
آره راهش درسته فقط باید تنظیمات مودم رو تغییر بدین و نوع کانکشن رو به جای bridge بذارید PPPOE
برای وایرلس هم از wep استفاده کنید
خوب اما چطور میتونم access point رو امن کنم که کسی نتونه وصل بشه و از اینترنت استفاده کنه
باید کد سخت افزاری(mac) لپ تاپت رو به مودم بدی
بسته به نوع مودم روشش فرق داره
معمولا توی تب ادونسه
دقیقش رو از isp بپرس
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
باید کد سخت افزاری(mac) لپ تاپت رو به مودم بدی
بسته به نوع مودم(منظورم اکسس پوینته!) روشش فرق داره
معمولا توی تب ادونسه
دقیقش رو از isp بپرس
saeedbnbn
15-02-2010, 04:01
با سلام و درود خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم كه بپرسم و جايي از p30world بهتر پيدا نكردم از همه عزيزاني كه مي تونن كمك كنن خواهش ميكنم كمكم كنن . از همگي ممنون .
1- مي خواستم بدوم hub switch des با dgs در برند dlink چه فرقي داره اصلا يه هاب سوئيچ 16 تايي خوب چيه؟ و چه مشخصاتي داره .
2- اگه بخوايم يه شبكه كوچيكو با يك مودم adsl2 داشته باشيم و يك سوئيچ كه توسط يه server مديريت بشه بهتره از پورت شبكه مودم استفاده بشه يا usb اگه از پورت شبكه مودم بشه بايد يه سوئيچ وصلش كنيم يا خود سرور. آخه سرور يه جاي كابل rj45 كه واسه شبكه هست كه بيشتر نداره اونوقت بايد 2 تا lan داشته باشيم؟
3- اكه بايد مودم به هاب وصل شه اينتوري همه كامپيوترا دسترسي ندارن؟ چجري فقط از طريق سرور كنترل ميشه تو سويچ بره كه به همه وصل. تورو خدا كمكم كنيد واقعا ديووه شدم انقدر گشتم.
تا عمري خدا بده دعاتون ميكنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.