ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست اندازه قطر سایه با جسم!

xeNociDe
05-02-2010, 08:29
سلام دوستان فوروم باز کسی هست که درباره قطر جسم با سایه و بالعکس مطلبی داشته باشه!؟

معلم فیزیکمون گیر اساسی داده اگر دارید بزارید هم من و هم دیگران ازش استفاده ببرن!

seymour
05-02-2010, 22:43
سلام دوستان فوروم باز کسی هست که درباره قطر جسم با سایه و بالعکس مطلبی داشته باشه!؟

معلم فیزیکمون گیر اساسی داده اگر دارید بزارید هم من و هم دیگران ازش استفاده ببرن!
دنبال مطلب فارسی هستی یا زبان اصلی؟ ... اگه فارسی بخوای که کافیه توی موتورهای جستجو مثل گوگل و یاهو کلیدواژه های سایه+قطر+جسم رو سرچ کنی فرضاً ... جوابهای مرتبط زیادی میاره که میتونی مناسب ها رو انتخاب کنی .. اگه انگلیسی میخوای هم بگو.

xeNociDe
06-02-2010, 15:49
فکر کردی عقلم نرسیده؟؟؟
از زمین و زمان بریدم که اومدم اینجا دارم التماس میکنم!

seymour
06-02-2010, 22:56
فکر کردی عقلم نرسیده؟؟؟
از زمین و زمان بریدم که اومدم اینجا دارم التماس میکنم!
برداشت من اینه که مطلب به انگلیسی میخوای .. چه حجمی داشته باشه؟ .. آیا مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کافیه؟ (از سایت ناسا)

Farbod2
15-02-2010, 21:52
بابا این که چیزی نیست !
سال اولی؟؟؟؟؟؟؟
منم همین طور : دی
من به صورت نکته ای این پایین برات نوشتم :
1-اگر چشمه نقطه ای -------> ابعاد سایه با فاصله جسم تا چشمه رابطه عکس دارد ، ( اون کمتر اون بیشتر :31: ) جسم بزرگ تر -------- > سایه بزرگ تر
2- طول نیم سایه با فاصله جسم تا چشمه رابطه عکس و با اندازه جسم رابطه مستقیم دارد .
3- اگر چشمه گسترده و جسم از نظر اندازه با هم برابر --------> طول سایه ثابت
اینا نکات اندازه بودن
من چیزی از نکات فاصله و .... ننوشتم چون نخواستی :31: بنویسم ؟
در ضمن اگر درباره اندازه جسم و سایه در چشمه گسترده میخوای مجبورم از فاصله و ... هم بنویسم ، بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

xeNociDe
18-02-2010, 20:34
بابا این که چیزی نیست !
سال اولی؟؟؟؟؟؟؟
منم همین طور : دی
من به صورت نکته ای این پایین برات نوشتم :
1-اگر چشمه نقطه ای -------> ابعاد سایه با فاصله جسم تا چشمه رابطه عکس دارد ، ( اون کمتر اون بیشتر :31: ) جسم بزرگ تر -------- > سایه بزرگ تر
2- طول نیم سایه با فاصله جسم تا چشمه رابطه عکس و با اندازه جسم رابطه مستقیم دارد .
3- اگر چشمه گسترده و جسم از نظر اندازه با هم برابر --------> طول سایه ثابت
اینا نکات اندازه بودن
من چیزی از نکات فاصله و .... ننوشتم چون نخواستی :31: بنویسم ؟
در ضمن اگر درباره اندازه جسم و سایه در چشمه گسترده میخوای مجبورم از فاصله و ... هم بنویسم ، بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره اولی هستم ولی این کم بود بیشتر ندارین الانه که صفر بگیرم!:41: