مشاهده نسخه کامل
: افزونه جدید انجمن و البته یه مشکل بزرگ !
سلام
تو تایپیک زیر من هر چی پست میزنم به پست قبلیش اضافه میشه،و تو یه پست جدید زده نمیشه،دلیلش چیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو بالاش مینویسه:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
S@nti@go_s&k
04-02-2010, 17:07
احتمالا یه مد باید باشه بخای پشت سر هم پست بدی اینجور میشه یا باید یکی بعد از شما پست بده یا یه زمانی بگذره تا به پست هات
اضافه شه.
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
بله همینطور که گفتم دیدی؟
بعد از من باید کسی پست بده یا یه زمانی که خود ادمین به عنوان پیشفرض گذاشته باید بگذره.:11:
به خاطر راهنماییت مچکرم.:11:
vahid_vaezinia
04-02-2010, 21:12
سلام ! :31:
حتما تا حالا متوجه شدید وقتی دو پست پشت سر هم بدید چه اتفاقی میوفته ! پست ها با هم ترکیب میشن ! :20:
بین دو پست نوشته میشه : " ---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ---------- "
در نظر اول خیلی امکان خوبیه ! ولی گاهی هم مشکل ساز میشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمولا پست های عکس دار رو با 2-3 عکس در هر پست قرار میدیم تا صفحات خیلی سنگین نشه ! و کسانی که از اینترنت ذغالی استفاده میکنن بتونن تاپیک رو باز کنند !
ولی با این افزونه جدید تمام پست ها با هم ترکیب میشن و حجم تاپیک میشه این هوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم این تاپیک تایید بشه تا شاید یه چیزی بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
$*BEHNAM*$
05-02-2010, 00:01
اگه اینجوری بشه برای بعضی تاپیک هایی که یه سری قوانین خاص داره مشکل پیش میاد مثلا من که توی تاپیک تک آهنگ فعالیت دارم برای این تاپیک آهنگ ها رو توی یه پست جدا قرار ندیم خیلی صفحه شلوغ میشه .
بله مد ضد اسپم هست انگار ....
هم توی گالری مشکل ساز هست هم دانلود موسیقی !
و شاید خیلی جاهای دیگه !
;)
Electronic-Arts
05-02-2010, 00:37
یک پلاگین جدید تو انجمن نصب شده و پست های پشت سر هم رو ادغام میکنه
رضا صادقی
05-02-2010, 09:58
الكترونيك جان درست ميگه برا يكي از دوستان من هم پيش اومده كه پست پشت سر هم بزني اذغام ميشن
به نظر من كه بسيار عالي هست نظر شما چيه؟
Scary Feelings
05-02-2010, 11:05
اصلا هم عالی نیست . . تو خیلی جاها مشکل درست میکنه!
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
ولی جالبه :دی
befermatooo
05-02-2010, 13:32
اگه برای تست بوده , بهتره برش دارن
اما اگه بخواد همیشگی باشه , دیگه ...
vahid_vaezinia
05-02-2010, 14:01
الان برای کسانی هم که ADSL ایرانی دارن باز کردن اون صفحه واقعا مشکله
H a m e e d
05-02-2010, 14:10
بیشتر از عکس، تو تایپیکهای دانلود فیلم و دانلود موسیقی دردسر ساز میشه.
ای کاش زودتر این مشکل برطرف بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک امکان مفید هست
البته به مرور زمان اشکالاتش کشف میشه و تغییراتی در اون داده میشه که از این دست مشکلات نداشته باشیم
vahid_vaezinia
05-02-2010, 15:08
این یک امکان مفید هست
البته به مرور زمان اشکالاتش کشف میشه و تغییراتی در اون داده میشه که از این دست مشکلات نداشته باشیم
مرسی ! این مشکل بر طرف شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
$*BEHNAM*$
05-02-2010, 22:54
باید یه کاری کرد که همه جا استفاده نشه ، بعضی تاپیک ها واقعا خیلی شلوغ میشه .
توی انجمن موضوعات علمی هم جلو کار مارو میگیره
چون اکثرا تاپیک هایی هست که در مرود یه موضوع پست میدن
هر تاپیک هم تعداد معدودی افراد توش فعالیت دارن
اینطوری ادغام بشه توهم میریزه
برای ادغام یه بازه زمانی وجود داره
فقط اگر شما با فاصله زمانی کوتاه مطالب رو پشت سر هم ارسال کتید ادغام میشه
در غیر این صورت هر پست بصورت جداگانه ارسال میشه
چند دقیقه هست بازه زمانیش ؟
فکر می کنم اگه یه گزینه زیر قسمت ارسال باسخ کنار گزینه آیا امضای شما نمایش داده شود؟ بذارین که با تیک زدنش بست ها رو ادغام نکنه مشکل برطرف میشه.
فارسی ندارم از حروف عربی استفاده می کنم. اون ب ها رو خودتون تغییرش بدین.
برای ادغام یه بازه زمانی وجود داره
فقط اگر شما با فاصله زمانی کوتاه مطالب رو پشت سر هم ارسال کتید ادغام میشه
در غیر این صورت هر پست بصورت جداگانه ارسال میشه
باز هم زمان مناسب نیست . چون همانطور که دوستان گفتند ممکن هست یک نفر بخواهد چند عکس را در یک بازه زمانی کوتاه ارسال کند که مشکل ساز می شود.
انجمن عکس از سیستم ادغام پست خارج شد نباید دیگه مشکلی باشه
farshidshd
06-02-2010, 15:39
سیستم بسیار عالی و کارایی هست که خیلی زودتر از این ها باید راه اندازی می شد
با تشکر از شما مدیر محترم
به نظر من امکان خیلی خوبیه ، مخصوصا داخل تاپیک هایی که نیاز به پاسخ گویی سریع هست و فاصله پست ها به چند دقیقه بیشتر نمیکشه
اینطوری از شلوغ شدن تاپیک جلوگیری میشه
.::SMS::.
06-02-2010, 16:08
چقدر فاصله باید بین دو تا پست باشه تا ادغام نشن؟
.::SMS::.
07-02-2010, 14:30
چقدر فاصله باید بین دو تا پست باشه تا ادغام نشن؟
کسی نبود جواب بده؟
قاهر - Gahir
07-02-2010, 15:50
خب تنها مشکل ظاهری که داره اینه که نوشتهاش انگلیسی هست !!!! :27:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
و وسط چین نیز نیست !!! بهتر بود علاوه بر متن یک خط جدا کنندهای هم زیرش داشت تا بیشتر مشخص بشه ! ... مثل خطوط افقی .
در ضمن ، فکر کنم این بستهی Update جدید ویبی باشه !!!
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
کسی نبود جواب بده؟
خب باید منتظر شد که مدیرا و ادمینها چی میگن !!! در ضمن میتونی خودت به صورت تجربهای ( آزمون خطا :دی ) انجام بدی ! ...
ولی صبر کردن رو ترجیح میدم .
خیلی افزونه ی خوب و لازمیه.ضد اسپم و شلوغیه بی مورد. با تشکر از مدیران
Dreamland
07-02-2010, 16:06
خیلی خوب هستش
Mohammad King
07-02-2010, 16:06
سلام
چیز خوبی هست و به درد بخور باشه بهتره... ببینید به پست من چه حالت قشنگی داده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی باک بی بال
07-02-2010, 19:11
حذف شود..........
قاهر - Gahir
07-02-2010, 21:14
یه نظر سنجی در رابطه با همین موضوع قرار بدید و تا یه مدت خاص ، بعد از بررسیهای لازم و مشخص شدن تعداد موافق این طرح و تعداد مخالف ، با رای اکثریت ، قرار دادن یا عدم قرار دادن این امکان رو تثبیت کنید ! .
این بهترین کاری هست که میتونید برای عدم تحمیل پذیرش این اختیار در این فروم انجام بدید و به هر چه کاربریتر شدن این فروم کمک بسیاری خواهد کرد و باید انجام دهید .
با تشکر از شما : قاهر .
بر اساس قوانین انجمن ارسال پست های پشت سرهم بر خلاف قوانین هست
بنابراین وجود همچین امکانی مشکل ساز نیست
مگر در انجمن هایی که قوانین یا روش فعالیت خاص دارن که همونطور که قبلا عرض کردم تغییرات لازم رو به مرور زمان اعمال میکنیم که مشکلات کمتری داشته باشیم
با سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.