PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درستی فایل های fast reporter

M.Hashemi
04-02-2010, 10:17
با سلام
از چه طریقی میتوانم قبل از دستوری که فایل فست ریپورتر را load میکند(frxReport1.loadfromfile) چک کنیم ببینم اگر فایل مشکل داشت یا اصلا فایل فست ریپورتر نبود load نکنم.
البته از بلوک try ... excepte استفاده کردم اما اگر فایل نا معتبری را load کنم form قفل میکند و تنها را خروج از ان end process است.
اگر ممکنه درباره این مطلب توضیح دهید.
من از دلفی 2010 و فست ریپورت 4.8 استفاده میکنم.
با تشکر

M.Hashemi
06-02-2010, 15:41
با سلام
اگرا کسی جواب این سوال را میداند لطف کند و جواب دهد.
با تشکر

romixery
06-02-2010, 18:37
سلام. ببين دوست عزيز، فايلهاي FastReport در واقع، يه فايل XML‌ هست كه فقط فرمتش عوض شده. به سادگي مي توني اونو به صورت متني باز كني و بخونيش. اگه سرايند فايل XML يعني <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> به احتمال زياد فايل شما، همون فايل فست ريپورته. در واقع يه فايل متنيه. اگه بخواي كه مطمئن بشي، بايد خودت يه برنامه XML Validator بسازي. تا ببيني كه تگهاي xml به طور درست در فايل وجود دارند يا نه.
يه نكته اي رو فراموش نكن. اگه كسي يه فايل xml رو برداشت و پسوندش رو frx كرد ديگه صرفاً با خط سرايندي كه بالا گفته شد نمي توني بفهمي كه آيا فايل، فايل فست ريپورت هست يا نه. براي اين كار، شما بيا و چند تگ كليدي كه معمولاً در هر گزارشي هست و در فايل xml فست ريپورت هم موجود هست «منحصر به اين فايل است» رو در اين فايل جستجو كن. اگه وجود داشت، به احتمال خيلي زياد، فايل شما براي فست ريپورت هست. مثلاً دنبال جمله: <TfrxPageHeader> و يا </TfrxColumnFooter> كه تگهاي منحصر به فست ريپورت هست، بگرد.
موفق باشين.

M.Hashemi
07-02-2010, 10:32
با سلام
از اقای romixery متشکرم.
مشکلم حل شد
با تشکر