ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای سی پی یو E7500 و مشکلات دیگر

farhad_persona
04-02-2010, 02:21
عرض ادب به دوستان بخش سخت افزار.

من از این نرم افزار برای تعیین دورهای فن و دمای سی پی یو استفاده کردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم ببینم آیا این نرم افزار قابل اطمینان هست یا نه چون با نرم افزار های دیگه دماهای مختلف بهم میداد...مثلا core temp دمای 47 و 42 میداد. اصولا بهترین نرم افزار برای این کار چیه؟

همچنین میخواستم ببینم تعداد دورهای فن نرمال هست؟ اگر نه چند باید باشه؟

بعدش اصولا دمای نرمال برای سی پی یو E7500 چیه؟

دوستان در مورد خمیر صحبت میکردن برای کاهش دما.
چه خمیری هست و نوع خوبش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

من GTA IV بازی میکنم و دمای سی پی یو خیلی بالا میره...حتی من اسلات سی پی یو روی مادربرد رو نگاه کردم نصفش سیاه شده اما عجیب اینه که سی پی یو به خوبی کار میکنه!!!

kevin
04-02-2010, 02:52
از HWMonitor استفاده کنید
دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن باید عرض کنم که شما اگر از بهترین خمیر حرارتی هم استفاده کنید زیاد به حال شما فرق نمیکنه بهتر از یک سی پی یو کولر استفاده کنید

farhad_persona
04-02-2010, 12:37
خب الان همه چی نرماله؟ حداکثر دمای سی پی یو چند باید باشه؟
فن رو هم احساس میکنم خوب کار نمیکنه...این تعداد دورهای فن نرمال هست؟

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

راستی خمیر برای چی فایده نداره؟ کولر منظورتون همین فن ها هست که با آب کار میکنه؟
آخه من اورکلاک نکردم چرا از اونا بگیرم؟

اینم بپرسم که دمای نرمال کارت گرافیک چنده؟

ممنونم

amd>intel
04-02-2010, 12:39
دمای سیستمتون طبیعیه ولی اگر میخواهی در طولانی مدت خیالتون راحت میشه مثل hyper tx3 یا hyper 212 plus از کولر مستر

farhad_persona
04-02-2010, 14:49
دمای سیستمتون طبیعیه ولی اگر میخواهی در طولانی مدت خیالتون راحت میشه مثل hyper tx3 یا hyper 212 plus از کولر مستر

یعنی با خمیر حل نمیشه؟
اون وقت وقتی بازی کنم دمای قطعات مختلف تا چند برسه نرمال هست؟ دور فن سی پی یو چی؟

الان بعضی وقت ها سیستم هنگ میکنه و بعد ریست میکنم و میاد تا قسمت لودینگ ویندوز و دوباره هنگ میکنه و مجبور میشم خاموش کنم.
فکر میکنید ارتباطی به سیاه شدن اسلات سی پی یو داره؟

payam11
04-02-2010, 16:19
سلام دوستان
من یدونه cpu pentium d 3.0 ghz دارم
وقتی که سیستم بالا میاد دمای cpu روی 70 درجه هستش
دور فن 2800 هستش و بخوبی روی cpu سوار شده
خمیر سلیکون هم زدم
به نظر شما مشکل کجاست؟

Kianoosh
04-02-2010, 16:37
خب الان همه چی نرماله؟ حداکثر دمای سی پی یو چند باید باشه؟
فن رو هم احساس میکنم خوب کار نمیکنه...این تعداد دورهای فن نرمال هست؟

دماها نرماله حداکثر برای استفاده بلند مدت تو لود باید حدود 65-70 باشه البته دمای TJ Max 100 هست و باید حداقل 20 تا 25 درجه فاصله باشه با این دما

دور فن اگه تنظیم نشده برای کم صدا یکم پایینه باید بازش کنی ببینه درست میچرخه خشک و کثیف نیست و بعد چیزی بهش گیر نمی کنه تو کیس؟

یعنی با خمیر حل نمیشه؟
اون وقت وقتی بازی کنم دمای قطعات مختلف تا چند برسه نرمال هست؟ دور فن سی پی یو چی؟

الان بعضی وقت ها سیستم هنگ میکنه و بعد ریست میکنم و میاد تا قسمت لودینگ ویندوز و دوباره هنگ میکنه و مجبور میشم خاموش کنم.
فکر میکنید ارتباطی به سیاه شدن اسلات سی پی یو داره؟

هیچ نیازی نیست تاکید می کنم هیچ نیازی نیست از فن ها رده بالاتر استفاده کنی شما فنت رو در بیار تمیز و روغن کاریش کن (باید درست و روون بچرخه) بعد یه خمیر معمولی ( حدود 1000 تا 1500 تومن) درست روی سی پی یو پخش کن(خمیر قبلی رو کاملا پاک کن) و بعد هیت سینک و فن رو روش نصب کن اگه دمای اتاقت هم مناسب باشه با توجه به فصل سرما دمای بی کاری حدود 30-35 کاملا مناسبه البته اگه دور فن رو کم کنی همون حدود 40-35 میشه

در مورد سیاه شدن هم درست متوجه نشدم !؟

سلام دوستان
من یدونه cpu pentium d 3.0 ghz دارم
وقتی که سیستم بالا میاد دمای cpu روی 70 درجه هستش
دور فن 2800 هستش و بخوبی روی cpu سوار شده
خمیر سلیکون هم زدم
به نظر شما مشکل کجاست؟

ببین ولتاژ اضافی نداره؟تنظیمات بایوس رو پیش فرض کن و مطمئن شو خمیر و هیت سینک رو درست وصل کردی...

farhad_persona
04-02-2010, 17:17
ممنونم دوست عزیز.
چه نوع خمیری باید بخرم؟همین خمیر های طوسی رنگ ؟اگر اشتباه نکنم بهشون میگن سیلیکون. از رنگ فروشی ها باید بگیرم؟
بعد دور فن نرمال چنده؟ فن سی پی یو من پایه کوتاه هستش.
راستی منظور از هیت سینک چی هست؟

در مورد سی پی یو هم اون جایی که سی پی یو روش قرار میگیره روی مین برد که حالت برجسته داره همون اسلات سی پی یو نصفش یه طورایی سیاه شده.
حالا سیستم رو باز کردم عکس میگذارم.

من الان رفتم چند دقیقه ای GTA IV بازی کردم دمای سی پی یو خیلی تغییر نکرد ولی دمای کارت گرافیک تا 57 رسید...تا چند نرماله؟

mojtabaalemi
05-02-2010, 15:48
بله احتمالا توي بايوس تنظيم شده كه دور فن كم باشه . آخه 1300 دور خيلي كمه . مثلا توي مين بورداي asus توي حالت silent در حالت idle ميره روي 1300 دور .دماي گرافيكم نرماله . 8600 gt تا 70 ميره موقع بازي .

Kianoosh
05-02-2010, 16:36
ممنونم دوست عزیز.
چه نوع خمیری باید بخرم؟همین خمیر های طوسی رنگ ؟اگر اشتباه نکنم بهشون میگن سیلیکون. از رنگ فروشی ها باید بگیرم؟
بعد دور فن نرمال چنده؟ فن سی پی یو من پایه کوتاه هستش.
راستی منظور از هیت سینک چی هست؟

در مورد سی پی یو هم اون جایی که سی پی یو روش قرار میگیره روی مین برد که حالت برجسته داره همون اسلات سی پی یو نصفش یه طورایی سیاه شده.
حالا سیستم رو باز کردم عکس میگذارم.

من الان رفتم چند دقیقه ای GTA IV بازی کردم دمای سی پی یو خیلی تغییر نکرد ولی دمای کارت گرافیک تا 57 رسید...تا چند نرماله؟

بله معمولا توی یه سرنگ کوچیک هستند و برای دو بار میشه استفاده کرد خدمات کامپیوتری باید سر بزنی هر جا راحت پیدا میشه...
بدون هیچ تنظیمی برای دور فن حدود 2000 دور تو فول لود طبیعیه اون قسمت فلزی که با سی پی یو تماس داره و روش فن رو نصب می کنی هیت سینکه بعید می دونم CPU Socket آسیبی دیده باشه چون با کمترین مشکل سیستم ناپایدار میشه دمای گرافیکتم خوبه بستگی به برندش داره کلا حداکثر 85 اگه پایدار باشه برای طولانی مدت خوبه

Guts
06-02-2010, 02:04
دور فن عادیه برای چی کمه؟
زیر فشار باید ببنین چقدر میشه IDLE که زیر 1000 هم مشکلی نداره.

farhad_persona
06-02-2010, 21:54
من الان فن رو عوض کردم و دورش به 2800 رسید!
جالب اینه که دمای فعلی فرقی نکرده!
البته این پره هاش یه مقدار کوچیک تر از قبلی هستن...تاثیر داره تو تعداد دور؟

در مورد اون سیاهی هم اشتباه دیده بودم سایه افتاده بود!!

kevin
07-02-2010, 02:14

بزرگ یا کوچک بودن پره ها به دور ربطی نداره مهم زاویه پره ها هست

اصولا اگر دو فن بادور یکسان داشته باشیم و ابعاد متفاوت فن بزرگتر صدای کمتر وتبادل بهتر رو به دنبال دارد

Kianoosh
07-02-2010, 05:03
دور فن عادیه برای چی کمه؟
زیر فشار باید ببنین چقدر میشه IDLE که زیر 1000 هم مشکلی نداره

ببین منم گفتم اگه تنظیم نشده! وقتی دور فن تنظیم نباشه رو حالات مختلف تعریف شده مین , همیشه چه بی کار چه فول لود یه RPM داره!(MAX RPM) و البته مدل فنها 60 mm 80 92 120 و مین هم تاثیر دارن...

خب خیلی ساده HW باز باشه پردازنده رو ببر زیر فشار (با فن قبلی ببین دورش چقدر میشه و اینکه تو تنظیمات بایوس قسمت تنظیمات فن پیشفرض باشه) بله کلا Air Cooling و دور بالای فن هنگام پردازش و لود تفاوت دما رو نشون میده نه دمای IDLE
بعد اگه فنت به دور بالا هم رسید اونوقت با توجه به کاربردت حالت مورد نظرت رو انتخاب کن...

بله بعید بود مشکلی باشه...

بزرگ یا کوچک بودن پره ها به دور ربطی نداره مهم زاویه پره ها هست

اصولا اگر دو فن بادور یکسان داشته باشیم و ابعاد متفاوت فن بزرگتر صدای کمتر وتبادل بهتر رو به دنبال دارد

اوهوم

rpm = 1/min = 1/(60s) = 1/60 Hertz ≈ 0.01667 Hz

rpm = 2π rad·min^−1 = 2π/60 rad·s^−1 ≈ 0.10471976 rad·s^−1

behruz_godrat
29-03-2010, 00:46
به قول این دوستمون تا 85 عادیه واسه INTEL .اما واسه CPU های AMD هم 65 عادیه
اینتل خودش ادعا کرده تا 100 درجه هم طاقت داره . خب معلومه که این حرف رو میزنن میخوان که یه سال دیگه قدرت CPU ات نصف شد و نصف ترانزیستورهاش سوخت بری یه CPU مثلآ پر قدرت بگیری
ای کلاه بردارها فقط بلدین با رشوه به این شرکت و اون شرکت خودتون رو مطرح کنید

aliback
20-04-2010, 08:18
با سلام
میخواستم ببینم سرعت فن و ولتاژ و درجه حرارت عادی هست در زیر فشار بار در 24 ساعت کاری

mmqaz
08-03-2012, 00:44
دوستان میخواستم ببینم توی برنامه HWNonitor درجه VCORE سی پی یو دائماً در حال تغییره ، این نرماله یا نه؟

mmqaz
10-03-2012, 21:08
با سلام
دوستان منا راهنمایی کنن cpu vcore باید دائماً در حال تغییر باشه یا نه باید ثابت باشه؟
مشخصات دستگاه من :
main :giga EP43T-USB3
ram: 2*2 GB corsair 2*4 GB corsair
cpu:E7500

Erfan.
10-03-2012, 21:45
با سلام
دوستان منا راهنمایی کنن cpu vcore باید دائماً در حال تغییر باشه یا نه باید ثابت باشه؟
مشخصات دستگاه من :
main :giga EP43T-USB3
ram: 2*2 GB corsair 2*4 GB corsair
cpu:E7500

دوستان میخواستم ببینم توی برنامه HWNonitor درجه VCORE سی پی یو دائماً در حال تغییره ، این نرماله یا نه؟

سلام، دوست عزیز ضمن تبریک جهت عضویتتون در انجمن، بهتره در تاپیک های قدیمی پست داده نشه و تاپیک جدید ایجاد کنید.

ولی جواب سوالتون، بله نورمال هست و در مواقع بی کاری ولتاژ کاری و فرکانس CPU به طور خودکار پایین میاد تا مصرف/استهلاک/گرمای CPU کم تر بشه.

پیروز باشید.