ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات مربوط به گوشیهای پاکت پی سی

صفحه ها : 1 [2]

balaban25
29-12-2010, 12:29
من هرکاری کردم که نتونستم گوشی وصل کنم samsung pc هم نصب کردم اما نشد.درایورشم نصب کردم نشد..اصلا بببنم وقتی گوشی وصل کنیم به کامپیوتر نباید یه درایو نشون بده؟چون اینجوری نیست؟ بعدم بلوتوث میگیره اینو از آلمان آوردن اول که روشن میشه آرم T mobile میاد .میشه این گوشی قفل باشه؟؟!!!

AryanLand
30-12-2010, 00:00
من هرکاری کردم که نتونستم گوشی وصل کنم samsung pc هم نصب کردم اما نشد.درایورشم نصب کردم نشد..اصلا بببنم وقتی گوشی وصل کنیم به کامپیوتر نباید یه درایو نشون بده؟چون اینجوری نیست؟ بعدم بلوتوث میگیره اینو از آلمان آوردن اول که روشن میشه آرم T mobile میاد .میشه این گوشی قفل باشه؟؟!!!

سلام.

شما اگر ویندوزتون XP هست برنامه مایکروسافت اکتیو سینک و اگر ویندوز 7(سون) یا ویستا رو دارید برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کنید .با اتصال گوشی بسته به نوع ویندوزتون برنامه نصب شده اجرا میشه و بالا میاد.
سیم کارت اگر انداختید و کار میکنه لاک نیست.:11:

balaban25
30-12-2010, 09:08
سلام.

شما اگر ویندوزتون XP هست برنامه مایکروسافت اکتیو سینک و اگر ویندوز 7(سون) یا ویستا رو دارید برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کنید .با اتصال گوشی بسته به نوع ویندوزتون برنامه نصب شده اجرا میشه و بالا میاد.
بلوتوث چی ؟؟نه میگیره نه میفرسته؟پیدا میکنه اما فیلد میشه.....بعدم با وایرلس که میخوام برم تو قسمت app که از سایت خود سامسونگ برنامه بگیرم میگه با این سیم کارت شما این امکان وجود نداره!!

balaban25
04-01-2011, 09:33
سلام.

با این برنامه کار نمیکته!!یعنی نمیشناسه!!

AryanLand
04-01-2011, 22:14
با این برنامه کار نمیکته!!یعنی نمیشناسه!!

سلام.

با کدوم برنامه ؟ ویندوزتون چیه؟ گوشیتون چیه؟:11:

ali kaka
05-01-2011, 20:37
آقایان ببخشید وسط سوالتون پریدم.
من omnia lite دارم.جدیدا وقتی وصل میکنم به کامپیوتر پیدا میکنه ولی میگه synchornization not compelete.reconnect
هر چی وصل میکنم نمیشه.هیچ فایلی هم نمیتونم انتقال بدم نه از کامپیوتر نه از موبایل.

emshi
06-01-2011, 21:30
سلام دوستان عزیز

من از وقتی که این گوشی رو خریدم ویندوز 6.5 رو روش نصب کردم . از همون وقت من با سنسور های این گوشی مشکل داشتم . مخصوصا در قسمت مشاهده عکس ها که اگه گوشی رو صاف نمی گرفتی خودش عکس ها رو عوض میکرد و یا تصویر را چرخش میداد . در قسمت calibration هم یک سری دستکاری کردم فایده نداشت . اگه برنامه ای یا روشی برای درست کردنش یا لا اقل خاموش کردن سنسور هست لطفا برام بزارید

Tenacious
07-01-2011, 16:59
من یه امنیا i900 دارم. هر کاری می‌کنم با گارمین نمی‌تونم وصل بشم به ماهواره (GPS).
یه مدتی بی خیالش شدم ولی دوباره رفته تو مخم تا راهش بندازم.
گارمین نصبه، نقشه ریختم، searching for satellites می‌زنه.
راهنمایی؟؟؟

AryanLand
07-01-2011, 22:27
من یه امنیا i900 دارم. هر کاری می‌کنم با گارمین نمی‌تونم وصل بشم به ماهواره (GPS).
یه مدتی بی خیالش شدم ولی دوباره رفته تو مخم تا راهش بندازم.
گارمین نصبه، نقشه ریختم، searching for satellites می‌زنه.
راهنمایی؟؟؟

سلام.

حتما" اینو در نظر میگیرید که تو فضای بسته (سقف دار) نباید باشید؟ (برای اتصال باید برید یه جایی که سقف و حتی المقدور ساختمان خیلی بلند نباشه برای اتصال اول):11:

balaban25
08-01-2011, 14:12
سلام.

با کدوم برنامه ؟ ویندوزتون چیه؟ گوشیتون چیه؟:11:
ویندوز موبایل......ویستا......omina7

AryanLand
08-01-2011, 22:43
ویندوز موبایل......ویستا......omina7

سلام.

شما برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید و رو ویندوز ویستای کامپیوترتون نصب کنید سپس با کابل یو اس بی گوشی رو به کتمپیوتر وصل کنید خودش گوشی رو میشناسه و سینک میشه.:11:

hussain
11-01-2011, 14:58
سلام دوستان
امروز گوشی رو آپدیت کردم ولی متاسفانه فقط صبرکردم آپدیت اولی تموم بشه و صبر نکردم اون نوار دومی هم پربشه.
الان گوشی بالا نمیاد
راه حل چیه؟

Amin.M.1986
11-01-2011, 18:50
سلام دوستان
امروز گوشی رو آپدیت کردم ولی متاسفانه فقط صبرکردم آپدیت اولی تموم بشه و صبر نکردم اون نوار دومی هم پربشه.
الان گوشی بالا نمیاد
راه حل چیه؟
از ابتدا رام رو نصب کن روی گوشیت .. انشالله که حل میشه:10:

hussain
11-01-2011, 23:45
از ابتدا رام رو نصب کن روی گوشیت .. انشالله که حل میشه:10:
مرسی دوست عزیز:40:
میشه بیشتر توضیح بدین.چون خواستم دوباره آپدیت کنم گوشی بالا نمیاد فقط یک ویبره میزنه و خلاص

balaban25
13-01-2011, 13:22
سلام.

شما برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید و رو ویندوز ویستای کامپیوترتون نصب کنید سپس با کابل یو اس بی گوشی رو به کتمپیوتر وصل کنید خودش گوشی رو میشناسه و سینک میشه.:11:
برتامه zune رو نصب کردم گوشی میشناسه میام drag&drop میکنم میگه اضافه شده اما نمیشه..چیکار کنم میشه قفل باشه؟چون بلوتوٍث هم نه میفرسته نه میگیره..

AryanLand
13-01-2011, 17:47
مرسی دوست عزیز:40:
میشه بیشتر توضیح بدین.چون خواستم دوباره آپدیت کنم گوشی بالا نمیاد فقط یک ویبره میزنه و خلاص

سلام.

شما گوشي رو ببر تو حالت بوت لودر و بقيه مراحل رو از اول انجام بده( با استفاده از كليد هاي سخت افزاري).

برتامه zune رو نصب کردم گوشی میشناسه میام drag&drop میکنم میگه اضافه شده اما نمیشه..چیکار کنم میشه قفل باشه؟چون بلوتوٍث هم نه میفرسته نه میگیره..

سلام.

اين برنامه كه ميفرماييد كارش چيز ديگه اي هست شما اول مايكروسافت ديوايس سنتر رو نصب كن ببين جواب ميگيري يا نه تا بعد.:11:

balaban25
14-01-2011, 10:56
سلام.

شما گوشي رو ببر تو حالت بوت لودر و بقيه مراحل رو از اول انجام بده( با استفاده از كليد هاي سخت افزاري).

سلام.

اين برنامه كه ميفرماييد كارش چيز ديگه اي هست شما اول مايكروسافت ديوايس سنتر رو نصب كن ببين جواب ميگيري يا نه تا بعد.:11:
ورژن خاصی و باید بگیرم؟چون ویندوز گوشی 7 هست؟

hussain
14-01-2011, 13:23
سلام.

سلام دوست عزیز
ممنون میشم بیشتر راهنمای کنید
چون من تاحالا ویندوز رو بوت یا تعویض رام نکردم
مرسی

hussain
16-01-2011, 11:07
سلام دوست عزیز
ممنون میشم بیشتر راهنمای کنید
چون من تاحالا ویندوز رو بوت یا تعویض رام نکردم
مرسی
کسی نمیتونه کمک کنه؟:19:

AryanLand
16-01-2011, 23:19
کسی نمیتونه کمک کنه؟:19:

سلام.

بفرمایید گوشیتون چیه تا بتونم در خدمتتون باشم.:11:

AryanLand
16-01-2011, 23:46
ورژن خاصی و باید بگیرم؟چون ویندوز گوشی 7 هست؟

سلام.

فکر میکنم با مراجعه به این صفحه جواب سوالاتتون در این مورد رو بگیرید.:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hussain
17-01-2011, 12:12
سلام.

بفرمایید گوشیتون چیه تا بتونم در خدمتتون باشم.:11:
من چند هفته پیش گوشی x2 رو آپدیت کردم ولی متاسفانه صبرنکردم تا نوار دوم آپدیت هم کامل بشه
الان گوشی بالا نمیاد فقط یک ویبره میزنه خلاص و گوشی بالا نمیاد
بعضی از دوستان یک راهنمای کوچک کردن که رامش رو عوض کنم ولی جای آموزشش رو پیدا نکردم
ممنون میشم دوستان کمک کنند

shahryarkh
17-01-2011, 14:09
سلام
پاکت پی سی من توشیبا ۰۱ بعد از نصب رام نه بوت میشه نه هارد ریست فکر میکنم بوتش پریده و هیچ عکس العملی نشون نمیده اګه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم

hussain
20-01-2011, 11:47
از دوستان کسی نمیتونه به ما هم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AryanLand
20-01-2011, 14:35
از دوستان کسی نمیتونه به ما هم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.

من دنبال پیدا کردن راهش هستم.جالبه تو هرسایتی میری یه سری ایرادات عجیب از این گوشی میبینی.:11:

G4nd0lf
24-01-2011, 16:00
:31:سلام
آقا من فکونم تاپیک نرم افزار اسمارت فونو قفل کنن سنگین ترن....اخه فکنم 1 ماهی میشه که متروکه شده
بچه ها من نیم باز واسه ویندوز موبایل می خوام.......دستون درد نکنه
راستی اگه واسه گوشی LG ke970 shine هم دارین ممنون می شوم.........
LG خیلی مهمه حاتیه حیاتیه
مرسی

Amin.M.1986
24-01-2011, 16:34
:31:سلام
آقا من فکونم تاپیک نرم افزار اسمارت فونو قفل کنن سنگین ترن....اخه فکنم 1 ماهی میشه که متروکه شده
بچه ها من نیم باز واسه ویندوز موبایل می خوام.......دستون درد نکنه
راستی اگه واسه گوشی LG ke970 shine هم دارین ممنون می شوم.........
LG خیلی مهمه حاتیه حیاتیه
مرسی
آقا نیم باز کلا ورژن پاکت پی سی رو برداشت از تو سایتش.. حالا اگه میخوای من آخرین ورژنشو دارم که مال حدود 1 سال پیشه .. اگه میخوای واست آپ میکنم .. اما از اول هم نسخه وین مو خوب نبود و حتی روم هم نداشت.

omidsina
25-01-2011, 13:07
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center 6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
Either There is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft outlook and set it as the default mail client.

G4nd0lf
25-01-2011, 14:14
آقا نیم باز کلا ورژن پاکت پی سی رو برداشت از تو سایتش.. حالا اگه میخوای من آخرین ورژنشو دارم که مال حدود 1 سال پیشه .. اگه میخوای واست آپ میکنم .. اما از اول هم نسخه وین مو خوب نبود و حتی روم هم نداشت.
من فقط میخوام بتونم Voice بدم....یه مسنجر مثل نیمباز می خوام آخه سری Simbian 60 داشتم خیلی خوب بود.....الان واسه HTC می خوام...حالا هر مسنجری بود مهم نیست فقط سرعتش خوب باشه...اگه نسخه ی جاواشم بزاری ممنون می شم....خفن نیاز دارم................

AryanLand
25-01-2011, 18:40
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
Either There is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft outlook and set it as the default mail client.

سلام.

خوب مشخصه تو پیغام,باید برید و آوت لوک رو رو کامپیوترتون ران کنید و دوباره Email رو ست کنید روش.:11:

good boy 2010
25-01-2011, 20:14
سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟:13:

moas
26-01-2011, 00:50
من HTC touch Diamond دارم WM6.5 روش نصب بود میخواستم رامش رو آپدیت کنم که برگرده به همون WM6.1 ولی ارور 270 میده spl هم روش اجرا نمیشه باید چه کنم؟

AryanLand
26-01-2011, 23:50
من HTC touch Diamond دارم WM6.5 روش نصب بود میخواستم رامش رو آپدیت کنم که برگرده به همون WM6.1 ولی ارور 270 میده spl هم روش اجرا نمیشه باید چه کنم؟

سلام.

شما باید دانگرید کنید نه آپدیت.:11:

moas
27-01-2011, 00:43
سلام.

شما باید دانگرید کنید نه آپدیت.:11:

دانگرید چیه؟:31:

omidsina
30-01-2011, 20:13
من متوجه نشدم. اینو خودم فهمیدم اوتلوک رو باز میکنم بعد و ایمیل رو هم که هات میله ست میکنم و حتی فایل های ایمیلم رو تو اوتلوک میبینم ولی بازم که نصب میکنم همون پیام میاد

omidsina
03-02-2011, 18:22
سلام

omidsina
16-02-2011, 23:48
سلام

mehran2190
19-02-2011, 13:03
بلوتوث گوشی من (دیاموند 2) کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.

AryanLand
20-02-2011, 12:30
بلوتوث گوشی من (دیاموند 2) کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.

سلام.

برید تو قسمت ستینگ -کانکشن-Beam و ببینید تیک خورده یا نه.اگر نخورده تیک بزنید.:11:

mehran2190
21-02-2011, 02:14
تیک خورده، می تونم فایل بفرستم ولی نمی تونم فایل بگیرم. مشکل اینجاست.

Amin.M.1986
23-02-2011, 07:44
تیک خورده، می تونم فایل بفرستم ولی نمی تونم فایل بگیرم. مشکل اینجاست.

'وشی شخص مقابل شما رو پیدا میکنه یا خیر؟

mehran2190
23-02-2011, 11:36
بله پیدا میکنه. هر دو گوشی همدیگه رو پیدا می کنن. با چند نوع گوشی مختلف امتحان کردم. من می تونم بفرستم ولی طرف مقابل نمی تونه. visible هم هست. ظاهرا همه چیز درسته. رام من کوک شده هست اصلی نیست. شاید اشکال از رام من باشه؟ با هندزفری هم مشکل ندارم. بلوتوث گوشی سالمه. به محض اینکه طرف مقابل می خواد چیزی بفرسته failed میزنه!

Arsham.room
15-03-2011, 13:42
سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟:13:

باید تو قسمت Settings - Connections - USB to PC تیک Enable faster data synchronization رو بردارید.
بعد از اینکه تیک رو برداشتید ، بدون هیچ مشکلی با ویندوز 7 کانکت خواهد شد.

resident
26-03-2011, 11:59
بله پیدا میکنه. هر دو گوشی همدیگه رو پیدا می کنن. با چند نوع گوشی مختلف امتحان کردم. من می تونم بفرستم ولی طرف مقابل نمی تونه. visible هم هست. ظاهرا همه چیز درسته. رام من کوک شده هست اصلی نیست. شاید اشکال از رام من باشه؟ با هندزفری هم مشکل ندارم. بلوتوث گوشی سالمه. به محض اینکه طرف مقابل می خواد چیزی بفرسته failed میزنه!
منم این مشکل رو داشتم. هنوز وقت نکردم بگردم دنبال دلیل اصلیش!!!!!
از برنامه های جانبی دیگه استفاده کنید. مثلا از یه اکسپلورر دیگه. مثل Total Commander.

moas
06-04-2011, 00:38
زنگ sms گوشی HTC Diamond رو نمیشه عوض کرد؟

good boy 2010
06-04-2011, 21:59
منم این مشکل رو داشتم. هنوز وقت نکردم بگردم دنبال دلیل اصلیش!!!!!
از برنامه های جانبی دیگه استفاده کنید. مثلا از یه اکسپلورر دیگه. مثل Total Commander.
من هم همین مشکل و داشتم برو تو bluetooth setting .... Ms setting ....FTP من فولدرشو تغییر دادم
و bluetooth setting.... Device service ....object push ....Enable to recive هم تیک شو زدم درست شد:46:

parisa**
11-04-2011, 09:03
سلام گوشی من Qtek > s200 هست . خیلی وقت پیش نرم افزار sms backup روی گوشیم نصب کردم و این برنامه در قسمت messaging>menu آخر منو در قسمت زیر MMS configuration یک کلید ب اسم Backup/Resore Sms ایجاد کرده .
اون برنامه بعد از مدتی دیگه کار نکرد و من از قسمت remove programe سیستم پاکش کردم اما همچنان کلیدی که در قسمت messaging ساخته هست و نمیدونم چرا وقتی MMS configuration رو هم میزنم اررور میده که برنامه ی Sms backup ناقص است و باید دوباره نصب شود .
از قسمت windows هرچی فایل مربوط به این برنامه Sms backup بود پاک کردم و گوشی رو ریست کردم اما هنوز اون کلید از messaging حذف نشده و بد تر هرچی MMS configuration رو میزنم دیگه همون اررور رو هم نمیده و هیچی نمیاد .
برای تنظیمات MMS قسمت messaging > MMS configuration رو لازم دارم . خواهش میکنم کمک کنید

parisa**
13-04-2011, 11:17
چرا کسی جواب نمیده؟
من نمیتونم گوشی رو هارد ریست کنم اطلاعاتشو لازم دارم
لطفا کمک کنید..

moas
25-04-2011, 13:46
من touch diamond دارم نرم افزار مرساد رو برای تغییر فونت نصب کردم ولی با فونت فارسی مشکل داشت وقتی که uninstal کردم کلا گوشی فونت فارسی رو نمیخونه
چطوری باید مشکلو حل کنم؟

Amin.M.1986
26-04-2011, 10:22
من touch diamond دارم نرم افزار مرساد رو برای تغییر فونت نصب کردم ولی با فونت فارسی مشکل داشت وقتی که uninstal کردم کلا گوشی فونت فارسی رو نمیخونه
چطوری باید مشکلو حل کنم؟
یه فارسی ساز نصب کن تا فونت های فارسی بهت اضافه بشن

moas
27-04-2011, 10:19
یه فارسی ساز نصب کن تا فونت های فارسی بهت اضافه بشن
نمیشه یه کاری کرد که برگرده به حالت اولش؟
اگه لینک فارسی ساز دارین بدین:40:

resident
27-04-2011, 15:50
نمیشه یه کاری کرد که برگرده به حالت اولش؟
اگه لینک فارسی ساز دارین بدین:40:

به تجربه شخصی، از این فارسی ساز استفاده کنید:
فارسی ساز هیراد

(توی این لینک به جای ----ها اینو بزارید: h a n d h e l d u s e r s)

سه تا لینک Mirror:

(واسه این لینک بالایی هم: m o b i l e 4 p e r s i a n . n e t)

(نمیدونم چرا لینک این سایت ها مسدود هستش؟!!! خلاف قوانین هستن؟!)

srh124
02-05-2011, 18:25
سلام
من تازه هارد ریست کردم ولی Activesunc فایل های cab رو منتقل نمی کنه روی گوشی.
البته بقیه فایل های مثل تصاویر و غیره منتقل میشه ولی فایل های cab نه.
از توی تنظیمات activesync تیک convertion رو هم برداشتم ولی وضعیت تغییری نکرد.
ممنون میشم یه کمک بکنید

حل شد. شکل از فایل cab بود که خراب بود. با winrar که باز می کنم پیغام خطا میده.

ali370
28-05-2011, 18:44
سلام من acer e101 دارم گوشیم روشن میشه ولی ویندوزش بالا نمیاد(اونجایی که مینویسه ویندوز گیر میکنه)خواهش میکنم راهنماییم کنین...

resident
10-06-2011, 21:13
سلام من acer e101 دارم گوشیم روشن میشه ولی ویندوزش بالا نمیاد(اونجایی که مینویسه ویندوز گیر میکنه)خواهش میکنم راهنماییم کنین...

چی شد که اینطور شد؟؟
هارد ریست کنید (همه اطلاعاتتون پاک میشه؛ مموری گوشی رو دربیارید حداقل اطلاعات مموریتون باقی بمونه)

Amin.M.1986
11-06-2011, 06:57

چی شد که اینطور شد؟؟
هارد ریست کنید (همه اطلاعاتتون پاک میشه؛ مموری گوشی رو دربیارید حداقل اطلاعات مموریتون باقی بمونه)
با هارد ریست اطلاعات مموری پاک نمیشه... همون هارد ریست تنها راه موجود هست

resident
11-06-2011, 09:18
با هارد ریست اطلاعات مموری پاک نمیشه... همون هارد ریست تنها راه موجود هست

خب منم که دقیقا همینو گفتم:18:!

(همه اطلاعاتتون پاک میشه؛ مموری گوشی رو دربیارید حداقل اطلاعات مموریتون باقی بمونه)
پ.ن: آهان! حالا منظورت رو فهمیدم:20: بله، اما بهتره موقع هارد ریست مموری داخل دستگاه نباشه.

moas
16-06-2011, 21:07
ویندوز من یکدفعه قاطی کرده تصاویر و ویدئو و موزیک رو از فایل اکسپلورر باز نمیکنه ولی عکس ها رو از آلبوم باز میکنه internal storage هم تبدیل شده به internal storage2 !!
مشکل از کجاست؟
touch diamond دارم با ویندوز 6.1

alinasrollahi
21-06-2011, 23:34
با سلام من یه سامسونگ اس جی اچ-آی 780 دارم که ویندوز موبایل داره و چند تا مشکل باهش دارم
اول اینکه وای فای رو نمیبینه این در حالیه که بقیه گوشیهام (آیفون و نوکیا)براحتی میتونن به وای فای وصل بشن
دوم اینکه هر چی سعی کردم نتونستم اسکایپ مخصوص ویندوز موبایل رو توی گوشی اینستال کنم
نمیدونم جاوا توی گوشی هست یا نه
بعد اینکه هر کار میکنم آپدیت نمیشه در حالیکه که گوشی اینترنت داره ولی موقع کنترل ورژن ویندوز میگه که یه مشکل برای ارتباط هست و یا زمان گوشی اشتباه هست
و در آخر اینکه هر وقت به کامپیوتذ وصلش میکنم شروع میکنه به سینک کردن و تموم ایمیلهائی که تو کامپیوتر دارم رو کپی میکنه تو گوشی آیا راهی هست که بشه سینک کردن رو تنظیم کرد به این طریق که اتو ماتیک نباشه؟
ممنون

alinasrollahi
23-06-2011, 00:28
کسی نیست جواب منو بده؟

moas
23-06-2011, 12:01
با سلام من یه سامسونگ اس جی اچ-آی 780 دارم که ویندوز موبایل داره و چند تا مشکل باهش دارم
اول اینکه وای فای رو نمیبینه این در حالیه که بقیه گوشیهام (آیفون و نوکیا)براحتی میتونن به وای فای وصل بشن
دوم اینکه هر چی سعی کردم نتونستم اسکایپ مخصوص ویندوز موبایل رو توی گوشی اینستال کنم
نمیدونم جاوا توی گوشی هست یا نه
بعد اینکه هر کار میکنم آپدیت نمیشه در حالیکه که گوشی اینترنت داره ولی موقع کنترل ورژن ویندوز میگه که یه مشکل برای ارتباط هست و یا زمان گوشی اشتباه هست
و در آخر اینکه هر وقت به کامپیوتذ وصلش میکنم شروع میکنه به سینک کردن و تموم ایمیلهائی که تو کامپیوتر دارم رو کپی میکنه تو گوشی آیا راهی هست که بشه سینک کردن رو تنظیم کرد به این طریق که اتو ماتیک نباشه؟
ممنون

ویندوز موبایل آپدیت نمیشه
برای تنظیمات سینک باید تو تنظیمات گوشی بری تو قسمت USB اونجا تعیین کنی که وقتی وصل میشه چیکار کنه

manmikrobam
23-06-2011, 23:29
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم...
پیامکهای فارسی که از گوشیم میزنم ، در گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه!
خودم فکر میکنم از فارسی ساز باشه...اما نمیدونم میشه ریپیرش کرد یا اینکه اصلاً مشکل دقیقاً چیه!
ممنون میشه راهنمایی بفرمایید
گوشی : امنیا لایت / ویندوز 6.5

alinasrollahi
24-06-2011, 00:09
ویندوز موبایل آپدیت نمیشه
برای تنظیمات سینک باید تو تنظیمات گوشی بری تو قسمت USB اونجا تعیین کنی که وقتی وصل میشه چیکار کنه
ممنون از اینکه بالاخره جواب دادید ولی میشه بگید چرا نمیتونم اسکایپ رو نصب کنم واینکه آیا فارسی ساز برای این گوشی هم هست؟
ممنون

moas
24-06-2011, 00:21
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم...
پیامکهای فارسی که از گوشیم میزنم ، در گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه!
خودم فکر میکنم از فارسی ساز باشه...اما نمیدونم میشه ریپیرش کرد یا اینکه اصلاً مشکل دقیقاً چیه!
ممنون میشه راهنمایی بفرمایید
گوشی : امنیا لایت / ویندوز 6.5

توی تنظیمات sms گزینه ای که مربوط به استفاده از Unicode است رو تیک بزنید

moas
24-06-2011, 00:27
ممنون از اینکه بالاخره جواب دادید ولی میشه بگید چرا نمیتونم اسکایپ رو نصب کنم واینکه آیا فارسی ساز برای این گوشی هم هست؟
ممنون

والا من تا حالا اسکایپ نصب نکردم
برای فارسی ساز برید به لینک زیر

manmikrobam
24-06-2011, 00:30
ممنون از پاسختون،میشه مسیرش رو هم بفرمایید؟
تنظیمات text message همچین گزینه ای رو ندیدم

Amin.M.1986
24-06-2011, 09:10
ممنون از پاسختون،میشه مسیرش رو هم بفرمایید؟
تنظیمات text message همچین گزینه ای رو ندیدم

massage>tools>option>massaging
اگه بازم پیدا نکردی بهم بگو:11:

manmikrobam
24-06-2011, 14:59
massage>tools>option>massaging
اگه بازم پیدا نکردی بهم بگو:11:

سلام
ممنون از توجه شما
پیدا نکردم
هم از option در خود برنامه Messaging رفتم و هم از مسیر
Setting>PhoneSetting>Message>Send text message option
والا نمیتونم پیداش کنم
ممکنه دیلیت شده باشه؟:41:
ببینید من پیامکهای فارسی رو دریافت میکنم،مشکلی نداره،کیبرد فارسی هم هست و میتونم تایپ کنم اما وقتی ارسال میکنم،طرف مقابل بصورت علامت سوال میبینه

پیشاپیش ممنون

manmikrobam
26-06-2011, 08:19
کسی نبود راهنمایی کنه؟

arqan
03-07-2011, 22:12
من hd2 دارم و هر چند هفته یا یکی دو ماه ؛ با روشن کردن مجدد آن , کوشی (فاکتوری ریست) میشه و همه تنظیمات شخصی به هم می‏خوره ! نمی‏دونم به علت نصب برنامه است یا رام مشکل داره.
لطفا راهنمایی کنید ...:18:

moas
05-07-2011, 15:56
کسی نبود راهنمایی کنه؟
درهر صورت بایت تنظیمات مربوط به Encoding پیام ها رو فعال کنید تا درست بشه
ممکنه مسیرش چیز دیگه باشه

gelayor14
26-07-2011, 14:20
سلام..
من یه مدتی هر کاری می کنم نمی تونم با کابل usb گوشی ام رو وصل کنم به pc
iهمه رقم باهاش کار کردم...آنتی ویروس-فایروال disable کردم...دوباره دیوایسش رو نصب کردم اما نشد...
گوشی من omina lite B7300 است متاسفانه تاپیک اش خیلی غیر فعال شده ...مجبور شدم اینجا بپرسم..:11:
گوشی من ویندوز موبایل ورژن 6.5 است

ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید

good boy 2010
26-07-2011, 17:33
سلام..
من یه مدتی هر کاری می کنم نمی تونم با کابل usb گوشی ام رو وصل کنم به pc
iهمه رقم باهاش کار کردم...آنتی ویروس-فایروال disable کردم...دوباره دیوایسش رو نصب کردم اما نشد...
گوشی من omina lite B7300 است متاسفانه تاپیک اش خیلی غیر فعال شده ...مجبور شدم اینجا بپرسم..:11:
گوشی من ویندوز موبایل ورژن 6.5 است

ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید

سلام
تو تاپیک یه سرچی می کردی

mehran2190
27-07-2011, 10:17
گوشی من چند ساعت آنتن نداشت بعد که آنتنش اومد 2 تا تماس از دست رفته واسم اومده ولی این شکلیه: ####+
معنیش چیه؟

NIMA.GNI
03-08-2011, 17:03
سلام دوستان
سیستم عامل اندروید بهتره یا ویندوز موبایل؟ می دونم سوالم ربطی به این تاپیک نداره یه دفعه به سرم زد بپرسم

asalfouladi
14-08-2011, 14:50
سلام من گوشی htc mozart دارم و نمی تونم بلوتوثش رو استفاده کنم میشه راهنمایی کنید ؟ممنون میشم.

ANDROYD3
29-08-2011, 12:22
سلام دوستان
سیستم عامل اندروید بهتره یا ویندوز موبایل؟ می دونم سوالم ربطی به این تاپیک نداره یه دفعه به سرم زد بپرسم

اگه با ویندوز کارنکرده باشی آندروید خیلی برات بهتره
برنامه بیشتر ساده تر تنوع بیشتر مدل های گوشی و تبلت
ولی اگه الان ویندوز داری نمی تونی آندروید دستت بگیری چون برات مسخره میشه

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

سلام من گوشی htc mozart دارم و نمی تونم بلوتوثش رو استفاده کنم میشه راهنمایی کنید ؟ممنون میشم.

برای ارسال یا دریافت؟
بلدی دیوایس بسازی؟

meisam2012
31-08-2011, 20:20
با سلام به همه
دوستان من نمیدونم توی تنظیمات گوشی یه گزینه رو زدم که نوشت عدد 1234 وارد کن و من وارد کردم و ok زدم گوشی خاموش شد و روشن شد هرچی روش داشتم پاک شد و از اون بدتر همه منو عربی شده اصلا نمیتونم عوضش کنم و خواهشا کمکم کنید

arashx
03-09-2011, 23:50
اقا من ایکس 2 سونی اریکسون دارم جدیدا همش تاچش مشکل داره چیکار باید بکنم:8:

Hamed_forum
04-09-2011, 17:37
htc mozart گرفتم با چه نرم افزاری به کامپیوتر وصلش کنم؟

mhm1373
08-09-2011, 11:56
با سلام من یه برنامه رو گوشیم که i8000 omnia هست نصب کردم بعد از این که ریسیت کرد دیگه نمیاد بالا یعنی فقط لوگوی سامسونگ میاد چه کار کنم لطفا کمک کنید .

vartan.alive90
10-09-2011, 10:29
سلام
وين 7 رو با آندرويد مقايسه كنين،مي خوام نقاط قوت و ضعفشونو بدونم
آيا ميشه سيستم عامل يه گوشي كه وين 7 هست رو به آندرويد تغيير داد؟و برعكس؟
ميزان مصرف باتري به سيستم عامل هم ربطي داره؟

Notorious098
06-10-2011, 19:27
یه گوشی اچ تی سی toch diamond2 دارم گوشی رو هارn ریست کردم حالا زبونش از انگلیسی به عربی تغیر پیدا کرده هر کی میتونه کمک کنه
با تشکر

ANDROYD3
06-10-2011, 22:56
یه گوشی اچ تی سی toch diamond2 دارم گوشی رو هارn ریست کردم حالا زبونش از انگلیسی به عربی تغیر پیدا کرده هر کی میتونه کمک کنه
با تشکر

توی ستینگ گوشی یه علامت کره زمین هستش ( اون که روش آرم ویندوز داره نه ) و توی زبان انگلیسی نوشته regional setting که به عربی نمی دونم چی میشه ولی باید اونجا بری و توی صفحه اول از عربی بزاری روی english(us)

موفق باشی:5:

metaldragon
01-11-2011, 14:20
با سلام میخوام بدونم امکانش هست که ویندوز 6.5 رو به ویندوز 6.1 تغییر داد؟

ANDROYD3
01-11-2011, 22:37
سلام
یه سوال
بلک لیست گوشی های 6.1 کجاست؟
خواهشن سریع تر جواب بدید هر نصف شب یکی داره منو از خواب بیدار می کنه

ali_al51
05-11-2011, 13:09
hd7 رو چه جوری میشه سینک کرد و فایل روی ان ریخت؟

atefeh77
17-12-2011, 05:02
سلام خسته نباشید

ببخشید من چند روزه یه مزاحم دارم که روزی صدبار بهم زنگ میزنه اگه راهنماییم کنین که چه جوری از بلک لیست گوشیم استفاده کنم خیلی خیلی ممنون میشم

atefeh77
19-12-2011, 15:29
هیچ کس بلد نیست؟

momiddolph
31-12-2011, 15:32
سلام به همه عزیزان.
می خواستم بدونم اگه من روی گوشی جسجارم ویندوز موبایل 6.5 بریزم خیلی افت سرعت واسم پیش میاد؟
الان من وین موی 6 روش نصب کردم و سرعتشم خیلی نرمال و خوبه.
لطفا اگه به نظرتون مشکلی تو سرعت و Page Pool پیش نمیاد بهترین ورژن وین موی 6.5 یا بالاتر واسه HTC Universal رو معرفی کنین. Thomal-SunDrem-Luca-Xplod کدومش؟
از قبل از هر کی که کمک کنه تشکر می کنم.:10:

vahidmir2000
21-01-2012, 22:35
سلام دوستان، یک سوال کلی داشتم در مورد ویندوز موبایل: آیا ویندوز موبایل به صورت پیش فرض فایل منیجر داره؟ یا مثل گوشی های اندروییدی بستگی به برند گوشی داره؟

good boy 2010
09-03-2012, 22:14
سلام دوستان، یک سوال کلی داشتم در مورد ویندوز موبایل: آیا ویندوز موبایل به صورت پیش فرض فایل منیجر داره؟ یا مثل گوشی های اندروییدی بستگی به برند گوشی داره؟
پیش فایل منیجر داره

1134
15-05-2012, 10:11
سلام میدونم قدیمیه ولی چاره ای ندارم کمک کنید من گوشی htc x7500 دارم خواستم رامشو عوض کنم ولی مشکلی پیش امد ونشد والان که روشن میکنم فقط صفحه چهار رنگ میاد بالا کمک کنید و برای نصب رام ارور 244 میدهد error 244 invalid model id

moji2007
16-05-2012, 15:42
سلام دوستان
من روی گوشیم ویندوز و اندروید رو داشتم ( :41: الان ندارم ) داشتم از گوگل مپ استفاده میکردم هوا گرم بود و گوشی هم بخاطر استفاده از جب پب اس حسابی گرم کرده بود . رفتم روی اندروید و وقتی گوشی رو خاموش کردم بیام روی ویندوز دیگه بای بای شده بود . iر کاری کردم نشد بیارمش بالا ویندوز عوض کردم با leoimg هم نشد کاری بکنم , و موقع روشن شدن پیام operation system update failur please try againe رو میده . انواع ورژن های مختلف هم تست کردم ولی هیچ . با باکس هم تعمیر کار نتونست کاریش بکنه یعنی دوتا وژن رو زد نتونست کاریش بکنه . الان وقتی روشن میشههمون پیام قبلی رو میده
کسی راهی به ذهنش نمیرسه ؟؟
لطفا کمک کنید

mili_k
29-05-2012, 02:01
دوستان چطوری ویندوز موبایل 5 ( نسخه ی اسمارت فون ) کاری کنم که بتونم باهاش اس ام اس فارسی بفرستم ؟ یعنی حروف اختصاصی پارسی ( پ ، ژ ، گ ، چ ) رو داشته باشه ؟

مدل دستی ـم : i-mate Smartflip

colors
15-06-2012, 16:56
سلام و خسته نباشید

دوستان چند روز پیش گوشیم ( omnia 2 i8000 ) رو به صورت عادی به سیستم وصل کرده بودم و داشتم اطلاعات میریختم که یه هو سیستمم هنگ کرد و منم کابل USB رو از گوشی جدا کردم و از اون روزه حافضه داخلی گوشیم یه جورای قفل شده. یه سری اطلاعات توشه که نه میشه برداشت و نه میشه بهش اضافه کرد. حتی تو خود گوشی هم اجازه حذف کردن نمیده

چندین بار ریسیت سخت افزاری و نرم افزاری انجام دادم ولی نشد.
اصلا دیگه به سیستم هم وصل نمیشه. اصلا نمیشناستش
خواستم رامش رو عوض کنم اصلا نرم افزار نشناختش
بلوتوز هم نمیگیره ولی میفرسته
جالبیش اینجاست وقتی که مموری میندازم سیستم میشناسه و میشه با مموری کار کرد ( ردو بدل کردن اطلاعات ) ولی با حافظه داخلیش نمیشه!

کسی میدونه این چه مرگشه؟

rambod360
01-07-2012, 21:15
سلام گوشی من htc touch hd t8282 هست.این گوشی من رو از اتریش آوردن و به همین دلیل زبونش آلمانی است...
به هرجایی که دادم برای زبونش رو از آلمانی به انگلیسی تبدیل کنن یک دلیل میارند مثلا یکی گفت گوشی قفله و نمیشه برنامشو عوض کرد
میخواستم بدونم خودم میتونم زبونش رو درست کنم یعنی از آلمانی به انگلیسی تبدیل کنم؟
و همچنین یک سوال دیگه میتونم سیستم عامل گوشیم رو از 6.1 به 6.5 تبدیل کنم؟
ویندوز موبایل 7 برای چگونه گوشی هایی میباشد؟
روی این گوشی نصب میشه؟
من خیلی کارم فوری لطفا زودتر جواب بدین

ANDROYD3
01-07-2012, 22:09
اول از بالای صفحه گزینه start رو میزنی و میری به setting بعد توی سربرگ دوم میری ( system ) بعد به regional settings میری
این هارو میتونی توی translate google به آلمانی ترجمه کنی تا گزینه هارو پیدا کنی

اگه نشد می تونی درب کاور رو باز کنی و با سوزن یا چیزی اون قرمزه رو بزنی تا هارد ریست بشه
این طوری همه چیزت پاک میشه ولی می تونی زبانش رو عوض کنی
قبلش باید شماره و پیامک هات رو بریزی توی سیم کارت

در مورد سیستم عامل هم بهت پیشنهاد نمی کنم چون سخت افزار جالبی نداره
آندروید رو مطمئنم ولی اصلا جالب نیست

خوش باشی

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-07-2012, 07:48
سلام . شما گوشیتون HD2 هست ؟ مشکلتون حل شد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-07-2012, 16:16
دوستان چطوری ویندوز موبایل 5 ( نسخه ی اسمارت فون ) کاری کنم که بتونم باهاش اس ام اس فارسی بفرستم ؟ یعنی حروف اختصاصی پارسی ( پ ، ژ ، گ ، چ ) رو داشته باشه ؟مدل دستی ـم : i-mate Smartflipسلام اگر کشور رو به ایران تغییر بدین , کیبورد فارسی میشه .وارد تنظیمات بشید و ایران رو انتخاب کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-07-2012, 16:23
سلام این گوشی خودش بلک لیست نداره.اما اگر گوشیتون با ویندوز موبایل 6.5کار میکنه برایِ بلاک لیست میتونید از برنامه های جانبی استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت جستجو بنویسید black list

payam178
18-08-2012, 23:03
سلام دوستان
عید مبارک
من یک گوشی سونی اریکسون اکسپریا x2 دارم ولی متاسفانه بیشتر مخاطبینم را پاک کرده
دیگه دارم دیوانه میشم
راستی نسخه ی ویندوز موبایل 6.5 روش نصبه

ariaei_tabar
24-08-2012, 22:17
سلام لطفا به لینک پایین یه سر بزنید و من راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

mehran2190
18-09-2012, 15:10
تاچ گوشی من از کار افتاده، می خواستم ببینم علت خاصی نداره؟ حدود 3 سال کار کرده. میشه عوضش کرد؟ حدود قیمتش چقدر هست؟ ممنون.
htc touch diamond 2

ANDROYD3
18-09-2012, 22:11
تاچ گوشی من از کار افتاده، می خواستم ببینم علت خاصی نداره؟ حدود 3 سال کار کرده. میشه عوضش کرد؟ حدود قیمتش چقدر هست؟ ممنون.
htc touch diamond 2
سلام
علتش مصرف زیاده گوشی هست
من هم یه سامسونگ جت دارم که تاچش خراب شد و هنوز برای تعمیر ندادم ولی علاالدین 30 تومن عوض میکنن . البته مدل های مختلف قیمتشون فرق داره . تازه شاید پیدا نشه .

starmaker
15-10-2012, 19:54
علتش کار کردن زیاد با اونه دوست خوبم

mamadeb
24-10-2012, 14:44
سلام دوستان
من یه گوشی HTC HD2 دارم که یکی از دوستام از نروژ خریده بود
حالا من می خوام یه فارسی ساز روی اون نصب کنم
یه برنامه نصب کردم که گوشی اس ام اس های فارسی را می خونه اما ک
خیلی هنگ می کنه؟
کسی برنامه ی درست حسابی واسه این کار می شناسه
بعد یه کیبرد به درد بخور هم اگه سراغ دارین واسه فارسی نوشتن بهم پیشنهاد بدین
من تا حالا اصلا با windows phone کار نکردم
خواهشا توضیح کامل بدین
با تشکر

mamadeb
24-10-2012, 15:32
کسی نیست جواب بده

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-10-2012, 15:35
سلام دوستان
من یه گوشی HTC HD2 دارم که یکی از دوستام از نروژ خریده بود
حالا من می خوام یه فارسی ساز روی اون نصب کنم
یه برنامه نصب کردم که گوشی اس ام اس های فارسی را می خونه اما ک
خیلی هنگ می کنه؟
کسی برنامه ی درست حسابی واسه این کار می شناسه
بعد یه کیبرد به درد بخور هم اگه سراغ دارین واسه فارسی نوشتن بهم پیشنهاد بدین
من تا حالا اصلا با windows phone کار نکردم
خواهشا توضیح کامل بدین
با تشکر

سلام .
اگر روم گوشیتون اصلی باشه یعنی قفل شکسته نباشه , بهترین روم , روم خاورمیانه هست .
هم فارسی داره هم عربی و هم انگلیسی و اگر بذارینش روی انگلیسی حتی یک کلمه عربی هم نمیبینین توی گوشی اما کیبوردش هم عربی داره هم فارسی و هم انگلیسی
از ژانویه 2010 بنده نصبش کردم و مثل گل داره کار میکنه و آخرین ورژنش هم اوگست 2010 اومد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین میبورد هم spb keyboard هست بنده از سه زبان ف و ع وEN استفاده میکنم
واقعا راحته
اِعراب هم داره . یعنی ِ َ ً ُ ّ
اتو کمپلیت هم داره یعنی یک بار که بنویسید فرودگاه , دفعه ی دوم تا بنویسید فر , خودش کلمه ی فرودگاه رو پیشنهاد میده .
کلماتی هم که اشتباه تایپ کردین و ذخیره شده میشه حذف کرد .
خلاصه خیلی گله
:20:

سريال نامبرش هم تو نت هست با گوگل جستتجو کنین

اگر میخواین خوب خوب به این گوشی وارد بشین , تاپیک مخصوص HD2 با دقت و حوصله از آخر بخونید

سوالی هم داشتین در خدمتیم
اما اگر نخواستین روم خاورمیانه ی ویندوز موبایل رو نصب کنید و خواستین روم اندروید نصب کنین دیگه بقیه دوستان انشا الله راهنمائیتون میکنن" چون بنده تو اندروید اطلاعتم در حد صفره
:)

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-10-2012, 16:05
سلام.
اين هم لينك تاپیک hd2از صفحه ی آخر با حوصله بخونینش

yasind
12-01-2013, 15:49
سلام
گوشیمن ایکسپریا x1و هی انتنش میره من باید چیکار کنم
:n28::n28:

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-01-2013, 17:04
سلام گوشیمن ایکسپریا x1و هی انتنش میره من باید چیکار کنم:n28::n28:علیک سلام . اگر خود بخود اینجوری میشه پس به احتمالِ زیاد یک ایرادِ الکترونیکی داره و بابد بره تعمیرگاه .اما اگر با تکون دانش آنتن قطع میشه و با ضربه و تکون دادن برمیگرده پس یک عیبِ مکانیکی داره یعنی سیمی چیزی قطع شده یا از جاش در اومده .در هر دو صورت باید باز بشه اما اگر از قطعی یا شل بودنِ سیم و اینها باشه تعمیرش آسونتر هست

soranstar
05-03-2013, 20:53
دوستان این گوشیای جدید ویندوز۸ مشکلات مربوط به ارسال و دریافت فایل از طریق بلوتوث٬ بدون نصب نرم افزار اضافی حل شده یا هنوزم داره این مشکلو؟

shahrad555
16-03-2013, 13:54
با سلام گوشی من htc desire سیم کارت که میندازم گوشی هی روشن خاموش میشه ولی بدون سیم کارت کار میکنه کمک کنید مشکل رو چه طوری حل کنم

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-03-2013, 15:10
با سلام گوشی من htc desire سیم کارت که میندازم گوشی هی روشن خاموش میشه ولی بدون سیم کارت کار میکنه کمک کنید مشکل رو چه طوری حل کنمسلام . با یه سیم کارت دیگه امتحان کردین ؟ شاید سیم کارت مشکل داره . اگه از سیم کارت نبود , جای سیم کارت رو وارسی کنین ببینین چیزی نرفته توش مثل یک تکه المنیوم یا منگنه و اینا . اگه از این هم نبود ممکنه آب خرابش کرده باشه یا ضربه و باید باز بشه . اما قبل از باز کردن و تعمیر , هارد ریست کنین شاید مشکل سافت وری باشه

x_enrique_1818
23-03-2013, 12:30
سلام
من HTC Touch Pro دارم. چطور میتونم ب ف.ی.س ب. و . ک وصل شم؟

اپرا که جواب نداد :(

x_enrique_1818
23-03-2013, 12:34
سلام اگر کشور رو به ایران تغییر بدین , کیبورد فارسی میشه .وارد تنظیمات بشید و ایران رو انتخاب کنید

سلام دادا
باید Mobi Div رو بنصبی
بعدش با Resco Kyboard Pro یا SPB keyboard رو رو گوشیت نصب کنی

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-12-2013, 09:04
سلام داداباید Mobi Div رو بنصبیبعدش با Resco Kyboard Pro یا SPB keyboard رو رو گوشیت نصب کنیسلام . کسی که کیبورد spb رو نصب و استفاده کنه , پرونده کیبوردهای دیگه رو میبنده . راحت , سریع , با زبانهای مختلف , داشتن إعراب ( اَ , اِ , اُ ) , حافظه برای ذخیره ی کلماتی که تایپ میکنین تا از تکرار نوشتن راحت بشین , داشتن کیبورد full screen و خیلی مزایای دیگه

panther99
20-01-2014, 15:53
دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .
سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .
ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه 8 . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!!
اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!
کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2014, 16:15
دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه 8 . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!!اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟سلام . اگر با هیچ گوشی نمیشه به مودمتون وصل شد پس مودم شما باید ریست بشه و دوباره تنظیم بشه . باید همه ی تنظیمات رو درست انجام بدین نه از روی حدس و گمان و شانسی . اگر یه چیزهائی از تنظیمات براتون واضح نیست با قسمت فنی شرکت اینترنت تماس بگیرین راهنمائیتون میکنند

MOH333EN
16-04-2015, 09:45
:n12::n12:سلام وقتی یک فایل (بازی یا برنامه )را دانلود میکنیم با کامپیوتر اون فایل را کجا قرار بدیم در گوشی و چگونه نصبش کنیم ویندوز 8.1

h_kh_1367
25-05-2015, 08:41
:n12::n12:سلام وقتی یک فایل (بازی یا برنامه )را دانلود میکنیم با کامپیوتر اون فایل را کجا قرار بدیم در گوشی و چگونه نصبش کنیم ویندوز 8.1

اگه منظور ویندوزفون 8.1 هست

فایل بازی یا برنامه که از سایت windowsphone.com دانلود کردید رو به پوشه Download در مموری کارت (اگه گوشی شما مموری کارت ساپورت نمیکنه تو حافظه داخلی ، پوشه download) قرار بدید .
بعد وارد استور بشید و از قسمت منو ، گزینه install local app رو انتخاب کنید .

برنامه هایی که شناسایی میشه رو میتونید انتخاب و نصب کنید .

simorgh14
05-06-2015, 13:25
آقا من یک xperia x1 دارم
امروز ناگهان خاموش شد!!
و بعد خواستم روشن کنم
.
align screen
پیام ign screen aاومد!!

خلاصه، وقتی راه افتاد
دیدم، پیامکها و شمارها و فایلها قسمتی از اونها حذف شذه!!
من هیچی نصب نکردم! به اینترنت وصل نشدم
چرا اینجوری ششد
چکار کنم فایلها برگرده؟

h_kh_1367
05-06-2015, 15:41
آقا من یک xperia x1 دارم
امروز ناگهان خاموش شد!!
و بعد خواستم روشن کنم
.
align screen
پیام ign screen aاومد!!

خلاصه، وقتی راه افتاد
دیدم، پیامکها و شمارها و فایلها قسمتی از اونها حذف شذه!!
من هیچی نصب نکردم! به اینترنت وصل نشدم
چرا اینجوری ششد
چکار کنم فایلها برگرده؟

گوشیتون به دلایلی ریست فکتوری شده !! شاید به خاطر مشکلاتی که موقع لود شدن ویندوزبرای یه سری از فایل های ویندوز پیش اومده و برای درست کردنش راهی جز این نبود .

اطلاعات داخل مموری کارت ممکنه با نرم افزار های ریکاوری برگرده ولی اطلاعات توی تلفن امکان برگشت نداره . البته با امکانات فوق العاده ای که مایکروسافت از قبل برای پشتیبان گیری از اطلاعات کاربر مثل مخاطبین داشت بعید میدونم پشتبان نداشته باشید و نیاز به ریکاوری و ... باشه !! (نرم افزار Windows Mobile Device Center یا BackUpـی که از طریق حساب مایکروسافت تو حساب مایکروسافتتون ذخیره میشه)