مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید PMP یا iPod
سلام!:20:
یکی از اقواممون می خواد یه pmp یا وسیله ی مشابه بخره که روش بشه نرم افزار قرآنی روش نصب کرد و همچنین قابلیت پخش فایلای صوتی و تصویری رو داشته باشه. همینطور بشه روش بازی هم نصب کرد و قابلیت بلوتوث و حافظه مناسبی هم داشته باشه (حتی الامکان کارت حافظه هم بخوره)
قیمتشم حول و حوش 200000 تومان بشه
به نظر شما کدوم مارک رو بهش پیشنهاد کنم؟ لطفا" چراش رو هم بگید:46:
سلام!:20:
یکی از اقواممون می خواد یه pmp یا وسیله ی مشابه بخره که روش بشه نرم افزار قرآنی روش نصب کرد و همچنین قابلیت پخش فایلای صوتی و تصویری رو داشته باشه. همینطور بشه روش بازی هم نصب کرد و قابلیت بلوتوث و حافظه مناسبی هم داشته باشه (حتی الامکان کارت حافظه هم بخوره)
قیمتشم حول و حوش 200000 تومان بشه
به نظر شما کدوم مارک رو بهش پیشنهاد کنم؟ لطفا" چراش رو هم بگید:46:
دوست خوب، pmp ها همونطور که از نامش برمیاد، پخش کننده فایل های صوتی و تصویر هستند اساساً .. قابلیت نصب برنامه های جانبی، چیزی نیست که خیلی توی PMP ها مرسوم باشه و اگه هم یافت بشه، در PMP های سطح بالا گیر میاد که یعنی هزینه های بالای 300 تومن فرضاً.
من این رو چندین بار گفته ام، دوستان و کاربران ایرانی اغلب چون با موبایل کار کرده ان و بعد میخوان وارد دنیای پلیرها بشن، طبیعیه که انتظار دارن همون قابلیت ها رو توی پلیرها هم ببینن (از جمله بلوتوث، برنامه های جانبی و قابلیت کارت حافظه)، در حالیکه فلسفه وجودی پلیرها چیز دیگه اس ..
نزدیکترین چیز به اونچه شما میخوای ipod touch هستش که اولاً قیمتش بالاتر از 200 تومنه، افزایش حافظه هم نداره (8 گیگ 230 تومن تقریباً) .. بازی می خوره .. برنامه های متنوع میشه روش نصب کرد (اما برنامه های مخصوص همون سیستم عامل-- قرآن هم جزوش هست تا اونجا که می دونم) .. بلوتوث اش برای تبادل فایل نیست (حداقل هنوز نیست) ...
تشکر از راهنمایی کاملتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.