مشاهده نسخه کامل
: مجزا بودن وبسایت برای کامپیوتر و موبایل؟؟
tasnim68
03-02-2010, 18:26
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز؛
همونطور که می دونید نسخه موبایل و کامپیوتر سایت هایی مثل yahoo و google فرق دارن. یعنی وقتی با کامپیوتر نگاه می کنیم یه چیزی می بینیم و با موبایل یه چیز دیگه. یعنی موقع مشاهده با موبایل به یه صفحه جدید منتقل می کنه که مخصوصه موبایل طراحی شده.
من این ویژگی رو تو یه فروم ایرانی هم دیدم.
forum . azarteam . c o m
می خواستم بپرسم چطور می شه این کارو انجام داد. یعنی با چه کد یا اسکریپتی می شه کاری کرد که وقتی بازدید کننده از موبایل استفاده می کنه به صفحه مخصوص موبایل منتقل شه؟
اون دیگه به امکانات سایتت و کدنویسی توکار اون برمی گرده ...
مثلا دیتالایف همچنین امکانی رو داره، یا وردپرس با الحاق افزونه هایی خیلی خوب جواب میده، همینطور جوملا و ...
اگر از cms ایی استفاده می کنید که این امکان رو نداره، یا باید بدین براتون بنویسن و یا اینکه کوچ کنید به یه بهترش!
tasnim68
04-02-2010, 20:02
راستش من یه وبلاگ دارم می سازم به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوام وقتی با موبایل دیده می شه منتقل شه به
حالا نمی دونم از چه کدی باید استفاده کرد؟
اگه سخته باید بیخیالش بشم.
اگر ميخوايي داخل وبلاگ اين كارو انجام بدي ميتوني از بلاگ اسكاي استفاده كني كه نسخه موبايل هم براي وبلاگهاش در نظر گرفته !!
موفق باشيد .
Mr. President
23-03-2010, 17:40
این کد رو به سایت اضافه کن (قبل از تگ head )
البته کاملا طمئن نیستم این بود ؟....:13:
moonwalker
24-03-2010, 10:52
خود سیستم وبلاگتون باید این قابلیت رو داشته باشه چون شما اجازه ایجاد صفحه رو ندارین و فقط میتونین مطلب ارسال کنید!
tasnim68
15-04-2010, 13:04
ببینید دوستای عزیز
من نمی خوام همون وبلاگ به شکل مخصوص موبایل دیده شه. می خوام اگه با موبایل دیده شد به یه وبلاگ دیگه منتقل شه. حالا اینکه تو قالبای بلاگفا این امکان وجود نداره فکر نکنم به مشکل من ربطی داشته باشه. چون اصلا سوال من یه چیزه دیگست. تا اونجایی که من می دونم تو خود یاهو و گوگل هم از یه کد استفاده می کنن که اگه کسی با موبایل مثلا رفت به yahoo.com منتقل میشه مثلا به mobile.yahoo.com
حالا من می خوام بدونم کسی این کد رو می دونه چیه یا نه. فکر نکنم یکی دوخط بیشتر هم باشه
hoseinferi
18-04-2010, 16:49
من اون کد رو که شما میخوای نمیدونم
ولی میتونید در کنار صفحه یه لینک بزارید که وقتی با موبایل دیده میشه با کلیک روی اون به اون صفحه منتقل بشه.
در مورد سرور های یاهو و گوگل این مربوط به سرور هاست که با توجه به نوع مرورگر بازدید کننده سرور مخصوص دارن نه اینکه به صفحه دیگه منتقل کنن.
شما هم میتونید نوع مرور گر رو بگیرید و با توجه به اون به بازدید کننده صفحه مربوطه رو ارجاع بدین
tasnim68
19-04-2010, 20:30
من اون کد رو که شما میخوای نمیدونم
ولی میتونید در کنار صفحه یه لینک بزارید که وقتی با موبایل دیده میشه با کلیک روی اون به اون صفحه منتقل بشه.
در مورد سرور های یاهو و گوگل این مربوط به سرور هاست که با توجه به نوع مرورگر بازدید کننده سرور مخصوص دارن نه اینکه به صفحه دیگه منتقل کنن.
شما هم میتونید نوع مرور گر رو بگیرید و با توجه به اون به بازدید کننده صفحه مربوطه رو ارجاع بدین
دقیقا این همون چیزی که من می گفتم، خوب شد شما صریحترش کردین.
از دوستان عزیز کسی این کد رو بلد نیست که مثلا اگه مرورگر موبایل بود به یه صفحه دیگه منتقل کنه؟
tazphoenix
19-04-2010, 20:56
این چیزی که میخای یه خط دو خط کد نیست اگه هاست داری باید اسکریپت نصب کنی اگه وبلاگه که باید کوچ کنی جایی که نسخه ی مخصوص موبایل ساپورت میکنه.گرفتی؟
دقیقا این همون چیزی که من می گفتم، خوب شد شما صریحترش کردین.
از دوستان عزیز کسی این کد رو بلد نیست که مثلا اگه مرورگر موبایل بود به یه صفحه دیگه منتقل کنه؟
نمیدونم برای php میخواید یا asp
برای php لینک زیر رو نگاه کنید:
برای asp این لینک:
php خیلی وقته کار نکردم و نظری راجع به لینک اول ندارم، اما تو لینک دوم، روش اولش (Method1) کاملا واضح و راحته، البته محدودیت داره اما به نظرم درست جواب میده (البته اگه سایتتون asp هست)
اگه به انگلیسی سرج کنید خیلی مطلب هست، فقط حوصله میخواد که تست کنید ببینید کدوم بهتره و جواب میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.