ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فیلتر شاین

m1167
03-02-2010, 08:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلترشاین قابل نصب درپریمیر وافتر افکت

cs4فایل بعد از نصب درقسمت پلاگین کپی شود

Mr Andersson
05-02-2010, 00:02
درود;

تو پریمیر CS4 که کار نمیکنه... یعنی نسخه جدیدشم همین مشکل رو داره. دوستان برای شما چطوره؟

.......

PaRkOr
05-02-2010, 00:31
سلام
من رو افتر CS4 کار می کنم. همچنین روی پریمیر CS4 دارم باهاش کار می کنم.
یا هوووووووووووووووو

hamidbn
05-02-2010, 00:34
آره هیچ مشکلی با CS4 ندارن

Mr Andersson
05-02-2010, 01:22
درود;

حبیب جان اون فایل رو که تو C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS4\MediaCore بنامShine.aex داری رو برام آپ میکنی.. ورژن جدیدش هم برا من تو CS4 error میده.

متشکر...

Mr Andersson
07-02-2010, 02:40
درود;

خوب شما که گفتین کار میکنه منم رفتم گشتم آخرین آپدیتشو گرفتم (مال نزدیک دو ماه پیش). حل شد. متشکر..

.......

siamat
14-03-2010, 17:29
اين افكت كه Shine نام دارد ويژه نرم‌افزار After Effects هست! بنابراين اين فكر رو از ذهنتون بيرون كنيد كه بتونيد با پريمير يا يوليد اين ----- را بر روي فيلمتون اعمال كنيد! (اگر هم با استفاده از پلاگ‌اين‌ها بشه، به اون كيفيت نخواهد بود)

PaRkOr
14-03-2010, 21:37
سلام

اين افكت كه Shine نام دارد ويژه نرم‌افزار After Effects هست! بنابراين اين فكر رو از ذهنتون بيرون كنيد كه بتونيد با پريمير يا يوليد اين ----- را بر روي فيلمتون اعمال كنيد! (اگر هم با استفاده از پلاگ‌اين‌ها بشه، به اون كيفيت نخواهد بود)

باریکلا. چه قدر شما استادی. من که 2 ماهه دارم باش کار می کنم.

درود;

حبیب جان اون فایل رو که تو C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS4\MediaCore بنامShine.aex داری رو برام آپ میکنی.. ورژن جدیدش هم برا من تو CS4 error میده.

متشکر...
سلام
مهیار جان من شرمنده. من شطرنجی. من ... . الآن ایت تاپیک رو دوباره دیدم.
خداییش پ.خ میدادی که من شرمندت نشم.
حالا چیکار کنم؟ آپ کنم برات دادا؟
بیا دادا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم شرمنده.
یا هووووووووووووووووو

Mr Andersson
14-03-2010, 23:16
درود;

خوب شما که گفتین کار میکنه منم رفتم گشتم آخرین آپدیتشو گرفتم (مال نزدیک دو ماه پیش). حل شد. متشکر..

مرسی حبیب جان.. گفتم که حل شد.