مشاهده نسخه کامل
: فیلتر شاین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلترشاین قابل نصب درپریمیر وافتر افکت
cs4فایل بعد از نصب درقسمت پلاگین کپی شود
Mr Andersson
05-02-2010, 00:02
درود;
تو پریمیر CS4 که کار نمیکنه... یعنی نسخه جدیدشم همین مشکل رو داره. دوستان برای شما چطوره؟
.......
سلام
من رو افتر CS4 کار می کنم. همچنین روی پریمیر CS4 دارم باهاش کار می کنم.
یا هوووووووووووووووو
آره هیچ مشکلی با CS4 ندارن
Mr Andersson
05-02-2010, 01:22
درود;
حبیب جان اون فایل رو که تو C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS4\MediaCore بنامShine.aex داری رو برام آپ میکنی.. ورژن جدیدش هم برا من تو CS4 error میده.
متشکر...
Mr Andersson
07-02-2010, 02:40
درود;
خوب شما که گفتین کار میکنه منم رفتم گشتم آخرین آپدیتشو گرفتم (مال نزدیک دو ماه پیش). حل شد. متشکر..
.......
اين افكت كه Shine نام دارد ويژه نرمافزار After Effects هست! بنابراين اين فكر رو از ذهنتون بيرون كنيد كه بتونيد با پريمير يا يوليد اين ----- را بر روي فيلمتون اعمال كنيد! (اگر هم با استفاده از پلاگاينها بشه، به اون كيفيت نخواهد بود)
سلام
اين افكت كه Shine نام دارد ويژه نرمافزار After Effects هست! بنابراين اين فكر رو از ذهنتون بيرون كنيد كه بتونيد با پريمير يا يوليد اين ----- را بر روي فيلمتون اعمال كنيد! (اگر هم با استفاده از پلاگاينها بشه، به اون كيفيت نخواهد بود)
باریکلا. چه قدر شما استادی. من که 2 ماهه دارم باش کار می کنم.
درود;
حبیب جان اون فایل رو که تو C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS4\MediaCore بنامShine.aex داری رو برام آپ میکنی.. ورژن جدیدش هم برا من تو CS4 error میده.
متشکر...
سلام
مهیار جان من شرمنده. من شطرنجی. من ... . الآن ایت تاپیک رو دوباره دیدم.
خداییش پ.خ میدادی که من شرمندت نشم.
حالا چیکار کنم؟ آپ کنم برات دادا؟
بیا دادا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم شرمنده.
یا هووووووووووووووووو
Mr Andersson
14-03-2010, 23:16
درود;
خوب شما که گفتین کار میکنه منم رفتم گشتم آخرین آپدیتشو گرفتم (مال نزدیک دو ماه پیش). حل شد. متشکر..
مرسی حبیب جان.. گفتم که حل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.