PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما چیست ؟

Rayzan
02-02-2010, 22:57
متاسفانه بنده به علت نا آشنا بودن با سیستم تایپ در فرم تایپیک قبلی بنده بسته شد برای همین دوباره سوالم را مطرح میکنم :
بنده با بودجه 700 هزارتومان قصد خريد يک سيستم جهت اموري مانند اتصال اينترنت ، ديدن فيلم و گوش دادن به موسيقي ، تدوين و تبديل فيلم هاي شخصي دوربين فيلمبرداري به دي وي دي و تایپ و تقريبا مي توانم بگويم اهل بازي با کامپيوتر و کارهاي گرافيکي نيستم . در ابتدا مي خواستم يک سيستم دسکتاپ بگيرم که صرف نظر کردم و قصد خريد يک لپ تاپ را دارم . به نظر شما با اين بودجه و در ضمن در نظر داشتن اينکه لپ تاپ انتخابي مي خواهم عمري باشد و حداقل 4 الي 5 سال بدون هيچ مشکلي ( 3 ساعت کار در روز ) کار کند از لحاظ خدمات پس از فروش مشکلي نداشته باشد ( مانند Dell ) حتي الامکان خروجي firewire و مودم ديال آپ نيز داشته باشد . صداي اسپيکر آن نيز مناسب و صفحه کلید آن برای تایپ خوب باشد . گزينه هایی که خودم در نظر دارم عبارتند از : IBM Lenovo G550 و Dell Inspiron 1564 و Acer Aspire 5738Z و Dell VOSTRO 1015 مي باشند .
در ضمن لپ تاپ هنگام روشن بودن اگر تکان بخورد مشکلی ایجاد می شود یا خیر . نظر شما چيست ؟

H@mid-Vista
04-02-2010, 00:16
اگه می تونی اول از همه اینسپایرون ۱۵۶۴
بعد ایسر ۵۷۳۸
بعد هم ووسترو ۱۰۱۵

من خودم ایسر ۵۷۳۸ زد دارم همه این کارهای مد نظر شما رو هم دارم انجام میدم بدون هر گونه اشکال

ksksks
06-02-2010, 10:07
من که خودم لپ تاپو واسه این کارا می خوام dell 1564-a رو انتخاب کردم تو هم یه ذره بیشتر خرج کن بورو اونو بگیر:21: