مشاهده نسخه کامل
: برخورد به یک مشکل در ویندوز xp(ممنون میشم کمکم کنید)
masoud908
30-03-2006, 22:31
من به یک مشکل برخوردم:
وقتی که کامپیوتر را بدون سیو کردن یا به عبارتی به صورت دستی خاموش میکنید دفعه بعد که سیستم بالا میاید قبل از صفحه welcome یک صفحه ابی دیگر هم می اید که درایوها را چک میکنه و... در این قسمت بدون چک کردن وارد ویندوز میشه. و همیشه هم این کار تکرار میشه و برای همین صداهای مکرر و بسیار بدی میدهد و در قسمتی که میخواهیم نام فایل را عوض کنیم همین طوری پشت سر هم نقطه میزنه.حالا چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
من یکی متوجه نشدم میشه یک توضیح کامل تر بدی
Hidden-H
31-03-2006, 01:07
دوست عزيز قسمت اولش رو متوجه شدم
اگه مي شه در مورد ادامه ي حرفتون يه كم بيشتر توضيح بدين
شرمنده
وقتی که کامپیوتر را بدون سیو کردن یا به عبارتی به صورت دستی خاموش میکنید
خب دوست عزيز ، شما فقط بايد در موقعيت هاي نادر كه سيستم قفل كرده و هيچ راه ديگري براي ادامه ي كار وجود نداره دكمه ي ريست(Reset) رو استفاده كني. چرا كه استفاده ي مكرر از اين دكمه(كه باعث وقفه در كار CPU با قطع ناگهاني برق ميشه) باعث استهلاك و آسيبهاي سخت افزاري به قطعات مختلف بويژه ديسك سخت خواهد شد.
الآن هم معلومه كه ديسك سخت شما تا حدودي مشكل دار شده كه چنين دردسري رو ايجاد كرده. در اولين فرصت برنامه ي اسكن ديسك(Check Disk) رو بايد اجرا كني ، هر چند هيچ تضميني براي حل مشكل شما وجود نداره.
;)
به نظر من يكي از دگمه هاي كيبردت كه شايد دگمه نقطه باشه ايراد داره
چون اولا اون صفحه آبي بعد از خاموش كردن دستيه كامپيوتر كه درايواتو اسكن ميكنه طبيعيه كه ظاهر بشه و زماني كه اون صفحه ظاهر ميشه اگه شما يكي از دگمه ها رو بزني اسكن كردن درايوها قطع ميشه و وارد ويندوز ميشه چون احتمال داره به خاطر فعال بودن اون يه دگمه خراب اينجا كامپيوتر پيام قطع اسكن كردن رو دريافت ميكنه و به عملياتش ادامه نميده
ثانيا وقتي اين احتمال قوت پيدا ميكنه كه شما وقتي ميخواي نام يه فايلي رو تغيير بدي اون دگمه خراب درحال ثبت يه حرف يا علامت هستش و مدام كارشو ادامه ميده
اگرم حدس درپيتي و به درد نخوري زدم به بزرگواري خودت ببخش از كوزه همان برون تراود كه در اوست
در هر صورت من بهت پيشنهاد ميكنم يه كيبرد ديگه به كامپيوتر وصل كني اين قضيه رو تست كني
اگرم كيبرد ميبردي دم دستت نيست بيا كيبرد حاجيتو ببر تست كن رفيقي ديگه دوستي ديگه چه خياليه
سر چو نه در پاي عزيزان بود
بار گراني است كشيدن به دوش
masoud908
31-03-2006, 10:58
من یکی متوجه نشدم میشه یک توضیح کامل تر بدی
دوست عزيز قسمت اولش رو متوجه شدم
اگه مي شه در مورد ادامه ي حرفتون يه كم بيشتر توضيح بدين
شرمنده
معذرت میخوام دیگه نمیتونم چطوری توضیح بدم.باور کنید توضیح دادنش خیلی سخته.برای من همین که به فکر بودید کافی هست
ممنون از لطفتون :laughing:
masoud908
31-03-2006, 11:02
خب دوست عزيز ، شما فقط بايد در موقعيت هاي نادر كه سيستم قفل كرده و هيچ راه ديگري براي ادامه ي كار وجود نداره دكمه ي ريست(Reset) رو استفاده كني. چرا كه استفاده ي مكرر از اين دكمه(كه باعث وقفه در كار CPU با قطع ناگهاني برق ميشه) باعث استهلاك و آسيبهاي سخت افزاري به قطعات مختلف بويژه ديسك سخت خواهد شد.
الآن هم معلومه كه ديسك سخت شما تا حدودي مشكل دار شده كه چنين دردسري رو ايجاد كرده. در اولين فرصت برنامه ي اسكن ديسك(Check Disk) رو بايد اجرا كني ، هر چند هيچ تضميني براي حل مشكل شما وجود نداره.
;)
من همیشه به طور اصولی ویندوز خاموش میکنیم فقط یک بار که هنگ کرد دیگه هیچ کاری نتونستم بکنم این کارو کردم.
عمل check disk هم انجام دادم ولی فایده ای نداشت .
خیلی ممنون از راهنمایی و لطفت
خوش باشی :biggrin:
masoud908
31-03-2006, 11:04
چون اولا اون صفحه آبي بعد از خاموش كردن دستيه كامپيوتر كه درايواتو اسكن ميكنه طبيعيه كه ظاهر بشه و زماني كه اون صفحه ظاهر ميشه اگه شما يكي از دگمه ها رو بزني اسكن كردن درايوها قطع ميشه و وارد ويندوز ميشه چون احتمال داره به خاطر فعال بودن اون يه دگمه خراب اينجا كامپيوتر پيام قطع اسكن كردن رو دريافت ميكنه و به عملياتش ادامه نميده
ثانيا وقتي اين احتمال قوت پيدا ميكنه كه شما وقتي ميخواي نام يه فايلي رو تغيير بدي اون دگمه خراب درحال ثبت يه حرف يا علامت هستش و مدام كارشو ادامه ميده
اگرم حدس درپيتي و به درد نخوري زدم به بزرگواري خودت ببخش از كوزه همان برون تراود كه در اوست
در هر صورت من بهت پيشنهاد ميكنم يه كيبرد ديگه به كامپيوتر وصل كني اين قضيه رو تست كني
اگرم كيبرد ميبردي دم دستت نيست بيا كيبرد حاجيتو ببر تست كن رفيقي ديگه دوستي ديگه چه خياليه
کیبردم مشکل نداره مطئنم خیلی باحالی دمت گرم
قربونت
خوش باشی :biggrin:
masoud908
31-03-2006, 11:57
اگر کسی راه حل دیگری داره ممنون میشم بگه
hellbrain666
31-03-2006, 12:09
احتمالا کامپیوترت ویروسی شده !
یه آنتی ویروس خوب نصب کن حله!!!
masoud908
31-03-2006, 12:41
این چه ربطی به ویروس داره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Captain Nemo
31-03-2006, 14:59
سلام دوست عزیز
من در مورد اینکه میگی موقع عوض کردن اسم فایلها همش نقطه زده میشه تا سوال داشتم.
اول اینکه اون طوری که من متوجه شدم باید این طور باشه که تا یه فایل رو rename میکنی شروع به زدن نقطه میکنه کامپیوتر. اگه این طوریه به من بگو که ایا زمانی که تو یه برنامه ویرایش متن مثل notepad هستی هم همین اتفاق میفته یا نه.
در مورد اینکه که میگی موقع استارت شدن بعد از ریسیت دستی اسکن دیسک نمیکنه من یه نظر نه چندان قطعی دارم. اصولا من فکر میکنم هر بار که دستی کامپیوتر ریسیت شد نیازی به چک دیسک نیست. بلکه فقط زمانی که احتمال اسیب وارد شدن به فایلها هست این اتفاق باید بیفته. من خودم الا ن مدتهاست که بعد از ریسیت شدن دستی کامپیوترم این اسکن دیسک رخ نمیده.
masoud908
31-03-2006, 15:19
سلام دوست عزیز
من در مورد اینکه میگی موقع عوض کردن اسم فایلها همش نقطه زده میشه تا سوال داشتم.
اول اینکه اون طوری که من متوجه شدم باید این طور باشه که تا یه فایل رو rename میکنی شروع به زدن نقطه میکنه کامپیوتر. اگه این طوریه به من بگو که ایا زمانی که تو یه برنامه ویرایش متن مثل notepad هستی هم همین اتفاق میفته یا نه.
در مورد اینکه که میگی موقع استارت شدن بعد از ریسیت دستی اسکن دیسک نمیکنه من یه نظر نه چندان قطعی دارم. اصولا من فکر میکنم هر بار که دستی کامپیوتر ریسیت شد نیازی به چک دیسک نیست. بلکه فقط زمانی که احتمال اسیب وارد شدن به فایلها هست این اتفاق باید بیفته. من خودم الا ن مدتهاست که بعد از ریسیت شدن دستی کامپیوترم این اسکن دیسک رخ نمیده.
اقا دکمه کیبردم گیر کرده بود
از همه عذرخواهی میکنم که این همه به فکر من بودن
به بزرگواری خودتون ببخشید.
hellbrain666
01-04-2006, 12:51
:blink: :biggrin:
Mehran14
03-04-2006, 14:46
سلام
امید دمت گرم کارت درست بود
صداهای مکرر و بسیار بدی که میگی از چیه ،کیستو باز کن ببین صدا از هاردته یا اسپیکر کیس؟"
masoud908
05-04-2006, 17:55
صداهای مکرر و بسیار بدی که میگی از چیه ،کیستو باز کن ببین صدا از هاردته یا اسپیکر کیس؟"
مشکل حل شد.دکمه کیبرد گیر کرده بود. :biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.