ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (وسترن دیجیتال)‌بلک ۳۲ مگ بافر یا گرین ۶۴ مگ بافر؟(۱ ترابایت)

shah abas
02-02-2010, 00:42
طبق تحقیقات همین طوریم! به این تیجه رسیدم که هارد وسترن بخرم. حالا تو شهر ما فقط دو فروشگاه هستند که می فروشند.
یکی میگه گرین 64 مگ بافر رو بهت ‍۱۱۵ می دم.
یکی میگه از تهران بلک ۳۲ مگ بافر رو ۱۰۵ میارم.
مشکل پول نیست. مشکل فقط ویژگی های سری گرین(مانند سرعت کم تر نسبت به بلک و ویژگی کم شدن سرعت بعد از چند ثانیه و ....)‌هست که باعث شده من شک کنم.
به نظرتون کدوم رو بخرم؟
۳۲ مگ بافر اضافه ارزش خریدن گرین رو داره؟

!As@d
02-02-2010, 01:01
هارد های سامسونگ (با گارانتی سام سرویس) هم ارزش تحقیق و خرید رو داره....
من چند تای برای خودم و دوستام گرفتم..... وکاملا هم راضی بودم / بودند!

asa2000
02-02-2010, 01:06
دوست عزیز همون گرین 32 مگ بافر رو بخر . در خربد هاردهای وسترن شک نکنید و به هاردهای سیگیت و سامسونگ هم اصلا فکر نکنید .

PSPMAN
02-02-2010, 03:45
طبق تحقیقات همین طوریم! به این تیجه رسیدم که هارد وسترن بخرم. حالا تو شهر ما فقط دو فروشگاه هستند که می فروشند.
یکی میگه گرین ۴ مگ بافر رو بهت ‍۱۱۵ می دم.
مشکل پول نیست. مشکل فقط ویژگی های سری گرین(مانند سرعت کم تر نسبت به بلک و ویژگی کم شدن سرعت بعد از چند ثانیه و ....)‌هست که باعث شده من شک کنم.
به نظرتون کدوم رو بخرم؟

تحقیقات خوبی نکردی.
سیگیت 7200.12 بگیر.
سرعتی بیشتر از بلک وسترن داره.

SajjadKAZ2003
02-02-2010, 12:12
حالا که این تاپیک باز شده دیگه تاپیک جدید باز نمی کنم
من هم قصد خرید هارد دارم
لطفا دوستان مارکی رو که باهاش کار کردن و راضی بودن رو معرفی کنن
شندیم مارک سیگت خوبه حالا هم که شرکت مکستور رو خریده

shah abas
02-02-2010, 14:01
هارد های سامسونگ (با گارانتی سام سرویس) هم ارزش تحقیق و خرید رو داره....
من چند تای برای خودم و دوستام گرفتم..... وکاملا هم راضی بودم / بودند! درسته.اما اون طوری که فهمیدم وسترن دوام بیشتری داره. اگه وسترن پبدا نمی شد دومین انتخل من سری spinpointf3(همچین چیزی !) بود
-----------------------------------------------------------------------

دوست عزیز همون گرین 32 مگ بافر رو بخر . در خربد هاردهای وسترن شک نکنید و به هاردهای سیگیت و سامسونگ هم اصلا فکر نکنید .
گفتم گرین ۶۴ یا بلک ۳۲. نظرم بیشتر روی بلک هست.
----------------------------------------------------------------------------

تحقیقات خوبی نکردی.
سیگیت 7200.12 بگیر.
سرعتی بیشتر از بلک وسترن داره.
در تحقیقات(!) م فهمیدم که مدل شما پرسرعت ترین به نسبت اما من بیشتر به دوام و این که خاطره بدی از مکستور دارم توجه کردم.
================================

حالا که این تاپیک باز شده دیگه تاپیک جدید باز نمی کنم
من هم قصد خرید هارد دارم
لطفا دوستان مارکی رو که باهاش کار کردن و راضی بودن رو معرفی کنن
شندیم مارک سیگت خوبه حالا هم که شرکت مکستور رو خریده
شما اول باید تعیین کنسد که به چه چیزی نیاز دارید؟ ارزانی ، سرعت، دوام، صدا و یا ..... . مثلا از نظر دوام وسترن خوبه و از نظر سرعت مدل سیگیتی که دوستان گفتند و ....
===========================================
کسی در مورد گرین ۶۴ یا بلک ۳۲ نظری نداره؟ کدوم رو بخرم؟

SajjadKAZ2003
02-02-2010, 15:20
مرسی از توضحات دوست عزیز shah abas ،
من هارد 1 ترا معمولی میخام بخرم و بیشتر از طریق کابل تبدیل پورت usb میخام ازش استفاده کنم
سرعت و دوام هم هر دو مهم هستن
ضمنا زیاد مایل به خرید هارد اکسترنال با پورت usb نیستم!

shah abas
02-02-2010, 21:13
من هارد 1 ترا معمولی میخام بخرم و بیشتر از طریق کابل تبدیل پورت usb میخام ازش استفاده کنم
۱-میزان پولی که می خواهید خرج کنید؟ ۲-هدفتون از خرید هارد؟(آرشیو یا استفاده داءمی به عنوان هارد اصلی ) ۳-اولویت هاتون چیه؟(دوام یا سرعت یا ...)
=================================================
کسی به خود من مشاوره نمیده؟:دی

saasan
03-02-2010, 01:20

این قیمتش 102 تومن تهران خودم دارمش مدل گرین کم مصرفه و برای کارهای سبک

سری بلک کویر اینها برای کارهای سخت و مصرف بالاتری دارند از نظر سرعت هم کیفیت خوبی دارند

من باشم سری بلک میگیرم (اون روز نداشتند مجبور شدم گرین بگیرم)

SajjadKAZ2003
03-02-2010, 04:22
۱-میزان پولی که می خواهید خرج کنید؟ ۲-هدفتون از خرید هارد؟(آرشیو یا استفاده داءمی به عنوان هارد اصلی ) ۳-اولویت هاتون چیه؟(دوام یا سرعت یا ...)

یک ترا
پولش زیاد مهم نیست حدود 100 تومن
هدف آرشیو
اولویت دوام و اینکه بدسکتور نزنه
نحوه اتصال هم بیشتر از طریق usb

>> مدل؟ بافر؟

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------

به نظرتون کدوم رو بخرم؟

خط سوم به اشتباه نوشتی 4 مگ !

در مورد سوالت :
به قول خودتون؛ اولویتت چی هست؟
اگه سرعت برات مهمه خب حتما برو سری بلک بخر
راستی سری بلک و گرین رو چطور میشه تشخیص داد ؟

shah abas
03-02-2010, 13:50
یک ترا
پولش زیاد مهم نیست حدود 100 تومن
هدف آرشیو
اولویت دوام و اینکه بدسکتور نزنه
نحوه اتصال هم بیشتر از طریق usb

>> مدل؟ بافر؟
پول که مهم نیست. از نظر دوام اون طور که من در طی چند روز فهمیدم(یعنی تحقیقام در مورد هارد فقط چند روز و خیلی ناقص هست) وسترن خوبه. این هارد های وسترن گرین یک مشخصه ای دارند که بعد از چند ثانیه که هارد بیکار موند تغییری در خودشون ایجاد می کنند(فکر کنم کم کردن سرعت بود:) ) برای همین مناسب آرشیو هستند و کمی دوام بیشتر دارند.

خط سوم به اشتباه نوشتی 4 مگ !

در مورد سوالت :
به قول خودتون؛ اولویتت چی هست؟
اگه سرعت برات مهمه خب حتما برو سری بلک بخر
راستی سری بلک و گرین رو چطور میشه تشخیص داد ؟
درسته.درستش می کنم. می دونم بلک بهتره ولی چون بلک باید از تهران بیاد و گرین اینجا هست گفتم شاید از یک نظر بهتر باشه.
نحوه تشخیص هم که روی هارد رنگ سبز هست و از روی مدل.(در بلک سیاه و در بلو آبی)

SajjadKAZ2003
06-02-2010, 03:08
من به این موضوع دقت نکرده بودم!
منظورتون از سری بلک و گرین و ... در مورد هاردهای اکسترناله یا هاردهای معمولی ؟

shah abas
08-02-2010, 21:35
منظورم هاردهای اینترنال هست.هارد اینترنال هم قسمتی از رنگ برچسبش با توجه به مدل هارد فرق می کند

nimapix
12-02-2010, 13:50
من این هارد وسترن 64 مگ بافر رو خریدم 1 هفته هم داشتم هارد کاملا بی صدا و خوبیه اما از نظر سرعت اونقدر قوی نیست یه مقدار از 32 مگش قویتره تست گرفتم میانگین سرعت خوندنش 72مگ در ثانیه هست بالاترین هم 101 مگ. اما دیروز تصادفا تو پایتخت یه هارد segate baracuda 7200.12 دیدم 1 ترا سریع خریدمش وقتی نصبش کردم دیدم این وسترن چقدر مزخرفه!!! میانگین سرعت رید این 95 مگ در ثانیه هست و بالاترینش 130 مگ!!! اگه این هاردو پیدا کردی سریع بخرش و گول اون 64 مگ بافر وسترن رو نخور. البته سیگت یه مقدار صداش از وسترن بیشتره.

nimapix
12-02-2010, 15:20
اینم تستی که ازش گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arashdn
12-02-2010, 17:26
من این هارد وسترن 64 مگ بافر رو خریدم 1 هفته هم داشتم هارد کاملا بی صدا و خوبیه اما از نظر سرعت اونقدر قوی نیست یه مقدار از 32 مگش قویتره تست گرفتم میانگین سرعت خوندنش 72مگ در ثانیه هست بالاترین هم 101 مگ. اما دیروز تصادفا تو پایتخت یه هارد segate baracuda 7200.12 دیدم 1 ترا سریع خریدمش وقتی نصبش کردم دیدم این وسترن چقدر مزخرفه!!! میانگین سرعت رید این 95 مگ در ثانیه هست و بالاترینش 130 مگ!!! اگه این هاردو پیدا کردی سریع بخرش و گول اون 64 مگ بافر وسترن رو نخور. البته سیگت یه مقدار صداش از وسترن بیشتره.
وسترین مذخرف نیست
شما سری بلک رو باهاش کار کنی سراغ هیچی دیگه نمیری
سامسونگ که ماشلله مثل بلندگو صدا داره
سرعت هم چرت

وسترن بلک یه چیز دیگه است

nimapix
12-02-2010, 19:37
یکی دیگه از دوستان نتیجه تست 1 ترا بلک وسترن رو تو همین جا یه تاپیک دیگه گذاشته که بازم این سیگت از اون بالاتره. وسترن رو اشتباه نکنم 120 تومن خریده اما این سیگت رو من 103 تومان خریدم که باز تو قیمتم خیلی به صرفه تره. البته منم تند رفتم کلمه مزخرف رو اشتباه کردم قبول دارم:))

SajjadKAZ2003
18-02-2010, 22:59
امروز بازار اهواز قسمت گرفتم،
1 ترا وسترن دیجیتال اینترنال 64مگ بافر گرین = 110 تومن

سری بلک می خواستم ولی پیدا نشد! کسی قیمتشو داره ؟

extreme edition
18-02-2010, 23:56
سلام دوست من

بین هارد های وسترن دیجتا ل کاملا واضح هست که سری بلک بهتر هست گول cache بالا رو نخور

ولی هارد سامسونگ f3 از هردوی اینها سرعتش بالاتر هست فقط یکم صداش بالاست ولی نه مثل بلندگو:31: