ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای انتخاب زبان برنامه نویسی برای شروع !!!!

S E V E N
01-02-2010, 21:54
بسمه تعالی

سلام خدمت دوستان:20:

من میخواستم برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی شروع به کار کنم.

میخواستم راهنمایی کنید که آیا زبان های C و visual basic منقضی شدن و باید با ++ C شروع کنم ؟ یا با دلفی ؟

تقریبا از برنامه نویسی چیزی بلد نیستم . هدفم هم اینه که میخوام یه زبانی مثل VB باشه که نیازی به زبان دیگه ای

برای یاد گرفتنش نباشه.

لطفا اگه کتاب خوبی هم که به طور روان توضیح داده باشه میشناسید معرفی کنید

با تشکر:11:

خداحافظ

joe_satriani
01-02-2010, 22:31
نه! منقضي نشدن! سي حالا شايد اما زبان ويژوال بيسيك هنوز كارايي داره!
شما ميتوني از زبان هاي مجموعه ي Microsoft Visual Studio زبانهايي مثل VB.net , C#.net و .. . رو ياد بگيري!
توصيه من VB.net هست. خودمم دارم با اين زبان كار ميكنم ! البته اصول برنامه نويسي رو بايد باهاش آشنايي داشته باشيد.
منبع براي آموزش زياد هست! و فقط هم به كتابهاي زبان اصلي رجوع كنيد! البته زبان انگليستيون هم بايد خوب باشه!
كمكي ديگه بود در خدمتم.
موفق باشيد.

Diego
01-02-2010, 22:36
بسمه تعالی

سلام خدمت دوستان:20:

من میخواستم برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی شروع به کار کنم.

میخواستم راهنمایی کنید که آیا زبان های C و visual basic منقضی شدن و باید با ++ C شروع کنم ؟ یا با دلفی ؟

تقریبا از برنامه نویسی چیزی بلد نیستم . هدفم هم اینه که میخوام یه زبانی مثل VB باشه که نیازی به زبان دیگه ای

برای یاد گرفتنش نباشه.

لطفا اگه کتاب خوبی هم که به طور روان توضیح داده باشه میشناسید معرفی کنید

با تشکر:11:

خداحافظ

با VB شروع کن تا مبانی برنامه نویسی رو یاد بگیری.بعد از اینکه راه افتادی بهتره بری سمت ++C

cdcenter
01-02-2010, 23:27
شما ابتدا باید با الگوریتم نویسی و فلوچارت شروع کنید تا پایه ای محکم داشته باشید .
سپس انتخاب یک زبان قدرتمند و پر کاربرد .

شما بهتره یک زبان را یاد گرفته و در آن پیشرفت کنید . vb و c از نظر سینتکس شباهتی به یکدیگر ندارند . اگر با vb شروع کردید بهتره به vb.net کوچ کنید و در آن حرفه ای شوید. در غیر این صورت میتوانید ++C را انتخاب کنید . با یاد گرفتن این زبان به راحتی میتوانید به زبانهای سینتکس C سویچ کنید . مثل سی شارپ - جاوا - php و . . .

Peter-959
02-02-2010, 04:03
پیش نهاد من اینه که با vb شروع کنی و بعد شروع به خوندن زبان ++ c یا # c بکنی چون زبان c خیلی پیچیدست و باید یکسری مقدمات بلد باشی تا از کتاباش چیزی سر در بیاری.
من خودم اول vb خوندم در حال حاضر هم دارم # c میخونم.
کتاب برای vb من خودم کتابهای فنی و حرفه ای رو خوندم خیلی خوب توضیح داده بود 3 جلد بود.اسم دو جلد اول "الگوریتم،فلوچارت و زبان vb" بود و جلد آخر که جلد مشکی رنگی داره "visual basic 6.0" بود این کتابارو توی آموزشگاه کامپیوتر استادمون معرفی کرد. برای vb.net یک کتاب خودم گرفتم اما هنوز ازش چیزی نخوندم ونمی دونم خوبه یا نه اسمش "vishal basic .NET 2.0" هست مولف و مترجمش :مهندس شهرام شکوفیان هست و انشارات : سها دانش.
اما در مورد # C از همون آموزشگاه یک سی دی E-BOOK زبان اصلی گرفتم.

S E V E N
02-02-2010, 12:11
خیلی ممنون دوستان

تصمیم گرفتم با VB شروع کنم.

با تشکر :11:

joe_satriani
02-02-2010, 12:32
اميدوارم موفق باشي. منبع هم سعي كن از كتابهاي انگليسي استفاده كني!

Rishter
05-02-2010, 16:34
چون با VB میخوای شروع کنی باهات میمونم و در کمک کردن بهت از هیچ دریغ نمی کنم .

:10::40::11:

Lord007
08-02-2010, 20:27
من به خاطر درس دانشگاه باید فرترن یاد بگیرم.چه کتابی برای این زبان مناسبه؟با توجه به اینکه تا حالا با برنامه نویسی آشنایی نداشتم.

ghooty
08-02-2010, 20:44
به نظر من اگه با برلن سي(borlan c) شروع كني از آنجايي كه راحت تره و زياد مثل Microsoft Visual Studio گير نمي ده بهتره.

ghooty
08-02-2010, 20:46
البته من با زبان فرترن آشنايي آن چناني ندارم.

jalalazimi
21-02-2010, 11:06
من كه پيشنهادم Visual Basic هست،بعد از اين بهتره NET. شروع كن.چون آينده در سري NET. هست.براي شروع اين زبان واقعا مفيد بوده و هست.خيلي از دوستام با اين زبان شروع كردن و پيشرفت چشم گيري داشتن.

s-a-e-e-d
28-12-2014, 15:48
سلام منم به عنوان کسی که توی برنامه نوسی صفر صفر هست،میخام شروع کنم به یادگیری یک زبان
حدفم از برنامه نویسی نوشتن برنامه های ساده ست فقط هم برای ویندوز،حالا چه زبانی پیشنهاد میدید که خودش به تنهایی بتونه کارمو راه بندازه؟
نه اینکه مثل پایتون هزار جور ماژول و مشتقات میخاد!
به زبان ساده بگم یک زبان برنامه نویسی که فقط برنامه های ویندوزی آفلاین بتونه بنویسه!
خواهشا زیر دیپلم جواب بدید،واژه های تخخصی بکار نبرید حالی شم،!
navid.khorsand
25-01-2015, 17:48
سلام دوستان
من امسال پيش دانشگاهيم و قراره اگه بشه برم مهندسي نرم افزار نظر شما چيه؟
اگه يه سري توضيحات هم در موردش بدين كه واقعا ممنون ميشم.:n26:
تقريبا html و css دارم..

Iloveu-ALL
25-01-2015, 18:00
c , c++ , c# , visual basic

H.E.R.O.E.S
26-01-2015, 02:12
هیچ گاه نگویید که این زبان برنامه نویسی بهتره یا اون یکی دیگه...

اسمش روشه زبان برنامه نویسی

یعنی یک زبونی که با استفاده از اون به کامپیوتر حالی می کنیم که باید چیکار کنه برامون ...

تنها تفاوت زبان های برنامه نویسی با هم فقط در Syntax های آنان است...

همه زبان های برنامه نویسی خوب هستند و هر کدام را که یاد بگیرید برای شروع ، بسیار مفید هست...

این هم یک مثال ساده از این که فقط نشون بدم سینتکس های اون ها با هم فرق داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر زبان های برنامه نویسی را بخواهیم از نظر سرعت و امنیت با هم بررسی کنیم یا به عبارت ساده تر با هم مقایسه کنیم باید بگیم که امنیت ، سرعت ، در دستان خود برنامه نویس هست و هیچ گاه نمی توان تضمین کرد که سی شارپ از امنیت بالایی برخودار هست چرا که -- همیشه یک قدم از امنیت جلوتر هست و امنیت هیچ کاه تضمین شده نیست و یک مثال ساده تر برای درک موضوع:

یک دزد اتومبیل را در نظر بگیرید

این دزد اتومبیل زمانی می تواند به سود برسد که خودش را یک قدم از امنیت دزد گیر اتومبیل جلوتر ببرد یا خود را بروزرسانی کند

به عبارت ساده تر

هر چه قدر که دزدگیر اتومبیل پیشرفت می کند دزد اتومبیل هم پیشرفت می کند....

mohammad.1394
28-04-2015, 18:03
ویرایش شد...