مشاهده نسخه کامل
: کمک...کمک. نشناختن هارد اکسترنال...خواهشا کمک کنید
mm-morteza
01-02-2010, 21:35
دوستان ...سلام....من یه هارد اکسترنال سیگت داشتم
500 گیگ....از اون مدلی که برقش با ادابتور جدا گانه اس.... یهو دیگه دستگام نمشناستش
دستگاهای دیگه هم نمیشناسنش... اصلا وقتی usbرو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته... تو رو خدا هر کی میدونه چیکار کنم کمک کنه ...تمام فیلمهای خانوادگیم توی اون ارشیوه ممنون از راهنمایتون
من هم یه هارد اینترنال 500 داشتم که تمامی اطلاعاتم روش ذخیره بود و در هیچ جا ازش بکآپ نگرفتم و بعد از مدتی هاردم سوخت و تمامی اطلاعات مهمم از بین رفت. از اون موقع به بعد تمامی اطلاعات مهم رو درون یه DVD رایت میکنم و خیالم رو راحت میکنم. شما هم بهتر بود همین کار رو بکنید.
imanasgharpour
02-02-2010, 20:34
کابلش رو عوض کردی
mm-morteza
02-02-2010, 21:22
بله کابلشو عوض کردم
....هارد اکسترنال روشن میشه
صدای چرخیدنشو مشنوم....باید چیکار کنم....
به سايت سي گيت كه بري برنامه اي براي تست هارد هست كه ميشه دانلود كرد فكر ميكنم Seatools for windows باشه ضرري نداره برنامه رو دانلود كني تا هاردت رو چك كنه. البته من تابحال باهاش كار نكردم چون هاردم ايرادي نداشته
ضمنا براي بازيابي اطلاعات جاهايي هست مثل شركت سازگار يا جاهاي ديگه كه اگه اطلاعات مهمي داري ميتونن حتي از هارد خراب هم اطلاعات رو استخراج كنن
Cell phone
07-03-2010, 10:23
به سايت سي گيت كه بري برنامه اي براي تست هارد هست كه ميشه دانلود كرد فكر ميكنم Seatools for windows باشه ضرري نداره برنامه رو دانلود كني تا هاردت رو چك كنه. البته من تابحال باهاش كار نكردم چون هاردم ايرادي نداشته
ضمنا براي بازيابي اطلاعات جاهايي هست مثل شركت سازگار يا جاهاي ديگه كه اگه اطلاعات مهمي داري ميتونن حتي از هارد خراب هم اطلاعات رو استخراج كنن
متاسفانه برا من هم همین مشکل پیش اومده
از نظر امنیت اطلاعات چی؟منظورم عکس های خانوادگی و ...
فكر نميكنم تواين شركت ها اونقدر بيكار باشن تا از اطلاعات شما سوء استفاده كنن. ولي اگه منظور عكس يا فيلم خاصي باشه كه ايجاد درد سر كنه يا هر نوع فايلي ميشه با نرم افزاري مثل Ashampoo Magic Security يا مشابه اون قبلا اطلاعات رو به صورت رمز در اورد كه در اين صورت فقط با اون نرم افزار و دانستن پسورد ميشه به اصل اطلاعات رسيد و با فراموشي پسورد هيچ كاري نميشه كرد
partizan2xxx
13-03-2010, 15:39
سلام.سیستم من هارد 500gb وسترن رو نمیشناسه.رو سیستم های دیگه خوبه .ایراد از کجاس ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.