مشاهده نسخه کامل
: >>راهنمایی برای خرید مادربرد 100 تا 200 تومن<<
سلام :20:
من یک مادربرد (GIGABYTE-ASUS) میخواستم برای سیستم زیر:
CPU: intel Core2Duo 2.66 GHz (بعداً قصد ارتقاشو دارم)
Ram: OCZ GOLD 2x2GB DDR2
VGA: ATI 5850
Power: Green 585Watt
امکاناتی میخوام داشته باشه:
- پشتیبانی از Core2Quad
- پشتیبانی از کراس فایر کارت گرافیک (2xPCIe x16)
- کارت صدای آن برد (کیفیتش خوب باشه!)
- Firewire
بودجه : 100 تا 200 تومن
با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
سلام :20:
من یک مادربرد (GIGABYTE-ASUS) میخواستم برای سیستم زیر:
CPU: intel Core2Duo 2.66 GHz (بعداً قصد ارتقاشو دارم)
Ram: OCZ GOLD 2x2GB DDR2
VGA: ATI 5850
Power: Green 585Watt
امکاناتی میخوام داشته باشه:
- پشتیبانی از رم DDR3
- کارت صدای آن برد (کیفیتش خوب باشه!)
- Firewire (هست همچین مادربردی؟!؟!)
- پشتیبانی از این CPUهای جدید (C2Q - Coreix)
- پشتیبانی از کراس فایر کارت گرافیک (2xPCIe x16)
خلاصه می خوام چند سال ازش استفاده کنم نمی خوام از این چیزایی که جدید میاد، کم بیاره! والسلام :31:
بودجه : 100 تا 200 تومن
با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
مادربردی با این شرایط وجود نداره.نمیشه هم coreix بهش بخوره هم c2d
ولی این برای شما خوبه.
ASUS - P5Q3
MAGIDIYUM
01-02-2010, 19:23
این مین فقط core ix رو ساپورت نمیکنه ولی بقیه رو داره.قیمتش 197 الی 202 تومنه.
GIGABYTE EP45T-UD4P
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینم بدون روی سوکت 775 DDR3 زیاد تاثیر محسوس نمیزاره.
ess_1362
01-02-2010, 21:17
بهتر هست شما یا بسمت i5 برید یا AM3
کلا توی اون رنج قیمت انتخاب سوکت 775 منطقی نیست
امير موسر
01-02-2010, 21:23
اصلا پیشنها نمیکنم برای LGA775 انقدر پول بدید برای مادربرد ! فعلا یه GIGABYTE EP43 UD3L بگیر ! رمات که DDR2 هستن ! مادربرد DDR3 رو میخوای چیکار ! قیمت این برد هم چیزی حدوده 95.000 هست ! یعنی به نظر من برای این CPU خرید مادربرد بیشتر از این در حال حاضر منطقی نیست (البته به غیر از موارد خاص ) ! قابلیت های نسبتا خوبی هم برای اورکلاک پردازندت داره !
بهتر هست شما یا بسمت i5 برید یا AM3
کلا توی اون رنج قیمت انتخاب سوکت 775 منطقی نیست
ببخشید! یه چیز رو نمی دونستم...الان فهمیدم :20:
اصلا پیشنها نمیکنم برای LGA775 انقدر پول بدید برای مادربرد ! فعلا یه GIGABYTE EP43 UD3L بگیر ! رمات که DDR2 هستن ! مادربرد DDR3 رو میخوای چیکار ! قیمت این برد هم چیزی حدوده 95.000 هست ! یعنی به نظر من برای این CPU خرید مادربرد بیشتر از این در حال حاضر منطقی نیست (البته به غیر از موارد خاص ) ! قابلیت های نسبتا خوبی هم برای اورکلاک پردازندت داره !
من میخوام سی پی یوم رو عوض کنم ولی درحال حاضر پولشو ندارم نمیخوامم یه مادربرد بگیرم بعد عوض کنم (بازم پولشو ندارم!:41:)
اون مادربری که معرفی کردید گرافیکو کراس فایر نمیشه بست...
پست اول ویرایش شد!
3jokes_x
02-02-2010, 01:05
با توجه به اینکه مادربوردی که Core2Duo یا Core2Quad رو ساپورت بکنه دیگه Core ix رو نمی تونه ساپورت کنه (و بالعکس)، و با توجه به اینکه نسل Core2Duo و Core2Quad دیگه به آخر خط رسیده و به زودی Core ix کاملا جای اونو می گیره و این نسل قدیمی منقرض می شه، کار منطقی اینه که سیستم رو به Core ix ارتقا بدی که آینده بهتری داره. (البته اگر از سی پی یو های اینتل استفاده کنی)
ولی این کار هزینه اش نسبتا بالا می شه. چون به جز سی پی یو که باید عوض کنی (سی پی یو Core i5 750 که نسبت کارایی به قیمت مناسبی داره با قیمت حدود 215 تومان به فروش می رسه) رم DDR2 هم به مادربوردهای Core ix نمی خوره و اون رو هم مجبوری عوض کنی. به طور تقریبی اگر 150 برای مادربورد بدی (البته بدون کراس فایر... چون محدودیت بودجه داری مجبوری بی خیال کراس فایر بشی) اگر 215 برای سی پی یو بدی، و 100 تومان برای رم، جمعش می شه 465 تومان. حالا با فروش قطعات قدیمیت بخشی از این هزینه بر می گرده ولی باز هم مبلغش کم نیست.
یک پیشنهاد اینه که یا صبر کنی تا بودجه ات زیادتر بشه یا بودجه مورد نظر رو جور کنی، ولی اگر امکانش نیست و اگر همه بقیه قطعات رو داری (یعنی رم DDR2 و سی پی یو Core2Duo رو الان داری) الان یه مادربورد معمولی با قیمت حدود 80 تومان برای همین سیستم بخر (ترجیحا کراس فایر هم نداشته باشه که بی خودی قیمتش بالا نره) و ازش استفاده کن تا زمانی که بتونی سیستم رو به Core ix ارتقا بدی. اون موقع این مادربورد رو به عنوان دست دوم مثلا به قیمت 50-40 تومان بفروش. در نتیحه در مجموع فقط 30-40 تومان ضرر می کنی. البته تا مثلا 1 سال دیگه که شما بخوای سیستم رو ارتقا بدی، قیمت مادربوردها، رم ها و سی پی یو های Core ix هم حتما پایین میاد و این ضرر 30-40 تومانت هم جبران می شه. مثلا اگر قیمت سی پی یو Core i5 750 بشه 180 تومان دیگه هیچ ضرری نکردی.
mehryazdan
02-02-2010, 02:30
شما کراس فایر رو بیخیال شو یک بورد متوسط ولی خوب مثل EP45 UD3R بخر قیمت حدودا 120 خودتو راحت کن یک مدت باهاش سر کن تا در آینده نزدیک بسمت Core i بری
الن کارتتون خیلی کارتون رو راه میندازه تا اون موقع هم که عمر کارتتون تموم بشه مطمئن باش گزینه های بهتری خواهید داشت که اصلا کراس فایر به صلاح نخواهد بود
اصلا منتظر بودن برای کراس فایر کردن به نظر من منطقی نیست تا اون موقع چه کارتهایی که رو نشه
ببین بودجت به corei3 میرسه یا نه
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون :11:
....
فعلاً بودجم به همین مادربرد برسه خیلیه :20:... من رم و گرافیکم رو همین 2 روز پیش گرفتم حالا میخوام ازشون استفـــــاده کنم...
GA-EP45-UD3R از این خوشم اومده فقط یه چیزی:
:8:از اینــــا هم می خــوام :43::38: مادربردی که از اونـــا داشته باشه توی همین قیمت هست؟ معرفی کنــید...
خیلی خیلی ممنون
خیلی دنبال کراس فایر نباش چون کارتت تا چند سال همه چیزو ساپورت میکنه! وقتی کم آورد هم انقدر کارت جدید میاد که نیازی به کراس فایر نباشه
ترجیحا یه مادربورد ارزون بگیرکه فعلا کارتو راه بندازه، چون در غیر اینصورت مجبوری کل سیستمتو عوض کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.