مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن سیستم پس از اجرای پریمیر
سلام دوستان چند تا ازسیستم های یه کارگاه کامپیوتر پس از اجرای پریمیر یعنی وقتی اسم و مسیر فایل را مشخص می کنیم ریست میشه رم سیستم 512 است فکر نمی کنم مشکل رم داشته باشه ایراد کجاست؟ کمکم کنید
Mr Andersson
02-02-2010, 02:27
درود;
عوامل متعددی میتونه باشه:
1-ویروس 2-داغ شدن CPU
3-نیم سوز شدن رم
با آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید. پایه های Fan cpu رو چک کنید و از خمیر سیلیکون استفاده کنید و دمای cpu رو چک کنید. و با تعویض رم دوباره امتحان کنید.
موفق باشید...
علي طهماسبي
02-02-2010, 11:07
با سلام
ضعيفي پاور هم بي تاثير نيست
سلام
من با نظر مهیار جان بیشتر موافقم. البته بیشتر با قسمت دومش.
یا هوووووووووووووووو
Hossein_nasa62
07-02-2010, 02:48
سلام دوستان چند تا ازسیستم های یه کارگاه کامپیوتر پس از اجرای پریمیر یعنی وقتی اسم و مسیر فایل را مشخص می کنیم ریست میشه رم سیستم 512 است فکر نمی کنم مشکل رم داشته باشه ایراد کجاست؟ کمکم کنید
سلام
دوست عزيز چون اسم چون در چند سيستم همين مشكل را داريد به احتمال زياد مشكل از خود نرم افزار پريمر مي باشد
نرم افزار پريمير ديگري استفاده كنيد
پرسپولیس قهرمان
07-02-2010, 12:25
خوب شاید این سیستم هایی که ریست میشوند از نظر cpu از بقیه کمتر باشند ضمن اینکه همون رم 512 هم واقعا واسه primier کمه و سیستم میترکه اگه بخوای با برنامه کار کنی چه برسه به اینکه بخوای رندر کنی
pooria.rio
07-02-2010, 17:59
من میگم مشکل از رمته
چون خودمم مشکل مشابه این رو داشتم
Mr Andersson
08-02-2010, 01:12
درود;
دوستان اگه چندتا سیستم این مشکل رو دارن باید در وحله اول ویروس رو در نظر گرفت یا بقول حسین عزیز خود برنامه کراش میکنه.
.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.