ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کار نکردن Open, Save, Save as در تمام برنامه های روی Vista 64

Shan_Toronto
01-02-2010, 08:16
سلام
مدتیست کلید / دکمه های open, Save, Save as تمام برنامه های نصب شده روی Vista 64 از جمله Office, Acrobat, IE, Word, کار نمیکنه و منو کلافه کرده.

ویندوز ویستا 64 روی toshiba laptop با آخرین ورژن بروز NOD 32 آنتی ویروس.و Tuneup Utility 2010 و آخرین آپدیتهای ویندوز ویستا 64 رو نصب کردم و کلی باشون ور رفتم و باز هم افاقه نکرد.

حالا دست به دامن شما شده ام . ممنون میشم کمک کنید.
با سپاس.
Shan JBin

xeNociDe
01-02-2010, 21:58
سلام مشکل شما ویروس و اینجور چیزها نیست!!!

مشکل شما در ویندوز شماست احتمالا یا ویندوز رو ناقص نصب کردی که باید از اینترنت s.dll رو بگیری و یا اصلاً مشکل ریشه ای تر و مربوط به نقص دی وی دی ویندوز شماست اگر مشکل دیگری داشتید در خدمت هستم!:5:

Shan_Toronto
03-02-2010, 03:06
سلام و تشکر دوست عزیز msaadat73
این مرضی است که اخیرا" چند باری pc منو دچار کرده و خودش بعد از مدتی خودبخود خوب شده منهم نفهمیدم از کجا اومده و چطوری رفته. ولی اینبار منو کلافه کرده و نرفته.
راستی این pc ما یکساله است و Original Recovery CD of Toshiba for Vista 64 home premium version رو چند باری نصب کردم ولی باز افاقه نکرده.
اگه کسی این مشکل رو قبلا" داشته و حلش کرده منو تو غمش شریک بدونه و لطفا" راهنمایی کنید تا منهم رها شم.
ممنون

xeNociDe
03-02-2010, 20:25
ریکاوری...؟
فکر کنم باید سیستم عاملت رو عوض کنی!!!