ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افت بازتولید مشکی در پنلهای پلاسمای پاناسونیک

*Alucard*
01-02-2010, 07:47
بر اساس گزارشات رسیده و مستندات ارائه شده از سوی تعدادی از کاربران وبسایت AVSForum تعدادی از پنلهای پلاسمای نسل 12 پاناسونیک (شامل مدلهای G10 و V10 ) پس از سپری شدن مدت زمانی از به کار گیری دارای افت محسوسی در بازتولید سطح رنگ مشکی هستن هنوز از درصد و تعداد پنلهایی که به این مشکل گرفتار شدن اطلاعات دقیقی در دسترس نیست ولی گزارشها نشون میده که تعداد کاربرانی که از این پنلها به دلیل افت بازتولید رنگ مشکی شکایت دارن در ایالات متحده و آمریکای شمالی بسیار بیشتر از کاربران اروپایی این پنلهاست علت این مشکل هنوز مشخص نشده ولی تعدای از دارندگان این پنلها با تعویض برخی قطعات مشکلشون حل شده البته افراد حرفه ای تر ادعا میکنن که علت این نقص در ولتاژ درایو پنل هست که میشه اون رو با به روز کردن firmware بر طرف کرد ولی تا به این لحظه از طرف پاناسونیک Firmware رسمی و جدیدی که مشخصا برای برطرف کردن این نقص عرضه شده باشه در دسترس قرار نگرفته و به طور رسمی هم مشخص نشده که آیا این مشکل اساسا با ایجاد اصلاحاتی در Firmware پنل قابل برطرف کردن هست یا خیر.

در آخرین محاوره ای که از طریق ایمیل با بخش پشتیبانی پاناسونیک کانادا در تاریخ 25 ژانویه برقرار شده پاناسونیک اعلام کرده که در حال پیگیری موضوع هست.

نقل و قول ایمیل:

"Please be advised that Panasonic is aware of the postings on AV Science (AVS) Forum whereby customers have reported the TV's black level appears to have become greyer and/or the measurements have changed from their original measurements. Our factory and QA Group will investigating these reports, and once we have additional information from them we will advise you via return e-mail.
Thank you.

Sincerely,

Viera Concierge Support Team

Panasonic Canada Inc."

تغییرات اندازه گیری شده توسط دستگاه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lebowski
02-02-2010, 01:52
من v10 دارم اگه اینطوری شد چیکار باید بکنم؟:18: خاهش میکنم زودتر جوابمو بدین

koh
02-02-2010, 07:41
سلام
Firmware را چطوری می شه آپدیت کرد؟ در V10 منظورم است
ممنون

wwnaser
02-02-2010, 12:27
من کلی از پست ها رو تو avsforum در این رابطه خوندم. می خواستم v10 بگیرم ولی فعلا دست نگه داشتم. مشکل به نظر جدی میاد و اینطور که معلومه panasonic هنوز داره بررسی می کنه. اگه کسی مدل s یا g داره و یه مدتی (حدود 500 ساعت) از کارکردش گذشته بگه به این مشکل برخورده یا نه. احتمالا اگه تو یکی از این نمایندگی ها G10 رو چک کنیم بتونیم بفهمیم

*Alucard*
02-02-2010, 17:41
من v10 دارم اگه اینطوری شد چیکار باید بکنم؟:18: خاهش میکنم زودتر جوابمو بدین

این مشکل در مورد همه پنلها دیده نشده عده زیادی هم هستن که اشاره کردن به این مشکل برخورد نکردن

سلام
Firmware را چطوری می شه آپدیت کرد؟ در V10 منظورم است
ممنون

V10 ـهایی که وارد ایران شدن با توجه به تاریخ عرضشون فکر نمیکنم احتیاج به آپدیت داشته باشن مگر اینکه بعد از تاریخ ساخت پنل که پشت پنل نوشته شده Firmware جدیدی عرضه شده باشه.

من کلی از پست ها رو تو avsforum در این رابطه خوندم. می خواستم v10 بگیرم ولی فعلا دست نگه داشتم. مشکل به نظر جدی میاد و اینطور که معلومه panasonic هنوز داره بررسی می کنه. اگه کسی مدل s یا g داره و یه مدتی (حدود 500 ساعت) از کارکردش گذشته بگه به این مشکل برخورده یا نه. احتمالا اگه تو یکی از این نمایندگی ها G10 رو چک کنیم بتونیم بفهمیم

به نقل از D-Nice:

It seems as if Panasonic Engineering goofed on a portion of their software that modifies the pixel voltage levels periodically. All plasmas have a voltage control system that adjusts pixel voltage at predefined hours of use to ensure pixels do not misfire. However, Panasonic's software seems to be going overboard in this area. The end result is an elevated idle black that worsens as more hours are clocked on the display

ظاهرا همه پلاسماها یک سیستم کنترل ولتاژ دارن که نرم افزار پنل باید پس از یک دوره زمانی مشخص ولتاژ پیکسلهارو تنظیم کنه مطابق چندتا پست دیگه تو همون Avsforum کسایی هستن که رد این خطا رو در نرم افزار پنل پیدا کردن و با تغییر اون تونستن مشکل رو حل کنن البته موقتی بوده چون پس از یه مدت اون سیکل معیوب دوباره تکرار میشه.

s.hossein45
02-02-2010, 19:45
با سلام سایت معتبر cnet هم این موضوع را عنوان کرده البته نتیجه گیری نهایی رو منوط به پاسخ رسمی پاناسونیک دونسته البته به رد و بدل شدن ایملهایی بین خریداران این پنلها و نمایندگیهای پاناسونیک اشاره کرده و گفته نمایندگیها هم ظاهرا از این موضوع خبر دارند و منتظر پاسخ اداره مرکزیشون در زاپن هستند . البته اشاره ای هم به نرم افزار کنترل ولتاز پیکسل کرده که شاید مشکل از این باشه. باتشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Alucard*
03-02-2010, 05:35
این تازه ترین نقل و قول از پاناسونیک:

Thank you for your inquiry.

There is a new firmware out that can be installed to correct the green
tint on the THX mode and there is another firmware coming out soon to
correct the black level issues.

We hope this information is helpful to you. Thank you for contacting
Panasonic.

Thank You,
Panasonic Consumer Support

بنا به شنیده ها Firmware جدیدی در تاریخ 5 فوریه عرضه میشه که با توجه به متن ایمیل باید مشکلات رنگ مشکی رو برطرف کنه.

koh
03-02-2010, 08:44
سلام
Firmware جدید را چه جوری می شه به V10 منتقل کرد
لطفا توضیح دهید V10 چطوری آپدیت می شه؟؟
ممنون

*Alucard*
03-02-2010, 18:34
سلام
Firmware جدید را چه جوری می شه به V10 منتقل کرد
لطفا توضیح دهید V10 چطوری آپدیت می شه؟؟
ممنون

از این لینک میتونی نحوه آپدیت از طریق SD Card رو بخونی ولی قبلش مطمئن بشو که ریجن دستگاه با ریجن Firmware ـی که دانلود کردی یکی هست.چون اگر Firmware مخصوص آمریکا باشه ممکنه به دستگاههای آسیا صدمه بزنه و یا کلا دستگاه از کار بیوفته.

لینک نحوه Upgrade کردن Firmware در پنلهای G10 و V10:

wwnaser
05-02-2010, 10:39
این آخرین میلیه که پاناسونیک برای ادیتور سایت Cnet فرستاده:

Panasonic Viera plasma HDTVs deliver exceptional picture performance throughout the lifetime of these products. Various elements and material characteristics of all electronic displays change with use over time. In order to achieve the optimal picture performance throughout the life of the set, Panasonic Viera plasma HDTVs incorporate an automatic control which adjusts an internal driving voltage at predetermined intervals of operational hours. As a result of this automatic voltage adjustment, background brightness will increase from its initial value. After several years of typical use, the internal material characteristics will stabilize and no additional automatic voltage adjustments are required. The Black Level at this stabilized point will yield excellent picture performance.
The newest Viera plasma HDTVs incorporate an improved automatic control which applies the voltage adjustments in smaller increments. This results in a more gradual change in the Black Level over time .

این طور که معلومه پاناسونیک به این قضیه اعتراف کرده و اونو یه موضوع طبیعی قلمداد کرده و گفته تصویر همچنان عالیه.

ramincybran
05-02-2010, 16:26
از این لینک میتونی نحوه آپدیت از طریق SD Card رو بخونی ولی قبلش مطمئن بشو که ریجن دستگاه با ریجن Firmware ـی که دانلود کردی یکی هست.چون اگر Firmware مخصوص آمریکا باشه ممکنه به دستگاههای آسیا صدمه بزنه و یا کلا دستگاه از کار بیوفته.

مهدي جان چقدر از كيفيت پنل كاسته ميشه با اين مشكل؟ قابل لمسه؟

*Alucard*
05-02-2010, 17:16
مهدي جان چقدر از كيفيت پنل كاسته ميشه با اين مشكل؟ قابل لمسه؟

جوابی که پاناسونیک به Cnet داده این هست:

Panasonic Viera plasma HDTVs deliver exceptional picture performance throughout the lifetime of these products. Various elements and material characteristics of all electronic displays change with use over time. In order to achieve the optimal picture performance throughout the life of the set, Panasonic Viera plasma HDTVs incorporate an automatic control which adjusts an internal driving voltage at predetermined intervals of operational hours.

As a result of this automatic voltage adjustment, background brightness will increase from its initial value. After several years of typical use, the internal material characteristics will stabilize and no additional automatic voltage adjustments are required. The Black Level at this stabilized point will yield excellent picture performance.

The newest Viera plasma HDTVs incorporate an improved automatic control which applies the voltage adjustments in smaller increments. This results in a more gradual change in the Black Level over time.

نکته مهمش این بوده که گفته خصوصیات عناصر به کار رفته در همه وسایل الکتریکی تصویری تغییر میکنه و به نوعی این مسئله رو تائید کرده که ممکنه مشکل افت بازتولید مشکی به وجود بیاد ولی به گفته Cnet این جواب خودش سوالهای بیشتری رو مطرح میکنه.
--------------------------
مسئله ای که اینجا هست اینه که همه میدونن لوازم الکترونیکی بعد از مدت زمانی دچار افت میشن ولی اون چیزی که در حال حاضر کاربرای AVSForum مطرح میکنن و پاناسونیک به نوعی هنوز جوابی برای اون نداده مدت زما ن و مقدار افتی هست که باید اتفاق بیوفته به گفته دیوید کاتزمایر (ادیتور Cnet) اون یک پلاسمای مدل 2005 پاناسونیک داره و متوجه هیچ تغییری در اون نشده به هر حال ظاهرا Cnet دو پلاسمای مدل 2009 پاناسونیک رو برای تست انتخاب کرده و منتظر هستن تا به تایم مورد ادعای برخی کاربرای سایت AVSforum برسن و تستهارو مجددا تکرار کنن.

koh
06-02-2010, 07:51

سلام
از کجا می توان فایل ریجن دستگاه V10 مطابق با ریجن Firmware که در ایران وجود داره دانلود کرد؟ لطفا لینک دانلود آنرا قرار دهید و کمی توضیح دهید که چکونه آپدیت را انجام دهیم آخه انگلیسی من دسته و پا شکسته است:18::18:
ممنون:11::11:

*Alucard*
08-02-2010, 07:40
سلام
از کجا می توان فایل ریجن دستگاه V10 مطابق با ریجن Firmware که در ایران وجود داره دانلود کرد؟ لطفا لینک دانلود آنرا قرار دهید و کمی توضیح دهید که چکونه آپدیت را انجام دهیم آخه انگلیسی من دسته و پا شکسته است:18::18:
ممنون:11::11:

فیرم ویر مدلهای اروپایی رو فکر میکنم میشه روی پنلهای آسیایی نصب کرد البته بعدش احتمالا زبان فارسی از منوها حذف میشه برای همین باید صبر کنید تا فیرم ویر رسمی رو خود کمپانی به نمایندگیهاش تو ایران بده
هنوز فیرم ویری برای مدلهای آسیایی نیومده چون تاریخ ساخت پنلهای آسیایی بعد از اولینآپدیت فیرم ویر پنل بوده نیازی هم به آپدیت نداره.

ولی کلا همه فیرم ویرهای پاناسونیک تو این سایت قرار میگیرن البته فقط نمایندگی ها میتونن با ثبت نام دانلود کنن:

---------------------------------------------------------------

خیلیا هستن که مشکل افت Black level پنلهاشون رو به صورت دستی تو Service Menu مخفی دستگاه با دستکاری ولتاژ درایو پنل درست میکنن ولی موضوع این هست که همشون حرفه ای هستن چون تغییر اشتباه مقادیر باعث از بین رفتن پنل میشه و نکته بعدی هم این هست که دستکاری این منو باعث خارج شدن پنل از گارانتی میشه.
بهترین کار این هست که کسایی که با پنلهاشون مشکل دارن پاناسونیک رو مجبور کنن زودتر و به طور رسمی این مشکل رو برطرف کنه ولی تا به حال فقط 200 نفر راجب این مشکل شکایت داشتن و خیلیها متوجه وجود این مشکل نشدن در حالی که میلیونها واحد از این پنلها فروخته شده ولی به هر حال حتی اگر یک نفر با این پنلها مشکل داشته باشه که ناشی از نقص فنی این پنل از طرف کارخونه باشه پنلهای مشکل دار باید درست بشن در غیر اینصورت هیچکس نباید حتی یک دونه از اونهارو بخره چون در اون صورت پاناسونیک زیر بار وجود این مشکل نمیره.

*Alucard*
10-02-2010, 01:04
این متن ایمیل باب پری (Bob Perry) سخنگوی ارشد پاناسونیک در جواب سوالهای Cnet هست که در تاریخ 9 فوریه روی وبسایت Cnet منتشر شده.

ظاهرا پاناسونیک وجود این مشکل رو به این شکل مطرح شده تائید نمیکنه....

What follows is the full text of the email replies Perry sent in reply to CNET's follow-up questions.

Q: Is a fix planned for current TVs to address owner complaints? If so, when? If not, why not?

A: Of course, electronic display characteristics change over time. Our sophisticated Viera displays are designed to automatically adjust over time, too, to optimize their performance and reliability. Since the TVs work as designed, there's nothing to fix.

Q: At what "predetermined intervals" do the voltages increase? Hour counts? If so, what are they and how much do the increases affect black levels each time?

A: As you can understand, exactly how this works is proprietary information that we regard as a trade secret. We can't give away trade secrets.

Q: When do the materials stabilize? The statement mentioned "years," anything more specific?

A: It varies based on the assumptions you make, but it would be safe to assume that around three years, more or less, is a reasonable approximation.

Q: What is the quantitative difference between the initial black level and the "stabilized point" referred to in the statement?

A: There is no agreed-upon standard way of measuring this, making it very difficult to make meaningful comparisons. Even at the stabilized value, our models' black level performance is excellent. You can see that by comparing sets that have reached the stabilized value with new Panasonic sets and or other makers' sets. And my offer to demo that for you still stands.

Q: Which are the "newest Viera plasma HDTVs" referred to in the statement? Please provide model numbers and, if current (2009) models are affected, how can a shopper determine between old and new ones, e.g. those with and without the more-gradual increases?

A: 2010 model year Viera TVs, which are being produced now, feature a more gradual automatic adjustment process.

Q: If the voltage increases are normal and current TVs have "excellent" performance, why do the newest TVs have a more gradual change?

A: We continuously make improvements in our products every year, that's a natural part of our product development efforts and how our products evolve. As a result of design improvements in the 2010 PDP panels, the adjustment that takes place is now more gradual.

Q: Have all plasmas always lightened in terms of black level over time? Has Panasonic ever publicly addressed the long-term black level performance of its plasma TVs?

A: All displays, CRT, Projection, DLP, LCD and Plasma, have specific performance characteristics that change over time. Customer satisfaction with our Viera Plasma's has been excellent. We are confident that the long-term black level performance will continue to provide customers with an excellent picture over years of use. As for your specific question, companies in the consumer electronics business, including Panasonic, only specify the initial values of their displays and do not project those values into the future.

Q: What should owners do who are unsatisfied with the picture quality of their TVs?

A: There is no reason for dissatisfaction with a product that works as it was intended to and provides industry-leading excellent black level performance. However, customers do have access to the Panasonic Plasma Concierge Program, which can provide advice and assistance on all customer satisfaction issues.

این گوشه ای از نقل و قول دیوید کاتزمایر ادیتور Cnet:

Instead, I am currently long-term testing a pair of Panasonic plasmas and have noted no increase in black levels over the last week

Given my tests and the fact that numerous CNET editors use Panasonic plasmas every day at home, I'm confident that meaningful results will manifest eventually.

ظاهرا دیوید هنوز تغییری در دو پلاسمای مورد تست خودش نسبت به هفته قبل ندیده ولی به گفته خودشون اون و خیلی دیگه از کارمندای Cnet از پلاسماهای پاناسونیک تو خونشون استفاده میکنن که این مسئله در نهایت واقعیت رو فاش میکنه....
به طور خیلی خلاصه ادیتور Cnet اعلام کرده که فعلا نمیتونه هیچکدوم از مدلهای 2009 پاناسونیک رو توصیه کنه ولی امتیازات این پنلهارو تغییر نمیده چون تا زمانی که واقعا همچین اتفاقی رو شخصا تجربه نکنه نمیتونه این مسئله رو تائید کنه ولی قول داده که به محض اینکه به نتایج جدیدی رسید همرو در جریان قرار میده.

منبع:

koh
28-02-2010, 11:44
سلام
چه خبر از آزمایش V10 ؟؟ آیا نتیجه ای حاصل نشد؟
ممنون

wwnaser
28-02-2010, 15:04
سلام
چه خبر از آزمایش V10 ؟؟ آیا نتیجه ای حاصل نشد؟
ممنون

فعلا که خبری نیست و این خودش خبر خوبییه. فکر می کنم حدود 500-600 ساعت شده باشه.

Johnny Depp
28-02-2010, 15:49

من 50s10 دارم و حدود 1200 ساعت کار کرده... اما به این مشکل برخورد نکردم.

afshin b
28-02-2010, 17:48
من 50s10 دارم و حدود 1200 ساعت کار کرده... اما به این مشکل برخورد نکردم.
اين مشكل فكر كنم فقط براي پتل هاي NeoPDP باشه.

koh
01-03-2010, 09:56
اين مشكل فكر كنم فقط براي پتل هاي NeoPDP باشه.

سلام
با توجه به این مشکل من فکر کنم بهترین انتخاب در زمان کنونی LG LH900 است ؟!
نظر شما چی است؟
ممنون

afshin b
01-03-2010, 14:50
سلام
نظر شما چی است؟
ممنون
والا اگه من با اين قيمت وي 10 مشكل نداشتم، همين الان ميرفتم بخرمش. مگه اين افت چقدر ميتونه كيفيت تصوير اين پنل رو بياره پايين.

zed2
01-03-2010, 17:03
سلام
نظر شما چی است؟
ممنون

پیام بازرگانی میان برنامه :31:

والا اگه من با اين قيمت وي 10 مشكل نداشتم، همين الان ميرفتم بخرمش. مگه اين افت چقدر ميتونه كيفيت تصوير اين پنل رو بياره پايين.

هنوز خود گروه cnet نتونستن اتفاق افتادن این مسئله رو تایید کنن( مطالب صفحه قبل رو یکبار دیگر با دقت بخونید لطفا ) و از داخل ایران هم هنوز هیچ کسی هم گزارشی نداده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خودم g10 دارم و دارم استفاده می کنم و هنوز چنین اتفاقی هم باسه من رخ نداه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویری از این مورد منتشر نشده که دقیقا چه شکلی میشه ( گرچه با تصویر هم فکر نکنم خوب نشون داده بشه )

outpost
02-03-2010, 15:50
كامنتهاي زيادي پاي مطلب Cnet وجود داره كه وجود اين مشكل رو در پنلههاي پاناسونيك تاييد ميكنه.

I noticed a change in picture quality after about 500 hours. It might have happened earlier but I just never noticed. When I watch The Dark Knight or any dark content today I see gray instead of black. Even when the screen has light and dark content you can see that the blacks are not black but instead are a charcoal gray.

اين طرف گفته كه بعد از 500 ساعت ، اين مشكل رو به چشم ديده و در صحنه هاي فيلم به جاي رنگ مشكي ، رنگ طوسي ميبينه.

كامنهتا رو ميتونيد اينجا بخونيد

*Alucard*
02-03-2010, 16:09
کامنتهای Cnet رو ممکنه افرادی با قصد و نیت گذاشته باشن تا زمانی که این مسئله از طرف وبسایت و یا مرجعی که رسما و با قبول مسئولیت بتونه اون رو تائید و اثبات کنه مطرح نشه در حد یک شایعه و فرضیه باقی میمونه شما هم دلیلی نداره که کامنتهای Cnet رو اینجا لینک کنی و دلیل تائید مشکل بدونی لینک اصلی خبر گذاشته شده کامنتهای بازدید کننده ها هم زیرش هست هر کسی خواست میتونه بره مطالعه کنه.
ضمنا شما و چند نفر دیگه تو چندتا تاپیک (در مورد شما در واقع بهتره بگیم هر محصولی به جز محصولات برند سونی و فیلیپس) هر کسی با هر محصولی که مشکل داره سریعا میای و پستهای تبلیغاتی میزنی و سعی در بزرگنمایی مشکلات و تبلیغ برند مورد علاقت داری...

ramincybran
02-03-2010, 16:50
برند پاناسونيك به طور قاطع ميشه گفت پر استرس ترين و پر حاشيه ترين برند در وبلاگ ها و فروم هاي خارج از كشور الاخصوص ايالات متحده است. علت اونهم كاملا مشخصه اين برند هميشه در پيناكل زمينه هاي كيفيت قرار داشته و به خاطر همين هواداران و دشمنان سنتي زيادي داشته.(كافيه در فروم avs بچرخين تا متوجه منظور من بشيد)

فروش بالاي پنل هاي نسل 11 و 12 پاناسونيك در اكثر حوضه هاباعث ايجاد حاشيه هاي زيادي شده بود . اين موضوع توسط ديويد كاتزماير فعلا تحت برسيه و احتمالا ايشون اين مشكل و تاييد يا رد ميكنن. فعلا افرادي كه در avs شكايت كردن از طرف پاناسونيك پيگيري شده بوده كه احتمالا اكثرشون يا اصلا اين پنل رو نداشتن يا اگرم داشتن سريال دستگاه رو به شركت نميدادن.اين پنل ها در تعداد 300 يا 400 پنل فروخته نشده كه فقط اعضاي avs يا cnet يا بلاگ هاي ديگه از اون شكايت كرده باشن.درصورت مشكل احتمالا تعداد گزارش هاي خرابي بسيار بيش از اين بايد ميبوده كه در اكثر مناطق دنيا اصلا همچين مشكلي گزارش نشده.احتمال اينكه اين موضوع از طرف شركت هاي رقيب ايجاد و مطرح شده باشه وجود داره.

zed2
02-03-2010, 22:05
2 3 نفری که از مشکل پنل ها عکس گذاشتن در فواصل زمانی مختلف از سیاه بودن به خاکستری بودن میل می کنه سیاهی
منم تصمیم دارم که از پلاسما در زمانی که تصویر سیاه است یک عکس بگیرم و بعد اخر اسفند مقایسه کنم ببینم چه قدر افت داره.
شاید اینجوری بشه یک چیزهایی فهمدید.

*Alucard*
02-03-2010, 22:18
2 3 نفری که از مشکل پنل ها عکس گذاشتن در فواصل زمانی مختلف از سیاه بودن به خاکستری بودن میل می کنه سیاهی
منم تصمیم دارم که از پلاسما در زمانی که تصویر سیاه است یک عکس بگیرم و بعد اخر اسفند مقایسه کنم ببینم چه قدر افت داره.
شاید اینجوری بشه یک چیزهایی فهمدید.

کار خوبی میکنی :31:

*Alucard*
03-03-2010, 01:53
ظاهرا تستهای دیوید کاتزمایر تائید میکنن که پلاسماهای 2009 پاناسونیک مشکل افت بازتولید رنگ مشکی دارن!

حالا باید صبر کرد و منتظر بود که ببینیم پاناسونیک چیکار میکنه آخرین firmware پنل برای اصلاح دقت رنگ در مد THX نزدیک به 6 ماه بعد از شکایت مشتریها عرضه شد که عملکرد کندی به حساب میومد ولی به هر حال عرضه شد اما اینبار اصلا مشخص نیست که آیا این مشکل نرم افزاری هست و قابلیت اصلاح به واسطه firmware رو داره یا خیر!!!
دیوید میگه که یک پلاسما 2005 پاناسونیک داره و هیچ مشکلی از بابت افت بازتولید رنگ مشکی در اون ندیده همینطور پلاسماهای پایونیر , اگر واقعا هیچ راه حلی برای این مشکل پیدا نشه باید دید پاناسونیک چطوری میخواد این مشکل رو جبران کنه شاید اونها مجبور بشن دستور فراخوان برای تعویض همه پنلهای مشکل دار رو صادر کنن کاری که ممکنه خیلی ضرر داشته باشه ولی به هر حال فکر میکنم ضررش از این مسئله خیلی کمتر باشه.

outpost
03-03-2010, 10:30
مجموعه اي از سايتهاي معتبر در در مورد اين مشكل مطلب نوشتن..

outpost
03-03-2010, 11:07
دیوید میگه که یک پلاسما 2005 پاناسونیک داره و هیچ مشکلی از بابت افت بازتولید رنگ مشکی در اون ندیده

اين مشكل براي پلاسماهاي سال 2009 هستش و در توليدات سالهاي قبل اين مشكل ديده نشده.

از طرفي ديود ميگه كه Efrain حتي قبل از اينكه مطالب Cnet و AVS در مورد اين قضيه بخونه ، خودش شخصا متوجه اين مشكل شده بوده.
زماني كه داشته فيلم Blade Runner' in the dark رو ميديده متوجه كم شدن رنگ مشكي شده .

He tells us he first noticed the change himself "around late December/early January while I was watching 'Blade Runner' in the dark." He hadn't yet read about the issue on CNET, and had never previously visited AVS Forum where the first reports surfaced

ديويد يه جاي مطلبش هم اينطوري نوشته :

After seeing Efrain's TV compared with a V10, we feel justified in changing our evaluation of its black-level performance from "excellent" to "very good

وقتي كه ما تلويزويون erfain رو ديدم ( تلويزيونش G10 هستش ) و اونو با V10 مقايسه كرديم ، متقاعد شديم كه امتياز G10 رو در توليد رنگ مشكي از درجه عالي به درجه خيلي خوب كاهش بديم.
===================
به نظر ميرسه كه اين مشكل واقعا وجود داره و پاناسونيك هم داره از زير بار اين مشكل شونه خالي ميكنه.

چون فراخوان و تعمير و تعويض اين همه تلويزيون هزينه هاي سنگيني براي شركت داره كه توي اين اوضاع اقتصادي مثل يه كابوس براي پاناسونيك ميمونه.

*Alucard*
03-03-2010, 17:47
اين مشكل براي پلاسماهاي سال 2009 هستش و در توليدات سالهاي قبل اين مشكل ديده نشده.

از طرفي ديود ميگه كه Efrain حتي قبل از اينكه مطالب Cnet و AVS در مورد اين قضيه بخونه ، خودش شخصا متوجه اين مشكل شده بوده.
زماني كه داشته فيلم Blade Runner' in the dark رو ميديده متوجه كم شدن رنگ مشكي شده .

He tells us he first noticed the change himself "around late December/early January while I was watching 'Blade Runner' in the dark." He hadn't yet read about the issue on CNET, and had never previously visited AVS Forum where the first reports surfaced

ديويد يه جاي مطلبش هم اينطوري نوشته :

After seeing Efrain's TV compared with a V10, we feel justified in changing our evaluation of its black-level performance from "excellent" to "very good

وقتي كه ما تلويزويون erfain رو ديدم ( تلويزيونش G10 هستش ) و اونو با V10 مقايسه كرديم ، متقاعد شديم كه امتياز G10 رو در توليد رنگ مشكي از درجه عالي به درجه خيلي خوب كاهش بديم.
===================
به نظر ميرسه كه اين مشكل واقعا وجود داره و پاناسونيك هم داره از زير بار اين مشكل شونه خالي ميكنه.

چون فراخوان و تعمير و تعويض اين همه تلويزيون هزينه هاي سنگيني براي شركت داره كه توي اين اوضاع اقتصادي مثل يه كابوس براي پاناسونيك ميمونه.

دوست عزیز من متوجه نمیشم این پست شما چه ارتباطی به نقل و قول جمله من داشت؟
ظاهرا این مشکل در مورد پلاسماهای 2008 پاناسونیک هم صدق میکنه ولی به هر حال اون چیزی که قابل تائید هست در حال حاضر فقط مدلهای 2009 هستن مگر اینکه اون مدلها هم تست بشن.

-----------------------------------------
در حال حاضر چندتا تئوری مطرح هست بعضی از کالیبراتورهای حرفه ای اشاره میکنن به این مسئله که این مشکل به خاطر تنظیم نا صحیح ولتاژ پیکسلها به وجود میاد و با ایجاد تغییرات در ولتاژ میشه این مشکل رو رفع کرد.
یکی از اولین کالیبراتورهایی که به این مشکل اشاره کرده و در مقاله های Cnet هم ازش اسم برده شده شخصی هست که با اسم کاربری D Nice تو AVSforum فعالیت میکنه این شخص عنوان کرده که پاناسونیک خودش به این مشکل واقف هست ولی اونها برنامه ای ربای تعمیر این مشکل ندارن چون مشکل رو عمومی نمیبینن ولی اگر فشار بهشون زیاد بشه مجبور میشن این مشکل رو برطرف کنن البته این شخص معتقده که این مشکل با یک فیرم ویر اصلاح شده میتونه برطرف بشه.

نقل و قول پست D-Nice:

Exactly how am i contradicting myself. Drive voltage adjustments are necessary and happen on most, if not all, plasmas. The pre-defined drive voltage changes are built into the firmware and happen at manufacturer specific display "On" hours. Some people have the capability of changing the drive voltage (like I can on my Kuros). However, no one should touch the voltage controls unless they know exactly how and what they are doing..... any changing the drive voltage settings will not circumvent the pre-defined firmware based drive voltage adjustments.

Panasonic made a goof on how they drive their PDP phosphors. If you don't like/accept what has happened, stop reading these threads.

منبع:

---------------------------------------------------------------

همین چند وقت پیش بود که سامسونگ مجبور شد 160 هزار گوشی موبایل رو به کارخونه برگشت بزنه و تقریبا دوسال قبلش هم تعداد زیادی ماشین لباسشویی رو به خاطر مشکل آتیش گرفتن در حین کارکردن!!
و سال پیش هم سونی تقریبا یه همچین مشکلی داشت که مجبور شد 65هزار تا باتری و 75 هزار تا لبتاپ VAIO رو به خاطر آتیش گرفتن پس بگیره .
به هر حال این مشکل از مشکل آتیش گرفتن حاد تر نیست واسه همین خیلی راحت میتونن اونهارو با یک مدل دیگه (شاید مدلهای 2010 ) تعویض کنن.

koh
06-03-2010, 08:04
شاعر شیرین سخن می فرمایید:
مشکلی نیست که حل نشود
مرد می خواهد که پریشان نشود؟؟؟
در سایت cent اسم V10 را از 5 تلویزیون دارای بهترترین کیفیت و حتی از لیست بهترین پلاسماها حذف کرده این هم کینک آن خودتان برین ببینین که راست می گم :

outpost
06-03-2010, 08:39
همین چند وقت پیش بود که سامسونگ مجبور شد 160 هزار گوشی موبایل رو به کارخونه برگشت بزنه و تقریبا دوسال قبلش هم تعداد زیادی ماشین لباسشویی رو به خاطر مشکل آتیش گرفتن در حین کارکردن!!
و سال پیش هم سونی تقریبا یه همچین مشکلی داشت که مجبور شد 65هزار تا باتری و 75 هزار تا لبتاپ VAIO رو به خاطر آتیش گرفتن پس بگیره .
به هر حال این مشکل از مشکل آتیش گرفتن حاد تر نیست واسه همین خیلی راحت میتونن اونهارو با یک مدل دیگه (شاید مدلهای 2010 ) تعویض کنن.

هزينه تعميرات يا تعويض گوشي موبايل يا باتري لپ تاپ خيلي كمتر از هزينه تعويض يا تعمير پلاسماست.

به راحتي ميشه باتري يا گوشي مشريان رو گرفت و بهشون يه باتري يا موبايل جديد داد. اما آيا در مورد يه پلاسما كه قيمت تقريبي اون 1200 دلار هستش ، قضيه به همين سادگيه.

در سایت cent اسم V10 را از 5 تلویزیون دارای بهترترین کیفیت و حتی از لیست بهترین پلاسماها حذف کرده این هم کینک آن خودتان برین ببینین که راست می گم :

بله ، همونطور كه گفتم حتي David امتياز بازتوليد مشكي رو هم در G10 از عالي به خيلي خوب كاهش داده.

اينجا رو ببنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========

الان امتياز Cnet به G10 شده 3.5 از 5 كه امتياز جالبي نيست.

كسي ميدونه قبل از اين مشكل امتياز پنل چند بوده ؟؟

outpost
06-03-2010, 09:27
اما ببينيم واقعا مشكل از كجاست

سيستمي در پلاسماي پاناسونيك وجود داره به اسم Automatic Control of Contrast over Operational Lifetime

اين سيستم ،در طي گذر زمان ، ولتاژ ورودي به پيكسلها رو افزايش ميده. اين باعث ميشه كه تصوير پلاسماي پاناسونيك بعد از مدتي داراي Bright بيشتري بشه و رنگ مشكي خودشو از دست بده.

اين دقيقا برداشه Cnet از جوابيه پاناسونيك هستش.

That statement maintained that the plasmas' black levels are designed to brighten over time ("background brightness will increase from its initial value") to compensate for the normal aging process

*Alucard*
06-03-2010, 09:49
هزينه تعميرات يا تعويض گوشي موبايل يا باتري لپ تاپ خيلي كمتر از هزينه تعويض يا تعمير پلاسماست.

به راحتي ميشه باتري يا گوشي مشريان رو گرفت و بهشون يه باتري يا موبايل جديد داد. اما آيا در مورد يه پلاسما كه قيمت تقريبي اون 1200 دلار هستش ، قضيه به همين سادگيه.

اگر کار به تعویض بکشه قضیه به همین سادگیه به هر حال از خریدارا پول اضافی که نمیگیرین پاناسونیکم یه شرکت میلیارد دلاری هست در نهایت هر چقدر ضرر داشته باشه اینکار باید هزینه کنه چون اونجا که ایران نیست کار به شکایت میکشه و اوضاع بدتر میشه (البته همه اینا در صورتیه که این مشکل حل نشه) و در نهایت از مشکل آتیش گرفتن که ضرر جانی میتونه داشته باشه که بیشتر نیست.

outpost
06-03-2010, 10:04
مشکل را ولش کن من که دیگه v10 نمی خرم اگه میشه نظرت را در این مورد بده:

با توجه به این مطالب الان بهترین انتخاب چی می تواند باشد؟ آیا LG LH900 انتخاب خوبی است؟

در این سایت Samsung UN55B8500 را شماره یک بهترین کیفیت را بهش داده ؟ شما این نوع را می شناسید؟ آیا در ایران وجود دارد؟ با چه نامی؟ و چه قیمتی؟آیا ال سی دی است یا ال ای دی؟
ممنون

دوست عزيز

توي اين تاپيك ما داريم در مورد اين مشكل صحبت ميكنيم.

لطفا مشاوره رو در تاپيكهاي مربوطه انجام بديد.

*Alucard*
06-03-2010, 10:06
دوستان لطف کنن بحث راجب خرید TV رو تو تاپیک مخصوص خودش انجام موضوع این تاپیک چیز دیگه هست.

outpost
06-03-2010, 10:34
خب قضيه داره خيلي جدي ميشه......

از پاناسونيك شكايت شد

به علت فروش پلاسماهاي معيوب و عدم پاسخ دهي مناسب به مشتريان ، يك شكايت رسمي از پاناسونيك در ايالت نيوجرسي آمريكا تهيه شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/

========

وقتي اين مشكل رو بچه هاي Cnet و AVS اعلام كردن ، پاناسونيك با پر رويي تمام گفت " هيچ خبري از تعميرات نيست ! "

در صورتي كه يادم مياد شركت سوني يه سري دوربين طراحي كرده بود كه بدنه شون فلزي و كمي تيز بود و باعث ميشد دست افراد كمي خراش بيافته ، تمام اين دوربين ها رو عوض كرد.حالا اين همه آدم رفتن پلاسما رو به خاطر رنگ مشكي عميقترش خريدن ، ولي پاناسونيك براي مشكل به اين بزرگي خيلي راحت گفت " خبري از تعميرات نيست !" .

خيلي از بچه ها با توصيه كاربران اين انجمن G10 خريدن .اميدوارم اگه برنامه تعويض يا تعميرات اجرا بشه ، شامل حال ايران همه بشه.

wwnaser
06-03-2010, 13:13
شاعر شیرین سخن می فرمایید:
مشکلی نیست که حل نشود
مرد می خواهد که پریشان نشود؟؟؟

آخه چه جوریه که Z1, S10, G10 همشون هستن فقط V10 رو برداشته؟!
در حالیکه مشکل برای همشونه و حتی اندازه گیری اصلی روی G10 انجام شده. با کم کردن امتیاز هم V10 هنوز 4ستاره و امتیاز 8 را داراست.

outpost
06-03-2010, 13:35
Cnet خبر شكايت از Panasonic را منتشر كرد

Panasonic sued over plasma picture quality

outpost
06-03-2010, 14:17
يكي از بچه هاي AVS اومده و عكس 42G15 رو بعد از 100 و 146 ساعت كار گذاشته و مقايسه كرده.

با هم ببينيم

100 ساعت كار

146 ساعت كار

ramincybran
06-03-2010, 15:01
البته نميشه روي اينا اتكا كرد اما اگر اينجوري باشه كه تو عكس هست پاناسونيك ديگه ....:31:

ممنون از outpost كه اخبارو on time قرار دادن.خداروشكر باز تو امريكا و كشور هاي ديگه يكي هست به داد مردم برسه:31:(اينجا كه اگه به نمايندگي بگي مشكل افت بازتوليد رنگ مشكي واسه پنل من اتفاق افتاده نمايندگي بهت بهت ميخنده ميگه چي ميگي باو :31:)

outpost
06-03-2010, 15:38
البته نميشه روي اينا اتكا كرد اما اگر اينجوري باشه كه تو عكس هست پاناسونيك ديگه ....:31:

البته آزمايشهاي دقيقتر رو خوده Cnet انجام داده و بعد از همين تستها و آزمايشها بود كه شكايت عليه پاناسونيك تنظيم شد.

اين نمونه اندازه گيري خود Cnet هستش.

According to our measurements, the models with 1,500 hours both reproduced black at 0.023 footlamberts; the 500-hour models measured 0.008.

نمونه اول با 500 ساعت كار : 0.008
نمونه دوم با 1500 ساعت كار : 0.023

هر چي اندازه ميره بالاتر ، شدت رنگ مشكي پايين تر مياد . و اين سند محكمي هستش از يه منبع معتبر كه اين مشكل وجود داره.

بعد از اين تست باز هم پاناسونيك جواب سربالا به Cnet داد و اين شد كه شكايت عليه پاناسونيك تنظيم شد.

ramincybran
06-03-2010, 19:55
البته آزمايشهاي دقيقتر رو خوده Cnet انجام داده و بعد از همين تستها و آزمايشها بود كه شكايت عليه پاناسونيك تنظيم شد.

According to our measurements, the models with 1,500 hours both reproduced black at 0.023 footlamberts; the 500-hour models measured 0.008.

هر چي اندازه ميره بالاتر ، شدت رنگ مشكي پايين تر مياد . و اين سند محكمي هستش از يه منبع معتبر كه اين مشكل وجود داره.

بعد از اين تست باز هم پاناسونيك جواب سربالا به Cnet داد و اين شد كه شكايت عليه پاناسونيك تنظيم شد.

درسته اما نه بعد از اين مدت:31: يعني 46
0.008 كه سطح بلك اوليه g10 هستش كه بعد 1500 ساعت 3برابر افزايش پيداكرده كه خوب افتضاحم رد كرده

dada_zebel
06-03-2010, 20:25

خسته نباشید یه سوالی داشتم
در سایت CNET یا سایت های معتبر دیگه لینکی رو میخواستم که BLACK LEVEL PERFORMANC رو برای انواع پلاسماها یا ال سی دی ها بر حسب FOOTLAMBERT نشون یا اگه براتون مقدور هست سطح BLACK اولیه HDTV های معتبر موجود در بازار ایران را به طور مقایسه ای بر حسب واحد اندازه گیریش بذارید

vahidsport
07-03-2010, 12:51
سوال

G10 تو تاریکی مطلق مثل عکس اولی هست یا تیره تره؟

*Alucard*
07-03-2010, 13:08
اون دو تا عکس کاملا fake هستن چون G10 بعد از افت Black level بازتولید مشکیش به سمت خاکستری گرایش داره تو این عکسها به سمت آبی رفته که بیشتر به نظر LCD میان در ضمن چراغ پاور G10 و G15 تقریبا وسط TV هست.

Johnny Depp
08-03-2010, 03:03
بعضی ها میگن این مشکل مال پلاسما های 2009 هست، بعضی ها میگن مال 2008-2009 و بعضی ها میگن فقط مختص NeoPDP هست!

من 50S10 دارم و حدود 1300 ساعت کار کرده.

همین الان چندا عکس از پنل در حالات مختلف در تاریکی مطلق گرفتم و میزارم اینجا.
دوربین مورد استفاده Nokia 6600i Slide هست و دقت تمامی تصاویر، 2592 در 1944. تمامی options های دوربین هم در حالت نرمال است. هیچ گونه تغییری هم بر روی تصاویر با pc اعمال نشده است.

1) فلاش: خاموش حالت تصویر در TV: دینامیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2) فلاش: خاموش حالت تصویر در TV: نرمال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3) فلاش: روشن حالت تصویر در TV: دینامیک

4) فلاش: روشن حالت تصویر در TV: نرمال

5) فلاش: خاموش حالت تصویر در TV: دینامیک

6) فلاش: خاموش حالت تصویر در TV: نرمال

7) فلاش: خاموش حالت تصویر در TV: دینامیک توضیحات: 1- زوم نشده. دوربین جلو برده شده. 2- سفیدی بالا جزئی از تصویر است.

منتظر نظر دوستان هستم.

outpost
08-03-2010, 08:37
اين شكايت رسمي كه از پاناسونيك شده ، خط توليد سال 2009 رو بالخص مدل G10 رو نشونه گرفته و زياد در مورد مدل شما كه S10 باشه ، نشنيدم.

عكسهايي كه با حالت Auto گرفته ميشه ، زياد قابل اتكا نيست ، چون دوربين به صورت لحظه اي ، تنظيمات شدت نور ، ISO و .... رو تغيير ميده.

اين عكسها رو زماني ميزاشتن كه هنوز مشكل تاييد نشده بود ، با پيگيري Cnet و آزمايشهايي كه انجام دادن اين مشكل تاييد شده و ديگه اين نوع عكسها لزومي نداره. :11::40::20:

*Alucard*
08-03-2010, 08:52
مدل S1 با مدل S10 که در ایران موجود هست تفاوت داره S1 از نوع NeoPDP هست ولی S10 همون PDP معمولی هست.
-----------------------------------------------------------
دو تا نظریه رو در حال حاضر در مورد این مشکل مطرح هست که عنوان میکنم:

نظریه اول:
بعضی کارشناسا مشکل رو از اینجا میدونن که برنامه ای که برای درایو تنظیم ولتاژ پیکسلهای پنل در نظر گرفته شده از سال 2007 هیچ تغییری نکرده در حالیکه پاناسونیک نوع فسفرهارو برای NeoPDP ها به کل تغییر داده که ممکنه نسبت به میزان ولتاژی که درایو اعمال میکنه رفتار متفاوتی در مقایسه با فسفرهای قبلی داشته باشن.
ولی چیزی که باعث شده در اثبات این نظریه شبهه وجود داشته این هست که عده زیادی هم هستن که این مشکل ندارن!!! یعنی میزان بازتولید سطح مشکی پنلشون هیچ افزایشی پیدا نکرده.

نظریه دوم:
پیگیری بعضی شماره سریالها از پنلهای مشکل دار باعث به وجود اومدن این نظریه شده که تقریبا تمامی تلویزیونهای تولیدی از خط تولید پلاسمای شماره دو پاناسونیک دچار این مشکل میشن که بیشتر پنلهای فرستاده شده به ایالات متحده ساخت این خط تولید بوده که به تازه گی در ژاپن به طور کلی Offline شده و در دست تعمیر و نوسازی قرار گرفته!!!
مشکل این نظریه این هست که نمونه آماری که این نظریه بر پایه اون بنا شده شامل تعدا کمی تلویزیون معیوب میشه و نمیشه با قطعیت تائیدش کرد.

outpost
08-03-2010, 14:33
ولی چیزی که باعث شده در اثبات این نظریه شبهه وجود داشته این هست که عده زیادی هم هستن که این مشکل ندارن!!!.

ممنون به خاطر اطلاعات پست قبلي :40:

يه چيزي رو كه ميخواستم بگم اينه كه ، وقتي عده زيادي متوجه اين مشكل نشدن ، دليل بر نبودن اين مشكل نيست.

ببين شما شايد انجمن ما رو ببيني كه بچه ها با نكته بيني فوق العاده پنل ها رو بررسي ميكنن و نظر ميدن ، ولي توي دنياي واقعي و عامه مردم اصلا توجهي به مسايل فني و يا تغييراتي كه توي پنلشون رخ ميده نميكنن.

مثلا يكي از دوستان من نزديك به 4 مليون داده بودن براي سينماي خانگي و تلويزويون ، وقتي ازش برند دستگاهاشو پرسيدم اصلا نمي دونست كه مارك دستگاهاش چيه !!!

خب اين نشون ميده كه عامه مردم فقط پنل رو ميگرين و ميرارن خونشون و اصلا كنجكاوي در مورد مسايل فني دستگاهشون نميكنن و به خاطر همين اگر يه شخص عادي كه G10 داره و G10 ش داراي مشكل بشه ، اگه در مورد اين مشكل چيزي بهش نگيد ، تا ابد هم چيزي از اين قضيه نميفهمه.

:11::40::46:

masoooud
08-03-2010, 19:19
من میخوام s10 پاناسونیک بخرم ! ایم مشکل فقط برای سری g , V هست ؟

ghahremanimehdi
08-03-2010, 19:35
دوستان جریان از چه قرار است ؟ پاناسونیک خرابکاری کرده ؟

zed2
08-03-2010, 22:18
مدل S1 با مدل S10 که در ایران موجود هست تفاوت داره S1 از نوع NeoPDP هست ولی S10 همون PDP معمولی هست.
دو تا نظریه رو در حال حاضر در مورد این مشکل مطرح هست که عنوان میکنم:

نظریه اول:
بعضی کارشناسا مشکل رو از اینجا میدونن که برنامه ای که برای درایو تنظیم ولتاژ پیکسلهای پنل در نظر گرفته شده از سال 2007 هیچ تغییری نکرده در حالیکه پاناسونیک نوع فسفرهارو برای NeoPDP ها به کل تغییر داده که ممکنه نسبت به میزان ولتاژی که درایو اعمال میکنه رفتار متفاوتی در مقایسه با فسفرهای قبلی داشته باشن.
ولی چیزی که باعث شده در اثبات این نظریه شبهه وجود داشته این هست که عده زیادی هم هستن که این مشکل ندارن!!! یعنی میزان بازتولید سطح مشکی پنلشون هیچ افزایشی پیدا نکرده.

نظریه دوم:
پیگیری بعضی شماره سریالها از پنلهای مشکل دار باعث به وجود اومدن این نظریه شده که تقریبا تمامی تلویزیونهای تولیدی از خط تولید پلاسمای شماره دو پاناسونیک دچار این مشکل میشن که بیشتر پنلهای فرستاده شده به ایالات متحده ساخت این خط تولید بوده که به تازه گی در ژاپن به طور کلی Offline شده و در دست تعمیر و نوسازی قرار گرفته!!!
مشکل این نظریه این هست که نمونه آماری که این نظریه بر پایه اون بنا شده شامل تعدا کمی تلویزیون معیوب میشه و نمیشه با قطعیت تائیدش کرد.

اگر نظریه دوم باشه که خیال ماها راحت میشه و مشخص میشه که احتمال مشکل محصولات ایرانی کمه.

اولی هم باشه با شکایتی که شده احتمال دیدن فریم ور زیاد خواهد بود

فعلا رو g10 تاکید میشه بیشتر و گزارش های کمتری باسه s10 و v10 بوده
هنوز هم معلوم نیست تو مدل هایی که ایران امده این مشکل هست یا نه ( بر اساس دو نظریه بالا هنوز معلوم نیست البته امیدوارم مشکلی نداشته باشن )
اگر تونستی سال ساختش مال 2010 باشه بگیر چون گزارش مشکلات مال 2009 بوده و احتمال 2010 فعلا کمتره ( البته نمی دونم باز ایران مدل 2010 اوردن یا نه )...

دوستان جریان از چه قرار است ؟ پاناسونیک خرابکاری کرده ؟

از اول بخونی دستت میاد...:46:

پ ن :
این تاپیک زنده تر از تاپیک g10 شده

hasanpsk
08-03-2010, 23:55

سلام عزیز دوهفته قبل s10روگرفتم 1180000 باهاش xbox360و چند تا دی وی دی گذاشتم عالی بود. کانالهای تلویزیونی رو هم گذاشتم هرکسی از فامیل هم که میاد میبینتش و مقایسه میکنه با مابقی برندها s10 رو تحسین میکنه .
من که ازش راضیم

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

سلام عزیز دوهفته قبل s10روگرفتم 1180000 باهاش xbox360و چند تا دی وی دی گذاشتم عالی بود. کانالهای تلویزیونی رو هم گذاشتم هرکسی از فامیل هم که میاد میبینتش و مقایسه میکنه با مابقی برندها s10 رو تحسین میکنه .
من که ازش راضیم :8:

masoooud
09-03-2010, 22:41
ممنون از اینکه جواب منو دادی فقط یه سوال : hd هم باهاش دیدی؟ در تصاویر hd چطوره؟

masoooud
10-03-2010, 12:11
[QUOTE=*Alucard*;4739824]مدل S1 با مدل S10 که در ایران موجود هست تفاوت داره S1 از نوع NeoPDP هست ولی S10 همون PDP معمولی هست.
با احترام فکر میکنم اشتباه میکنید یاپاناسونیک سری جدید وارد کرده چون من خودم بر چسب NeoPDP روی S10 دیدم! با این حساب احتمال مشکل تو این سری هم زیاد شده؟:2:

*Alucard*
10-03-2010, 21:29
[QUOTE=*Alucard*;4739824]مدل S1 با مدل S10 که در ایران موجود هست تفاوت داره S1 از نوع NeoPDP هست ولی S10 همون PDP معمولی هست.
با احترام فکر میکنم اشتباه میکنید یاپاناسونیک سری جدید وارد کرده چون من خودم بر چسب NeoPDP روی S10 دیدم! با این حساب احتمال مشکل تو این سری هم زیاد شده؟:2:

وبسایت رسمی پاناسونیک:

G10

G12 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)

G12 Progressive Full-HD Plasma Display Panel

masoooud
10-03-2010, 21:41
با تشکر! فقط میخوام بدونم اگه علیرقم این مشکل بخوام پاناسونیک بگیرم چه مدلهایی از این مسئله مبرا هستند و آیا ارزش خرید را دارن؟

*Alucard*
10-03-2010, 21:56
در مورد وجود این مشکل در مدلهای اروپایی و آسیایی تردید وجود داره
Rasmus Larsen ادمین و ادیتور وبسایت FlatpanelsHD.com در فروم این سایت بعد از تست پلاسمای G20 به شخصی که در مورد این مشکل سوال کرده اینطور جواب داده:

سوال:

Anyway, there is one absolutely major aspect that need to be considered now, when it comes to Panasonic plasmas - the black levels/automatic voltage adjustment problem of the 2009 range. Obviously it's too early for any observations, but do you have any trustful information on that matter from Panasonic or any other source ?

جواب داده:

It seems that it's primarily a US related issue. It's true that plasma panels change in terms of light intensity over time but black levels should only be worsened a tiny bit (theoretically).

There are two aspects; one is the actual change in light output that is reduced over time (LCDs and OLEDs also loose light intensity over time).
Panasonic is trying to compensate by modifying light output based running hour intervals (all manufacturers are, including LG and Samsung). It seems that the backlight stepping is too hard on some sets. Panasonic should probably release a firmware update to fix the too steep 600 hour change. Panasonic told me that the 2010 models have a less aggressive algorithm for changing light output. I don’t know if it’s true but I noticed that the picture menu had a setting called “Panel” that changed nothing. This could be a setting for disabling the algorithm.
The second one is the change over time in phosphor. You can’t really do anything about this but it’s the same issue like on the old CRT TVs.

I have had a 2009 and a 2008 Panasonic plasma here for some time now and see no visible reduction. I also had a 2007 and a 2009 Samsung plasma. Both have been running for some time and I have noticed a minor reduction in light output but no change in black levels.
And about the G20 I haven’t found anything alarming. But I haven’t passed the 600 hour mark yet, so I can’t really say.

amirrezan95
11-03-2010, 01:10
امیدوارم که g20 و g25 این مشکل را نداشته باشن.....:19:

mj_khayat
14-03-2010, 08:15
با سلام
من حدودا 5 ماه پيش g10 را خريدم و حداقل روزي 5-6 ساعت روشنه و راستش هيچ افتي در رنگ مشكي احساس نمي كنم :20: ( البته ابزار اندازه گيري ندارم :31: )
كسي هست كه اين مشكل براش پيش اومده باشه ؟

koh
17-03-2010, 08:00
مطمئنا شرکت بانیان بعد از عید می کشه پایین
با این گندی که در مورد v10 گزارش شده کی V10 می خره
شما هم نخرید تا بیشتر بکشه پایین:27:

masoooud
18-03-2010, 11:19
من چند روز پیش نمایندگی پاناسونیک بودم !بعلت کارم با من رو دربایستی دارن خواستم یه g10 بگیرم فروشنده گفت نبر بجاش s10 ببر! فکر کنم یه خبرایی هست! البته بعلت ماتی پنل از خرید s10 هم منصرف شدم! در ضمن مدلهای سال 2010 هم تا اواخر شهریور نمیان!

dada_zebel
18-03-2010, 12:24
من چند روز پیش نمایندگی پاناسونیک بودم !بعلت کارم با من رو دربایستی دارن خواستم یه g10 بگیرم فروشنده گفت نبر بجاش s10 ببر! فکر کنم یه خبرایی هست! البته بعلت ماتی پنل از خرید s10 هم منصرف شدم! در ضمن مدلهای سال 2010 هم تا اواخر شهریور نمیان!

لطفا بیشتر توضیح دهیداگه واقعا چیزی میدونید یا شنیدید ؟:31:

djmilad_mrb
18-03-2010, 15:06
ظاهرا سایت cnet تمامیه نمرات مربوط به تمامی پنلهاشو بعد از به وجود اومدن مشکل در پنلهای پاناسونیک اصلاح کرده

بچها خبری جدیدی پیرامون این موضوع نشده؟؟؟
آقای alukard ما منتظر خبرای جدیدتر از جانب شما هستیم :11:

abbas_p
18-03-2010, 17:41
من حدودا 5 ماه میشه که جی 10 دارم..کم کم تو این 5ماه حدودا 1500 ساعت روشن بوده!!!
حالا من که افت رنگ مشکی رو حس نکردم..
دوست داشتید بگید عکس بزارم. تا ببینید..

dada_zebel
18-03-2010, 20:32
من حدودا 5 ماه میشه که جی 10 دارم..کم کم تو این 5ماه حدودا 1500 ساعت روشن بوده!!!
حالا من که افت رنگ مشکی رو حس نکردم..
دوست داشتید بگید عکس بزارم. تا ببینید..

لطف میکنید منت میذارید اگه اینکارو بکنید :11:

Mohsen1001
19-03-2010, 01:05
سلام

من میخواستم G10 بگیرم ، فرق S10 با G10 چیه ؟

اگه فرق خاصی ندارن همون S10 بگیرم که مشکل کمتری هم داشته باشه ارزونتر هم هست.

نظر دوستان چیه ؟

masoooud
19-03-2010, 12:09
فرقشون که باید زیاد باشه که باید از بچه های وارد تر بپرسید ولی به نظر من از دید یه مصرف کنند عادی نا وارد رنگ s10 مات بود تنظیمات رنگ هم کمکی به اصلاح این موضوع نکرد حتی با حداکثر کنتراس در حدود 70-80 درصد کنتراس x10 رو داشت !

*Alucard*
20-03-2010, 11:48
سلام
فیل هینتون سرپرست ادیتور وبسایت AVForums در فروم این سایت وجود مشکل در پنلهای پلاسمای بازار بریتانیا رو به نوعی مردود دونسته و اعلام کرده که بخش اعظم این مشکل در پنلهای ایالات متحده وجود داره.
نقل و قول مستقیم آقای فیل هینتون:

Do you have first hand experience with this issue? We have yet to see any such issues with UK sets and Panasonic has yet to confirm if it affects any of the 2009 UK models. If you watch our video with interviews from Panasonic product specialists they say there will be no issues with black levels on the 2010 models in the UK. As for the US, which is the forum you linked too, there may be issues with US sets on a handful of occasions, but these are not the same as the UK models. I have not seen any UK review sites worth their salt say any such things.
So, yes do some research, but remember there are no documented cases in the UK with measurements to back up any claims and that the US market is different to the UK. There is however a lot of speculation and rumour being put forward as fact on the internet such as posts like above, which have no basis in any fact but rather continues to spread rumour and speculation. I am not for one minute backing Panasonic or supporting them, but rather stating that until there are facts and measurements to suggest there are issues in the UK, its all speculation and should be presented as such instead of trying to say its fact.
منبع:

قبلا راسموس لارسن ادمین و ادیتور وبسایت FlatpanelsHD.com هم در فروم این سایت بعد از تست پلاسمای G20 به شخصی که در مورد این مشکل سوال کرده اینطور جواب داده بود:

سوال:

Anyway, there is one absolutely major aspect that need to be considered now, when it comes to Panasonic plasmas - the black levels/automatic voltage adjustment problem of the 2009 range. Obviously it's too early for any observations, but do you have any trustful information on that matter from Panasonic or any other source ?

جواب داده:

It seems that it's primarily a US related issue. It's true that plasma panels change in terms of light intensity over time but black levels should only be worsened a tiny bit (theoretically).

There are two aspects; one is the actual change in light output that is reduced over time (LCDs and OLEDs also loose light intensity over time).
Panasonic is trying to compensate by modifying light output based running hour intervals (all manufacturers are, including LG and Samsung). It seems that the backlight stepping is too hard on some sets. Panasonic should probably release a firmware update to fix the too steep 600 hour change. Panasonic told me that the 2010 models have a less aggressive algorithm for changing light output. I don’t know if it’s true but I noticed that the picture menu had a setting called “Panel” that changed nothing. This could be a setting for disabling the algorithm.
The second one is the change over time in phosphor. You can’t really do anything about this but it’s the same issue like on the old CRT TVs.

I have had a 2009 and a 2008 Panasonic plasma here for some time now and see no visible reduction. I also had a 2007 and a 2009 Samsung plasma. Both have been running for some time and I have noticed a minor reduction in light output but no change in black levels.
And about the G20 I haven’t found anything alarming. But I haven’t passed the 600 hour mark yet, so I can’t really say.

با توجه به گفته های این دو نفر که هر دو جزو ادیتورهای حرفه ای وبسایتهای مطرح در زمینه تست HDTV ـها هستن و مدارک معتبر ISF هم دارن میشه تا حدودی از عدم وجود این مشکل در پنلهای ریجنهای خارج از ایالات متحده امیدوار شد.

موفق باشید

abbas_p
22-03-2010, 14:58
لطف میکنید منت میذارید اگه اینکارو بکنید :11:
سلام..ببخشید که دیرشد..
2 تا عکس میزارم(عکسها با دوربین N95 و ورودی HDMI با PC هستند)فیلم 720P هستش!!
باز هم میگم این جی10 بیشتر از 1500 ساعت کارکرده!!!

vahidsport
22-03-2010, 18:47
تو عکس اول اگه براتنس مانیتورتون رو زیاد کنید قشنگ نشون میده که عمق مشکلی که تلویزیون داره نشون میده کمتر از عمق مشکی محیط هست ، کل صفحه تلویزیون رو میشه دید(یکم توجه کنید میبینید) کمی فرق میکنه یکم خیلی کم روشنتره ولی تو این حالت بازم خیلی خوبه حداقل از ال سی دی ها بهتره

*Alucard*
22-03-2010, 18:56
توی عکس اول که تو اتاق تاریک انداخته شده مشکی خیلی خوب به نظر میاد ولی نمیشه از روی این عکس قضاوت درستی کرد چون باید از یه عکس کاملا مشکی عکس مینداختین که شاتر دوربین کاملا باز بشه تا مشخص بشه MLL دستگاه افت داشته یا نه با این تست میشه فهمید که سیستم Infinit Black پنل کار میکنه چون این سیستم کارش این هست که زمانیکه یک تصویر کاملا مشکی روی پنل نمایش داده میشه همه پیکسلهارو Shut Down میکنه .
بعد از اینکه مطمئن شدین Infinit Black کار میکنه باید تست رو با یک تصویر مثل تصویر پائین مجددا تکرار کنید:

این تصویر باعث میشه که سیستم Infinit Black پنل از کار بیوفته و پیکسلها از حالت Shut Down کامل در بیان ولی اینجا دیگه کار خیلی مشکل میشه چون باید با Light Meter مقدار بازتولید مشکی رو اندازه گرفت ولی به صورت کلی اگر عمق رنگ مشکی تو این تصویر تقریبا با عمق رنگ مشکی روی یک تصویر کاملا سیاه یکسان بود(در صورت سالم بودن Infinit Black) اونوقت میشه نتیجه گرفت به صورت حدودی سطح بازتولید مشکی پنل تغییری نکرده.
مشکلی که الان بعضی کاربرها دارن و فکر میکنن پنلشون افت بازتولید رنگ مشکی پیدا کرده این هست که سیستم Infinit Black در پنلهای آمریکایی فقط روی حالت تصویر VIVID کار میکنه که معادل اون در مدلهای آسیایی حالت Dynamic هست البته من خاطرم نیست که این سیستم روی بقیه مدهای پنلهای آسیایی کار میکرد یا نه ولی به هر حال دوستان میتونن امتحان کنن.
موفق باشید

------------------------------------------------------------------

تو عکس اول اگه براتنس مانیتورتون رو زیاد کنید قشنگ نشون میده که عمق مشکلی که تلویزیون داره نشون میده کمتر از عمق مشکی محیط هستاگر عمق مشکیش تو اتاق کاملا تاریک توی یک نمای کامپلکس (مثل همین عکسی که دوستمون انداخته) مساوی با مشکی اتاق بود که کنتراست واقعیش میشد بی نهایت به یک!!!

Mohsen1001
23-03-2010, 12:23
سلام

آقایون پس مشکلی نیست جی10 بخرم ؟

چون من بین w550 ، G10 و LE700 موندم اما نظر خودم روی جی10 هست.

چون بعضاً میگن برای مدلهای امریکایی بازتولید مشکی کم میشه و اینکه اگر هم کم بشه فکر نمیکنم خیلی حاد باشه.

و دیگر اینکه الان دو تا از بچه ها دارن و با کارکرد بالا مشکلی پیش نیومده براشون.

عباس اقا اگه میشه چندتا عکس دیگه هم بندازید.

ممنون

tala12
23-03-2010, 15:03
درود
من خودم G10 را الان يك ماه هست كه دارم با توجه به راهنمايي كه دوستان كردند اين پنل را خريدم الان هم خيلي راضي هستم هر كسي هم كه خانه ما ميياد به كيفيت ان اذهان داره يك نكته را ميخواستم بگم اگر توجه فرماييد پنل هاي كه به امريكا ميروند از هر نظر بهتر هستند يعني فول اپشن ترين ها هستند و كلا تنظيمات بيشتري را هم ميتواند در انها اعمال كرد تا الان هم مشكلي زيادي در پنل هاي اسايي گزارش نشده اگر هم شده ديگر هر وسيله اي ميتواند در بهترين حالت به مشكل برخورده همين صفحه THX كه در پنل هاي اسياي وجود نداره ميتواند يكي از بزرگترين تفاوت ها باشد من نميخواهم بگم مشكل نيست ولي تا الان مدرك ثابت شده اي وجود ندارد كه بتواند ثابت كند كه پنل هاي اسياي دچار مشكل هستند
يك سئوال هم از اساتيد دارم كه سطح مشكلي در g10 چقدر مگر پايين ميايد ؟ من جايي خواندم كه در صورتي كه اين افت هم صورت بگيرد باز مشكلي توليدي از خيلي پنل ها موجود در بازار بيشتر هست نكته بعدي اين كه هر وسيله الكترونيكي بعد از مدتي دچار افت كيفيت ميشود را ه دور نرويد همين tv هاي crt قديمي ايا كيفيت لاپ تصوير بعد از گذر چند سال مثل روز اول هست ؟

dada_zebel
24-03-2010, 01:21
درود
من خودم G10 را الان يك ماه هست كه دارم با توجه به راهنمايي كه دوستان كردند اين پنل را خريدم الان هم خيلي راضي هستم هر كسي هم كه خانه ما ميياد به كيفيت ان اذهان داره يك نكته را ميخواستم بگم اگر توجه فرماييد پنل هاي كه به امريكا ميروند از هر نظر بهتر هستند يعني فول اپشن ترين ها هستند و كلا تنظيمات بيشتري را هم ميتواند در انها اعمال كرد تا الان هم مشكلي زيادي در پنل هاي اسايي گزارش نشده اگر هم شده ديگر هر وسيله اي ميتواند در بهترين حالت به مشكل برخورده همين صفحه THX كه در پنل هاي اسياي وجود نداره ميتواند يكي از بزرگترين تفاوت ها باشد من نميخواهم بگم مشكل نيست ولي تا الان مدرك ثابت شده اي وجود ندارد كه بتواند ثابت كند كه پنل هاي اسياي دچار مشكل هستند
يك سئوال هم از اساتيد دارم كه سطح مشكلي در g10 چقدر مگر پايين ميايد ؟ من جايي خواندم كه در صورتي كه اين افت هم صورت بگيرد باز مشكلي توليدي از خيلي پنل ها موجود در بازار بيشتر هست نكته بعدي اين كه هر وسيله الكترونيكي بعد از مدتي دچار افت كيفيت ميشود را ه دور نرويد همين tv هاي crt قديمي ايا كيفيت لاپ تصوير بعد از گذر چند سال مثل روز اول هست ؟

با خیال راحت استفاده کن و لذتشو ببر . من هم اگه بدونم g20 خیلی دیر خواهد کرد میرم یکی میخرم

Mohsen1001
24-03-2010, 01:34
جی20 بعید میدونم به این زودیها بیاد احتمالاً شهریور .

پس با هم بریم چندتا بخریم :31:

منم دیگه تقریباً همین جی10 نظرم هست برای خرید

*Alucard*
25-03-2010, 05:32
دوستان با توجه به قوانین انجمن لطفا سعی کنن پستهاشون در چهارچوب عنوان تاپیک باشه تا بحث از موضوع اصلی منحرف نشه.

zed2
25-03-2010, 14:45
دوستان با توجه به قوانین انجمن لطفا سعی کنن پستهاشون در چهارچوب عنوان تاپیک باشه تا بحث از موضوع اصلی منحرف نشه.
با احترام بحث رو دوستان بیان تو تاپیک اصلی g10

koh
10-04-2010, 06:41
سلام
آقا چه خبر؟
بالاخره چی شد این اشکال پلاسما؟

zed2
11-04-2010, 18:08
سلام
آقا چه خبر؟
بالاخره چی شد این اشکال پلاسما؟
طیق مطالبی که تا الان شنیدم تو مدل های امریکای این مشکل دیده شده و تو اروپایی ها مشکلی کسی ظاهرا ندیده ....
محصولات سفارش اسیا هم کارخونه اش جدا از سفارش اروپا است و بخاطر همین احتمال وجود این مشکل تو اسیایی ها به احتمال زیاد نیست.

zed2
12-04-2010, 13:39
خوب اینم تست تصویری اماتوری بنده با دوربین سونی DSC-T70

تاریخ 11 اسفند
تو مد استاندارد ( که دوربین همه چی رو خودش تنظیم می کنه )

تو مد حساسیت بالا

تو مد استاندارد کنار لپ تاپ

تو مد حساسیت بالا کنار لپ تاپ

تاریخ 22 فروردین
تو مد استاندارد

تو مد حساسیت بالا

تو مد حساسیت بالا کنار لپ تاپ

تصویری که *Alucard* گذاشته بود رو هم تست کردم و گذاشتم شاید بدرد بخور باشه

تو مد استاندارد

تو مد حساسیت بالا

تو مد حساسیت بالا کنار لپتاپ

abbas_p
12-04-2010, 23:59
دوست عزیز zed2 این چه عکسهایی که گزاشتی!!!!!!!میدونی هر عکس نزدیک 2 مگ حجم داره!!
با اینترنت 128 من بعد از 5 دقیقه هر کدوم نصفش هم باز نشد..باید حجم عکس ها رو کم میگردی..بعد میزاشتی.

koh
13-04-2010, 06:18
سلام
این عکسها نشان می دهد که مشکل تولید رنگ مشکی کماکان وجود دارد چون به مرور از غلظت رنگ مشکی کاسته شده؟
شما هم همین برداشت را دارید؟
ممنون

zed2
13-04-2010, 13:42
دوست عزیز zed2 این چه عکسهایی که گزاشتی!!!!!!!میدونی هر عکس نزدیک 2 مگ حجم داره!!
با اینترنت 128 من بعد از 5 دقیقه هر کدوم نصفش هم باز نشد..باید حجم عکس ها رو کم میگردی..بعد میزاشتی.

تبدیل به لینک شده خوبه ( گرچه کار من نیست ولی تشکر )
نمی شد حجم رو کم کرد چون تو رنگ های تصویر تغییر ایجاد می کرد و منم فوتوشاپ نداشتم که بتونم روش کار کنم

سلام
این عکسها نشان می دهد که مشکل تولید رنگ مشکی کماکان وجود دارد چون به مرور از غلظت رنگ مشکی کاسته شده؟
شما هم همین برداشت را دارید؟
ممنون
من نه چون من تصاویر با نمای تاریک رو نگاه می کنم هنوز حالت روشن مثل صفحه لپتاپم نمی بینم و به همین خاطر ایجاد شدن مشکل برای من رخ نداده.

bagher1234
13-04-2010, 16:33
من هنوز هم G10 را دوست دارم.با تمام این توهمات